Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Να χωθώ?: Επεισόδιο 1 (30, HB 7.5)

Άλλη μία 30άρα που έμεινε "στο ράφι".

Από σήμερα ξεκινάμε στο blog μια νέα ενότητα στην οποία θα ψηφίζετε στο κάτω μέρος σε σχόλιο, το αν θα πρέπει να χωθώ σε μια συγκεκριμένη γκόμενα ή όχι. Κάτι σαν...τα τηλεπαιχνίδια ένα πράμα.

Ο λόγος που βγάζω τις γκόμενες αυτές στη σέντρα είναι γιατί δεν είναι σιγουράκια. Είναι περιπτώσεις που δεν ξέρω αν κάνουν για μένα και θέλω να πάρω και μια δεύτερη γνώμη. Επίσης να πω ότι θα τηρήσω το απόρρητο του blog και όπως έχω κάνει μέχρι σήμερα έτσι και στο μέλλον, δεν πρόκειται ποτέ να αναφερθώ σε αναγνώστριες ή σε κονέ που μου έχουν κάνει αναγνώστες. Γιατί επειδή ξέρω ότι οι 5-6 που με γνωρίζετε είστε εχέμυθοι, έτσι κι εγώ αντίστοιχα είμαι τάφος (ελπίζω πάντοτε μεταφορικά γιατί αν ανακαλυφθώ θα γίνω...κυριολεκτικά).

Πάμε λοιπόν να δούμε παρέα την πρώτη περίπτωση. Ωπ, εδώ πάει μεσότιτλος.

30άρα από τον ξάδερφο
Ένας πρώτος ξάδερφός μου έχει σχέση εδώ και 3 χρόνια. Είναι αρραβωνιασμένος με μια γκόμενα που είναι πραγματική μουνοπηγή. Λόγω του ότι είμαστε σόι και γνωρίζομαστε καιρό, με συμπαθεί και μου έχει κάνει πολλά κονέ. Ένα από αυτά έγινε κι αυτό το καλοκαίρι, όταν έφερε στο νησί μια φίλη της. Ετών 30, ξανθό, αδύνατο HB 7.5. Κανονίζουμε όλη η παρέα για ποτό σε ένα bar του νησιού και εκεί μου την συστήνει.

Από την αρχή ήξερα ότι θα διαβάσω βουλωμένο γράμμα. Το νέτο όπως και η μνηστή του ξαδέρφου μου είναι από τα βόρεια προάστεια. Οκ, δεν είναι και τόοοσο καβαλημένες, αλλά δεν τις λες και κορίτσια της διπλανής πόρτας. Πίνουμε το ποτάκι μας κι ενώ ο ξάδερφος μιλάει με τη δικιά του, εγώ πιάνω την κουβέντα με το target.
Ξ: Τι λέει, πως γνωρίζεστε;
HB 7.5: Από το σχολείο, ήμασταν συμμαθήτριες.
Ξ: Ααα, μάλιστα. Ποια ήταν η καλή και ποια η κακιά μαθήτρια (cocky funny).
HB 7.5: Εγώ ήμουν η κακιά (σατανικό γέλιο!)
Ξ: Το 'ξερα ότι θα το 'λεγες! Και ποια είχε τις περισσότερες επιτυχίες στους άντρες;
HB 7.5: (Γελάνε και οι δύο! Δείχνει την φίλη της)
Ξ: Ναι, ε;
HB 7.5: Ναι, ήμουν το ασχημόπαπο εγώ. Είχα πολλά σπυράκια, γυαλιά κτλ. Έφτιαξα όμως με τον χρόνο, έκανα εγχείριση στα μάτια πριν λίγα χρόνια και είμαι κομπλέ.

Η κουβέντα συνέχισε στο "Με τι ασχολείσαι", οπότε είπαμε και οι δύο για δουλειές. Μετά της κάνω cold reading.

Ξ: Πάντως φαίνεσαι ήρεμος χαρακτήρας. Πρέπει να είσαι ζώδιο τ.. (λέω εδώ μια κατηγορία ζωδίων).
HB 7.5: Ναι, που το κατάλαβες; (χαμογελάει)
Ξ: Ε, φαίνεσαι! Τι ζώδιο είσαι;
HB 7.5: (Μου λέει). Εσύ;
Ξ: Της λέω!
HB 7.5: (Σχολιάζει επί του ζωδίου)
Ξ: (Σχολιάζω κι εγώ και της λέω κάποια στοιχεία για τον χαρακτήρα της)

Εδώ βοήθησε πολύ η εμπειρία που έχω με τα ζώδια (9 από τα 12 έχουν πέσει στα χέρια μου), οπότε άρχισε να αισθάνεται ότι έχει κοινά σημεία μαζί μου. Της έκανα ένα ψυχολογικό τεστ κι έγινε αλοιφή. Από εκεί και πέρα, όποτε μου μίλαγε με ακουμπούσε διακριτικά με τα χέρια της.

