Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Θέλουν να μείνουν έγκυες με το σπέρμα σας!

SOS: Προσοχή στο που τα πετάτε!

Τις προάλλες συζητούσαμε με ένα φίλο για γκόμενες και μου είπε την εξής ιστορία.

Ήταν με μια τύπισσα περίπου έξι μήνες. Όχι κανένα τρελό διάστημα. Μπορεί να τον αγάπησε λίγο περισσότερο, πάντως ο ίδιος δεν ήθελε να συνεχίσει. Αυτός 28 αυτή 19άρα. Εκτός από πιτσιρίκα στο μυαλό, ήτανε και λίγο ψωνάρα, ξεμυαλισμένη, ήθελε να βγαίνει με δική της παρέα καμιά φορά, οπότε ο φίλος μου την έκοψε τη δουλειά ότι δεν πήγαινε για σοβαρό.

Σε κάποια φάση αραίωσε, αυτή τον παρακάλαγε κι είχαμε τα γνωστά συνεπακόλουθα. Δηλαδή "είμαστε και δεν είμαστε", πούτσος μια στο τόσο και πάει λέγοντας.

Ένα βράδυ λοιπόν από τα τελευταία τους κι ενώ είχαν να το κάνουνε 2-3 εβδομάδες (να βρεθούνε γενικώς) κι η γκόμενα είχε μυριστεί τη δουλειά, πάει να του παίξει πουστιά. Με το που τελειώνει ο φίλος που στην καπότα, του τον πιάνει όπως είναι και του λέει "Άσε να στο πετάξω εγώ". Οπότε της πιάνει το χέρι (για να μην του το τραβήξει) και της λέει "Όοοοοχι, άσε να το κάνω εγώ!" Οπότε το πιάνει, πάει τουαλέτα, βγάζει το προφυλακτικό, το δένει κόμπο, το βάζει σε χαρτοπετσέτα και το χώνει κάπου ψηλά σε ντουλαπάκι να μη φαίνεται.

Του είπα ότι ίσως να ήταν η ιδέα του κι ότι μπορεί το κοριτσάκι να μην είχε τέτοια πρόθεση. Δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο, δεν ξέρω. Έλα όμως που μου είπε ιστορία για ένα φίλο μας που του είχε τύχει κάτι...πολύ χειρότερο!

Βάλε σπέρμα κι έλα βράδυ
Ένας γνωστός μας τα είχε ένα χρόνο με μια γκόμενα. Λίγο πριν κλείσουν χρόνο είχε ψηλιαστεί ότι δεν τα πηγαίνανε καλά, είχανε και τσακωμούς, οπότε δεν βλεπόντουσαν και τόσο συχνά.


Μια μέρα που την έφερε σπίτι για sex, όταν τελειώνει και πηγαίνει στην τουαλέτα, αδειάζει το Durex του και γυρνάει στο κρεβάτι. Στα καπάκια πηγαίνει η γκόμενα. Περνάει κάνα δεκάλεπτο κι αυτός αναρωτιέται τι παίζει. Ώσπου πάει στην τουαλέτα, μπαίνει μέσα (δεν άκουγε και θόρυβο, σου λέει "τι τρέχει εδώ;") και το βλέπει; Την γκόμενα να έχει πάρει το προφυλακτικό με το ένα χέρι και το άλλο της χέρι να είναι κρυμμένο πίσω απ' την πλάτη της!

Α: Τι κάνεις εκεί με το προφυλακτικό;
Γ: Εεε, τίποτα.
Α: Για να δω εδώ

Της πιάνει το χέρι που είχε πίσω απ' την πλάτη. Εκεί λοιπόν είδε σπέρμα! "Τι κάνεις μωρή εδώ πέρα;" Σφαλιάρα και κατευθείαν στο φαρμακείο για το χάπι της δεύτερης μέρας.

Αν ρωτήσετε γυναικολόγο ή ουρολόγο, θα σας πούνε ότι το να πιάσεις παιδί έτσι είναι από δύσκολο έως αδύνατο. Θα πρέπει δηλαδή κάποιος να τα "πετάξει τελείως μέσα" κι εκείνη την στιγμή αλλιώς το σπέρμα ψοφάει. Αλλά κανείς δεν μας εγγυάται τι μπορεί να συμβεί σε κάθε περίπτωση. Εδώ συνάδελφος φίλης μου και έμεινε έγκυος από γκόμενο ενώ το κάνανε ελεύθερα την τελευταία μέρα της περιόδου! (αυτό κι αν ήταν φαινόμενο) Και τώρα είναι 40 και μεγαλώνει το παιδί μόνη της.

Δεν ξέρω τι καπνό φουμάρανε οι τύπισες και τι είχανε βάλει στόχο. Πάντως ο φίλος μου κι ο γνωστός του είναι και οι δυο τους φραγκάτοι...αν αυτό σας λέει κάτι. Ελπίζω το παραπάνω φαινόμενο πρώτον να ήταν εντελώς τυχαίο και δεύτερον να σας γίνει μάθημα για να είστε προσεκτικοί. Γιατί τώρα με την κρίση, θα έχετε διαπιστώσει πως όταν μυριστούνε φράγκα η πουτανιά πάει σύννεφο και τα φτωχαδάκια μένουν στην απ' έξω.

3 σχόλια: