Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

1η Σεπτεμβρίου: Παγκόσμια ημέρα διαγραφής φίλων!

Unfriend και το πούλο!

Από σήμερα ξεκινάει ένας νέος θεσμός.

Κάθε 1η Σεπτεμβρίου καθιερώνουμε την "Παγκόσμια ημέρα διαγραφής φίλων". Αυτή τη μέρα λοιπόν κάνουμε το εξής.

Ανοίγουμε τη λίστα φίλων μας στο Facebook και γενικά σε όποιο άλλο social network κι αν βρισκόμαστε και κοιτάμε τα μηνύματα που έχουμε στείλει προς τους άλλους και ιδιαίτερα προς το αντίθετο φύλο.

Αν δούμε ότι έχουμε στείλει μήνυμα και δεν έχουμε λάβει απάντηση για πάνω από μήνα (γιατί είναι αδύνατο μια γκόμενα να μην μπει για μια εβδομάδα στο Facebook πόσο μάλλον για μήνα) την διαγράφουμε από φίλο.

Είναι η καλύτερη απάντηση στις καριόλες με τους 4.000 και 5.000 φίλους και στα ψωνάκια που μαζεύουνε subscribers. Κι επειδή το Facebook δεν έχει το Unlike (για να μην τσακωνόμαστε με τους φίλους και σβήσουμε το λογαριασμό μας) κι έχουμε καταλήξει να έχουμε την κάθε κουτσή Μαρία στη friend list, θα πάρουμε εμείς την κατάσταση στα χέρια μας.

Δεν μου απαντάς; Unfriend. "Το πούλο στο μπαούλο" που έλεγε κι ένας κολλητός μου όταν ήμασταν δημοτικό. Γιατί αφού δεν απαντάει και ξέρουμε ότι είναι Single τότε πάει να πει ότι δεν γουστάρει. Άρα ποιος ο λόγος να την κρατάμε "φίλη";

1η Σεπτεμβρίου: Παγκόσμια ημέρα διαγραφής φίλων. Αρχίστε τα delete!

Κάντε αυτό το κείμενο Share σε Facebook, Twitter, Google+ και όπου αλλού βρίσκεστε. Διαδώστε το. Όποιος θέλει ας φτιάξει μια Page κι ας δώσει το link με comment. Όπως ξέρετε είμαι banned.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου