Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2012

Η μέθοδος των ποδιών

Πότε οι γκόμενες πρέπει να στρώνουν ή να παίρνουν πούλο.

Πολλές αναρωτιέστε για το κατά πόσο "οι άντρες είναι ξενέρωτοι" ειδικά όταν δεν δείτε ενδιαφέρον από αυτούς που έχετε βάλει στο μάτι. Η απάντηση είναι απλή. Αν στα μαθηματικά έχουμε την μέθοδο των τριών, στο σεξ έχουμε την μέθοδο των ποδιών.

Πόρισμα: Για να γυρίσει ένας άντρας να σας κοιτάξει θα πρέπει τα πόδια σας να είναι μικρότερα και όχι ίσα ή μεγαλύτερα από τα δικά του.

Στον κανόνα αυτόν εξαιρούνται όσοι γουστάρουν πιασίματα.

Στην πράξη, στις περισσότερες περιπτώσεις όπου θα γουστάρετε κάποιον και θα έχετε πιο χοντρά πόδια από αυτόν, απλά ξεχάστε τον. Οι πιθανότητες είναι ελάχιστες. Θα πρέπει να έχει να μαμήσει κάνα χρόνο και να τον στριμώξετε άσχημα. Αλλά και πάλι δύσκολα θα τον κρατήσετε.

Γιατί έχουμε τέτοια γούστα; Γιατί πολύ απλά στο sex ο άντρας πρέπει να επιβάλλεται. Κι όταν βάζεις κάποια κάτω, δεν γίνεται να της επιβάλλεσαι όταν τα πόδια της είναι μεγαλύτερα από τα δικά σου. Ο μεγαλύτερος όγκος δείχνει ποιος είναι ο ηγέτης, ποιος έχει το πάνω χέρι στο κρεβάτι. Πέρα από αυτό, όσες έχετε αδύνατα πόδια έχετε και λιγότερη κοιταρίτιδα. Κι όπως ξέρετε, σύμφωνα πάλι με το DNA, οι άντρες θέλουν να τεκνοποιήσουν και να δημιουργήσουν όμορφους απογόνους.

Είχα υπάρξει με κάποια όταν ήμουν 21 σε φάση "πιο κυταρρίτιδα πεθαίνεις". Είχε πρόβλημα ολόκληρο το σόι της δηλαδή. Μάνα, αδερφή και φυσικά η ίδια. Κι επειδή ο σωματότυπός μου είναι πάντα κομπλέ, αναγκαστικά μετά από καιρό το έληξα το παραμύθι γιατί πολύ απλά μου άξιζε κάτι καλύτερο. Θα μου πείτε "δεν το ήξερες από την αρχή"; Όχι, ήταν η πρώτη μου μεγάλη σχέση, οπότε δεν ήξερα ακόμα τι θέλω. Την στεναχώρησα την συγκεκριμένη αλλά ήταν προτιμότερο να γίνουν έτσι τα πράγματα παρά να έχουμε χωρισμούς αργότερα. Αυτό είναι ένα μάθημα προς όσες έχουν αμφιβολίες για το σώμα τους. Φτιάξτε το πρώτα ώστε να μην γκρινιάζετε μετά για το δήθεν "γράψιμο" που φάγατε. Απλά δεν σας το λένε κατάμουτρα για να μην σας προσβάλουν.

Κάτι ανάλογο πάει να συμβεί και σε φίλο, μόνο που τώρα στην ηλικία που είμαστε την "μυριζόμαστε" την δουλειά από νωρίς. Τη μία του την πέφτει μία 9 χρόνια μικρότερη, μελαμψό αλλά με χοντρά πόδια, την άλλη η αδερφή ενός φίλου του, 5 χρόνια μικρότερη, με απίστευτα μάτια αλλά επίσης χοντρά πόδια. Οι δύο γκόμενες του έχουν πρίξει τα παπάρια στα τηλέφωνα για να βγούνε. Και το παλικάρι πάει γυμναστήριο κι έχει φτιάξει τρελό σώμα. Δηλαδή πραγματικά, τα χάλια τους από τη μέση και κάτω δεν τα βλέπουνε; Δεν τις βαφτίζεις "χοντρές" αλλά τα χοντρά πόδια είναι γεγονός.

Το συμπέρασμα είναι απλό. Για να γυρίσουν να σας κοιτάξουν περισσότεροι άντρες θα πρέπει να είστε ΑΔΥΝΑΤΕΣ. Ακολουθήστε την μέθοδο των ποδιών για να μπορέσετε να στεριώσετε σχέση. Διαφορετικά θα αναρωτιέστε "πόσο μαλάκες είμαστε που πηδηχτήκαμε και μετά σας αφήσαμε". Όχι, δεν μας χάλασε ο χαρακτήρας σας. Δεν είμαστε γυναίκες. Η εμφάνισή σας μας χάλασε. Πάρτε το χαμπάρι.