Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012

Να χωθώ?: Επεισόδιο 3 (22, HB7.5)

Αυτό κι αν ψήνεται.

Αυτή η περίπτωση με έχει απασχολήσει ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα και ομολογώ ότι είμαι μαλάκας που την άφησα για λίγο λάσκα και δεν χώθηκα.

Είναι χωρισμένη από τον Ιούνιο. Σε καμία περίπτωση δεν με φτιάχνει όσο το HB9 του Επεισοδίου Νο.2. Αλλά και μόνο που δουλεύουν στην ίδια εταιρεία, η πρώτη θα τσιτώσει πιστεύω. Έστω λιγουλάκι. Η σημερινή μας περίπτωση είναι ένα μελαχρινό με ωραίο σώμα. Στην ηλικία των 22 ετών είναι λίιιγο πιο ώριμη από την προηγούμενη που συζητάγαμε (ξέρω ρε μαλάκες, από 24-25 και πάνω μου έχετε πει να κοιτάω. Δε φταίω που έχω τον πιπινομαγνήτη).


Έχουμε και λέμε λοιπόν. Μιλάμε για μια καινούργια στην εταιρεία που έχει έρθει εδώ και ενάμιση μήνα περίπου. Είναι 22άρα, HB8. Την πρώτη φορά που βγήκαμε για ποτό με τους συναδέλφους με είχε από κοντά. Κι αρχίσανε τα IOI. Και "τι ωραία δουλειά που κάνεις" και "μου αρέσουν οι ασχολίες σου" κάτι τέτοια. Σε φάση να μιλάει 60% σε μένα και 40%...σε όλους τους άλλους μαζί.

Φύγαμε διακοπές ξεχωριστά, χαθήκαμε, την μία εγώ άδεια, την άλλη αυτή, και μετά ήρθε η ώρα της επανένωσης. Εν τω μεταξύ η ίδια δεν έχει δείξει να σκίζεται πατώκορφα για τη δουλειά της. Την έχω κόψει λίγο χαλαρή. Δηλαδή και να γίνει κάτι στ'@@ μας. Πότε είναι με το τσιγάρο, πότε να μιλάει στο τηλεφωνάκι και τέτοια. Επίσης έχει το αρνητικό ότι προέρχεται από περιοχή με φουλ ψώνια. Δεν μιλάει σαν ψώνιο, αλλά έχει τον "αέρα" του ψώνιου. Πραγματικά δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω αυτό. Αλλά ως "χημεία" δείχνουμε να δένουμε αρκετά. Και είναι φυσικά και αρκετά πιο ώριμη απ' την προηγούμενη πιτσιρίκα.

Πάμε για καφέ;
Σχολάμε από την εταιρεία και -guess what- είπαμε να συνεχίσουμε το project σε κοντινό cafe, πιο χαλαρά. Δέχτηκε. Κι εκεί λοιπόν ενώ δουλεύαμε αρχίζει τα "Μου αρέσει ο τρόπος που μιλάς", "Ωραία τα λες, συμφωνώ" και να σκάει χαμόγελο κτλ. Βέβαια η δουλειά έπρεπε να γίνει κι εγώ συγκρατιόμουνα. Τα IOI πέφτανε, γύρω μας φουλ κόσμος, κι η φάση δεν κολλούσε με την καμία για φιλί.

Οπότε τι πρότεινα εκεί; Φυσικά να πάμε μετά για ποτό! Σκέφτηκα "Αφού γουστάρει, αφήνουμε την δουλειά στο αυτοκίνητο και πάμε να πούμε τα δικά μας". Για κακή μου τύχη όμως θα έπρεπε την επόμενη μέρα να φύγει εκτός Αθήνας γιατί είχε μια οικογενειακή υποχρέωση με μια ξαδέρφη της που βάφτιζε το παιδάκι της. Και θα μαζευόντουσαν σόγια κτλ. για 2-3 μέρες οπότε εκείνο το βράδυ έπρεπε να ετοιμάσει βαλίτσα κτλ. Μου είπε όμως "Να κανονίσουμε μέσα στην εβδομάδα". ΦΤΟΥ! Αν το φαγητό κρυώσει λένε...

Κι εδώ λοιπόν φτάνουμε στο επίμαχο σημείο. Το να κανονίσουμε. Της είπα λοιπόν σήμερα το πρωί στην εταιρεία για το αν μπορεί μέσα στην εβδομάδα. Επειδή πηγαίνει γυμναστήριο κάποιες μέρες, μου έδωσε δύο συγκεκριμένες μέρες επιλογή (με έβαλε και στο frame της, καλός μαλάκας). Τεσπά, επέλεξα την μία μέρα και μου λέει "Οκ, μιλάμε για τότε".

Ερώτηση: Αφού το νέτο γουστάρει, γιατί δεν λέει κατευθείαν "Τάδε μέρα, τάδε ώρα"; Θα μου πείτε "Ρε μαλάκα αφού την βλέπεις κάθε μέρα" Δεκτό. Απλά την είδα λίιιγο πιο χαλαρή από τις άλλες φορές. Εκτός πια κι αν στα βαφτίσια, πέσανε....παστίτσια.

2η ερώτηση: Γουστάρω περισσότερο σαν εμφάνιση την μικρή (που παίζει αλλού, με τον χλιμίτζουρα) παρά την μεγάλη. Και βέβαια, αν γίνει κάτι με την μεγάλη, το HB 7.5, χάνω αυτομάτως και το HB 9. Εκτός πια...κι αν το κρατήσω κρυφό παντού και δεν διαρρεύσει. Που εγώ πιστεύω ότι μόνο το γαμημένο Facebook να βάλουμε στη μέση (δεν θα δηλώσω Σχέση, αλλά μόνο από τα Likes και τα Comments) όλο και κάτι θα ψιλιαστεί η μικρή.

3η ερώτηση: Συνεχίζω να είμαι μπερδεμένος. Όσο γκομενάρα κι αν είναι η μικρή, ανησυχώ για το αν μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτά που ψάχνω. Δηλαδή οκ, δεν είμαι σε φάση για να παίζω για πολύ ακόμα. Αλλά αυτή αντί για 20 μοιάζει με...Λύκειο. Και όσο κι αν θέλει μόνιμη σχέση, δεν ξέρω καν αν είναι σε φάση να κρατήσει οικογένεια (πιθανότατα όχι) ή αν θα είναι έστω σε 3-4 χρόνια από τώρα (επίσης πιθανότατα όχι, και δεν ξέρω αν θα μπορεί και σε περισσότερα. Δείχνει ικανή να μάθει αλλά δεν δείχνει να έχει ταλέντο στην ωριμότητα).

Όσο για την σημερινή περίπτωση που ανέλυσα, με ανησυχεί το τσιγαράκι, με ανησυχεί το υφάκι, δε γουστάρω που στις photos είναι τίγκα στους άντρες και παίρνει κάτι ψωνίστικες εκφράσεις, δε γουστάρω την Κηφησιά και την Ν. Ερυθραία (είμαι προκατειλειμένος και δε σηκώνω μύγα), ε τι διάολο; Κρατάω το ότι με γουστάρει τρελά, τουλάχιστον με όσα έχω δει μέχρι τώρα, είναι συμπαθητική, είναι ευχάριστη και χαμογελαστή, οκ, αρκούνε όλα αυτά;

Γενικά είμαι πολύ μπερδεμένος. Δηλαδή σκέφτομαι να πάω direct στη μικρή κι αν δεν κάτσει να πάω στη μεγάλη. Καλά το τι κουτσομπολιό έχει να πέσει στη δουλειά, είτε γίνει, είτε δεν γίνει κάτι...δεν με ξεπλένει ούτε το Αιγαίο Πέλαγος. Οπότε το ερώτημα για την σημερινή είναι γνωστό:

Να χωθώ?

Το αποτέλεσμα
Τελικά βγήκαμε για ποτό αργά κι εκεί διαπίστωσα ότι η γκόμενα δεν είναι για να κάνεις κάτι σοβαρό.

Μίλαγε σε φάση "Ρε φίλε", ήταν λίγο μαγκάκι, κοινώς ήταν fail. Το σημαντικότερο μειονέκτημά της όμως ήταν ότι είναι "ψώνιο". Και μου το είπε κιόλας. Οπότε το παραμύθι τελείωσε. Μόλις το ακούσω ξενερώνω μέχρι το κόκκαλο.

Κι επειδή είμαι σε σοβαρή φάση και ξέρω ότι το συγκεκριμένο νέτο δεν είναι για μένα, πάμε γι' άλλα.