Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Οδηγίες: Πως να ρίξετε γκόμενα!

Δεν κάνουμε καθόλου πλάκα σήμερα. Ακολουθούν οδηγίες χρήσης.

Κάποτε το φλερτ ήταν απλή υπόθεση. Είτε οι γκόμενες ήτανε σοβαρές, είτε θέλανε κάτι προσωρινό, μπορούσες εύκολα να καταλάβεις αν σε γουστάρουνε. Στην τελική αρκετές στο λέγανε κιόλας. Σήμερα όμως που η κατάσταση έχει αλλάξει, θα πρέπει όχι μόνο να τις διεκδικήσεις αλλά σε πολλές περιπτώσεις να τις κυνηγήσεις κιόλας, για να αξιώσεις τις όποιες πιθανότητες έχεις.

Αποφάσισα λοιπόν με αυτό το άρθρο να δώσω κάποιες βασικές οδηγίες για το πως θα φτάσετε στο να ρίξετε μια γκόμενα. Οι γυναίκες σταματήστε αυτή την στιγμή να διαβάζετε το άρθρο! Δεν θέλουμε να μάθετε τα μυστικά μας :-)

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε πως θα κάνετε καμάκι σε άγνωστη γκόμενα (το λεγόμενο sargάρισμα).

1)Γνωριμία
α)Χωρίς να γνωρίζεστε

Η πιο δύσκολη περίπτωση γνωριμίας. Έστω ότι την βλέπεις σε ένα μπαρ. Καταρχήν για να αποφασίσεις να κάνεις κίνηση θα πρέπει να σε έχει καρφώσει κάποιες φορές. Όχι να κάνει μία γύρα το μάτι της στο χώρο. Να σε καρφώσει κανονικά και για τουλάχιστον κανένα μισάωρο. Επίσης, παίζει ρόλο και με τι παρέα βρίσκεται. Αν είναι με αγγουράκια στην παρέα τότε άστο καλύτερα. Εκτός κι αν τα αγγουράκια αυτά είναι μαζί με την κοπέλα τους, άρα ξέρεις ότι μπορείς να μιλήσεις με μεγαλύτερο θάρρος.

Αν δεις λοιπόν ότι σε καρφώνει για αρκετή ώρα προχωράς στο επόμενο βήμα. Την πλησιάζεις και προσπαθείς να της πιάσεις κουβέντα για κάτι άσχετο, που μπορεί π.χ. να συμβαίνει εκείνη τη στιγμή στο μπαρ. Αφού ανταλλάξετε δυο κουβέντες της συστήνεσαι με το όνομά σου. Τα υπόλοιπα άστα να κυλίσουν όπως πρέπει. Απλά πράγματα. Ούτε "Γνωριζόμαστε από κάπου;" ούτε παπάρια μάντολες. Στο τέλος της βραδιάς απλά δίνεις το κινητό σου. Αν ενδιαφέρεται θα σου κάνει κατευθείαν αναπάντητη. Μου έχει τύχει να ακούσω και την ατάκα "Μήπως να σημείωνες το δικό μου;" Αυτό απλά σας το αναφέρω για να μην δικαιολογείτε τον εαυτό σας καμιά φορά που φάγατε χυλόπιτα. Εξ αρχής οι πιθανότητες είναι λίγες γιατί οι γυναίκες ως γνωστόν είναι στην πλειοψηφία τους ξενέρωτες και δεν γνωρίζουν έτσι απλά αγνώστους. Ειδικά οι ωραίες γκόμενες που δεν μιλάνε έτσι απλά σε "όποιον κι όποιον". Τουλάχιστον πάτε με όποια μέσα διαθέτετε.

Επίσης αν δείτε γκόμενα σε άλλο στυλ, π.χ. σας ρίχνει ένα κεφάλι ή είναι μοντέλο ενώ εσείς με τριψήφιο αριθμό κιλών, μην πάτε σα μαλάκες να μιλήσετε. Δεν έχει νόημα, θα χαλαστείτε.

β)Από παρέα
Είπατε να βγείτε παρέα και ξαφνικά σκάει ένα καινούργιο πρόσωπο. Τι κάνετε; Αν γουστάρετε τότε θα πρέπει να δράσετε αστραπιαία και να κάτσετε δίπλα της για να μπορέσετε να πιάσετε την κουβέντα! Time is money στην προκειμένη περίπτωση, καθώς ποτέ δεν ξέρετε αν θα την ξαναδείτε σίγουρα. Αν την γνωρίσετε εκτός μαγαζιού και μετά πάτε όλοι μαζί σαν παρέα να κάτσετε κάπου, τότε "κολλήστε" πίσω της και με το που θα κάτσει καθίστε δίπλα της.

Αν όμως έρθει αυτή μετά στο μέρος που είστε (το μάτι θα πρέπει να την έχει "κόψει" σε δευτερόλεπτα) τότε σκεφτείτε τεχνάσματα για να την φέρετε δίπλα σας. Αν π.χ. κάθεστε σε καναπέ, τότε κάντε χώρο με τη μία και δείξτε της ότι μπορεί να κάτσει δίπλα σας. Αν κάθεστε σε καρέκλα τότε φέρτε μια άλλη καρέκλα δίπλα σας. Το παν είναι το αστραπιαίο timing. Σίγουρα δεν θα θέλετε να κάτσει αλλού και να μην μπορείτε να την ρωτήσετε με άνεση κάτι προσωπικό.

β1)Έκατσε μακριά
Δεν έχετε και πολλές επιλογές, παρά μόνο να παίζετε με τα μάτια και να πάτε την κουβέντα προς την παρέα. Κι όταν σας δίνεται η κατάλληλη ευκαιρία να την ρωτάτε κάτι, χωρίς φυσικά να καρφωθείτε στους υπόλοιπους. Στο τέλος της βραδιάς, αν δείτε ότι οι ματιές της έπεσαν πάνω σας, τότε θα πρέπει να δουλέψετε το πράμα κάπως. Δεν ζητάτε κινητό γιατί δεν καταφέρατε να μιλήσετε προσωπικά, αλλά υπάρχουν κι άλλοι τρόποι. Π.χ. αν την ρωτήσετε τι μουσική ακούει, της λέτε ότι μετά θα της στείλετε το τάδε κομμάτι μέσω Facebook (άρα βρίσκετε ευκαιρία και την κάνετε add). Αν της αρέσατε θα κουβεντιάσετε online και ίσως κανονίσετε και για καφέ. Αν δεν έχει Facebook τότε θα πρέπει να βάλετε το πρόσωπο που την έφερε στην παρέα, να σας κανονίσει καφέ. Να εύχεστε μόνο να είναι έμπιστο άτομο και να μην σας γράψει κανονικά.

β2)Έκατσε κοντά
Έχετε όλη την άνεση να της μιλήσετε. Πηγαίντε την κουβέντα γενικά στο με τι ασχολείται, που μένει, πως πέρασε τις μέρες της, που θα πάει διακοπές και όλα τα συναφή. Προσπαθήστε αν γίνεται να την κάνετε να νομίζει ότι έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Έτσι τσιμπάνε άσχημα. Φυσικά μην μπείτε σε προσωπικές λεπτομέρειες για το αν έχει σχέση ή πότε χώρισε με τον πρώην. Είναι τρελό φάουλ! Εκτός κι αν το φέρει η κουβέντα.

Στο τέλος, απλά της δίνετε το τηλέφωνό σας. Αν την δείτε διστακτική της λέτε "Αν θέλεις κάνε μου και μια αναπάντητη". Σε μία γνωστή το λες πιο εύκολα απ' ότι σε μία άγνωστη. Από εκεί κι έπειτα, περιμέντε 2-3 μέρες μέχρι να πάρετε τηλέφωνο (μην ανησυχείτε, δεν θα την καμακώσει άλλος στο ενδιάμεσο) και τότε πείτε της αν θέλει να κανονίσετε κάτι.

Πετάξτε το μπαλάκι σε αυτήν. σε φάση "Θα ήθελες να κανονίζαμε να τα πούμε αυτές τις μέρες; Πότε θα σε βόλευε;" Μην πάτε σαν τα γίδια να της πείτε "Τι κάνεις το Σάββατο;" γιατί αν όντως έχει κανονίσει κάτι τότε φάγατε ήδη ένα άκυρο. Αν απ΄ την άλλη σας πει ότι "δεν μπορεί αυτές τις μέρες" τότε της απαντάτε πολύ απλά "Οκ, όποτε θέλεις μου λες, μην σε πιέζω" και της πετάτε το μπαλάκι. Αν δεν πάρει ποτέ στ'@@ σας. Ούτε εσείς θα ξαναπάρετε. Και φυσικά αν την ξαναδείτε σε παρέα και μιλήσετε, πάλι δεν θα της προτείνετε κάτι. Την κίνηση την κάνατε ήδη. Άμα γουστάρει ας κάνει αυτή την επόμενη. Αλλιώς "Άντε γεια και παρακάτω".

γ)Μέσω Facebook
Την είδατε στο Facebook και σας γυάλισε. Πρώτα απ' όλα κοιτάξτε τους κοινούς της φίλους και δείτε αν υπάρχει κάποιο έμπιστο άτομο που να μπορεί να σας κανονίσει καφέ. Αν δεν υπάρχει τέτοιο άτομο, τότε θα πρέπει να την κάνετε Add. Φροντίστε πριν την κάνετε Add το προφίλ σας να είναι από πάνω ως κάτω ξεκλείδωτο για να μπορεί να δει φωτογραφίες και προσωπικά στοιχεία. Αν δεν είναι τότε χέστο καλύτερα. Είναι σαν να πηγαίνετε να μιλήσετε σε μία άγνωστη στο δρόμο και να κρατάτε μάσκα.

Αν δεχτεί το Add τότε πιάνετε την κουβέντα με το που θα μπει στο chat, προσπαθείτε να αναφέρετε κάτι από τους κοινούς φίλους. Λέτε την κλασική ατάκα "Εμφάνισε το προφίλ σου στους προτεινόμενους φίλους και είδα ότι ξέρεις τον τάδε" κι έτσι πιάνετε την κουβέντα. Αν δεν σας δεχτεί στο Add τότε δεν ασχολείστε καν ξανά. Προφανώς η γκόμενα δεν σας γουστάρει ή είναι αλλού.

δ)Από την δουλειά
Εδώ θέλει λεπτούς χειρισμούς για να μην κινδυνέψετε με απόλυση. Αν έχετε κολλητηλήκια με κάποιον απ' τη δουλειά προσπαθήστε να μάθετε αν έχει σχέση. Αν είναι free τότε μην πείτε τίποτα πουθενά και δράστε μόνοι σας. Προσπαθήστε να πιάσετε την κουβέντα για κάποιο θέμα δουλειάς. Αν τα γραφεία σας είναι κοντά, μπορούν να παίξουν ματιές. Αν απέχουν κι έχετε MSN ή Facebook τότε μιλάτε πιο εύκολα. Η π.χ. παραγγέλνετε φαγητό μαζί και πηγαίνετε και τρώτε μαζί στην κουζίνα της εταιρείας, άρα πιάνετε την κουβέντα. Σιγά-σιγά και με τις εξόδους που μπορεί να κανονίζει η εταιρεία σας, θα έχετε την ευκαιρία να την γνωρίσετε καλύτερα. Βέβαια αν την δείτε ότι ψήνεται κάργα από τις συνομιλίες σας προχωράτε ένα βήμα παραπάνω από μόνοι σας.

2)1ο ραντεβού
Τα ρούχα σας θα πρέπει να είναι αυτά που αρμόζουν. Για έναν καφέ αρκεί ένα απλό τζην, μια μπλούζα polo και καλό αθλητικό παπούτσι. Για ένα ποτό φορέστε κάτι καλύτερο. Η μάλλον για να ακριβολογώ, αν βραδιάζει φορέστε τζηνάκι καλό και πουκαμισάκι και παπουτσάκι επίσης καλό για να κάνετε εντύπωση. Η κολώνια παίζει επίσης σημαντικό ρόλο. Η Paco Rabanne Ultraviolet ή οι κολώνιες Gautier είναι αξιόπιστες λύσεις για να την προσελκύσετε πιο εύκολα.

Κανονίστε να βρεθείτε είτε σε κάποιο κεντρικό σημείο στην περιοχή που μένει, είτε -αν είναι κοντά σε μετρό- σε κάποια στάση μετρό. Εκεί θα βρεθείτε για να πάτε προς το καφέ που χρειάζεται για να ψηθεί η κατάσταση. Πάντως μην αγχώνεστε, δεν θα "ρίξετε τα μούτρα σας" αν την περισυλλέξετε από κάπου. Ίσα-ίσα που θα το εκτιμήσει.

Πηγαίντε την σε ένα καλό μέρος όπως η παραλιακή το καλοκαίρι ή το Γκάζι τον χειμώνα. Προτιμήστε μέρη όπου δεν παίζει δυνατά η μουσική για να μπορείτε να μιλήσετε. Αν ξέρετε κάποιον από το μαγαζί τότε ακόμα καλύτερα, αυτό θα μετρήσει στην εικόνα σας. Επίσης, ανάλογα με την ώρα, συννενοηθείτε για το αν θα πιείτε καφέ η ποτό. Μετά τις 9 για παράδειγμα θα πρέπει να παραγγείλετε ποτό, μην ζητήσετε π.χ. κανένα τσάι γιατί είναι epic fail.

Η κουβέντα θα πάει περί ανέμων και υδάτων στην αρχή. Μετά, θα τσουλήσει από μόνη της. Μην αγχώνεστε για το πότε, απλά θα τσουλήσει. Στο ενδιάμεσο πετάξτε της κι 1-2 κοπλιμέντα. Όχι παραπάνω γιατί θα φανείτε λιγούρης. Άλλωστε με μια ματιά κι ένα χαμόγελο, η γυναίκα καταλαβαίνει αμέσως τι αισθάνεστε γι' αυτήν.

Σκεφτείτε επίσης μετά το ποτό, να της προτείνετε να πάτε και κάπου για φαγητό. Και αυτό θα μετρήσει καθώς αν σας συμπαθεί θα δεχθεί. Επίσης ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές:
Α)ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΕΡΑΣΤΕ ΤΗΝ: Όσο κι αν διαμαρτύρεται θα το κάνετε. Στην ανάγκη παίξτε ξύλο που λέει ο λόγος. Θα τα κεράσετε όλα. Και το ποτό και το φαγητό.
Β)ΜΗΝ ΤΗΝ ΦΙΛΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ (βλέπε Κανόνας 4): Κρατηθείτε για το 2ο ραντεβού. Εκτός πια κι αν είστε 100% σίγουροι ότι κόβει φλέβα για πάρτη σας από τα SMS και τα τηλέφωνα που σας έχει κάνει ή από υπονοούμενα που έχει πετάξει.
Γ)ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΣΠΙΤΙ: Ότι κι αν λέει για μετρό, ταξί, τραμ και κλάιν-μάιν, θα την γυρίσετε στην πόρτα του σπιτιού της θέλει δεν θέλει. Τώρα άμα δεν θέλει να την πάτε ακριβώς απ' έξω (π.χ. για να μην την δουν οι γονείς της) it's ok. Εκεί δεν επιμένετε. Δεν θα την σκοτώσει κανείς άλλωστε αν περπατήσει κι 100 μέτρα παραπάνω.

3)2ο ραντεβού
Η κουβέντα περί ανέμων και υδάτων έλαβε τέλος. Ώρα να κάνετε την επόμενή σας κίνηση. Συνεχίστε τα κοπλιμέντα με λίγο μεγαλύτερη ένταση και δείξτε ότι σας αρέσει το στυλ της και ο χαρακτήρας της. Επίσης, η κουβέντα θα πρέπει να πάει προς τις σχέσεις. Γενικά στην αρχή, ειδικότερα μετά. Μην μπείτε σε λεπτομέρειες όμως για το τι έκανε με τους πρώην, γιατί χώρισε κτλ. Απλά δείξτε ενδιαφέρον. Γιατί αν αρχίσει να σας ρωτάει συμβουλές και να της απαντάτε, τότε θα αρχίσει αντίστοιχα να σας βλέπει φιλικά! Ρωτήστε την επίσης πράγματα για τον χαρακτήρα της (τα θετικά και τα αρνητικά της), καθώς και τι ζητάει από μία σχέση.

Για το θέμα του τι ζητάει από μια σχέση, πρέπει να ξέρετε από την αρχή πριν κάνετε κάτι το τι μπορείτε να πάρετε από αυτήν. Αν σας πει για παράδειγμα "βαριέμαι εύκολα" τότε μην περιμένετε να προχωρήσετε σοβαρά. Και βέβαια αν σας δείξει σοβαρή κι είστε κι εσείς τέτοιος, ξεκαθαρίστε το από την αρχή. Αν δεν είστε για πολλά επίσης ξεκαθαρίστε το. Όλα αυτά μετράνε υπέρ σας. Αν θέλετε να ζήσετε τη ζωή σας και σας πει ότι θέλει κάτι σοβαρό, ποιος ο λόγος να την πηδήξετε και να φύγετε; Ίσα-ίσα που αν πείτε πραγματικά ότι ισχύει για εσάς, μπορεί να βγείτε κερδισμένοι γνωρίζοντας μία φίλη της που ενδεχομένως θα βλέπει τα πράγματα όπως εσείς.

4)1ο φιλί
Προσοχή: ΜΗΝ την φιλήσετε σε χώρο με κόσμο! Αφού πιείτε το ποτό σας θα πρέπει να την πάτε κάπου απομονωμένα. Πείτε της απλά "Θέλεις να πάμε καμία βόλτα με το αυτοκίνητο;" Αν ενδιαφέρεται θα σας πει πολύ απλά "Ναι". Είναι το κλασικό που λέγαμε μικροί στο σχολείο "Θέλεις να πάμε καμιά βόλτα;" κι έπεφτε φάσωμα. Ε, αυτό είναι στην πιο ενηλικιωμένη version του. Πολύ απλά οι περισσότερες γυναίκες δίνουν σημασία στο πρώτο τους φιλί και το σκέφτονται ως κάτι το ξεχωριστό.

Αν είναι καλοκαίρι πηγαίντε την σε μία παραλία. Απλά φροντίστε να μελετήσετε τα μέρη όπου δεν θα υπάρχει αρκετός κόσμος ώστε να είστε (σχεδόν) μόνοι σας. Αν είναι χειμώνας προτιμήστε κάτι εναλλακτικό όπως βόλτα στο λόφο Λυκαβητού ή στην Πλάκα. Η ανάλογα με την περιοχή σας (αν είστε π.χ. από Μικρολίμανο ή Πασαλιμάνι τότε έχει πολλά μέρη, αν είστε από Πετρούπολη στο Terra Petra κτλ). Κάπου απόμακρα τέλος πάντων.

Βρείτε μια αφορμή, πείτε άλλο ένα κοπλιμέντο και μόλις δείτε ανταπόκριση πιάστε της το χέρι, πάρτε την αγκαλιά, πείτε καμιά γλυκιά κουβέντα παραπάνω και...σμουτς. Δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολο, ε;

Όσο για το σεξ, θα έρθει κι αυτό κάποια στιγμή. Αφήστε να περάσουν κάμποσες μέρες κι απλά προτείνετέ της να βρεθείτε σπίτι σας βρίσκοντας μια δικαιολογία (π.χ. DVD, για να της δείξετε κάτι κτλ). Μην κολλάτε στο πότε, όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Το αν θα ταιριάξετε (έτσι όπως έχουμε γίνει σκατά την σήμερον ημέρα) αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα.

Καλή επιτυχία σε όλους!

ΥΓ. Για Advanced συμβουλές δείτε οπωσδήποτε το άρθρο PickUp Artist που έχει τεκμηριωμένες απόψεις και δεκάδες παραδείγματα προτάσεων που μπορείτε να πείτε, για κάθε περίσταση.

80 σχόλια:

  1. Καφέ, 1ο ραντεβού, 2ο ραντεβού, 3ο ραντεβού... ανέβα Μήτσο στο βουνό και κλ@σε μου τα @@... δεν βλέπεις τι γίνεται ρε φιλαράκι... δεν μιλάει κανένας με κανένα... γυναικοπαρέες, ανδροπαρέες και άμα σκάσει και κάνα ζευγάρι τους κοιτάνε περίεργα! Όλοι "ψάχνουν" και κανένας δεν ρίχνει τα μούτρα του (δεν εξαιρώ κανένα)... πώς καταντήσαμε λοχία. Απλά για να εξηγήσω που το πάω, φίλη από εξωτερικό που κάνει erasmus εδώ έχει απορήσει γιατί έχουμε φάει τέτοιο κόλλημα με τον καφέ!!! Της είχα πει να βγούμε για μπύρα και μου είχε πει το αμίμητο: "τι εννοείς; αυτό είναι διαφορετικό από τον καφέ;". Τα έχει δει όλα η κοπέλα με τους μακάκες τους Έλληνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε έχεις δίκιο, είναι και αυτό το Ίντερνετ και όλοι βγαίνουν έξω ξεκάβλοτοι......

      Δεν είπες το ποιο βασικό, να μην τον έχει παίξει σε καμία τσόντα καμία εβδομάδα σερί ο νέος και βλέπει αυτός σαν φίλη την γκομενα....
      ...τώρα όσο για την γκομενα!!!!
      ....θα έχει ξεκαβλώσει κι αυτή με κάποιο από τους χιλιάδες τρόπους που υπάρχουν στις μέρες μας......και τότε!!!!!
      ....όλοι οι άντρες είναι ίδιοι!!!
      ...είναι και το γαμωπεριοδικό cosmopolitan που λέει στις γυναίκες πως θα είναι ξενεροτες για να στρέφουν τα αγόρια προς τους καλούς gay.....
      ...χέσε, μεγάλη υπόθεση......
      ....οι γυναίκες που έχουν το παιχνίδι στα χέρια τους έχουν αποδειχτεί άχρηστες εντελώς για αυτή την διαχείρηση.....

      Διαγραφή
  2. Γιώργος εδώ.

    Θα συμφωνήσω με τον Ανώνυμο πολύ μοναξια μαγκες
    Θέλω να προσθεσω και τα εξής:


    -Πανε σε ένα μπαρ μόνος σου να πιεις ένα καφε ομορφο παιδί δίχως παρέα, μόνος σου. Γίνεσαι το μαύρο πρόβατο του μπαρ . Δεν σε πλησιάζει ούτε θυλικιά γάτα.!

    -Πάρε μια γνωστή σου ομορφη κοπέλα (εσύ άσχημος) ή call girl και πάνε σε μπαρ. Οι μισές
    απο τις γυναίκες μέσα στο μπαρ θα θέλουν να σε γνωρίσουν και οι άλλες να πηδηχτούν μαζί σου !!!!!
    - 12 χρονα !!!!!!!!!(Ελεος) να ψάχνουν με ποιον 30αρη ή 40αρη να πηδηχτουν πράγμα που πριν καμια 15 χρόνια ούτε για αστείο να το λεγε κάποιος.

    Φτάσαμε (εν Ελλάδι) απο την πολύ ελευθερία στην πληρη ασυδοσία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...στην πλήρη βλακεία θα έλεγα φίλε ότι έφτασαν οι άνθρωποι...

      ..τι να πω!
      ..εάν η μ@λ@κι@ είναι ποιο γλυκιά για όσους και κυρίως για όσες δεν έχουν δοκιμάσει κάτι σπουδαίο!!!!

      ...καλά κάνουν.....
      ...βαράτε παιδιά.....
      ....και ο κόπος δικός σας...

      Διαγραφή
    2. και οι αλλες μισες θα ζηλεψουν τοσο πολυ που θα της βαλουν λογια εναντιον σου μονο και μονο να σε δουν δυστηχισμενο

      Διαγραφή
    3. ναι μεγαλε ανωνυμε ειπαμε οχι και 12χρονα.Απο αυτη την ηλικια δε τα κανουν αυτα με κανενα χριστο και παναγια

      Διαγραφή
  3. Φίλτατε ξενερωμένε,
    Πολύ ωραίες οι συμβουλές σου αλλά δεν προσδιορίζεις σε τι Target Group απευθύνεσαι. Για αυτούς που δεν κατάλαβαν, σε τι ηλικίες πιάνει αυτό το είδος πεσίματος. Εγώ έτσι οπως το σκέφτομαι, αν θες να ρίξεις μια φοιτήτρια πρωτοετή που μόλις έχει έρθει από επαρχία και όλα της φαίνονται καινούρια και μαγικά, τότε ναι, αυτές οι οδηγίες ειναι για σένα. Προφανώς είσαι εμφανήσιμος και είδες οτι αυτά έπιαναν στο πανεπιστήμιο (εκει που ήσουν χωμένος στη ΔΑΠ για να γνωρίσεις γκομενάκια) και ποτέ δεν σκέφτηκες να εξελίξεις την τεχνική. Hey, αφου δουλεύει ακόμη για σένα (και για πολλούς εκεί έξω), τότε μαζί σου. Για αυτούς που ψάχνουν κάτι παραπάνω στο πως να πλησιάσουν αυτό το σπάνιο ζώο, την Ελλ(ε)ηνίδα, τότε θα χρειαστείς κατι περισσότερο απο κεράσματα και κομπλιμέντα.

    Προσοχή, οι επόμενες συμβουλές στηρίζονται σε 2 βασικές αρχές.
    1. ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ ΑΡΧΗ (κατι σαν το νομο του Νεύτωνα). Είναι ΑΠΛΑ ενα παιχνίδι. Μην γυρίσεις κλαίγοντας σπίτι αν χάσεις. Οταν παίζεις pro σαν μλκας (αντι να εισαι κανα γυμναστήριο να πέσει η κοιλιά), οταν χάνεις πετάς το χειριστήριο και λές "Αϊ στο διαολο ξενερωτο παιχνίδι, δεν ξαναπαίζω" ? ΟΧΙ, το ξαναπιάνεις , ριχνεις 2 μπινελίκια στον κολητό σου που σε ξέσκισε και παίζεις καλύτερα. Ετσι και εδώ λοιπόν, αν δεν κάτσει με την πρώτη, απλά δεν παίξαμε καλά. Και για να γίνεις καλύτερος στο παιχνίδι, πρέπει να παίζεις με καλύτερους απο σένα. Αλλιώς, στους τυφλούς βασιλεύει ο μονοφθαλμος, όπως λένε.
    2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΜΟΝΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. Και εξηγώ. Επειδή κοπελιά εβαλες ενα κρέας ανάμεσα στα πόδια σου για 5 λεπτά, αυτό αυτόματα δεν σε κάνει γυναικά (ομοιως και για τα αγοράκια, επειδή το χώσαμε κάπου, δεν σημαίνει οτι ειμαστε και αντρες). Μια γυναίκα ειναι σίγουρη για τον εαυτό της, για την σεξουαλικότητά της, ξέρει τι θέλει και πώς να το πετύχει. Εφόσον εμάς το target group μας ειναι 18-26 (απο 26 και πάνω κάνει τζίζ), δεν ξέρουν που πάνε τα 4! Δεν ξέρουν τι θέλουν, το παίζουν cock-teasers και ειναι μυξοπαρθένες. Περιμένουν τον ιππότη στο άσπρο άλογο να τις σώσει απο τις ορδές των λιγουριών που τις εχουν πρήξει στα Like και στα Comments στο Facebook.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάιζεις Bad Company 2 ή κάποιο άλλο Battlefield; "Epic fail"... Στο BC2 πρωτοχρησιμοποιήθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λοιπόν άκου κάτι. Είσαι λίγο μαλακάκος και άσχετος αλλά απολύτως δικαιολογημένος για την ηλικία σου. Κάπως έτσι, όχι τόσο μυρωδιάς, αλλά παρόμοιες σκέψεις είχα και εγώ κάποτε. Αυτές τις μαλακίες και τις "κοινωνικές αναλύσεις" τζάμπα τις κάνεις. Ίσα ίσα που π.χ. στο 1ο ραντεβού σκεφτόμενος όλα αυτά τα πρέπει και τις διδακτορικές διατριβές που έχεις γράψει υπάρχει περίπτωση να ξεχάσεις η να μπερδέψεις κάτι, και τότε είναι που θα γίνεις παγκόσμια ρόμπα. Άσε που το 80-90% τρόποι προσέγγισης που γράφεις είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΘΟΣ. βλ. κλισέ για καφέ, ο άλλος μου ο φίλος να κανονίσει με την άλλη για καφέ, ο καφές του καφέ, ο παντελής καφές και δε συμαζεύεται. Λοιπον άκου κάτι εδώ περα και βάλτα καλά μέσα στο "κουλό" σου

    λοιπον οι γυναίκες θέλουν από έναν άντρα απλά πράγματα
    1ον) οχι απλως να τις θελει αλλα να τις ποθει
    2ον) να τις διεκδικεί
    3ο) να αισθάνονται ασφάλεια

    όταν ΕΣΥ ως ανδρας μπορείς προσεξε, ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ ολα αυτά στο μυαλο μιας γυναικας τοτε κατα πασα πιθανοτητα θα την κανεις ΔΙΚΗ σου. Μπορείς να τις δείξεις τα αισθήματά σου και κυρίως αυτούς τους πιο πανω 3 βασικότατους παράγοντες? τότε στο ΒΕΒΑΙΩΝΩ εγω οτι θα έχεις κατά κανόνα πιο πολλές επιτυχίες από κάποιους που είναι οι ΔΗΘΕΝ επιτυχημενοι, πλουσιοι, ανετοι κλπ. Οι γυναίκες καταλαβαίνουν σε κλάσματα δευτερολέπτου αν πραγματικά τις ποθείς η απλά το παίζεις δήθεν για ένα πηδημα

    τώρα όλα τα άλλα π.χ. τι θα γράψετε στο facebook, μη τη κανεις add να σε κανει, πες στο φιλο της φιλης του μπατζανάκη για καφε, γύρνα τη καρέκλα δεξια αριστερά πες αυτό πες το άλλο δηλαδή ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΣΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ε συγνώμη είναι συμπεριφορά του ΜΑΛΑΚΑ. Όταν δει η αλλη οτι εχεις το σύνδρομο του ΜΑΛΑΚΑ απλα θα φυγει με ελαφρα πηδηματακια.

    Λοιπον εντόπισε μια κοπέλα που να σε ενδιαφέρει και δείξε της αληθινα τα αισθήματά σου, χωρίς προγραμματισμούς, ηλίθιες ατάκες, facebook ξεfacebook και μαλακίες στο πάτερο. Δες το σεξουαλικό/ερωτικό θέμα μεσα από πιο απλα πραγματα και όχι μέσω κουτοπόνηρης και γιάπικης οπτικής. Αν πάλι δεν θες στα @@ μου, εγώ για καλό σου τα είπα όλα αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. που εισαι εσυ κρυμενος παιδακι μου? αυτος ειναι αντρας....ετσι...αληθινα πραγματα...απλα εννοειται πως αυτο για να το σκεφτεσαι ετσι κατα πασα πιθανοτητα εχεις εμπιστοσυνη στον εαυτο σου και ξερεις τι αξιζεις.....φιλακια!

      Διαγραφή
  6. ...Αλλα τι περίμενες απο ένα Δαπίτη? Δε μου λες αγόρι μου τώρα που το δημοσιο μας τελειωσε και ο χουντικός μπαμπάκας σου δεν μπορεί να σε χώσει στο δημόσιο, τι θα κάνεις άμοιρο αγοράκι? Για τραβέλι στη συγγρού έχεις δοκιμάσει? ...βγάζουν καλά λεφτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1ον)Δεν περιμέναμε να μας κάνεις ιδιαίτερα για το πως αισθάνεται μια γυναίκα. Ο οδηγός φτιάχτηκε για αρχάριους.
    2ον)Το ότι είσαι γαμημένος ΠΑΣΟΚΟΣ, ΔΑΠΙΤΗΣ, ΚΝΙΤΗΣ και ότι άλλο κόμμα ψηφίζεις σημαίνει ταυτόχρονα Στ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    Εχω να ψηφίσω από τότε που γεννήθηκα.

    Αλλά και μόνο που ψηφίζεις τους κλέφτες και το λες δημόσια φαίνεται τι πουτάνας γιος είσαι.

    Όχι δεν πάω εκεί που δουλεύει η πουτάνα η μάνα σου. Άστη να βγάζει καλά λεφτά, να σε μεγαλώνει να σου πληρώνει και το Internet.

    Α και που 'σαι, σου σβήνω και τα επόμενα comments. α)Γιατί δε γουστάρω πρεζάκια στο blog και β)Γιατί έτσι γαμάω.

    Βάλε λίγο μυαλό στον εγκέφαλο πρώτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπραβο μεγαλε ΕΓΡΑΨΕΣ !!!!

      ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▄▄
      ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░█░░█
      ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░█░░█
      ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░█░░░█
      ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░█░░░░█
      ░░░░░░░░░░░███████▄▄█░░░░░██████▄
      ░░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░░░░░█
      ░░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░░░░░█
      ░░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░░░░░█
      ░░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░░░░░█
      ░░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░░░░░█
      ░░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓▓█████░░░░░░░░░█
      ░░░░░░░░░░░██████▀░░░░▀▀██████▀
      ◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈
      ░█░░░█░█░▄▀░█▀▀░░░░▀█▀░█░█░█░▄▀▀░
      ░█░░░█░█▀░░░█▀░░▄▄░░█░░█▀█░█░░▀▄░
      ░█▄▄░█░█░▀▄░█▄▄░░░░░█░░█░█░█░▄▄▀░
      ◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈

      Διαγραφή
  8. Δεν είναι ωραίο να σβήνεις τέτοια σχόλια...
    Γιατί:
    Α) everything lives by its haters (δεν θυμάμαι ποιος, αλλά κάτι τέτοιο είπε). Άρα παραπάνω haters, παραπάνω φήμη.
    Β) Οι αντίθετες απόψεις πρέπει να ακούγονται, ακόμα κι αν είναι ηλίθιες, γιατί είναι λίγο πουστια να "σκοτώνεις" όσους έχουν αντίθετη άποψη. Αν και καταλαβαίνω με τι κριτήρια κόβεις, οπότε άκυρο το Β
    Γ) Είναι αστεία! Αστεια/γελοία comments = μισό καλό άρθρο. Αν γελάμε με τη βλακεία των commenters έχουμε περισσότερες πιθανότητες να ξαναέρθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. kala mhn tsakvneste eleos emena moy aresoyn oi antres poy exoyn prosopikothta kai kalh symperifora.............................oxi san enan poy moy thn epese xydaia...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. συντάκτη για πες καμμια συμβουλή ρε άρχοντα ..... αδερφέ εδω και καιρό στη δουλειά ,στο γραφείο , έρχεται μια πελάτισσα μια δυο φορές την βδομάδα με χαιρετάει , ξέρει το όνομα μου , ειναι όμορφη σαν όνειρο μελαχροινούλα ,καμμιά φορά μου χαμογελάει , ειναι ότι θέλω στη ζωή ετούτη , συνομίλικη μου 22-28 ....
    φόβος απόλυσης δεν υπάρχει αφού και το αφεντικό με λέει να της κανω καμάκι και είναι φίλος του πατέρα...αλλα εγώ οποτε την βλέπω κοκαλλώνω και παραμένω στα τυπικά ενα γεια σου και ένα καλή σου μέρα ..
    για πες καμμιά καλη συμβουλή να τις πιάσω κουβέντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πιάστης κουβέντα για την δουλειά. Αν μπορείς έχε μια επαγγελματική κάρτα μαζί σου και στην πρώτη ευκαιρία της την δίνεις και πες της "Αν θέλεις πάρε με τηλέφωνο κάποια στιγμή για να κανονίσουμε να τα πούμε για το τάδε θέμα" (και καλά επαγγελματικό). Αν γουστάρει θα τσιμπήσει. Της πετάς το μπαλάκι κι είσαι καλυμένος.

    Η κάντην add στο Facebook αν το έχεις. κι από εκεί προσεγγίζεις.

    Καλή τύχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ευχάριστω που ασχολήθηκες με την υπόθεση μου φίλε ...το αστείο ειναι οτι η δουλειά ειναι τέτοια που θα ταν για τα κλάμματα αμα έβγαζα και επαγγελματική κάρτα οσο δε για facebook είτε το πιστεύεις είτε όχι είμαι απο τους λίγους που δεν έχω φτιάξει καθόλου ....βέβαια το κορίτσι έχει και το βρήκα το fb της , αλλα τώρα να φτιάξω απο το μηδέν ενα για αυτο το λόγο θα της φανεί περίεργο...
    κάτι να της πω μια μέρα που θα έρθει , εναν τρόπο να "σπάσει ο πάγος"... κατι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στειλε email στο ksenerotes@gmail.com για να μου πεις τι δουλεια κανεις να σου βρω ατακα.

    Συμβουλη: ΒΑΛΕ FACEBOOK (φτιαξτο, κανε add τους φιλους, τους γνωστους, τους παλιους συμμαθητες και καντν add αυτην τελευταια. δε θα σου παρει πανω απο 5-6 μερες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. prin posa xronia to grapses file auto???? gt o shmerinos kosmos dn yparxei.. exei xathei h epikoinwnia metaksu ton anthrwpwn, exoun diktiwthei oi sxeseis ton anthrwpws.. ftasame sto shmeio oi antres na fovountai tis gunaikes , giauto k dn thn plhsiazoun pleon!! oi perissoteres einai lesvies kai alloi tosoi gay!!!! dustuxws h eutuxws etsi exoun ta pragmata.. oloi na kalopernane theloun... sxeseis dn yparxoun.. dithen sxeseis yparxoun!! exei ksefugei h katastash apla ..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. endiaferonta ta osa diavasa, alla kamia idea gia mikroteres hlikies?
    Syntakth, tha to ektimousa idiaitera an mporouses na mou apanthseis, h opoios allos. Einai mia kopela stin hlikia mou pou mou aresei. Eimaste sto idio sxoleio. Gnwristhkame prin kana 2 vdomades. Milame se kana dialeima alla menoume sta geia sou ti kaneis - kala k tetoia. Komplarw opote th vlepw, k adynatw na synexisw tin kouventa. Ti parapanw mporw na kanw? Plz tha to ektimousa idiaitera.
    Y.G. eimai 16
    eyxaristw ek tw prwterwn.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όπως γράφω και στο τέλος του άρθρου, διάβασε οπωσδήποτε το άρθρο PickUp Artist που ανέβασα πριν λίγες ημέρες:
    http://ksenerotes.blogspot.com/2011/12/pickup-artist.html
    Κατέβασε τις δύο σεζόν του Pickup Artist. O Mystery κυριολεκτικά διδάσκει τα πάντα από το μηδέν.

    Αλλά εδώ αφού έχετε ήδη συστηθεί, κάντην ένα add στο Facebook και μάρκαρέ την και από εκεί αλλά και από κοντά. Δες το παραπάνω άρθρο που έχει πολλές έτοιμες ατάκες και μην κολώσεις να της πεις μερικές για να σπάσεις τον πάγο. Αμα ανοίξετε κουβέντα για 5 λεπτά μετά θα σου βγαίνουν πιο εύκολα οι λέξεις. Επίσης αγνόησε τελείως την εμφάνισή της για να μην κομπλάρεις. Πες ότι είναι φίλη σου.

    Αφού της μιλήσεις 2-3 φορές κάποια στιγμή την ρωτάς αν θέλει να ανταλλάξετε τηλέφωνα και να κανονίσετε για καφέ. Αν κάτσει έκατσε, αν δεν κάτσει προχωράς στην επόμενη. 2 εκ. γκόμενες υπάρχουν, δε τρέχει μία.

    Κάνε με add στο FB να μου πεις αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φίλε συντάκτη...Διάβασα αυτο εδώ: http://ksenerotes.blogspot.com/2011/12/pickup-artist.html
    πολύ καλό...αλλα διαβάζω το παραπάνω και έχω σκάσει στα γέλια.Αν ξέρεις από Pickup,ο παραπάνω είναι οδηγός για γίνεις ο μεγαλύτερος beta-provider.να γίνεις το σκυλάκι της και να της δίνει ότι θέλει σε απλά ελληνικά.Άκου εκεί να κεράσεις την κοπέλα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!χαχα...αμα δεν έχεις φιλήσει καν μια γυναίκα,δεν την κερνάς!και να την φιλήσεις στο πρώτο ραντεβού,πάλι δεν κερνάς.επειδή θα κεράσεις,δεν θα γοητευτεί από αυτά.πίστεψέ με...
    και δεν προσπαθείς να την φιλήσεις στο 3ο ραντεβού και κάπου που να μην έχει κόσμο.βλακίες είναι αυτά!θα θέλει να βγει για καφέ μαζί σου,για να την φιλήσεις τότε...δεν βγαίνει με έναν άγνωστο για να μιλήσουνε απλά και να γνωριστουνε.βγαίνει καλύτερα με τις φίλες της!πιο ωραία θα περάσει..αν δεν την φιλήσεις από το πρώτο-δεύτερο ραντεβού,θα έχει ξενερώσει.και σιγά να μην βγω εγώ 2-3 φορές με μια για να την φιλήσω μόνο μετά από την δεύτερη φορά.και να την κερνάω από πάνω!και αν είναι για να τη φιλήσεις στο πρώτο ραντεβού τελικά,φιλησέ την πριν το μισάωρο και θα δεις πόσο πιο άνετα θα είστε μετά.η γκόμενα ΒΓΑΙΝΕΙ μαζί σου επειδή της ΑΡΕΣΕΙΣ.δεν βγαίνει για να γνωρίσει απλά νέα άτομο.κάνε αυτό που θέλετε και οι δύο λοιπόν.φίλησέ την.αμα δεν την φιλήσεις στο πρώτο ραντεβού,τότε πας παρακάτω...αμα της λες και της ξαναλες να βγαίνετε και προσπαθείς ακόμα να την φιλήσεις,τότε αυτό δεν λέγεται πέσιμο(ή Pickup)...και άμα έχει κόμπλεξ και δεν θέλει να την φιλήσεις στην καφετέρια επειδή έχει κόσμο,τότε απλά δεν ξαναβγαίνεις μαζί της..θες για γκόμενα μια τέτοια?και το κορυφαίο!!να την πας οπωσδήποτε μέχρι το σπίτι της,στο πρώτο ραντεβού.χαχαχα σίγα να μην γίνεις και στο σκυλάκι της και σου βάλει και λουράκι κιολας...άντε μέχρι το μετρό την πας και την αφήνεις..
    μην πάει κανείς να εφαρμόσει τα παραπάνω!το έχει κάψει.καλύτερα δείτε αυτό όπως είπα: http://ksenerotes.blogspot.com/2011/12/pickup-artist.html
    και η σειρά του mystery,είναι μια ανοησία...δεν μαθαίνεις κάτι,απλά μπαίνεις στην ιδέα.μάθε μια μέθοδο καλύτερα για να την πέφτεις.αλλά και πάλι.αφού αναφέρατε τη σειρά.νομίζετε ότι ο mystery θα έβγαινε με μία 3 φορές για να την φιλήσει μόνο,να την κερνάει και να την πηγαίνει σπίτι??το πολύ πολύ να την πήγαινε σπίτι της,με σκοπό να πηδηχτούνε.αυτά από μένα!!δεν τα λέω τυχαία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το άρθρο δίνει συμβουλές για το πως θα ρίξεις μία old-school και πως θα αποφύγεις ορισμένες προκαταλήψεις που έχουν. Έχεις σκάσει στα γέλια γιατί δεν σου έχει τύχει καμία τέτοια μέχρι τώρα.
    - Έχω ακούσει πολλές που δεν βγαίνουν 2ο ραντεβού επειδή δεν κέρασε στο 1ο ή επειδή δεν την γύρισε σπίτι και την έβαλε να πάρει ταξί (μετά τις 12 δεν έχει συγκοινωνίες). Άλλο το να γίνεις σκυλάκι κι άλλο το να κεράσεις ή να το παίξεις gentleman.
    - Για το να μην έχει κόσμο γύρω, εγώ γελάω σε αυτό, γιατί επίσης μου έχει τύχει. Και μετά φυσικά "κρύωσε" το γλυκό. Δεν έχουνε κόμπλεξ. Έχουν ανασφάλειες. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.
    - H σειρά του Mystery μαθαίνει αρχάριους, έστω και με CM.

    Οσο για τα υπόλοιπα, έχω δει πολλά ζευγάρια να τα φτιάχνουν μετά από ένα μήνα και σήμερα να είναι παντρεμένα. Δε μου λέει κάτι. Αφού είχανε γερό στομάχι και περιμένανε μπράβο τους (εγώ δεν θα άντεχα πάντως).

    Και για να το κλείσουμε το θέμα, εσύ θες να ανοίξεις σπίτι ή να μαμήσεις? Γιατί άμα θες το 1ο τότε θα πρέπει να παίξεις με τους κανόνες. Άμα θες το 2ο γάμησέ το το άρθρο, διάβασε κανένα PickUp να περάσει η ώρα σου. Όλες οι παραπάνω περιπτώσεις με θετική ή αρνητική έκβαση μου έχουν τύχει και στην πράξη οπότε άστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. pos legesai sto fb? esy p egrapses auto to ar8ro me ton antra kai thn gunaika ti prepei an aknei pos olegesai 8elo na s miliso e?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. και με το pickup είναι που μπορείς να βρεις κοπέλα και να κάνεις σχέση που να κρατήσει για όσο θες...ότι θες μπορείς να κάνεις,άμα ασχοληθείς πραγματικά.
    οκ συμφωνώ 100% πως υπάρχουν τέτοιες γυναίκες..και έχω βγει και με τέτοιες γυναίκες.αλλά θα ήθελες μια τέτοια γυναίκα??εγώ πάντως με τίποτα...όσο όμορφη και να είναι.τόσες υπάρχουν ;)

    βέβαια,ο παραπάνω οδηγός μπορεί να αναφέρεται μόνο σε μεγάλες ηλικίες(δηλαδή εγώ είμαι 20 για να φανταστείς...δεν πρόκειται να εφαρμόσω ποτέ το παραπάνω).αν είναι μόνο για old-school γκόμενες όπως λες(από 30+ χρονών) τότε οκ...αλλά και πάλι διαφωνώ σε αρκετά :P φιλικά πάντα ;)
    απλά εγώ είμαι της άποψης ότι με το pickup,μπορείς να ρίξεις οποιαδήποτε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προσωπικη αποψη παντα..πιστευω οτι το pickup artist διαφερει παρασαγγας (άτσα και η σοφιστικε λεξη!) οταν εφαρμοζεται στην Ελλαδα,οι τακτικες του εξωτερικου δεν εχουν κανενα αποτελεσμα εδω στην ελλαδα..μιλαμε για τελειως διαφορετικες γκομενες εδω...οσες θεωριες και forum εχω διαβασει αλλά και με expert του ειδους που εχω μιλησει αλλά και σε δράση που τους έχω δει...ολοι εχουν αποτυχει η εχουν μικρες επιτυχιες..αγαπητε συντακτη εαν συμφωνεις θα μπορουσαμε να φτιαξουμε εναν οδηγο για το pickup στην ελλαδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το δουλεύω ήδη για το forum (greekpua.com). Βασικά μια ρουτίνα εύκολη που δεν θα σπάει με τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. orestisd κάνεις μεγάλο λάθος. Όλα εφαρμόζονται, με ελάχιστες αλλαγές για να ταιριάξουν απόλυτα στην ελληνική πραγματικότητα. Και αν τα εφαρμόζεις σωστά, μπορείς να φτάσεις στο επίπεδο κάθε βραδυ που θα βγαίνεις έξω να είναι μία περιπέτεια με ωραίες γκόμενες στην παρέα σου!
    http://show-me-the-magic.weebly.com/

    Δείτε και αυτό αν θέλετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι βρε orestisd, κάνεις λάθος όπως και όλοι μας. Μάθε από τα σεμινάρια του τιτανοτεράστιου PUA Nitro μόλις για 350 ευρώ και δεν θα σου ξεφεύγει ούτε θηλύκια γάτα.

      Απολαύστε την λογική του κυρίου:
      "Αν θεωρείς ότι τα χρήματα που ζητούνται για τα σεμινάρια του show me the magic είναι πολλά, μπορείς να μείνεις μόνος σου και να κάνεις σεξ με τον εαυτό σου."

      Καταλάβατε που μας έφτασαν οι ξενέρωτες; Για ένα παιχνίδι που έπρεπε να είναι δωρεάν, μας βάζουν να πληρώσουμε "τον πατέρα μας και την μάνα μας" και να κάνουμε πλούσιους επιτήδειους κάτι τύπους σαν τον Nitro.

      ΥΓ
      Τουλάχιστον βγάζεις τίποτα από την διαφήμιση βρε συντάκτη;

      Διαγραφή
    2. Φίλε περιπτερά , το σίγουρο είναι οτι όταν κάτι έχει ζήτηση , πέραση και τα λοιπά , θα ξεφυτρώσουν και χιλιοιδυό με σκοπό να κονομήσουν απο δαύτο , o afc γενικά ο κακομοίρης που δε λέει να σταυρώσει θηλυκιά και το χει ρίξει στο πιοτό στα videogames στο Παμε Στοιχημα είναι ο "πελάτης".....αυτό που ζητάει η "ζήτηση" δηλαδή να μπορεί να καμακώσει άνετα μια γκόμενα ή δεσποινίδα , και φυσικά ο "έμπορας" αυτός που έχει μάθει 10-15 πράματα και νιώθει οτι μπορεί να στα μάθει και σενα ζητώντας ενα χρηματικό αντιτιμο. Και ο Mystery ζηταγε χιλια δολλάρια κάποτε για ενα τριήμερο σεμινάριο αλλα το βρισκω λογικό - δηλαδή άλλη δουλειά δεν είχε αυτος ο άνθρωπος να ταξιδεύει δεξα ζερβά στου διαόλου τη μάνα για να μαθαίνει στον καθένα πως θα κάνει καμάκι ? αυτός μπορούσε και είχε τη μέθοδο - και μόνο που θέλησε να το μοιραστεί με αλλους 4-5 λακαμάδες ήταν μαγκιά του - γιατί άλλος θα το κράταγε κρυφό για να χει το παιχνίδι ολοδικό του - ε και το χιλιόευρω ηταν ενα συμβολικό ποσό .....η αλήθεια είναι οτι το Pickup έχει γίνει προιόν μάρκετινγκ στην Αμερική και Αγγλία πλέον απο διαφόρους που εχουν αναπτύξει τις μεθόδους του mystery του ross τις έχουν παραλλάξει αλλά στοχεύουν σε αυτον που του περισσευουν στον μάγκα που χει πισίνες και κότερα δήλαδη ,και σου λέει "σιγά μη κάθομαι να ξεψαχνίζω torrents και πειρατικά site ή να γράφομαι σε φορουμάκια σαν τα πιτσιρίκια , θα ακουμπήσω δυο τρία χιλιάρικα και θα γίνω ο καμακτζης των βορείων προαστίων"..... η αλήθεια όμως είναι οτι όλο το υλικο αυτό διατίθεται δωρεάν απο φόρουμ που ειναι κορυφή στο είδος τους βιντεο συνεντεύξεις βιβλία σε ηλεκτρονικη μορφή .pdf συμβουλές σε chat και όλα δωρεάν για οποιον έχει ορεξη και υπομονή να τα ψαξει να τα βρεί ....τον οβελία πρέπει να τον στριφογυρίσεις να τον γυρίσεις και λίγο το Πάσχα δε θα τον βρείς ετοιμο σε μια σπέσιαλ μερίδα στο πιάτο σου..

      οπότε ναί το το παιχνίδι είναι δωρεάν φίλε και αμα θές να συμμετάσχεις ευχαρίστως μια ημέρα να ήμουνα και wingman σου. Και πράγματι για να υπάρχει τέτοια ζήτηση για "μαγικά σεμινάρια" που θα σε βγάλουν απο τη μοναξιά ,αρα και το ανάλογο μαρκετινγκ είναι λόγω του οτι μας φτάσανε εδώ οι ξενέρωτες ,

      Διαγραφή
  24. Από διαφήμιση δεν βγάζω τίποτα αλλά έχω ξαναδηλώσει στο παρελθόν ότι θα επιθυμούσα να κάνω deal με οποιαδήποτε εταιρεία προφυλακτικών. Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις! Προσφέρω 1.000 unique visits την ημέρα μέχρι στιγμής και ο αριθμός ανεβαίνει κάθε μέρα που περνάει. :-)

    Δεν ξέρω για τον Show me the Magic, εμένα μου κάνουν σεμινάρια ο Dennis, o Shooter κι ο iceman απ' το greekpua.com forum και μάλιστα τζάμπα. Στα meetings.

    Ο Mystery τελευταία που τον είχα δει παίρνει 10.000 λίρες για σειρά σεμιναρίων που διαρκούν κάτι μέρες. Είχε απειλήσει μάλιστα έναν τύπο που του χρώσταγε 1.000 λίρες ότι θα τον σπάσει στο ξύλο ένας μπράβος του μέχρι που δημοσίευσε στο Internet το απειλητικό e-mail (στο www.pick-up-artist-forum.com που είναι το μεγαλύτερο ξένο forum) και τον έκανε ρόμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. χααχαααχ αυτην εδώ την ιστορία λες με τον συνάδελφο του Mystery http://www.pick-up-artist-forum.com/1-vt96099.html ....άσχετο βέβαια αλλα εταιρίες εισπρακτορων ??? δε πάνε καλά εκει οι Αμερικανοί , που να αρχίσουν και δω στη πατρίδα μας τίποτα τέτοια ,μπράβοι να σε επισκέφτονται κάθε μέρα , γράμματα οφειλών στι δουλειά σου στους γονείς ,για ένα διακοποδάνειο πχ , οτινάνε οι κύριοι !!!!! της παλαβής έγινε πάντως εκειπέρα για ένα χιλιόευρω , ειναι και ένας συμπατριώτης μας εκειμέσα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Peripteras δεν κοροϊδεύω κανέναν. Κανένας δε με πληρώνει αν δε δει αποτελέσματα. Και όλοι βλέπουν. Επειδή είσαι τόσο στενόμυαλος δεν πας μπροστά μάλλον. Δεν θέλω να γίνω πλούσιος και να κοροϊδέψω κανέναν βλάκα, δεν κορόιδεψα για να βγάλω λεφτά ποτέ στη ζωή μου. Αν δεν ξέρεις, απλά ας μην έχεις άποψη ;) αν θες να αποκτήσεις, πάμε για ποτό ένα βράδυ να δεις πόσα τηλέφωνα μπορώ να πάρω σε ένα βράδυ. Και σε κερνάω το ποτό σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΦΙΛΕ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΑΠΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΕΙΣΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. συντακτη ,χρειαζομαι βοηθεια ,ειναι μια που μου αρεσει εκει που παω διακοπεσ καθε χρονο ,το εχει κατα λαβει οτι την κυνηγαω ,τησ κολαω συνεχεια ,συγκεκριμενα ,ενα βραδυ καθομασταν εξω και ηρθε μια παρεα κοντα μας ,και ο ενασ απο αυτουσ ενω με εβλεπε οτι ημουν διπλα τησ χαΪδευε τα μαλια ,
    (δεν τα ειχα μαζι τησ απλα τησ κολαγα*) αμα με ηθελε ,και ηθελε γενικα να γινει κατι δεν θα επρεπε να τον αποφυγει καπως,γιατι εκεινη καθοτανε ,ή μηπως επρεπε να σηκοθω και να του σκασω καμια η να του πω κατι.ΣΥΝΤΑΚΤΗ <> ,ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΩ,ΕΙΝΑΙ 16 ΧΡΟΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αυτός καλά έκανε και της τα χαιδευε γιατι προφανως μπορει να την γουσταρε.
    1)Εσύ πόσο είσαι?
    2)Πιαστης την κουβεντα για οτιδηποτε σου κατεβει. Χαλαρα.
    3)Βγειτε για καφε μονοι σας. Προτεινε της το. Αλλα βρες αφορμη (καποιο κοινο ενδιαφερον αν εχετε, μπορει να ειναι μεχρι και νεροτσουληθρες ξερω γω, οτιδηποτε.και μετά την πας για καφέ). Ε κι εκεί στον καφέ η κουβέντα συνεχίζει κι αν γουστάρει θα έρθει το πράμα από μόνο του.

    Τι αγχώνεσαι? Και άκυρο να σου ρίξει έχεις άλλες 2.000.000 γυναίκες να την πέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. το θεμα ειναι οτι οι γυναικεσ ειναι προβληματικες εαν την βλεπεις συννεχως αρχιζει και βαριεται αν δεν τη βλεπεις σε λεει
    αδιαφορο εαν δεν τη φιλας σε λεει ξενεροτο εαν την φιλας σε λεει λιγουρι εαν δεν της κανεις δωρα παραπονιεται εαν τις κανεις πολλα στραβομουτσουνοιαζει γιατι τα εχει βαρεθει
    ΣΤΕΛΙΟΣ 13 ΧΡΟΝΩΝ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. καλο θα ηταν να κοιταξουμε ολοιμας για καμια δουλεια ....γιατι τα "λουκουμια" εχουν εξοδα και επισης να αφησουμε τα PC και τους "οδηγους επιβιωσεις" στα κλαμπ - καφε ...


    Αντε και καλα μυαλα (που θα παει θα το βρω)

    Υ.Γ να ποινικοποιηθει η 15ποντη γοβα ... πιστεψτεμε θα πιασει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Παραδοξως συμφωνω απολυτα μαζι στο θεμα ανευρεσης δουλειας...παραγινε το κακο με την καφετερια και τους φιλοσοφους του καναπε...αλλα η γοβα γιατι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Acidarrow ...γιατην γοβα , δεν θελει και πολυ σκεψη. Σαββατο βραδι αμα καρατσεκαρεις τι βγαινει εξω. Το καθε "τσοκαρο" της φορα και αμεσως η μυτη φτανει στον θεο. Ασε που τρεχουν τα λυγουρια απο πισω και κοβουν φλεβες. Για ποιες για της ψωναρο-σαβουρες. Ειπαμε να ειμαστε κυνηγοι,να εχουμε και μια αισθητικη ομως.

    Υ.Γ 1 και ψυχραιμια ρε μαγκες, δλδ επειδη δεν σας εκατσε η Αννα9 θα πρεπει να ξεδωσετε στην σαβουροΜαρια5..στην καλυτερη ...σε μπουκαλι στην χειροτερη.
    Ηρεμια καντε ενα δροσερο μπανακι η βγειτε εξω για κανενα τρεξηματακι...θα περασει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. re paidia enw einai i gomena stin parea omos kai dn polymilate (2-3 mines pareas) kai tin wra pou s gilizei erxete enas palios s filos pou dn itan stin parea kai mpenei akuros kai tis tin peftei ti kaneis??? :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τι να κάνεις? Έχεις ήδη κάνει μαλακία που περίμενες 2-3 μήνες. Απ' την 1η-2η φορά έπρεπε να της την πέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κκαλησπερα συντακτη! χρειαζομαι βοηθεια! γνωρισα μια κοπελα σε ενα παρτυ ! μας συστεισε μια φιλη της! και μου ειπε μπροστα της οτι ειναι ελευθερη! βεβαια εγω εκεινο το βραδυ ειχα παει για αλλη στο παρτυ αλλα δεν εκατσε ! και ετσι περασε ανεκμεταλευτο εκεινο το βραδυ! μετα απο 2-3 μερες την εκανα add στο fb και μιλησαμε! οταν της μιλαω εγω δειχνει ενδιαφερον αλλα δεν μου εχει μιλησει μια φορα αυτη πρωτη! θελω την αποψη σου! ειμαι 16 χρονων!

      Διαγραφή
    2. Δεν πειράζει, συνέχισε να της μιλάς, προσπάθησε να βρεις κοινά ενδιαφέροντα (π.χ. Σινεμά) και βρες μια αφορμή να της προτείνεις να βγειτε απ' το FB. Χωρίς ερώτηση. "Αυτό το ΣΚ να κανονίσουμε αυτό που λέγαμε" (θα το έχεις προετοιμάσει) θα σου πει "ΟΚ". Θα της πεις "Γράψε μου το τηλ σου να σε πάρω κάποια στιγμή" και το αφήνεις να αιωρείται και την παίρνεις την επόμενη ή την μεθεπόμενη μέρα το απογευμα και της κλείνεις ραντεβού. Απλά πράγματα που το δύσκολο?

      Διαγραφή
  36. Να δω τι θα κανες σε γκομενες με 4000 φιλους στο facebook και 200like απο ligouria σε καθε φωτο... Γενικα οποτε μου λεει μια γκομενα να σου δωσω fb = χυλοπιτα δεν ασχολουμαι.. Σωστο παντως οτι πρεπει να εχετε μιλησει ωρα για να παρεις το τηλεφωνο της.. Ααα και οσο για το φιλι στο 3ο ραντεβου, επειδη ειναι μερικα wannabe πουτανακια που της την πεφτουν 10 την ημερα, εκει θελει θρασος... και φιλι την πρωτη ωρα. Οποιος προλαβει δηλαδη!!! Το χω κανει πολλες φορες αυτο το λαθος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ειμαί 14χρονών και η γνόμη μου είναι πως για να την πεσείς σε μια γκόμενα πρέπει απλά να της λες γλυκόλογα και να μην κολόνης να της κολήσεις.Ακόμα πιστέυο πως οι πιο εύκολες γκόμενες είναι οι πιο οραίες επείδη ολοι κολόνουν να τις κολήσουν και ακόμα και οι ίδιες εχούν ανασφάλιες επειδή κανένας δεν τις κολαεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ειμαι 16 χρονων και θελω να τα φτιαξω με ενα κοριτσι που ειναι 15 χρονων αλλα το θεμα ειναι οτι δεν την γνωριζω και οτι ειμαι πολυ ντροπαλος.Γενικα δεν εχω πολλους φιλους και δεν βγαινω εξω συχνα πειτε μου τι να κανω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ρε τα πράγματα είναι απλά:
    ΠΕΙΤΕ ΤΗΣ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ με αφορμή...κάτι (για το σχολείο π.χ. και πάρτε και βιβλία μαζί).

    Άμα πει ναι γουστάρει.
    Άμα πει όχι περνάτε στην επόμενη.

    Ποιο είναι το δύσκολο?
    "Πάμε για καφέ".
    Τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Για να κολλήσει κάποια τι πρέπει να κάνεις;

    Να είσαι σοβαρός και εκεί που πρέπει πειράγματα για να φύγουν οι αμηχανίες και τα κόμπλεξ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. παιδια ειμαι καινουργιος κι εγω εδω και θελω να πω την εμπειρεια μου ακουγωντας και τις δικες σας αποψεις!ειμαι 25 χρονων,εδω και μιαμιση βδομαδα μιλαγα με μια 18χρονη κοπελα σε καποιο chatroom η κοπελα ειχε βαλει μια φωτγραφια στο προφιλ το ιδιο κι εγω κι ενω μιλαγαμε ,αρκετες μερες σε καποια φαση την εψησα να βγουμε λεγοντας της να σου πω επειδη εισαι καλη ενδιαφερον και συμπαθητικο ατομο θες να κανονισουμε να βγουμε αυτο το σαββατοκυριακο?μου ειπε δεν γινεται γιατι τρεχει με την σχολη της,οκ ενταξει της λεω δεν πειραζει θα κανονισουμε για το αλο αμα ειναι!κιενω μιλαγαμε σχεδον ολη και την προηγουμενη βδομαδα της το ξαναπροτεινα κι εκατσε και βγηκαμε.Μεχρι εδω καλα την κυριακη με εστειλε μηνυμα το μεσημερι και μου ειπε Γιωργο για σημερα ισχυει δεν μπορουσα να της στειλω μηνυμα γιατι εχει καποιο προβλημα το κινητο κι ετσι την πηρα τηλ και της ειπα ναι ισχυει με οσες μοναδες ειχα,πηγα και την περιμενα στο μοναστηρακι λοιπον αυτη εμενε νοτια και ψιλο αργησε την πηρα τηλ οταν εφτασα κι εγω βασικα και της ειπα να μου κανει αναπαντητη για να τη βρω κι ετσι εγινε.Γνωρστηκαμε λοιπον και μεχρι να βρουμε καπου να κατσουμε κανα μιλαγαμε σε καποια φαση ειχε κουραστει να περπαταει και με ρωτησε ε,τειλκα που θα κατσουμε?της ειπα οπως,αλα της ειπα αμεσως μετα να εδω κατσαμε λοιπον,μιλαγαμε αρκετα ρωταγε αυτη απαντουσα εγω και το αντιστροφο,σε καποια φαση αρχισε να χαιδευει τα μαλλια της δεν ξερω αν ηταν κινηση γλωσσας του σωματος αυτη ισως και να ταν,βεβαια υπηρχαν και παυσεις λιγων λεπτων που δεν μιλαγαμε καθολου,λιγο πριν φυγουμε μου ειπε να παμε καμια βολτα αμα ειναι της ναι οκ,μου το ξαναειπε δευτερη φορα και της ειπα οτι θες τελικα δεν πηγαμε καθως επεστρεφε ο καθενας στο σπιτι του,αλα καθως γυρναγαμε για να παει ο ο καθενας στο προορισμο του μου εκανε καποιες ερωτησεις που εδειχναν ενδιαφερον οπως αν εχω βγει με αλλες τις απαντησα ναι εγω βγει,γιατι ρωτας μου ειπε τιποτα απλα πρωτη φορα βγαινω κι εγω με καποιον απ το ιντερνετ!μια αλλη ερωτηση που μου εκανε ηταν αν μενω μονος μου της οχι διοτι ειμαι ορφανος απο πατερα και μενω με την μανα και την αδερφη μου της εσυ οχι μου λεει κι εγω μενω με τους γονεις μου,μου ειπε βγαινεις καθολου της ειπα οποτε υπαρχει χρημα απ την πλευρα μου και απ την πλευρα της παρες ναι την ρωτησα κι εγω εσυ βγαινεις?μου ειπε τωρα τελευταια μαζευομαστε σε σπιτια με την παρεα μου αφου ειχαμε φτασει στο προορισμο για να φυγει ο καθενας για το σπιτι του σε καποια φαση την πηρ καποιος τηλ και αυτη απαντουσε συνεχεια οχι,οχιμετα απο οτι καταλαβα το εδωσε σε καποιν αλον το τηλ αυτη που μιλησουμε στην κοπελα που ειχαμε βγει,και του απαντουσε ελα τι θες ,ε καπου ειμαι,ναι με καποιον(δεν νομιζω να ηταν μονο φιλος αυτος)αφου λοιπον χαιρετηθηκαμε μου ειπε παω να την κανω γιατι με περιμενει η παρεα μου χαρηκα που σε γνωρισα θα τα ξαναπουμε αμα ειναι στειλε μου μηνυμα!λοιπον την δευτερα που μας περασε δεν της εστειλα κατι την τριτη ομως της εστειλα μηνυμα για να δω αν θα τσιμπησει τι εγινε ,τι κανεις?πω περνας?ρε παιδια δεν ξερω τι με επιασε και της εστειλα αυτη τη βλακεια γεια σου τι λεει ολα καλα,σου ειχα στειλει μηνυμα το ειδες?με τους δρομους ζωης που σου ειπα το εψαξες στο ιντερνετ?το σαββατο γινεται παρτυ των δρομων ζωης στο gazolyne αν ειναι να συναντηθουμε καπου για να παμε μαζι! αν υπαρχει προβλημα και δεν θες να ξαναβρεθουμε ενταξει η να ξαναμιλησουμε ενταξει δεν πειραζει απλως θα ηθελα να μου το πεις αν ειναι!καιμου απαντησε αυτο
    mia xara eimai! nai t eida t mnm! koitakse eisai kalo paidi alla dn 8a h8ela n ksanasunanth8oume!! n milame aplws dn 8a eixa provlhma!! kai euxaristw gia ts plhrofories g t dromo zwhs :)πως σωζεται τωρα αυτο το πραγμα?μπορει να μου απαντησε καποιος πιο εμπειρος απο εδω?να της στειλω μηνυμα η να την παρω τηλ η μετα απο καιρο να ξαναεπικοινωνησω μαζι της?υπαρχει περιπτωση να δεχτει να ξαναβγουμε?μερικοι μπορει να μου πειτε αφου σε απερριψε πας για αλλα αλα για μενα δεν ειναι ετσι γιατι μου αφησε καποιες πορτες ανοιχτες αφου ειπε απλως να μιλαμε και θεωρω οτι αν αφησω να περασει καιρος θα εχει ξεχαστει το θεμα.τι μου προτεινετε να κανω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. o θεέ μου!!!μην σπαταλάς άδικα τον χρόνο σου
      η κοπέλα δεν ενδιαφέρεται.πόσο πιο ξεκάθαρα να στο πει;;;;;

      Διαγραφή
    2. Ότι είπε και η jo. Πολύ απλά ήθελε να σε κόψει και μετά κατάλαβε ότι δεν γούσταρε.

      Επίσης με αυτόν πρέπει να είστε συγγενείς:
      http://www.youtube.com/watch?v=Vm2oyynssEQ

      Γιατί το κείμενό σου ούτε παραγράφους έχει, ούτε κενά μετά τα σημεία στίξης, ούτε τελείες. Αν έχεις θέμα τα επόμενα πέρνα το απ' το Word στο εξής γιατί με πονέσανε τόσο τα μάτια μου που ειλικρινά δεν το διάβασα καν ολόκληρο.

      Διαγραφή
  43. Έκανα την κίνηση και μου είπε έχει διαβάσματα(3 λυκείου).θέλω να την βγάλω έξω τι να της πω;βοηθήστε παρακαλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες της "Άμα έχεις διαβάσματα δεν πειράζει. Θα βγω με άλλη παρέα που δεν θα έχει διαβάσματα"

      Κι άμα σε ρωτήσει "Τι άλλη παρέα" δεν θα απαντησεις τιποτα.

      Και βγες με αλλη. Μαθε να μη παρακαλας. Παντα υπαρχει μια πιο ομορφη απο την προηγούμενη.

      Διαγραφή
  44. Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι μεταξύ μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ! Ασχολησου με αλλη και θα την ξεχασεις σε 1-2 ωρες.
      Αντρικος νομος.

      Διαγραφή
  45. Γεια χαρα, Δημητρη με λενε, 32 ειμαι, 8εωρω οτι οι ελληνιδες ειναι κανονικες κοπελες και δεν ειναι ξενερωτες και δεν το λεω επειδη σωνει ντε και καλα θελω να τις υποστηριξω, απο εκει και περα πιστευω οτι αυτο που χρειαζεται για να βγαλεις γκομενα ειναι, να ξερεις κατα αρχην πανω κατω τι γκομενα θες, να εχεις μια αυτογνωσια και να καταλαβαινεις αν εφαπτεται αυτο το οποιο εισαι με αυτο το οποιο θες και εντελη να σε συνεχως στη γυρα, δηλ να βγαινεις εξω συνεχεια, οσο μπορεις πιο πολυ να βλεπεις κοσμο, να σε βλεπει κοσμος και μια δυο δε μπορει κατι θα σου κατσει αν κανεις κινησεις, τωρα αν εισαι στη δυσαρεστη θεση να εισαι ανεργος οπως εγω και δεν βγαινεις και τοσο συχνα εξω τοτε τα πραγματα δυσκολευουν και αν γνωριζεις καμια και δεν κατσει κατι, τοτε κολας και αναρωτιεσαι και τι εγινε με αυτην και αν της ειπα αυτο και γιατι δεν μου απαντησε και λοιπες μπουρδες, οταν εισαι καθε λιγο και λιγακι εξω δεν σε νοιαζουν αυτα, πας για την επομενη απευθειας, ολα τα υπολοιπα ειναι μιζεριες, οι γκομενες δεν θελουν φοβο δεν δαγκωνουν και χυλοπιτα να φας δεν εγινε και τιποτα, ολοι εχουν φαει, το θεμα απλα ειναι να μην κολλας, εκτος και αν αξιζει πραγματικα και την θες και πιστευεις οτι θελει κυνηγι που και παλι κυνηγι για πολυ καιρο δεν υφισταται γιατι σε περναει για μαλακα, αυτα απο μενα, καλη χρονια χρονια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. συντακτη θελω βοηθεια! ειναι μια γκομενα απ το σχολειο μου που γουσταρω. μιλαμε στο fb και απο κινητο εδω και καιρο και εχουμε μιλησει και απο κοντα αλλα λιγο. Απο τη μια πιστευω οτι με θεωρει κατι παραπανω απο φιλο γιατι μου εχει πει οτι με συμπαθει και οτι την κανω να μιλαει πιο ελευθερα.Επισης στο fb μου εχει στειλει αρκετες φορες απο μονη της και στο σχολειο εχουν παιχτει και ματιες. απο την αλλη ομως μου φαινεται οτι δεν ενδιαφερεται και οτι με βλεπει μονο σαν φιλο. Μια μερα που ειχα βγει με την παρεα μου την συναντησα τυχαια με την παρεα της στο δρομο και της προτεινα να ερθει μαζι μου σε μια συναυλια που θα πηγαινα αργοτερα. μου ειπε οτι θα με επαιρνε τηλ. να μου πει. Τελικα δεν ηρθε επειδη απ οτι ειπε ηταν κουρασμενη και δεν ειχε ορεξη και μου ειπε να κανονισουμε αλλη φορα απο πριν.ισως να μην την αφηναν οι γονεις της επειδη ηταν αργα και δεν ειχαμε κανονισει απο πριν. Τελικα μετα απο καποιες μερες πανω σε μια συζητηση για μια ταινια που μου ειπε οτι ηθελε να δει της προτεινα να παμε σινεμα να την δουμε μαζι. δεχτηκε αλλα μια μερα πριν παμε(σαββατο), μου ειπε οτι θα πηγαινε με αλλα δυο παιδια εκεινη την ημερα(σαββατο) επειδη ειχε αλλαξει το προγραμμα της και μου προτεινε να ερθω μαζι τους. Σιγα μην δεχομουν!:P της ειπα οτι δεν μπορουσα γιατι ειχα κανονισει κατι αλλο. Απο τοτε αποφασισα να μην ασχοληθω αλλο μεχρι που μετα απο καποιο καιρο μου εστειλε στο fb απο μονη της και μιλησαμε για λιγη ωρα. Τωρα δεν ξερω τι να κανω. Να της πω να ξαναβγουμε η οχι? help :/ ειμαι 18 και αυτη 16

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή της πρότειναν κι άλλοι παίζει κάτι από τα παρακάτω:
      Α)Για να σας "βολέψει όλους" είπε και σε σένα να πας μαζί.
      Β)Μπορεί να το έκανε όμως και για να σε τεστάρει (τα νεύρα σου).
      Γ)Μπορεί να το έκανε για να σας συγκρίνει.

      Το θέμα ήταν ότι δεν σου έμενε άλλη επιλογή. Έπρεπε να δεχθείς. Θα μπορούσες επίσης να το χοντρύνεις τότε και να έρθεις μαζί με φίλη σου! Για να δείξεις ότι "Όπως έχεις φίλους μωρή καριόλα έχω κι εγώ φίλες" κι εκεί να τσιτώσει. Γιατί αυτές έχουν όσους φίλους θέλουν. Όταν όμως μας δουν με φίλες τρέχουν από πίσω μας σαν τα γραμματόσημα όταν τα κολλάς.

      Βασικά βρες μια καλή ταινία (π.χ. Hobbit ή ρώτα την τι βλέπει) και πες της "Οκ, πάμε την Παρασκευή, τάδε ώρα περνάω να σε πάρω" ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ. ΑΜα κανεις ερωτηση και σου πει "Θα δούμε" γάμα το. Θα την ρωτησεις πρωτα αν εχει κανονισει κατι ΠΣΚ κι αν σου πει "Οχι" τοτε κατευθειαν αυτο που σου ειπα. Κι αμα σου απαντησει "Θα δουμε" πες της "Κοιτα, δεν μπορω να περιμενω, ή θα κανονίσουμε μαζί ή θα πάω με άλλη παρέα να ξέρω". Στην ψύχρα και στ'@@ σου. Να ξέρει οτι αμα πει "Ισως" ή Όχι" ότι θα σε χάσει. Ποτέ μην περιμένετε σαν μαλάκες να σας πουνε "Ναι".

      Διαγραφή
  47. Παιδια κατι ασχετο με το θεμα,αλλα οποιος θελει να δοκιμασει να κανει κατι για τον εαυτο του στην περιοδο κρισης που ζουμε μπορει να επισκεφτει την σελιδα:http://www.neobux.com/?r=johnvas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Αν και δεν είμαι δεξιός, δηλαδή είμαι του άλλου άκρου βρίσκω τις συμβουλές σου αρκετά λογικές. Τώρα βέβαια οι συνταγές δεν πιάνουν πάντα, όμως αν πας με αυτό το τρόπο, στην αρχή διακριτικός αλλά μετά σιγά-σιγά κάνεις το ερωτικό παιχνίδι έχεις αρκετές πιθανότητες να χτυπήσεις κάτι καλό. Από "δήθεν", "γαμιάδες", "αυτοκινητάδες" και τα συναφή χορτάσανε οι γκόμενες. Πριν 15 χρόνια πιάναν αυτά. Πλέον όχι. Έχουν αλλάξει οι εποχές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Συγγνωμη φίλε άλλα όλα αυτά που λες είναι τεράστιες μαλακίες αφού τίποτα από αυτά δεν πιάνει στις γυναίκες! Δεν μας λένε τίποτα όλα αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Για προσέγγιση σαφώς και πιάνουν.Αντε και για κανένα πήδημα.
    Απο εκει και πέρα άμα είσαι επαρχία,υπάλληλος των 700€ και ψάχνεις κάτι σοβαρό είσαι απλά καταδικασμένος να ζήσεις μόνος σου.Γιατι ακόμη και σε άνεργη HB6 να την πέσεις,είναι τόσο καβαλημένη που πιστεύει ότι ο επιχειρηματίας θα την δει σοβαρά.Και άνεργη όχι πτυχιούχος αλλά απόφοιτη λυκείου με καμμία κατάρτιση που νομίζει και πάλι λανθασμένα ότι ο επιχειρηματίας θα την δει σοβαρά.Και όταν φτάσει τα 30+ και γίνει HB5 είτε θα πέσει σε κατάθλιψη,ειτε θα βρει κάποιον με 700€ που θα της κάνει την ζωή κόλαση.
    Αυτή θεωρώ προσωπικά πως ειναι η πραγματικότητα σήμερα για την πλειοψηφία του κόσμου σήμερα.
    Προς Συντάκτη
    Φίλε είσαι σίγουρα εντός κλίματος της εποχής μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ρεε ρελαξξ δεν ειμαστε τοσο περιεργες...^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ego milo me mia sto fb leme gia ti kanis kalla kai meta den mporo na sinexiso tin sizitisi den xero ti na poooo?pite kamia idea

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Αν δεν ανταποκρίνεται παρά μόνο σε "γεια", "τι κάνεις;" τότε δύσκολα τα πράγματα. Ο πάγος δεν σπάει έτσι. Εγώ στη θέση σου θα προσπαθούσα να πιάσω ένα κοινό θέμα συζήτησης, Και αν έβλεπα ότι ανταποκρίνεται σε γενικές γραμμές θα της ζητούσα το Skype που είναι ένα επίπεδο πιο κοντά και γίνεται η επικοινωνία πιο άμεση. Μετά κάνεις παιχνίδι ανάλογα. Δεν μπορώ να σου πω ακριβώς τι θα πεις γιατί κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Πάντως αν γενικά η κοπέλα δεν ανταποκρίνεται και μένει στα πολύ γενικά σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεται για πιο στενή γνωριμία οπότε μην χάνεις το χρόνο σου άσκοπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Make love not war !!! Ηηημμμμμααααρρρτττοοοννννν

    ΑπάντησηΔιαγραφή