Περάσαμε 3 ώρες στο bar, η βραδιά τελείωσε, όταν χαιρετηθήκαμε έτρεξε να με φιλήσει πρώτη σταυρωτά και την επόμενη μέρα κανονίσαμε να πάμε σε ένα beach bar. Εκεί αρχίσαμε να συζητάμε για διάφορα, μου πέταγε κάτι σπόντες, αλλά αυτό που με χάλασε ήταν ότι άρχισε να δείχνει σημάδια ψώνιου. Με ατάκες του στυλ "Εννοείται ότι εμείς τραβάμε τις καλύτερες φωτογραφίες για το Facebook" και όταν κοιτούσα το προφίλ της απ' το κινητό την είδα να ποζάρει κάνοντας σαν το ψάρι. Το προφίλ της έχει 3-4 τέτοιες ψωνίστικες photos, ευτυχώς οι υπόλοιπες είναι normal. Αλλά σκέφτομαι "Ρε πούστη, 30 πήγες, ακόμα να σοβαρευτείς; 18άρα είσαι;"

Η τρίτη μέρα ήταν και η τελευταία μου στο νησί αφού την άλλη μέρα έφευγα. Πήγαμε λοιπόν σε club, αυτή τη φορά μικρότερη παρέα (4άδα). Χορέψαμε αρκετά...κοντά κι εκεί την είδα να ψήνεται.Βέβαια εδώ έχουμε κι ένα άλλο θέμα. Ενώ εγώ ήμουν ο μόνος που είχα γίνει ράκος απ' το ξενύχτι και υπολόγιζα να φύγουμε κατά τις 4, ο ξάδερφος με τη δικιά του ήταν σε ντεμί κατάσταση ("ότι θέλετε") κι αυτή ήθελε να το τραβήξουμε μέχρι το πρωί. Από το "Ας κάτσουμε λίγο ακόμα" φτάσαμε στο "Θέλω να δω την ανατολή του ήλιου" ώσπου την κοπανίσαμε απ' το club στις 6 και πήγαμε στο εξοχικό μου να την δούμε! Και να σου το DHV το τρελό και "τι ωραίο εξοχικό έχεις" και κάτι τέτοια (όντως έχω τεράστιο εξοχικό και σε καλό νησί οπότε δεν έχω παράπονο. Απλά το value είναι για τις διακοπές και μόνο για εκεί, δηλαδή 2-3 εβδομάδες το χρόνο!). Μυθική σπόντα: "Ωραίο κρεβάτι έχεις" (και μου δείχνει το διπλό κρεβάτι γελώντας πάλι με το σατανικό της ψωνίστικο χαμόγελο!)

Μετά απ' όλα αυτά...έπεσα τέζα. Τουλάχιστον στο τέλος ανταλλάξαμε τηλέφωνα με συνοπτικές διαδικασίες με στόχο να τα πούμε στην Αθήνα.

Back in Athens
Όταν γύρισα Αθήνα πρώτος, με πήρε τηλέφωνο μετά από 2 μέρες να με ρωτήσει δήθεν "Τι λέει η Αθήνα" κτλ. Μιλήσαμε κάπου 10 λεπτά. Σημείωση. Δεν την έχω πάρει ποτέ τηλέφωνο και δεν της έχω στείλει μήνυμα. Αυτό από μόνο του είναι ένα σημάδι ότι "Το σκέφτομαι" και "Ίσως να μην ψήνομαι". Θέλετε λόγω ηλικίας; Λόγω ψώνιου; Δε ξέρω. Πάντως σίγουρα θα το έχει εκλάβει λίιιγο αρνητικά.


Περνάει ο καιρός και πριν από κάτι μέρες είχε γιορτή ένας φίλος. Μας βγάζει έξω για ποτό σε ένα χαλαρό μπαρ. Ε κι εκεί σκάει απ' το πουθενά κι αυτή!

HB 7.5: Δεν το πιστεύω! Κι εσύ εδώ;
Ξ: Καλά είναι δυνατόν; Όπου κι αν πηγαίνω εσένα θα βλέπω; (neg)
HB 7.5: (Γελάει και λέει στο φίλο μου) Καλά, από που γνωρίζεστε;
Φίλος: Ήταν ο μεγαλύτερος celebrity του σχολείου που έκανε τα κοριτσάκια να παραμιλάνε (μου έκανε και DHV χωρίς να το ξέρει!)
Ξ: Εσύ από που τον ξέρεις;
HB7.5: Ήμασταν μαζί στη σχολή! Μικρός που είναι ο κόσμος, ε;

Το βράδυ εκείνο μιλήσαμε για διάφορα θέματα, αλλά δεν το πήγα στα γκομενικά. Ήξερα όμως από τις διακοπές ότι ήταν ελεύθερη εδώ και μήνες. Πάλι όταν μου μίλαγε με άγγιζε διακριτικά. Όταν πήγε η ώρα αργά, εκεί ευτυχώς ήμουνα με το αμάξι, αυτή με το δικό της, οπότε...μπορούσα να ξεκουμπιστώ νωρίτερα και να γυρίσω σπίτι να κάνω καμιά δουλειά για την εταιρεία και να τεζάρω νωρίτερα. Αλλά αυτή μου πετάει το κλασικό "Κάτσε μωρέ λίγο ακόμα, μη φύγεις από τώρα" (που είναι και IOI).

Να χωθώ?
Τα γούστα μου είναι HB 8-10. Η τύπισσα είναι μια περίπτωση που "μυρίζομαι" ότι δεν θα πάει καλά. Κι αυτό γιατί όσο κι αν έχει δείξει μικρά σημάδια ενδιαφέροντος δεν με έχει πείσει ότι κάνει για σπίτι. Παρότι είναι HB 7.5 για τα δικά μου προσωπικά γούστα ως σύνολο θα μπορούσε να πέσει και στο HB7.

Δε ξέρω γιατί, ίσως επειδή από τα ξενύχτια οι ρυτίδες κάνουν "party" στο πρόσωπό της. Αν ήμουνα 40 θα σκεφτόμουνα πιο εύκολα να χωθώ. Αλλά είμαι 28. Οπότε λίγο η εμφάνιση που ψιλοχάνει, λίγο τα σημάδια ψώνιου, λίγο η ηλικία, όλα αυτά με κάνουν να το σκέφτομαι και να μένω αμετακίνητος. Μήπως τελικά έχω υψηλές απαιτήσεις; Μήπως όλοι μας έχουμε; Το τελευταίο επίσης που σκέφτομαι είναι ότι αν κάνω κάτι, πάρω αυτό που θέλω και μετά από κάνα μήνα την χωρίσω, μετά η μνηστή του ξαδέρφου μου θα μου κρατάει μούτρα και δεν θα μου ξανακάνει εύκολα κονέ.

Να χωθώ ή όχι?

12 σχόλια:

  1. Θετικα:

    1)Ειναι σιγουρα ψημενη για σενα (δεν βαζω σχεδον καμια πιθανοτητα χυλοπιτας)
    2)Ειναι 30αρα, αρα βασει πιθανοτητων και μονο, πολυ εμπειρη στο σεξ.
    3)Ειναι ακομπλεξαριστη σε θεμα ηλικιας (δειγμα ωριμοτητας... πιο σπανια δειγμα απογνωσης)

    Αρνητικα:
    1)Πρωτα αυτα που ο ιδιος αναφερεις (εμφανιση και ψωνισμος) Ειδικα εαν ο ψωνισμος φαινεται μεγαλος μακρια... Ωστοσο μου κανει εντυπωση οτι αν και λιγο ψωνιο σε πηρε τηλ και δειχνει ενδιαφερον. χμμμ...
    2)Το σημαντικοτερο: Αφου παιζει σε πολλους κυκλους σου, διακυβευεται το ονομα σου εαν της κανεις μαλακια. Αρχικα θα σου ελεγα 'Χωσου, τσεκαρε την στο σεξ αρχικα και βλεπεις μετα'. Αλλα αν το κανετε και συντομα την στειλεις, πιθανως αυτο να εχει επιπτωσεις στο ονομα σου, οποτε προσοχη.

    Ετυμηγορια: Εγω λεω να χωθεις. Σπανια εχουμε τοσο σιγουρες ευκαιριες, και η κοπελα δεν δειχνει τοσο κακη περιπτωση. Δοκιμασε την στο σεξ ενω παραλληλα δες και πως ειναι σαν χαρακτηρας. Μπορει να αξιζει σαν χαρακτηρας και να βρεις κατι καλο για σχεση. Ειδαλλως, αν σεξ και χαρακτηρας ειναι μαπα, στειλτην πολυ ευγενικα. Και μπορεις να δικαιολογηθεις στην μνηστη του ξαδερφου σου οτι ''της εδωσα την ευκαιρια αλλα δεν ταιριαξαμε''. Βεβαια υπαρχουν και πιο υπουλοι αλλα αποτελεσματικοι τροποι να χωρισετε, που δεν συνιστω (π.χ. να απομακρυνεσαι σταδιακα επικαλουμενος οικογενειακα ή εργασιακα θεματα, φυσικα ανωτερα απο αυτην).

    Ελπιζω σε να βοηθησα αρχηγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά συγγνώμη, θα έχουμε να απολογούμαστε και για ποιο λογο χωρίσαμε με κάποια; Όπως λέει και ο Thinker, είναι από τις πιο σίγουρες περιπτώσεις και πιστεύω ότι πρέπει να τη δοκιμάσεις, ειδικά αν σε πήρε από μόνη της τηλέφωνο όπως λες. Αν δεν σου κάνει χωρίζετε, είναι απλό. Και μη σε νοιάζει τι θα πει η αρραβωνιαστικιά του ξαδέρφου, μεγάλα παιδιά είστε. Στην τελική μπορείς να της πεις από αρχή ότι θέλεις απλά ένα σεξάκι, στον 21ο αιώνα ζούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ λέω όχι. Άσε που μπορεί να φας και πιτούλα αν το τρέξεις έστω λίγο πιο γρήγορα απ' ότι πρέπει, γιατί μου φαίνευαι ότι σε κυνηγάει επειδή την αγνοείς, οπότε πρέπει να τη ρίξεις με αργά βήματα να μην το καταλάβει ούτε η ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να μη χωθείς. Ούτε σ' αυτή, ούτε σε καμιά άλλη. Πρέπει να είσαι θεογκόμενος για να έχεις τόσο υψηλές απαιτήσεις. 8 και 10; Πού ακούστηκε τέτοιο πράμα;

    Είναι φανερό ότι δεν ψήνεσαι και έστω κι αν απλά το κάνετε και άντε γειά θα σου, θα σου κρατάει η άλλη μούτρα. Όσο για την ηλικία, 2 χρόνια είναι μόνο, σιγά τη διαφορά. Πρέπει οπωσδήποτε η τύπισσα να είναι 10 χρόνια μικρότερη;

    Αν είσαι για σοβαρή σχέση, και πάλι, άστο. Έστω αυτά τα λίγα σημάδια ανωριμότητας... Δεν είναι έτοιμη για τέτοια.

    Μια συμβουλή: μην είσαι τόσο επιφανειακός. Και με ατσαλάκωτη 18αρα να πας, σε 10 χρόνια κι αυτή έτσι θα 'ναι. Μια χαρά είναι εξωτερικά η κοπέλα. Κάνε στον εαυτό σου μια χάρη και κατέβασε τα στάνταρ. 28 είσαι, πας για 30. Δεν θα 'ναι όλες οι συνομήλικες σου πανέμορφες. Όσο μεγαλώνουμε, ασχημένουμε, έτσι πάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η λογική λέει ότι χώνεσαι,το βλέπεις για λίγο καιρό πως θα πάει και ή δαγκώνεις τη λαμαρίνα ή ρίχνεις μια πίτα σε pro επίπεδο(αραδιάζεις και μπαρούφες στη κοπέλα των κονέ) και την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια...30άρα,ώριμη,ΗΒ 7,5 θα περάσεις καλά.

    Υ.Γ. πρόσεχε μην είναι κολλητές με τη ''μουνοπηγή''και αυτή στερέψει τελείως......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κολλητές είναι, γι' αυτό φοβάμαι ότι θα στερέψει. Ήδη μου γνώρισε κι άλλη , HB 8.5 33-35 περίπου και η οποία με παίρνει τηλέφωνο να βγούμε. Αυτή η τελευταία πια, πάει γυρεύοντας, δεν το γλιτώνει.

    Όταν λες "Να ρίξω καμιά πίτα σε Pro επίπεδο" σημαίνει ότι ανάβω και μπάφο? (Στάθης Παναγιωτόπουλος ήταν αυτό)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χαχα όχι ρε συ,απλά εννοώ ότι θα πρέπει να την ''στείλεις'' επαγγελματικά,ώστε να μην έχεις προβλήματα και με τη μουνοπηγή(αν θες να σου συνεχίσει κιόλας τα κονέ)

    Πάντως,αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς,η συγκεκριμένη δε μπορεί να σου προσφέρει τίποτε άλλο πέρα από ένα λούτσο.Και μόνο που είναι μεγαλύτερη δυσκολεύει το πραγματάκι για σχέση.Βάζω χώρια το ότι είναι ΗΒ 7,5 και εσύ θα είσαι full ικανοποιημένος από 8 και πάνω ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μόνο και μόνο που ασχολείτε με ζώδια εμενα με ξενερωσε, θα σου έλεγα να ορμήσεις για ενα πηδημα και να φύγεις αλλα αφου λες οτι υπαρχει θεμα γνωστων και ετσι αστο καλυτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καιρό είχα να σου γράψω, αλλά μάλλον θα επανέλθω :)

    Εγώ λέω ότι έπρεπε να χωθείς ... χτες, απλά μην κάνεις πάυση στο blog όπως τότε με το λαχείο :)

    Κατ΄αρχήν γουστάρει και το δείχνει πράγμα σπάνιο στις ημέρες μας. Η διαφορά ηλικίας είναι μηδαμηνή και εάν όντως σε ενδιαφέρει για σοβαρή σκέψη και όχι για "ένα στα γρήγορα" τότε απλά σκέψου ότι σε 20 χρόνια το ίδιο σταφιδιασμένοι θα είστε. Όσο για το ότι είναι 7.5 αντί για 8 θα σου δώσω την συμβουλή που έδωσες εδώ - http://ksenerotes.blogspot.gr/2011/05/blog-post_14.html - ρίξε λίφο τις απαιτήσεις. Στην τελική 7-7,5 είναι δεν είναι 2-3.

    Βέβαια επειδή είναι 30 και όχι 20, αποφάσισε εσύ πρώτα τι θες και έπειτα να της το ξεκαθαρίσεις. Είναι γεγονός ότι δείχνει 2-3 σημάδια ανωριμότητας, αλλά έλεος στα 30 πρέπει και αυτή να τα ξεπεράσει και ίσως να είσαι εσύ η αφορμή να το κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ δεν είδα σημάδια ανωριμότητας πάντως που λες! Το ότι κάνει σαν το ψάρι είναι απλά μια γυναικεία χαζομάρα που νομίζουμε πως φαινόμαστε πιο ωραίες έτσι(όχι εγώ προσωπικά) (ειδικά αν είναι μαγουλού).
    Επίσης όλα αυτά που σου έλεγε εγώ πιστεύω ήταν για να δει την αντίδραση σου και γιατί ήθελε να φλερτάρετε.Σίγουρα θα της άρεσες όμως δεν πιστεύω ,πλέον τουλάχιστον ,στον ίδιο βαθμό.Και ξέρεις γιατί?Αν ψηνόταν πολύ πρώτον θα έκανε κουβέντα στην κολλητή της ..ή να βγείτε τετράδα ή ακόμη καλύτερα για να μη καρφωθεί να τη βάλει να σε ψαρέψει ή να ψαρέψει το ξάδερφο.
    Πάντως προσωπικά και μόνο το ότι αμφιταλαντεύεσαι τόσο,νομίζω δείχνει πως δε σ'αρέσει τόσο.Άρα, εγώ θα έλεγα ..να μη χωθείς!
    (Υ.Γ: το 7,5 που λες δε μου λέει κάτι! Είναι μια χαρά!Μπορεί κάποια να μη κερδίζει τόσο σε εμφάνιση, αλλά να σε κερδίζει με το μυαλό της! Δε ξέρω κατά πόσο υπάρχει ή όχι βέβαια στη συγκεκριμένη! )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. γεια χαρα.

    μια απορία:δεν μπορείς απλά να την γαμήσεις πρώτα και μετά να σκεφτείς για τις όποιες προοπτικές μπορεί να σου σκάσουν ή όχι μαζί της;δεν καταλαβαίνω γιατί κολλάς.μπορείς άνετα να δημιουργήσεις και δικαιολογήσεις καθεστώς όπου γαμάς την γκόμενα και βλέπεις αν ταιριάζεται η όχι πολιτισμένα.Ξηγήσου σκανδιναβικά, έτσι δεν θα παρεξηγηθείς και δεν θα βάλεις σε κίνδυνο τα μελλοντικά conne σου...εκτός και αν θες το 10 το καλό για να κινηθείς, ...έστω και τόσο λίγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή