Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Βοηθήστε με να επιστρέψω στο Facebook!

Η προσφορά ισχύει. Χρειάζομαι τη βοήθειά σας και πληρώνω 100 euros.

Όπως ξέρετε, από τον Μάιο κάτι σούργελα απ' το GreekPua με έκαναν μαζικό report στο Facebook με αποτέλεσμα να κλείσει το account μου και μαζί κι η σελίδα.

Για να αφαιρεθεί το Ban θα πρέπει να στείλω σο Facebook διπλή φωτοτυπία ταυτότητας επικυρωμένη "και καλά" για να δουν ποιος είμαι. Στην πράξη τους νοιάζει να δουν ότι υπάρχει αληθινό πρόσωπο από πίσω. Αυτό όμως προϋποθέτει το όνομα του προφίλ να αλλάξει από "Ξενερωμένος Συντάκτης" στο όνομα της ταυτότητας. Οπότε τυπικά ψάχνω κάποιον με συνηθισμένο όνομα και επίθετο για να με βοηθήσει να γίνει η δουλειά.

Είχα ζητήσει τότε την βοήθειά σας. Προσφέρθηκαν μόνο αναγνώστριες (παρότι είστε περισσότεροι ρεμάλια, ντροπή σας!) και τελικά η μαλακία δεν δούλεψε γιατί είχα δηλώσει εξ αρχής άντρας και φάνηκε στην ταυτότητα ότι πρόκειται για γυναίκα.

Χρειάζομαι λοιπόν κάποιον με τα εξής:
- Ηλικία κατά προτίμηση 17-35.
- Συνηθισμένο ονοματεπώνυμο ή να μην έχει λογαριασμό στο Facebook με το πραγματικό του όνοματεπώνυμο (ένα από τα δύο αρκούν)

Μην φοβάστε, δεν θα σας πάνε μέσα. Απλά στο Facebook δεν δέχονται ψεύτικα ή δεύτερα προφίλ και το μόνο που θέλουμε είναι να αφαιρέσουμε το Ban.

Ως ανταπόδοση θα πληρώσω 100 ευρώ σε όποιον με βοηθήσει να επαναφέρω τον λογαριασμό μου. Εννοείται ότι αυτός που θα με βοηθήσει θα με γνωρίσει από κοντά και φυσικά μπορεί να κρατήσει φωτοτυπία της δικής μου ταυτότητας επικυρωμένης όπως και υπεύθυνη δήλωση για την πληρωμή, αφού το Facebook δεχτεί τα στοιχεία. Ο λόγος που δεν βάζω τα δικά μου στοιχεία είναι γιατί αν μαθευτεί ποιος είμαι θα υπάρχει θέμα (και δεν έχω συνηθισμένο επίθετο). Στην κανονική μου ζωή, ευτυχώς ή δυστυχώς, δεν είμαι άγνωστος.

Γιατί τα κάνω όλα αυτά; Απλά για να ανέβει το blog. Το...blog προφίλ μου στο FB ήταν το facebook.com/kseneromenos και η σελίδα facebook.com/ksenerotes. Και τα δύο είναι εδώ και 4 μήνες κλειστά. Αν αγαπάτε το blog και θέλετε να δώσετε ένα χεράκι να αποκτήσει ακόμη περισσότερο κόσμο, απλά διαδώστε αυτή την είδηση, δείξτε την σε φίλους σας κι επικοινωνήστε μαζί μου στο ksenerotes@gmail.com. Θα το εκτιμούσα.

Μετά τιμής,
Ξενερωμένος.

2 σχόλια:

  1. Δεν ξέρω αν βρέθηκαν εθελοντές, προσωπικά δεν θα έδινα αντίγραφο της ταυτότητας μου για τέτοιο ζήτημα. Σε πειράζει τόσο πολύ να αλλάξεις e-mail στο FB; Θα είχες κάνει τώρα ένα καινούργιο λογαριασμό και θα ήσουν τελειωμένος. Τους φίλους τους ξαναέβρισκες, δε νομίζω ότι είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mporeis poli apla na ftiaksis o profil... tous friends tous vriskis aneta apla na thimase 10 atoma apo aytous pou eixes prin... Efoson to ftiaksis you will be back on roufianos social network dioti megaliteros roufianos apo to fb den iparxi... kai distixos mas einai "aparaitito"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή