Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

KFC: Kamaki Fucking Chump

Η ελληνική μετεξέλιξη του AFC!

Επειδή πολλοί έχετε απορία για τις ορολογίες του PickUp, καιρός να κάνουμε μια επανάληψη και να δημιουργήσουμε μια νέα, δική μας ορολογία.

PickUp Artist
Καταρχήν PickUp Artist είναι ο τύπος που μπορεί να επιλέγει ("να κάνει pickup") σε οποιαδήποτε γκόμενα. Είναι ο "επαγγελματίας καμάκιας". Για να μπορέσετε να μάθετε τεχνικές προσέγγισης και όλους τους όρους που pickup κάντε κλικ εδώ. Κυρίως θα πρέπει να δείτε τις δύο τηλεοπτικές σειρές για να καταλάβετε τι παίζει. Κατεβάστε τις από εδώ επιλέγοντας το δεύτερο link.

AFC
Ο AFC είναι ο "Average Frustrated chump" δηλαδή το "Μέσο Τσαντισμένο Κούτσουρο" όπως λένε οι λέξεις. Με απλά λόγια, ο μέσος άντρας που στέκεται σαν...αγγούρι και κολώνει να πάει να μιλήσει. Γιατί εδώ που τα λέμε, λίγοι είναι αυτοί που μιλάμε. Καλά και που μιλάμε τι καταλαβαίνουμε; Στη γάτα τους μας γράφουνε.

KFC
Από σήμερα σας παρουσιάζουμε με υπερηφάνεια τον KFC! Όχι, δεν απέκτησα χορηγό την γνωστή αλυσίδα fast food. Είναι μια λέξη που προκύπτει από τα αρχικά "Kamaki Fucking Chump". Δηλαδή ο τσαντισμένος καμάκιας που μετά θα σταθεί σαν κούτσουρο απ' τη χυλόπιτα που θα φάει.

Είναι ο μέσος ελληναράς ή ιταλός που κάνει καμάκι από ένστικτο και πάει direct για μπουρτζόβλαχος περιμένοντας 1 στις 10 να του τύχει γκόμενα ΟΦΑ (Όπου Φυσάει ο Άνεμος). Ανέφερα και τους ιταλούς γιατί κυρίως αυτές οι δύο χώρες κάνουμε καμάκι. Έχω ξαναπεί ότι οι ιταλίδες είναι οι πιο όμορφες παγκοσμίως αλλά ταυτόχρονα και οι πιο δύσκολες. Δεύτερες σε δυσκολία (κατά πολλούς και σε ομορφιά) έρχονται οι έλληνιδες. Άρα είναι λογικό ότι με την μεγαλύτερη δυσκολία οι άντρες να το ρίχνουν σε περισσότερο καμάκι.

Ο KFC είναι ένα είδος που γεννιέται και αναπτύσσεται σε χώρες της Μεσογείου και της Αμερικής. Δεν ξέρει να μιλήσει σε μια γυναίκα και δεν έχει μελετήσει την τύφλα του από το pickup. Πλησιάζει, συστήνεται με το όνομά του, ρωτάει το δικό της, την ταράζει στις ερωτήσεις, ώσπου η γκόμενα ξενερώσει γιατί ακούει τα ίδια από το Λύκειο. Πιστεύει ότι όλοι αυτοί οι "pickup artists" είναι μαλάκες, είναι πέφτουλες, ότι δεν δείχνουν έλεος και όπου βρουν θηλυκιά γάτα ορμάνε. Ναι, αλλά όταν βρεθούν οι ίδιοι σε φάση να παιχτεί eye contact σε ένα bar με γκόμενα και να έχει τρελαθεί να τους κοιτάει λες και είναι φινάλε σε ταινία του Hollywood, αυτοί δεν ξέρουν τι να πούνε.

Η διαφορά των KFC με τους AFC, είναι ότι οι AFC ΔΕΝ μιλάνε. Οι KFC ανήκουν στην κατηγορία "Kamaki" οπότε μιλάνε σχεδόν πάντα. Αλλά επίσης σχεδόν πάντα λένε μαλακίες! Εκτός κι αν το νέτο είναι open-minded και τους βοηθήσει κάπως στη συζήτηση. Γιατί θα έχετε καταλάβει πολύ καλά ότι  τα τελευταία 10 χρόνια το να πας να μιλήσεις σε άγνωστη σε bar και ακόμη χειρότερα club και να την ρίξεις, έχει τις ίδιες πιθανότητες με το να κατακτήσει ελληνική ομάδα ευρωπαϊκή κούπα. Εκτός κι αν παίζεις σε επίπεδο Europa League ή Intertoto (καταργήθηκε αυτή η μαλακία νομίζω), δηλαδή πας βουρ για τις φέτες.

Για να πάψει κάποιος να είναι KFC θα πρέπει να μελετήσει κανένα βιβλίο, καμιά σειρά, κανένα βίντεο στο Youtube ρε αδερφέ και να ανοίξει τα μάτια του και κυρίως το μυαλό του. Να καταλάβει ότι το παιχνίδι που κάνουμε όταν βγαίνουμε έξω δεν σημαίνει "υποκρισία" (γιατί έστω 5% να υποκριθείς σε μυρίζονται). Σημαίνει να αλλάξουμε τρόπο σκέψης και να εννοούμε αυτά που λέμε. Π.χ. την είδες ψωνάρα; Ρίξτεις 2-3 negs να της κατεβάσεις το value. Η κάνε opener με neg. Μην κολώνεις. Στα παπάκια σου. Αθήνα μένεις, 5 εκατομμύρια κόσμος είναι εδώ, δεν θα σε ξαναπετύχει καμία.

Ο fake businessman!
Θα κλείσω με μια μίνι ιστοριούλα που άκουσα τις προάλλες. Ένας γνωστός μου πήγε να ρίξει ένα HB9 σε ένα bar. Ήταν με την παρέα του και πετυχαίνει μια άλλη παρέα. Δύο γυναίκες κι ένας φίλος του. Ο φίλος του ήταν βοσκός, τις πηγαινόφερνε, καμιά φορά κέρναγε κτλ. Τον βγάζει από την παρέα του και τον φέρνει στη δικιά του να γνωρίσει τις γκόμενες. Η μία HB9 όπως σας είπα και η άλλη HB7. Το HB9 ήταν τρελό ψώνιο. Του λέει ο φίλος του "Μαλάκα δεν την ρίχνεις που να χτυπιέσαι, άστο! Είναι μόνη της ένα χρόνο κι έχει ρίξει άκυρα σε ότι τύπους φαντάζεσαι". Οπότε πριν πάνε στην παρέα, μιλάει σε μια φίλη του (από την πρώτη παρέα), της ψιθυρίζει κάτι στο αυτί και ξεκινάει για την γνωριμία. Η φίλη του μένει πίσω αλλά θα ερχόταν σε δύο λεπτά.

Businessman: Καλησπέρα.
Κονέκτορας: Από εδώ ο φίλος μου ο (τάδε).
ΗΒ9: Χάρηκα (αδύναμη χειραψία).
HB7: Γεια σου! Είστε φίλοι;
Businessman: Ναι, μισό λεπτό (Εδώ μπαίνει στο set η φίλη του και τον χαιρετάει!)
Φίλη: Τι λέει ρε συ; Καλά είσαι;
Businessman: Καλά, εδώ.
Φίλη: Τι έγινε με την εταιρεία σου που μου έλεγες; Έκλεισε τελικά;
Businessman: Όχι ρε, χαλαρά. Απλά τα μετέφερα στην άλλη Off-shore και την έκλεισα.
Φίλη: Α, οκ. Όλα καλά δηλαδή. Η αδερφή σου;
Businessman: Όλα κομπλέ.
Φίλη: Οκ, άντε τα λέμε, να μη σας ενοχλώ....
(Η γκόμενα φεύγει και πάει στην παρέα του, την οποία σημειωτέον το HB9 δεν την είχε δει γιατί ήταν στην άλλη μεριά του μπαρ!)
HB9: Έχεις εταιρεία;
Businessman: Ναι μωρέ, δύο. Εισαγωγές κάνω, είδη σπιτιού, και η άλλη σκάφη. Καλά την δεύτερη τελευταία την ξεκίνησα, μη νομίζεις. (να μην καρφωθεί κιόλας!)
HB9: Άαααντε! Κι έχεις και σκάφος και ταξιδεύεις στα νησιά;
Businessman: Ε σιγά μωρέ τώρα, ταξιδεύω...εντάξει. Αυτά τα έκανα παλιά. Φέτος πήγα λίγο Ibiza μια εβδομάδα να ξεσκάσω και γύρισα γιατί είχα πολλές δουλειές. Και πολύ έκατσα.
HB9: Ibiza; Σοβαρά μιλάς; Δεν έχω πάει ποτέ.
Businessman: Ναι....εσύ που πήγες φέτος;
HB9: Εεε Μύκονο, μια εβδομάδα έκατσα κι εγώ...με δύο φίλες μου. Ε και μετά λέγαμε να πάμε Πάρο αλλά άκυρο.
Business: Ελλάδα;; Πήγες διακοπές Ελλάδα;;;
HB9: Ναι, γιατί;
Business: (Γυρνάει προς το φίλο του με απορία) Πήγε διακοπές Ελλάδα;
HB9: (Έχει κοκκινίσει) Ε εντάξει καλοκαίρι είναι.
Business: Να σε ρωτήσω. Που μένεις;
HB9: Χαλκίδα.
Business: ΧΑΛΚΙΔΑΑΑΑ;;;

Ο τύπος άφησε το ποτό του όπως ήταν και μετά πήγε στην παρέα του. Η γκόμενα έμεινε κάγκελο!

Δεν έκανε τίποτα γιατί την έκοψε ότι ήταν καβαλημένη. Gucci φόρεμα, ψωνέ υφάκι, την έφερε στα ίσια της. Ακόμα θα το θυμάται.

Δεν λέω να κάνετε πάντοτε το ίδιο ακριβώς, αλλά όπως και να 'χει το συμπέρασμα είναι το εξής:
Όταν βλέπετε ψωνάρες πρέπει να τις παίζετε. Ξυπνήστε κι αρχίστε τις στο δούλεμα!

5 σχόλια:

  1. Μύθος ο τύπος απλα. Μπράβο και παλι μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τι κατάφερε με αυτό;;;Είμαι σίγουρος, ότι η γκόμενα όταν θα καβαλάει το ματζαφλάρι άλλου τύπου(τον οποίον θα βρει το πολύ σε 1-2 μέρες αν δεν τον βρήκε το ίδιο βράδυ), ο οποίος είχε την ικανότητα και τα @@ να την ρίξει,θα τον σκέφτεται κ θα λέει:Τι κ αν με σκίζει στον λούτσο αυτός τώρα,δε μπορώ να ξεπεράσω τι μου είπε αυτός....
    Έχω πέσει στην ίδια λούπα, να ξεφτιλίζω κοριτσάκια που κάποτε με δουλεύαν και με κάναν καληνυχτάκια απ΄τους λίγους και να νομίζω ότι πήρα το αίμα μου πίσω.Αλλά όταν το είπα σε παλικάρι(τεράστια μορφή)μου είπε αυτό ακριβώς.Μου λέει:Τι χαίρεσαι ρε φίλε;;;Αυτή μετά απ'αυτό θα πάει και θα καβαλήσει το παλούκι άλλου και ούτε που θα την νοιάζει τι της είπες...

    Αυτά τα λέω φιλικά πάντα και πες μου τη γνώμη σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επίσης κάποτε πίστευα και εγώ πολύ σε αυτά τα PUA και τα λοιπά.Είχα αγοράσει και το The Game του Neil Strauss (το 2007 αν δεν απατώμαι).Το βιβλίο δε με βοήθησε σχεδόν καθόλου,μια και αυτά που έλεγε ήταν φουλ αμερικανιές.Δεν νομίζω ότι μπορείς να εφαρμόσεις αυτά που γίνονται μέσα στην Ελλάδα.Προχτές το ξέθαψα απ΄την βιβλιοθήκη του πατρικού μου και το ξαναδιάβαζα,μονολογώντας πόσο τσάμπα πήγαν αυτά τα 30 ευρώ που έσκασα για να το πάρω(πλέον το βρίσκεις με 8-9 ευρω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. +1. Απλά έγραψα την ιστορία στο blog για να αλλάξουν όλοι μυαλά κι όταν αντιλαμβάνονται ψωνάρα να δρουν αναλόγως. Γιατί άλλο να της τύχει μια φορά κι άλλο 10-15 σε σημείο που να λέει "Με αρχίσανε στο δούλεμα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμα το εννοείς έτσι ναι.Αλλά κατεμε εκεί θέλει να έχεις την ικανότητα(εγώ απέχω παρασάγγας απ'αυτό,μια και είμαι AFC όπως λες)να την ρίξεις και μετά να την ξεφτιλίσεις(στο σεξ ή αν έχεις υπομονή σε σχέση).Είμαι της άποψης ότι αυτές οι κοπέλες χρειάζεται να βρούν κάποιον να τις κάνει σκουπίδι ώστε να δούν την άλλη πλευρά του νομίσματος.Δύσκολο(έως ουτοπικό θα πεις)αλλά το έχω δει να γίνεται.

      Διαγραφή