Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Τα δυνατά μωρά του νησιού!

Τα κυνηγάνε όλοι αλλά δεν κάθονται.

Δύο ιστορίες που θα μου μείνουν φέτος είναι περιπτώσεις όπου είχα να κάνω με πολύ δυνατά μωρά, αλλά δυστυχώς πήγα κι έπεσα με τα μούτρα, μην τύχει και...μου τα φάνε άλλοι. Δεν μπορώ να πω ότι έκανα κάτι λάθος. Περισσότερο η ταχύτητα έφταιγε, παρά αυτά που έλεγα. Anyway, χωρίς μεγαλύτερη καθυστέρηση, σας τα παρουσιάζω.

Το πρώτο είναι ένα HB9. Ξανθό, λίγο ξεβαμμένο στη ρίζα, αλλά στ' @@ μου. Τέλειο πρόσωπο και μεγάλα γαλάζια μάτια. Έμενε Αθήνα, την είχα σταμπάρει πολλές φορές. Ήταν με μεικτή παρέα και ειδικά έπαιζαν μέρες που σε όποιο bar έμπαινα μετά έμπαινε κι αυτή. Δεν είδα να αγκαλιάζεται με κάποιον απ' την παρέα, κρατούσε αποστάσεις. Κι όμως με κοίταγε πολλές φορές. Είχα πει στο φίλο μου ότι "Όπου κι αν την πετύχω χωρίς άντρες θα πάω για opener κι ας πω ότι μου έρχεται εκείνη την ώρα".

Σε κάποια φάση είχα να την δω κάτι μέρες, ώσπου την βλέπω στην παραλία. Για κακή μου τύχη όμως την είδα αφού είχα ανοίξει το 3set με τις 32-34άρες (βλέπε PickUp 4). Οπότε τι σκέφτηκα; Πολύ απλά το "Μίλησα ήδη σε αυτές, ας μη μιλήσω και σε αυτή γιατί είναι ακριβώς δίπλα τους". ΝΑ μαλάκα! (αυτομουτζώνομαι) Η γκόμενα ήταν μόνη της στην παραλία και κακώς δεν πήγα τότε.

Το ίδιο βράδυ όμως την πετυχαίνω με μία μεγαλύτερή της να πίνει κρασάκια. Ε λέω από μέσα μου "Τώρα θα σου μιλήσω κι ας πω και μαλακία". Όπως περνούσα δήθεν τυχαία, γυρνάω και της μιλάω (όρθιος εγώ, καθιστή αυτή, έχανα value. Ο φίλος μου συνέχισε να περπατάει για καμιά 20αριά μέτρα ώσπου στάθηκε πιο πέρα και καλά για να με περιμένει).

Ξ: Καλησπέρα, να σε ρωτήσω κάτι;
HB9: Ναι, παρακαλώ.
Ξ: Ήσουν σήμερα στο (όνομα beach bar);
HB9: Ναι, πως το ξέρεις;
Ξ: Α, ήμουνα δύο ξαπλώστρες πιο πέρα με το φίλο μου. Κι απλά σκέφτομαι ότι σε έχω δει τόσες φορές στο νησί όλες αυτές τις εβδομάδες, στα (ονόματα bars) και δεν έχουμε χαιρετηθεί. Είναι το κλασικό, βλέπεις κάποιον τόσες φορές και δεν έχει τύχει να γνωριστείτε.
HB9: (Το όνομά της και απλώνει χέρι) (IOI)
Ξ: (Το όνομά μου).
HB9: Χάρηκα (με χαμόγελο). Αλλά δεν ξέρω αν είμαι αυτή που ψάχνεις.
Ξ: Τι εννοείς;
HB9: Ήρθαμε προχθές με την μητέρα μου
(και μου την δείχνει! OOPS!)
Ξ: Μητέρα σου; Ούτε που το φαντάστηκα (χαμόγελα). Δηλαδή θες να μου πεις ότι δεν είσαι στην παρέα του (όνομα ενός παιδιού που είχα δει μια φορά από την παρέα).
HB9: Όχι, αφού σου λέω τώρα ήρθαμε.
Ξ: Μου κάνει εντύπωση, εκτός κι αν έχεις δίδυμη αδερφή.
HB9: Δε νομίζω!
Ξ: Από Αθήνα πρέπει να είσαι, σωστά;
HB9: Ναι, (όνομα περιοχής). Εσύ;
Ξ: (Όνομα περιοχής). Κοντά είμαστε.
HB9: Ναι, σχετικά...
Ξ: Και πόσο θα κάτσετε;
HB9: (είπε για ημέρα που θα φεύγανε). Εσύ;
Ξ: (Της λέω). Οκ, θα σε δω κάποια στιγμή λοιπόν εδώ γύρω.
HB9: (Μου χαμογελάει με ενα ουδέτερο χαμόγελο όμως).

Πως τα φέρνει λοιπόν το πράμα και την βλέπω να σκάει την επόμενη μέρα σε κοινή παρέα στην οποία ήδη βρισκόμουν! Και -guess what- με τη μάνα της!!! Uber fail! Την έφερνε μαζί για να την προστατεύει ή για να της εγκρίνει τον γαμπρό; I wonder!

Προφανώς δεν θα είχε κάποιο κολλητό, θα επιχείρησε pickup κανένας άλλος, την έφερε στην παρέα ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Έτσι όπως την είδαόμως στο club με το μαλλί μαζεμένο και τα χρώματα στο φόρεμά της, κατάλαβα μόνο ένα πράμα. Ήταν αυτή που είχα δει και τις προηγούμενες ημέρες και μου έλεγε αρκούδες! Δεν παίζει να έκανα λάθος, δηλαδή έπαιζα και τ'@@ μου ότι ήταν αυτή. Πως το φέρνει λοιπόν το πράμα και αρχικά δεν κάθεται δίπλα μου, αλλά όταν ένας σηκώνεται, παίρνω την θέση του κι αυτή "πιάνει" το νόημα και κάθεται ακριβώς δίπλα μου.

Όλα για όλα. Opener με neg.

Ξ: Τελικά είσαι καλή στα ψέματα.
HB9: Τι εννοείς;
Ξ: Είσαι όντως αυτή που είχα πετύχει (ονόματα bars), δεν παίζει να ήρθες προχθές στο νησί.
HB9: Ε δεν είσαι καλά! (λέει τσαντισμένη και σηκώνεται όπως ήταν!)

PickUp Failed!

Τα negs κάποιες φορές πιάνουν και κάποιες όχι. Για δείτε όμως κι αυτό...


Όπως φεύγω μου λέει ο τύπος που του πήρα τη θέση "Φίλε σε έκοψα ότι ήθελες να χωθείς. Μη μασάς. Άλλοι τρεις από την παρέα έχουμε χωθεί κι έχουμε φάει χυλόπιτα. Η γκόμενα είναι ότι να 'ναι".  Δεν έμαθα φυσικά ποτέ αν ήταν single. Αν ήταν όμως δεν θα ερχόταν διακοπές...με τη μαμάκα

Τεσπά, για καλή μου τύχη είχε ήδη σκάσει πιο πριν μια φίλη μου απ' το νησί με 2 Αγγλίδες! Τις είχα χαιρετίσει, οπότε είπα να πάω αμέσως μετά ξανά πίσω να πιάσω κουβέντα, καθώς το HB9 είχε χαθεί. Η μία Αγγλίδα HB8 μελαχρινό με ωραία μάτια, η άλλη HB 7.5. Businesswomen, περιποιημένες, ήταν πολύ καλές περιπτώσεις.

Με το που σκάω στην παρέα όμως βλέπω μαζί και 4 άντρες. Αναρωτιέμαι τι να παίζει, ώσπου η φίλη μου μου λέει:
Φ: Από εδώ ο τάδε, ο τάδε και ο τάδε. Τα παιδιά τα γνωρίσαμε εδώ.

WTF!!! PickUp Artists και στο νησί?

Οι θέσεις στο τραπέζι έχουν ως εξής.

| ΕΓΩ--HB8-- ΜΠΙΧΤΗΣ 1 |
|                                            |
|ΦΙΛΗ-HB7.5-ΜΠΙΧΤΗΣ 2 |

Ο μπίχτης 1 την είχε δει πολύ ντούκι και είχε πάρει πριβέ την μία Αγγλίδα στην κουβέντα, το HB8 που μου άρεσε. Την ώρα που της μίλαγε έγερναν κι οι δύο προς το μέρος του άλλου για να ακούσουν (λόγω μουσικής). Ζόρικη η κατάσταση! Ο Μπίχτης 2 μίλαγε λίγο στο HB 7.5 αραιά και που. Η φίλη μου μαλακιζότανε γιατί κανείς δεν της έδινε σημασία. Στόχος μου: Να πιάσω πάρλα με το HB8.

Σημείωση: Έχουμε ήδη συστηθεί από πριν. Ανοίγω την κουβέντα ώστε να τραβήξω πρώτα την προσοχή τους. Όλα αυτά στα αγγλικά εννοείται:

Ξ: Και από που γνωρίζεστε;
HB 7.5: Από την σχολή.
Ξ: Μένατε και μαζί;
HB 7.5: Όχι, εγώ έμενα με την (όνομα HB8).
Ξ: Ποια ήταν η πιο καλή φοιτήτρια;
HB 7.5: (Δείχνει την φίλη μου, το HB8 γυρνάει λίγο το βλέμμα της, μετά συνεχίζει να μιλάει με τον μαλάκα)
Ξ: Και με τι ασχολείστε;  (λίιγο πιο δυνατά η φωνή αυτή τη φορά).
HB 7.5: (Μας λέει)  (εδώ το HB8 γυρνάει, επιτέλους!)
Ξ: Εσύ;
HB 8: (Μου λέει). Εσύ;
Ξ: Της λέω.
HB 8: (Με ρωτάει για τη δουλειά μου κάτι, της απαντάω).
Ξ: Πρώτη φορά στην Ελλάδα;

Εκεί η κουβέντα άνοιξε, συνεχίστηκε για διακοπές, ταξίδια κτλ. ώσπου πάω στο cold reading για να τραβήξω την προσοχή εκεί που θέλω.

Ξ: Εσύ (HB 7.5) φαίνεσαι πιο μαζεμένη, εσύ (HB8) φαίνεσαι και λίγο πιο πολύ της διασκέδασης.
HB8: Ναι, ισχύει. Μου αρέσει και να χορεύω, απλά τώρα δεν...βάζει ακριβώς χορευτικά κομμάτια.
Ξ: (Ερωτήσεις για το που μένει στην Αγγλία, αν έχει αδέρφια και τι κάνουν, πόσες φορές έχει έρθει στην Ελλάδα. Αντίστοιχα ρωτάει κι εμένα τα ίδια και διάφορα ακόμη για τη δουλειά μου).

Ξ: (Της κάνω τις πόρτες! Ψαρώνει! Είχα ξεχάσει όμως ότι τις είχα κάνει και παλιότερα σε κολλητή της φίλης μου που έψηνα. Η φίλη μου το κατάλαβε αλλά δεν μίλησε)

Ο Μπίχτης 1 έχει μείνει εδώ και 10 λεπτά με λάθος γλώσσα του σώματος, ξεκρέμαστος να την κοιτάζει! Σε κάποια φάση που με ρωτάει κάτι η φίλη μου, αυτός βρίσκει ευκαιρία και της πιάνει κουβέντα.

Οκ, πάμε για τα ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΣΑ. Στέλνω SMS στο φίλο μου να μπει στην παρέα ως wingman να απασχολήσει το εμπόδιο, που αυτή τη φορά δεν είναι κάποια από την παρέα, αλλά ο Μπίχτης 1!  Μπαίνει μέσα, συστήνεται με τρελή διάθεση σε όλους, η κουβέντα "ανοίγει" κι αρχίζει και τον ρωτάει με τι ασχολείται και μετά του πιάνει κουβέντα για μπάλα και άλλες μαλακίες (!), ενώ εγώ συνεχίζω την κουβέντα με το HB8.

Μαζί της τώρα μιλάμε για μελλοντικά σχέδια (κοινά ενδιαφέροντα, συγκατοίκηση, γάμους και λοιπά) ώσπου ύστερα από άλλο ένα τέταρτο η φίλη μου την παίρνει και πάνε τουαλέτα. Με το που γυρνάνε την βάζει να κάτσει δίπλα της. Θετικό σημάδι αυτό.

Η κουβέντα συνέχισε ώσπου είπαμε να φύγουμε. Φεύγοντας, ο Μπίχτης 1 (που την είχε δει Alpha Male) ζήτησε τηλέφωνο απ' το HB 8. Τελικά πήρε τηλέφωνο απ' τη φίλη μου γιατί το HB8 του είπε να σημειώσει της φίλης μου και όχι το δικό της, ώστε "να μη χρεωθεί roaming". Ο τύπος μάσησε τη δικαιολογία κι εγώ χάρηκα γιατί πίστευα ότι είχα κάνει τη δουλειά μου σωστά.

Φεύγοντας μας φιλάνε και οι τρεις σταυρωτά. Το HB8 έσπευσε πρώτο τρέχοντας. Θεώρησα λοιπόν ότι είχα πετύχει το στόχο μου. Δεν πήρα τηλέφωνο γιατί δεν έβρισκα δικαιολογία κι είχα τη φίλη μου συνδετικό κρίκο. Το connection ήτανε "Να πάμε αύριο για φαγητό και μετά βλέπουμε". Οι Αγγλίδες έφευγαν την μεθεπόμενη μέρα.

Τελικά δυστυχώς η φίλη μου μου είπε ότι "δεν θα μπορέσουν". Μετά έκανα add το HB8 στο Facebook, της έστειλα μήνυμα, δεν απάντησε ποτέ (μέχρι σήμερα) και φυσικά λίγες μέρες μετά έμαθα ότι "δεν γούσταρε". Ήτανε free, απλά προφανώς την είχε δει ντίβα.

Μετά απ' όλα αυτά, άλλη φορά αν μου την βαρέσει για τουρίστριες θα προτιμήσω τα Μάλλια. Sorry κιόλας.

PickUp failed: Εις διπλούν

4 σχόλια:

  1. Της εκανες τις πορτες, οπου πορτες=? Νομιζω το εχεις αναφερει σε πολυ παλιο αρθρο, αν δεν βαριεσαι ξαναεξηγησε το μια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχα ωραίες οι ιστορίες σου. Καλές επιτυχίες να έχουμε αυτό το καλοκαίρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε ξενερωμένε έχω πάρει παραμάζωμα τα pickups σου και βρίσκω μπόλικα κοινά με πεσίματα που έχω κάνει εγώ κατά καιρούς.

    Πάμε για το κλασσικό trial & error.

    Το 1ο γάμησέ το, για να ρθει διακοπές με τη μαμά, και ν αρχίσει τα ψέματα για να αποφύγει να σου μιλήσει, χαμένη υπόθεση θα ναι.

    Στο 2ο είναι το ζουμί. Πιστεύω ότι έπρεπε να το πιέσεις, να μην το κλάσετε τόσο νωρίς. Έτσι θα μπορούσες να της μιλήσεις κανά 20λεπτο-μισάωρο ακόμα και να την πας καμιά βόλτα, μπας και δεις προκοπή. Από το day 1 στο day 2 μπορεί να γίνουν πολλά και να μην έχεις 2η ευκαιρία.

    Μου χει τύχει παρόμοιο σενάριο πολύ πρόσφατα. Ήμουν με τον κολλητό μου, με τη γκόμενά του (που κάνουμε παρέα στο φιλικό), με ένα HB8 (φίλη της γκόμενας του κολλητού μου, με την οποία είχαμε βγει για καφέ την προηγούμενη μέρα όπου και την είχα γνωρίσει) και έναν μπίχτη από την παρέα τους.

    Ο στόχος ήταν προφανώς το HB8. Εγώ μιλούσα με όλον τον κόσμο, λιγότερο στον μπίχτη. Της έκανα λίγο push and pull, μερικά negs(επειδή έκανε scroll down στο facebook απ το κινητό της), αλλά δεν ανταποκρινόταν και πολύ. Ήταν κάπως ξενέρωτη δηλαδή. Τουλάχιστον τα πήγαινα καλύτερα από τον μπίχτη, οπότε κι εγώ πίστευα ότι είχα πετύχει ως έναν βαθμό. Δε ζήτησα κινητό (δε βρήκα αφορμή, όπως κι εσύ) οπότε χαιρετιόμαστε και πάμε σπίτια μας.

    Είχα facebook παρ' όλα αυτά οπότε της στέλνω κάποια στιγμή, συζητάμε ωραία για καμιά ώρα, με κάποια ψιλο - negs απ την πλευρά μου και πριν βγω της ζητάω κινητό (με δικαιολογία να τα λέμε σαν άνθρωποι - επειδή εκείνη τη στιγμή λόγω προβλήματος στο chat κάποια μηνύματα δε στέλνονταν). Αυτή μου κάνει "Καλά μωρέ μια χαρά τα λέμε κι από δω.. και χωρίς χρέωση κι όλας :P "

    Εδώ σκάλωσα φίλε ξενερωμένε. Επειδή βασικά δεν είχε λόγο να μη μου δώσει το κινητό της, μιλούσαμε ωραία με IoI's κ.λπ., και η δικαιολογία μου ήταν ικανοποιητική. Τι προτείνεις? Να πάρω απόφαση ότι είναι snob και να τη στείλω στο διάολο? Ή να συνεχίσω να μιλάω, να την κλάσω λίγο και μετά να ξαναχωθώ για να βγούμε? Αυτές τις 2 εναλλακτικές σκέφτομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή