Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Η μέθοδος των ποδιών

Πότε οι γκόμενες πρέπει να στρώνουν ή να παίρνουν πούλο.

Πολλές αναρωτιέστε για το κατά πόσο "οι άντρες είναι ξενέρωτοι" ειδικά όταν δεν δείτε ενδιαφέρον από αυτούς που έχετε βάλει στο μάτι. Η απάντηση είναι απλή. Αν στα μαθηματικά έχουμε την μέθοδο των τριών, στο σεξ έχουμε την μέθοδο των ποδιών.

Πόρισμα: Για να γυρίσει ένας άντρας να σας κοιτάξει θα πρέπει τα πόδια σας να είναι μικρότερα και όχι ίσα ή μεγαλύτερα από τα δικά του.

Στον κανόνα αυτόν εξαιρούνται όσοι γουστάρουν πιασίματα.

Στην πράξη, στις περισσότερες περιπτώσεις όπου θα γουστάρετε κάποιον και θα έχετε πιο χοντρά πόδια από αυτόν, απλά ξεχάστε τον. Οι πιθανότητες είναι ελάχιστες. Θα πρέπει να έχει να μαμήσει κάνα χρόνο και να τον στριμώξετε άσχημα. Αλλά και πάλι δύσκολα θα τον κρατήσετε.

Γιατί έχουμε τέτοια γούστα; Γιατί πολύ απλά στο sex ο άντρας πρέπει να επιβάλλεται. Κι όταν βάζεις κάποια κάτω, δεν γίνεται να της επιβάλλεσαι όταν τα πόδια της είναι μεγαλύτερα από τα δικά σου. Ο μεγαλύτερος όγκος δείχνει ποιος είναι ο ηγέτης, ποιος έχει το πάνω χέρι στο κρεβάτι. Πέρα από αυτό, όσες έχετε αδύνατα πόδια έχετε και λιγότερη κοιταρίτιδα. Κι όπως ξέρετε, σύμφωνα πάλι με το DNA, οι άντρες θέλουν να τεκνοποιήσουν και να δημιουργήσουν όμορφους απογόνους.

Είχα υπάρξει με κάποια όταν ήμουν 21 σε φάση "πιο κυταρρίτιδα πεθαίνεις". Είχε πρόβλημα ολόκληρο το σόι της δηλαδή. Μάνα, αδερφή και φυσικά η ίδια. Κι επειδή ο σωματότυπός μου είναι πάντα κομπλέ, αναγκαστικά μετά από καιρό το έληξα το παραμύθι γιατί πολύ απλά μου άξιζε κάτι καλύτερο. Θα μου πείτε "δεν το ήξερες από την αρχή"; Όχι, ήταν η πρώτη μου μεγάλη σχέση, οπότε δεν ήξερα ακόμα τι θέλω. Την στεναχώρησα την συγκεκριμένη αλλά ήταν προτιμότερο να γίνουν έτσι τα πράγματα παρά να έχουμε χωρισμούς αργότερα. Αυτό είναι ένα μάθημα προς όσες έχουν αμφιβολίες για το σώμα τους. Φτιάξτε το πρώτα ώστε να μην γκρινιάζετε μετά για το δήθεν "γράψιμο" που φάγατε. Απλά δεν σας το λένε κατάμουτρα για να μην σας προσβάλουν.

Κάτι ανάλογο πάει να συμβεί και σε φίλο, μόνο που τώρα στην ηλικία που είμαστε την "μυριζόμαστε" την δουλειά από νωρίς. Τη μία του την πέφτει μία 9 χρόνια μικρότερη, μελαμψό αλλά με χοντρά πόδια, την άλλη η αδερφή ενός φίλου του, 5 χρόνια μικρότερη, με απίστευτα μάτια αλλά επίσης χοντρά πόδια. Οι δύο γκόμενες του έχουν πρίξει τα παπάρια στα τηλέφωνα για να βγούνε. Και το παλικάρι πάει γυμναστήριο κι έχει φτιάξει τρελό σώμα. Δηλαδή πραγματικά, τα χάλια τους από τη μέση και κάτω δεν τα βλέπουνε; Δεν τις βαφτίζεις "χοντρές" αλλά τα χοντρά πόδια είναι γεγονός.

Το συμπέρασμα είναι απλό. Για να γυρίσουν να σας κοιτάξουν περισσότεροι άντρες θα πρέπει να είστε ΑΔΥΝΑΤΕΣ. Ακολουθήστε την μέθοδο των ποδιών για να μπορέσετε να στεριώσετε σχέση. Διαφορετικά θα αναρωτιέστε "πόσο μαλάκες είμαστε που πηδηχτήκαμε και μετά σας αφήσαμε". Όχι, δεν μας χάλασε ο χαρακτήρας σας. Δεν είμαστε γυναίκες. Η εμφάνισή σας μας χάλασε. Πάρτε το χαμπάρι.

5 σχόλια:

  1. As mas poun kai oi ipoloipoi anagnostes an isxei kai gia tous idious afti i theoria, endoiaferon tha exei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σωστή θεωρία, αλλά θα γίνει πλήρης μόνο αν επεκταθεί και στην κοιλιά. Γυναίκα με πατσές = αηδία

    άλλο να υπάρχει καμιά δίπλα, αλλά όταν οι δίπλες είναι τόσο μεγάλες που ενώνονται = αηδία σκέτη

    το να έχει η γυναίκα μεγαλύτερη και πλαδαρότερη κοιλιά από τον άνδρα είναι θέαμα αποκρουστικό και ανατριχιαστικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πιστευω το θεμα ειναι η κοιλια(και απο ενα σημειο και μετα τα βυζια) οχι τοσο τα ποδια,δλδ τα μπουτια.

    Μια χαρα βαζεις κατω μια κοπελα αδυνατη γενικα με λιγο πιο παχουλα μπουτια,ισα ισα το βρισκω και καυλωτικο στο ιεραποστολικο.

    Δε μιλαω βεβαια για τοφαλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν ειναι ισα νομιζω δεν πειραζει. Δηλαδη αν ο ενας εχει νορμαλ σωμα - ποδια και εχει και η αλλη νορμαλ σωμα οκ. Αλλα ενταξει, μην παιζω με τις λεξεις, συμφωνω με το νοημα του κειμενου. Η φατσα σαν ομορφια ειναι κληρονομικη. Το σωμα....ε το φουστη.. βλεπεις μερικες και απορεις(ισχυει και για μας αυτο). Αν το παρακανεις με τα επιπλεον κιλα ή εισαι χρονια ετσι, ζορισου εναν χρονο και εισαι αστερι μετα. Γιατι δεν θελει παραπανω. Ενα χρονο προγραμμα, διατροφη και γυμναστικη(και το γυμναστηριο δεν ειναι απαραιτητο γιαυτο, εγω προσωπικα το θεωρω και χασιμο χρηματος).
    Με την ευκαιρια συγχαρητηρια για το μπλογκ. Σε ελαχιστα θεματα εχει τυχει να διαφωνησω. Στην πλειοψηφια και στη φιλοσοφια των οσων γραφονται συμφωνω (αν και ωρες ωρες νομιζω δινεις την εντυπωση του μαμαω ταω, με την σουπερ δουλεια κλπ). Ενη γουεη. Καλη δουλεια και συνεχισε

    ΑπάντησηΔιαγραφή