Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Όχι στις αλλοδαπές!

Πάρτε δρόμο, τώρα!

Από τον τίτλο καταλάβατε το περιεχόμενο του σημερινού κειμένου.

Καταρχάς να σας πω ότι δεν έχω ψηφίσει ποτέ Χρυσή Αυγή και δεν είμαι κανένας φασίστας. Έχω όμως αγανακτίσει όταν βλέπω τους λαθρομετανάστες να αυξάνονται και τους φίλους μου να αρχίζουν να τα φτιάχνουν με αλλοδαπές. Λες και χαθήκανε οι ελληνίδες. Οκ, αυτές είναι ξενέρωτες, το ξέρουμε. Αλλά όσοι έχουν δοκιμάσει και τα εισαγόμενα φρούτα, θα έχουν καταλάβει ότι και οι ξένες είναι ξενέρωτες. Είπαμε, κατά μέσο όρο είναι πιο εύκολες απ' τις δικές μας αλλά αν έχετε πάει στα Μάλλια, τη Χερσόνησο, τον Λαγανά και τον Κάβο, ξέρετε πολύ καλά ότι δεν σας ανοίγουν τα πόδια με το καλημέρα (όπως σας είχανε πει οι φίλοι σας πριν πάτε).

Λαθρομετανάστες
Όλα ξεκινούν κάπως έτσι. Υπάρχει η νόμιμη μετανάστευση και η παράνομη μετανάστευση. Οι Έλληνες κατά 99% μεταναστεύουμε νόμιμα. Ταυτοτητούλα, αεροπλάνο κι εντός Ευρώπης πάμε όπου γουστάρουμε και δουλεύουμε όπου θέλουμε. Η κρίση μας έχει χτυπήσει κι αν δούμε στο εξωτερικό ότι παίρνουμε έστω τα διπλάσια και πάνω, ε δεν θα το καλοσκεφτούμε.

Αν ήμουν άνεργος για πάνω από χρόνο, άνετα θα έμενα Λονδίνο ή Παρίσι (Βερολίνο όχι και τόσο). Η μετανάστευση είναι μανίκι αλλά για κάποια επαγγέλματα είναι αναγκαίο κακό. Όσους μετανάστες κι αν ρωτήσετε θα σας πουν ότι αγαπούν την πατρίδα τους αλλά έπρεπε να πάρουν το πούλο. Δυστυχώς. Κάθε χώρα παράγει διαφορετική βιομηχανία κι εμείς είμαστε για τον πέοντα ή αν θέλετε μας κατάντησαν για τον πέοντα (να αγναντεύουμε το Αιγαίο με τα πετρέλαιά του εδώ και 40 χρόνια).

Απ' την άλλη υπάρχει και μια άλλη κατηγορία που είναι οι λαθρομετανάστες. Το ότι κάθε φανάρι στην Αττική έχει πλέον από ένα Πάκι, το ότι ανά 500 σπίτια θα συναντήσουμε και μια παράνομη υπηρέτρια, είναι πλέον πραγματικότητα. Εδώ λοιπόν θα πρέπει να διαχωρίσουμε τους νόμιμους από τους παράνομους. Άλλο ο ευρωπαίος που μεταναστεύει εδώ για να πιάσει δουλειά σε μια εταιρεία ως στέλεχος και άλλο η κάθε Ρωσίδα που δουλεύει παράνομα σε μπουδέλα ή κωλόμπαρα με απώτερο στόχο να τυλίξει έλληνα για να νομιμοποιηθεί, όπως φυσικά τελευταία κατηγορία είναι ο κάθε Αφρικανός που εισβάλει επίσης παράνομα στη χώρα μας με την βαρκούλα του...κύριος. Οκ, κι αυτοί άνθρωποι είναι αλλά παρανομούν εις βάρος μας. Και στην τελική εγώ ούτε πήγα στο Πακιστάν και το Αφγανιστάν να κλέψω πετρέλαια, ούτε πήγα στην Ουκρανία να βιάσω κανένα 15χρονο επειδή είχα καύλες.

Σχέσεις με αλλοδαπές
Φτάνουμε λοιπόν στη ταμπακιέρα. Έχω ένα φίλο που αν γράψει βιβλίο για την οικογένειά του θα είναι καλύτερο κι από επιστημονικής φαντασίας. Θα σας αποδείξω λοιπόν μόνο με παραδείγματα πόσο καριόλες είναι οι αλλοδαπές κι ότι ήρθανε για να μας τα φάνε. Χοντρά.

Οι γονείς του φίλου μου έχουν χωρίσει εδώ και 5 χρόνια. Αιτία για αυτό λέγεται ότι ήταν μια ρωσίδα, την οποία ο πατέρας του παντρεύτηκε δύο χρόνια μετά. Της ρίχνει 25 χρόνια. Βέβαια ο ίδιος αρνείται ότι χώρισε εξαιτίας της. Δεν θα τον συνέφερε κιόλας τον παπάρα στο δικαστήριο να το πει γιατί θα πλήρωνε...διπλή διατροφή μετά (καθώς τότε είχε κι ένα ανήλικο παιδί).

Η μάνα του φίλου μου τα έχωνε κανονικά στον πρώην άντρα της και με το δίκιο της. Ώσπου μια μέρα...είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα! Γνώρισε στις διακοπές έναν αλβανό, τα φτιάξανε και τα έχουν ένα χρόνο. Κι όχι μόνο αυτό αλλά τον φέρνει και μέσα στο σπίτι που είναι ο φίλος μου με τον μικρότερο αδερφό του. 2-3 φορές έχουνε παιχτεί και τσαμπουκάδες γιατί αυτός είναι λίγο ντούκι παρά τα 50 του χρόνια. Τουλάχιστον τους σέβεται και έχει πει ότι δεν πρόκειται να τους φάει τίποτα, σε αντίθεση με τη ρωσίδα που προσπαθούσε να βάλει χέρι στα περιουσιακά για ένα διάστημα. Τώρα επί του θέματος, το τι ζόρι τραβάει η μάνα του και θέλει να γαμηθεί με τον αλβανό...πραγματικά ιδέα δεν έχω. Το ότι έχει 2 παιδιά δε σημαίνει ότι θα πρέπει να μείνει στη ξηρασία μια ζωή, αλλά ρε πούστη, 11 εκατομμύρια έλληνες έχει η χώρα, στο 1 εκατομμύριο αλλοδαπούς πήγες για να βρεις γκόμενο; Η μήπως στα 45 σου δεν μετράς ακόμα; Γυναίκα είσαι, επιλέγεις όποιον θες. Ή έστω από την ηλικία σου και πάνω.

Και συνεχίζουμε το δράμα. Ο παππούς κι η γιαγιά του φίλου μου έχουν μία υπηρέτρια να τους φροντίζει. Είναι 24/7 μέσα στο σπίτι. Βουλγάρα. Το λοιπόν αυτή μαγειρεύει για τα γερόντια κάθε μέρα. Πότε εκείνη, πότε η γιαγιά του, ανάλογα τα κέφια. Ο φίλος μου έχει συνηθίσει να τρώει που και που κι εκεί. Μια μέρα λοιπόν πέρασε μια βόλτα και πετυχαίνει την υπηρέτρια στην κατσαρόλα. Όταν πήγε να δοκιμάσει από το φαγητό του λέει "Φύγε από δω, δουλειά σου. Και δεν είμαι εδώ μέσα για να μαγειρεύω για σένα". Της λέει "Τι είπες μωρή; Για αυτό σε πληρώνουν εδώ αν δεν το κατάλαβες" για να πάρει την απάντηση "Όχι δεν με πληρώνουν για να σε ταϊζω". Οπότε της σκάει μια σφαλιάρα που η κάρια έφυγε τρέχοντας. Και φυσικά οι γέροι δεν πήραν το μέρος κανενός έτσι όπως έγινε νιμου η κατάσταση, γιατί σε άλλη περίπτωση θα μπορούσαν να είχαν πάρει το μέρος του εγγονού τους.

Και για να μη νομίζετε ότι ο φίλος μου είναι ο μόνος που τα περνάει αυτά, σας έχω άλλο ένα "μπουμπούκι". Έχω ένα δεύτερο θείο που πραγματικά είναι φαινόμενο στο σόι. Θέλει να χτυπήσει ρεκόρ Γκίνες για το "Σε πόσες χώρες έχεις σκοράρει". Δεν εξηγείται αλλιώς η μαλακία του. Έχει κάνει 4 γάμους που έχουν πάει κάπως έτσι:
- 1ος γάμος: Με ελληνίδα. Έκανε δύο παιδιά.
- 2ος γάμος: Με Γαλλίδα. Έκανε επίσης δύο παιδιά. Σημείωση: Η Γαλλίδα ήταν πρώην ενός ξαδέρφου του!
- 3ος γάμος: Με Ουκρανίδα. Ευτυχώς δεν έκανε παιδί. Η τύπισσα ήρθε χωρισμένη με τα δύο παιδιά της στην Ελλάδα, τα πήρε αυτός, τα σπούδασε κι έφτασε στο σημείο να πουλήσει μέχρι και το ένα από τα δύο σπίτια του για να μπορέσει να τα βγάλει πέρα. Μιλάμε για ΤΟ ζώον δηλαδή. Φυσικά αυτή τον χώρισε αφού του είχε φάει...κάτι χιλιάδες ευρώ.
- 4ος γάμος: Με ασιάτισα. Κινέζα, γιαπωνέζα, δε ξέρω τι είναι. Βασικά αρραβωνιασμένος είναι και όπου να 'ναι θα παντρευτεί. Αυτή καλά κρατιέται για την ηλικία της αλλά δεν της τον σφύραγα ούτε με σφαίρες. Όπως και σε όλες τις πρώην γυναίκες του, ακόμα κι αν ήταν στα νιάτα τους. Με αυτά που έχω δει; Αλλάζω πεζοδρόμιο. Η μάλλον αλλάζω περιοχή εντελώς.

Τα σχόλια δικά σας
Σήμερα είπα να μιλήσω μόνο με παραδείγματα. Αυτή είναι η αληθινή ζωή και είναι γύρω μας. Αύριο-μεθαύριο μπορεί να είναι ένας δικός σας άνθρωπος, αν όχι ήδη. Ακόμα και εσείς ο ίδιος αν αγνοήσετε αυτό το κείμενο.

Δεν πάμε πουθενά αν συνεχίσουμε έτσι. Έχουμε υπογεννητικότητα κι αν αρχίσουμε να κοιτάμε και τις αλλοδαπές στο τέλος θα καταλήξουμε σε αλλοίωση πληθυσμού. Να πω όμως ότι είμαι υπέρ των πολιτισμένων σχέσεων. Δηλαδή στη χειρότερη θα μπορούσα να τα φτιάξω με μια ιταλίδα, με μια ισπανίδα, με μια αγγλίδα, γαλλίδα, λατίνα ή και γερμανίδα (wtf, δε μου χρωστάει η ίδια 500 δις απ' το Β' παγκόσμιο, η χώρα της τα χρωστάει). Αλλά ρε πούστη όχι με βόρειες. Όχι με αυτές που μας κοιτάνε σαν ευρώ. Όχι με τους σλάβους και τους σοβιετικούς που έχουν μάθει να ζουν στα βουνά και στην αγριότητα. Δεν θα σας "το δώσουμε". Αρκετά. Κι αν δεν σας το δώσουμε δεν θα αλλοιώσετε έτσι εύκολα τον πολιτισμό μας. Δεν θα παντρευτούν οι Ρωσίδες, οι Ουκρανές και οι Ρουμάνες τους Πακιστανούς. Κάθε χώρα κουβαλάει στην Ελλάδα διαφορετικό φύλο και μένει ξέμπαρκη. Ε δεν θα γίνουμε εμείς ο συνδετικός τους κρίκος για να αναπαράγουνε. Το πούλο.

Ναι, έχω φίλους και φίλες από πολλές ξένες, βόρειες χώρες, αλλά δεν θα παντρευόμουνα καμία από εκεί πάνω. Το DNA μου δεν μου το επιτρέπει. Τώρα θα σκεφτεί κάποιος "Ρε μαλάκα στην Ελλάδα είμαστε 94% Έλληνες και στην Αγγλία 87.5% Άγγλοι". Ναι, μόνο που εμείς είμαστε 11 εκατομμύρια κι αυτοί 53 εκατομμύρια! Εμείς μειωνόμαστε κι αυτοί αυξάνονται. Άλλο οι πολιτισμένες χώρες που δέχονται μετανάστες κι άλλο εμείς. Εμείς δεχόμαστε *λαθρο*μετανάστες να σας θυμίσω. Που φτάσανε στο σημείο να κάνουνε αντι-ρατσιστικές πορείες και να μαζεύονται 3.000 Πάκια το καλοκαίρι στο κέντρο της Αθήνας να μας πούνε ΤΙ; Ότι είναι παράνομοι κι ότι θέλουν νομιμοποίηση; Αυτά γίνονται στο εξωτερικό; Η μήπως σκάνε κάτι δίμετρα άλογα στο Great Britain και σε "ισιώνουν" με τη μία;

Είχα κάνει κάτι στο παρελθόν και με ρωσίδα και με αλβανίδα αλλά δεν κράτησαν πάνω από μήνα. Ξέρω πολύ καλά που πατάω εγώ και που πατάνε "αυτές". Δεν είμαι κανένα ακροδεξιό στοιχείο κρυμμένο πίσω από blog ούτε το έκανα hack για να κάνω προπαγάνδα. Αλλά ρε πούστη όσο ξενέρωτες κι αν είναι οι ελληνίδες, όσο ψωνάρες κι αν είναι, όσο κι αν θέλουν να το παίξουν ανεξάρτητες, είναι περισσότερο της οικογένειας. Κι αν θέλει κάποιος να κάνει κάτι σωστό στη ζωή του ξέρει ότι έχει περισσότερες πιθανότητες μαζί τους. Έχω και φίλο 30άρη που έχει παντρευτεί Ουκρανίδα, έναν άλλο 40άρη που έχει Βουλγάρα, αλλά το ότι τα πάνε καλά μέχρι τώρα δεν με πείθει κι ούτε πρόκειται να με πείσει. Είμαι αγύριστο κεφάλι.

Το θέμα το έχω αφήσει ελεύθερο. Περιμένω τα σχόλιά σας, τις δικές σας προσωπικές εμπειρίες ή τις ιστορίες από τους φίλους σας. Θα πέσουν πολλά σχόλια και trolling, το ξέρω, αλλά...καιρός ήταν να πέσουν οι μάσκες.

23 σχόλια:

  1. Τωρα τι να σου πω? Οτι δεν εχεις δικιο? Δικιο εχεις αλλα με τον τροπο που εκφραζεσαι το χανεις. Δεν ειναι δυνατον να αποκαλεις τους ανθρωπους σκουπιδια. Πολλοι θα πιαστουν βεβαια μονο απο αυτο και εχεις να ακουσεις πολλα για τις πολιτικες σου πεποιθησεις. Κατα τα αλλα συμφωνω με το κειμενο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα μήπως θες για 3η φορά να γράψω ότι δεν είμαι ούτε δεξιός, ούτε αριστερός, ούτε κεντρώος?

    Δεν με ενδιαφέρει ότι κι αν ακούσω. Όπως κι αν τους αποκαλέσεις, οι άνθρωποι αυτοί δεν επιβιώνουν στη χώρα τους. Οπότε οι άντρες εδώ γίνονται κλέφτες (γιατί στη βόρεια αφρική θα τους ακρωτηρίαζαν το χέρι αν έκλεβαν) κι οι γυναίκες πουτάνες (ρωσίδες σε κωλόμπαρα ή μπουρδέλα ή οι πιο "πολιτισμένες" που ψάχνουν έναν λεφτά να τον παντρευτούν"). Sad but true.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μέσες άκρες συμφωνώ Ξενερωμένε, αλλά ως αναγνώστης με "χαλάει" λίγο ο τρόπος που εκφράζεσαι όπως είπε και ο ανώνυμος παραπάνω. Εντάξει, δεν είναι όλοι οι (λαθρο)μετανάστες έτσι, υπάρχουν και κάποιοι που πραγματικά δεν είναι κομπλεξικοί και είναι τίμιοι. Το μεγαλύτερο ποσοστό όμως ανήκει στην κατηγορία που αναφέρεις.

    Ουσιαστικά δεν διαφωνώ σε κάτι ουσιαστικό, απλά σκέψου το εξής: Είναι λογικό οι περισσότεροι αλλοδαποι στην Ελλάδα να είναι λίγο κερδοσκόποι. Ας επικεντρωθώ στις γυναίκες, μιας και είναι το αντικείμενο του blog. Ποιες θα μεταναστεύσουν στην Ελλάδα (ή σε άλλη χώρα); Αυτές που στη χώρα τους δεν μπορούν να κάνουν τίποτα και δεν τις παντρεύεται κανείς. Ποιες θα κάνουν διακοπές σε Κάβο/Μύκονο/Ίο και γενικότερα σε μέρη που θα πας για να πηδήξεις; Αυτές που δεν τις πηδάνε στη χώρα τους. Προσωπικά δεν έχω "χτυπήσει" ξένο γκομενάκι παραπάνω από HB6,5 σε διακοπές και ούτε ξέρω κάποιον που να έχει χτυπήσει ξένη παραπάνω από HB7. Oι καλές πηδιούνται και στη χώρα τους, δε χρειάζονται τους Έλληνες για να το κάνουν. Μπορώ να συνεχίσω με πολλά παραδείγματα, αλλά νομίζω ότι το νόημα είναι σαφές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για μενα ολα ειναι σχετικα και ολα ασχετα...ελα τωρα εσενα απο πανω σε πειραξε ο τροπος...απλα μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα...βλεπε παραδειγμα στην παρο το τι εγινε..ειναι μετα οι γυναικες και γενικα ο κοσμος να μην φοβαται?και μενα μου εχει τυχει να γνωρισω αλβανιδα απο fb και η τυπισσα εχει την απαιτηση να της τα πληρωνεις και να πας να την παιρνεις και ηταν και 6αρακι απλα ειχε το τελειο στηθος...οκ τι να κανουμε αδυναμιες..ειχα γνωρισει και αλβανιδα να ειναι οκ για αυτο λεω ολα ειναι σχετικα και ασχετα...αλλα γενικα πιστευω αυτοι οι λαοι εχουν χαμηλο πολιτσμικο επιπεδο χειροτερο των ελληνων...btw συγχαρητηρια για το blog...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kai egw pou eimai allodapos (xwris xartia) ti prepei na kanw? Na min paw me ellinides. Show me some guide. Diavazw me endiaferon to blog sou (sygxarhthria btw, polloi ellhnes einai super lazy and hard to achieve anything anything on his life by himself) alla me ayta pou diavazw gia tous pua exw allaksei gnwmh 180 moiron. Mhn genikeveis ta pragmata. Yparxei mia megali dwsi alitheias se ayto pou les oti oi allodapes einai kerdoskopes. Ma ayto den einai ena onwniko fainomeno? Sxedon OLOI einai egwistes kai super kerdoskopoi re man, Mono stis ksenes to vrikes esy ayto to xaraktiristiki?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με 25% ανεργία που τον Δεκέμβριο θα γίνει 29% θα σου πρότεινα να επιστρέψεις στη χώρα σου γιατί θα βρεις πιο εύκολα δουλειά απ' ότι στην Ελλάδα. Εδώ ήδη οι άστεγοι αυξάνονται και σε λίγο θα έχουν φτάσει τους δικούς σας σε ποσοστό:
    http://www.inprecor.gr/index.php/archives/205847
    http://www.tsantiri.gr/ellada/ragdea-afxisi-neoptochon-ke-astegon.html

    Οι περισσότερες ελληνίδες όπως έχω ξαναπεί είναι απ' τις πιο δύσκολες στον κόσμο. Άρα στη χώρα σου πιο εύκολα θα βρεις κάποια. Ούτε εμείς δεν έχουμε καταλάβει γιατί αυξάνονται οι γεροντοκόρες, οπότε δε θα βγάλεις άκρη.

    Τέλος, όσες ελληνίδες θέλουν τα πολλά λεφτά στο δείχνουν από την αρχή. Οι ξένες είναι σαν Δούρειος Ίππος. Στο παίζουν καλές και λιγομίλητες (δεν ξέρουν και πολλά άρα γάντι τους έρχεται), σου κουνάνε τον κώλο τους και μετά όταν σε τυλίξουν για γάμο σου τρώνε τα λεφτά με το μπουρί της σόμπας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. mhn nomizete oti kai oi ellhnides den koitane ta lefta, alimono, tosa kai tosa paradeigmata exete mesa apo to blog, alla den koitane mooono ta lefta, isws auto tis kanei pio duskoles, h mallon pio ksenerwtes... twra gia tis ksenes, dustuxws exw polu kontino paradeigma, h 'dikh'mou ksenh, molis muristhke h'kalutera, fantasthke lefta, xwthike amesws... trelo xwsimo omws, mexri kai sxesh 5 xronwn xalase, kai twra pou katalave oti lefta 'DEN uparxoun' mas efage h gkrinia kai h mizeria se polu geres doseis... guys, makria apo valkania, tha to xtypate to kefali sas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μάγκες έχω 2 περιπτώσεις που 2 γνωστες μου παντρεύτηκαν αλβανούς.
    Οκ δεν λέω να ηταν εμφανίσιμοι,δουλευταραδες και με προσόντα πάω πάσο..αλλά και οι δύο είναι μεγιστα τζιμάνια..
    1η περίπτωση: Αυτή η γνωστή μου η μικρότερη απο 3 αδελφες.., επιστρέφουν οικογενειακώς μετα απο 20 χρονια απο τη Γερμανία καλοκαίρι στο νησι μου.Η οικογένεια φτιάχνει μια επιχείρηση με ενοικιαζομενα δωματια. Η μικρη αρχίζει να περιφέρεται στο χωριο και τσουπ...να ενας αλβανος...που ηταν τσομπάνος 1.70..και 50 κιλα..κοτσίδα και μες την απλησια!!!!!! φανταστείτε σα παστωμένη αντσούγια ήταν Ε-ΛΕ-ΟΣ!! μετα απο 1 μηνα κυνηγητου αυτη του καθεται...και αυτος κατσικόνεται μες στο σπιτι στην οικογενεια!!!!! φυσικα καβγαδες με τους γονεις αλλα αυτη ηθελε να τον παντρευτει!!!!! ( η κοπελα εινα ΗΒ 8.5..)αυτο εγινε πριν 10 χρονια...και παντρευονται ακ τη γκαστρωνει κιολας για να τη καβατζώσει ο μαγκας...ναι ελα ντε που ομως οταν τον ειπαν να παει να βρει δουλεια αυτος αρνιοταν...τωρα η οικογενεια τον σουταρε..νωρις το καταλαβαν....και περιμενει να βγει το διαζυγιο..αλλά αυτος ο θρασυς απειλει ακουσον ακουσον..αν με διωξετε θα σας σκοτώσω!!! οι γονεις απευθήνθηκαν σε μενα για να τους δωσω μια συμβουλη μιας και σπουδασα ψυχολογια...και επειδη το κρατος ειναι μπουρδέλο...απευθυνθηκα στα παλληκαρια της Χ.Α...ενα πραγμα....το θρασος του το εβαλε στο κωλο του και την εκανε απ'το νησι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να χαίρεσε τα χρόνια που χάλασες για να σπουδάσεις ψυχολογία. Δηλαδή η επιστήμη σου, λέει ότι για να απομακρύνεις ένα παράσιτο φωνάζεις τους φασίστες της γειτόνιας;

      Να χαίρονται και αυτοί που μετά απο 20 χρόνια μετανάστες στην Γερμανία κατέφυγαν στους οπαδούς του Χίτλερ.

      ΝΤΡΟΠΗ να γίνονται και να λέγονται αυτά στην Ελλάδα, που εξ' αιτίας του φασισμού κατέχει την θλιβερή πρωτιά των θυμάτων σε αναλογία με τον πλυθησμό στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

      Διαγραφή
  9. Μάγκες έχω 2 περιπτώσεις που 2 γνωστες μου παντρεύτηκαν αλβανούς.
    Οκ δεν λέω να ηταν εμφανίσιμοι,δουλευταραδες και με προσόντα πάω πάσο..αλλά και οι δύο είναι μεγιστα τζιμάνια..
    1η περίπτωση: Αυτή η γνωστή μου η μικρότερη απο 3 αδελφες.., επιστρέφουν οικογενειακώς μετα απο 20 χρονια απο τη Γερμανία καλοκαίρι στο νησι μου.Η οικογένεια φτιάχνει μια επιχείρηση με ενοικιαζομενα δωματια. Η μικρη αρχίζει να περιφέρεται στο χωριο και τσουπ...να ενας αλβανος...που ηταν τσομπάνος 1.70..και 50 κιλα..κοτσίδα και μες την απλησια!!!!!! φανταστείτε σα παστωμένη αντσούγια ήταν Ε-ΛΕ-ΟΣ!! μετα απο 1 μηνα κυνηγητου αυτη του καθεται...και αυτος κατσικόνεται μες στο σπιτι στην οικογενεια!!!!! φυσικα καβγαδες με τους γονεις αλλα αυτη ηθελε να τον παντρευτει!!!!! ( η κοπελα εινα ΗΒ 8.5..)αυτο εγινε πριν 10 χρονια...και παντρευονται ακ τη γκαστρωνει κιολας για να τη καβατζώσει ο μαγκας...ναι ελα ντε που ομως οταν τον ειπαν να παει να βρει δουλεια αυτος αρνιοταν...τωρα η οικογενεια τον σουταρε..νωρις το καταλαβαν....και περιμενει να βγει το διαζυγιο..αλλά αυτος ο θρασυς απειλει ακουσον ακουσον..αν με διωξετε θα σας σκοτώσω!!! οι γονεις απευθήνθηκαν σε μενα για να τους δωσω μια συμβουλη μιας και σπουδασα ψυχολογια...και επειδη το κρατος ειναι μπουρδέλο...απευθυνθηκα στα παλληκαρια της Χ.Α...ενα πραγμα....το θρασος του το εβαλε στο κωλο του και την εκανε απ'το νησι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σε αυτήν την απάντηση θα σε στεναχωρήσω, μιας και είμαι κάθετα αντίθετως με τα γραφόμενα. Μην το πάρεις στραβά πάντως :)

    Δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει το τι ψήφισες και ποια είναι η ιδεολογική σου τοποθέτηση. Αυτό που ξέρω είναι ότι και ο Μιχαλολιάκος θα ζήλευε το άρθρο αυτό.

    Παραθέτω μερικά κομμάτια με ανάλογο σχολιασμό

    "Όλα ξεκινούν κάπως έτσι. Υπάρχει η νόμιμη μετανάστευση και η παράνομη μετανάστευση. Οι Έλληνες κατά 99% μεταναστεύουμε νόμιμα. Ταυτοτητούλα, αεροπλάνο κι εντός Ευρώπης πάμε όπου γουστάρουμε και δουλεύουμε όπου θέλουμε."

    Υπάρχει μόνο μετανάστευση, όχι νόμικη και παράνομη. Στην ΕΕ τα σύνορα είναι ανοιχτά άρα το να πας να ζήσεις και να δουλέψεις στο Λονδίνο πχ είναι το ίδιο με το να πας από Αθήνα στην Πάτρα

    "Άλλο ο ευρωπαίος που μεταναστεύει εδώ για να πιάσει δουλειά σε μια εταιρεία ως στέλεχος και άλλο η κάθε Ρωσίδα που δουλεύει παράνομα σε μπουδέλα ή κωλόμπαρα με απώτερο στόχο να τυλίξει έλληνα για να νομιμοποιηθεί, όπως φυσικά τελευταία κατηγορία είναι ο κάθε Αφρικανός που εισβάλει επίσης παράνομα στη χώρα μας με την βαρκούλα του...κύριος."

    Το 99% των μεταναστών δεν γίνετε στέλεχος σε επειχήρηση αλλά απλός εργάτης. Όσο για τις Ρωσσίδες και άλλες από το τέως ανατολικό μπλοκ, οι περισσότερες ήρθαν με την υπόσχεση για μια σωστή δουλειά και τα κυκλώματα που τις έφεραν τις ανάγκασαν να γίνουν πουτάνες. Δυστυχώς το εμπόριο "λευκής σάρκας" καλά κρατεί, και με το εμπόριο ναρκωτικών και όπλων μοιράζονται τις πρώτες θέσεις παγκοσμίως.

    "Και στην τελική εγώ ούτε πήγα στο Πακιστάν και το Αφγανιστάν να κλέψω πετρέλαια, ούτε πήγα στην Ουκρανία να βιάσω κανένα 15χρονο επειδή είχα καύλες."
    Και όμως το έκανες. Δεν εννοώ ότι το έκανες σαν φυσικό πρόσωπο. Το ΝΑΤΟ έχει κάνει ένα σωρό πολέμους και έχει καταστρέψει λαούς και χώρες δημιουργόντας πρόσφυγες. Σε όλα αυτά συμμετέχει και η Ελλάδα είτε άμεσα (με στρατό) είτε έμμεσα (δίνοντας εναέριο χώρο, λιμάνια κλπ).

    "Σχέσεις με αλλοδαπές..."
    Ο λόγος που χώρισε το ζευγάρι είναι γνωστός μόνο σε αυτούς. Εάν είχαν μια υγιή και δυνατή σχέση, καμιά άλλη δεν θα κατάφερνε να τους χωρίσει, είτε Ελληνίδα, είτε Ρωσσίδα.

    Επίσης να σε ενημερώσω ότι η Βουλγάρα είναι 100% νόμιμη μιας και η Βουλγαρία είναι μέλος της ΕΕ. Απαραράδεκτος είναι και ο φίλος σου που σήκωσε χέρι και είναι Έλληνας.Για να δεις ότι μια κακή συμπεριφορά δεν εξαρτάται από την "νομιμότητα".
    (συνεχίζετε...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Όχι με τους σλάβους και τους σοβιετικούς που έχουν μάθει να ζουν στα βουνά και στην αγριότητα."

      Δικαιολογήσε λόγο ηλικίας μιας και δεν έζησες καθόλου την ΕΣΣΔ. Καμιά σχέση με την πραγματικότητα η παραπάνω ατάκα. Επί ΕΣΣΔ δεν υπήρχαν αναλφάβητοι, όταν στην πολιτισμένη Ελλάδα επίσημα είναι 22%. Όσο για τον πολιτισμό, όλοι είχαν πρόσβαση σε διάφορες μορφές του. Δεν μπορεί να μην έχεις ακουστά τα μπαλέτα "Μπολσόι".

      Φυσικά έχεις κάθε δικαίωμα να μην γουστάρεις τις γυναίκες από αυτά τα μέρη, όχι όμως να συκοφαντείς μια χώρα η οποία έιχε επίκεντρο τον άνθρωπο και όχι τα κέρδη.

      "Αυτά γίνονται στο εξωτερικό;"
      Φυσικά και γίνονται. Υπάρχουν περιοχές στο Λονδίνο που ζουν πολλοί μετανάστες. Παράδειγμα το Brixton όπου συχνά πυκνά γίνονται ταραχες. Δες http://en.wikipedia.org/wiki/Brixton#Brixton_riots. Παρόμοια και στο Παρίσι. Στην Γερμανία έχουν 6 εκατομύρια Τούρκους και συνέχεια έχουν προβλήματα. Όσο για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, τις ΗΠΑ είναι γνωστά τα γκέτο των μάυρων (που τους μετεφέραν αρχικά σαν σκλάβους και έπειτα έφτιαξαν την Κου-Κλου-Ξαν για να αντιμετωπήσουν την δίκαιη οργή τους) και των λατίνων.

      Το ζήτημα είναι να καταδικάσουμε λάθος συμπεριφορές και όχι την καταγωγη κάποιου. Στην τελική όλοι είμαστε άνθρωποι και πολίτες του κόσμου. Όταν κάποια λοιπόν σε κοιτάει σαν ευρώ, αντί σαν ένα αξιόλογο άνθρωπο, κατάλληλο για σχέση το καταδικάζουμε είτε πρόκειτε για Ελληνήδα είτε για αλλοδαπή. Δεν καταδικάζουμε το γεγονός ότι οι γονείς της δεν ήταν Έλληνες.

      Να σου αναφέρω και παράδειγμα απο μια πιτσιρίκα Βουλγάρα (εσύ θα την έλεγες ΗΒ10+) 18 Μαϊων. Επειδή είμουν ο μόνος που την πλησίασε ανθρώπινα, πιάσαμε κουβεντούλα και μέσα σε όλα μου είπε ότι σιχάθηκε την Ελλάδα επειδή το μόνο που γνώρισε στο μπαρ που δουλευεί είναι 50χρόνους τύφλά να σχολιάζουν τα βυζιά και τον κώλο της. Δεν είναι όλες πουτάνες (όχι ότι δεν υπάρχουν και τέτοιες) αλλά οι Ελληνάρες φέρονται σε όλες σαν να είναι.

      Ελπίζω να μην σε στεναχώρησα πολύ και να ξέρεις ότι όλα αυτά είναι με φιλική διάθεση. Άλλωστε ξέρεις ότι σε έχω υποστηρίξει αρκετές φορές.

      Διαγραφή
  11. @ Ανώνυμος14 Σεπτεμβρίου 2012 2:53 μ.μ. : Την δεύτερη περίπτωση δεν την ανέφερες.

    @Peripteras: Αν υπάρχει μόνο "νόμιμη" μετανάστευση για πες μου κάτι. Όλοι αυτοί οι Πακιστανοί στην Ομόνοια που ήρθαν με βαρκούλες είναι "νόμιμοι"? Τι σκατά, κουτόχορτο μασάς ή ψήφησες ΑΝΤΑΡΣΥΑ? Θέλεις μήπως να σου φέρω όλα τα ψηφοδέλτια για να δεις ότι δεν ψήφισα Χ.Α.? Αν δεν με πιστεύεις ας βάλουμε ένα χιλιάρικο στοίχημα ότι μπορώ να στο αποδείξω, αλλιώς αν κολώνεις τότε μη μου πρίζεις τα παπάρια με τους Μιχαλολιάκους. Και χωρίς μα και μου, πολύ ευγενικά σου μιλάω. Ότι γράφεται στο blog είναι 100% αληθινό χωρίς μισή μαλακία. Δεν ήρθα στο περίπτερό σου να σου πω ότι πουλάς μαύρα τσιγάρα.

    Το 99% των μεταναστών που δουλεύουν σαν εργάτες τουλάχιστον κατά 60% τρώνε δουλειές από έλληνες. 25% ανεργία φτάσαμε. Δεν έχεις κάνα μπάρμπα ή παππού στο χωριό να σου τα πούνε? Όσο για τις Ρωσίδες, είδες καμιά ελληνίδα να μεταναστεύει και να γίνεται πουτάνα? Επίσης στ'@@ μου για το ΝΑΤΟ και πάμε παρακάτω (έκανε και ρήμα). Για πληθυσμούς μιλάμε, όχι για πόλεμο.

    Για την ΕΣΣΔ: Καλά πλάκα μας κάνεις? Τι να μας πεις για τις σοβιετικές χώρες όπου κυριαρχεί ΜΟΝΟ η Μαφία και τα κυκλώματα? Έχω ένα φίλο Ρώσο και μια φίλη Ρωσίδα (δεν τα έχουνε, από άλλες παρέες) και τα ξέρω από πρώτο χέρι, έννοια σου. Εσύ πότε "τα έζησες"? Επί εποχής Στάλιν, προπολεμικός? Άσε γιατί επειδή ρίχνετε κάποιοι 5-10 χρόνια νομίζετε ότι είστε φωστήρες, λες και πολεμήσατε στο Β' Παγκόσμιο.

    Για τους μετανάστες εξωτερικού: Το ποσοστό είναι τραγικά μικρότερο εκεί. Ποιο Brixton τώρα, εδώ έχουμε χάσει την μπάλα. Και το γράφω με κεφαλαία, ότι το 2016 ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΑ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ:
    http://www.pame.gr/politiki/ethnika/ksenoi-lathrometanastes.html#.UFOoSI3N-jI
    Τώρα είμαστε στα 2-2.5. Εδώ θα είμαστε να το δούμε και να σε δω τότε που θα είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό είναι να διαβάζεις τι γράφει ο άλλος και μετά να απαντάς.
      α)Εγώ είπα ότι υπάρχει μόνο μετανάστευση, ούτε νόμιμη ούτε παράνομη. Αν το θες με όρους "νομιμότητας" οι Πακιστανοί στην Ομόνοια είναι το ίδιο νόμιμοι με τους Έλληνες που έφευγαν κατά χιλιάδες σε ΗΠΑ, Αυστραλία και Γερμανία την δεκαετία του '50
      β)Σου έγραψα ότι δεν με ενδιαφέρει τι ψήφισες. Ποιος ο λόγος να βάλω στοίχημα για κάτι που μου είναι αδιάφορο; Οι απόψεις όμως του κειμένου ταυτίζονται με αυτές της Χ.Α. και αυτό είναι ξεκάθαρο σε όποιον το διαβάζει. Για να μην ανησυχείς, δεν πιστεύω ότι παίρνεις γραμμή από τον Μιχαλολιάκο, αλλιώς δεν θα ασχολούμουν με το blog σου.
      γ)Καλό είναι ότι μαλακία λένε τα ΜΜΕ να μην την αναπαράγεις και να την κρίνεις πρώτα. Η ανεργία στην Ελλάδα ήταν μέχρι το 2008 από 10-12% και λόγω κρίσης και κλεισίματος πολλών επιχειρήσεων ανέβηκε στο 25%. Πολλά εργοστάσια μεταφέρθηκαν στην Βουλγαρία όπου οι μισθοί είναι χαμηλότεροι, αφού βεβαίως άρπαξαν τις επιδοτήσεις για να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας στην Ελλάδα. Στηριζόμενοι σε νόμους της τελευταίας διετίας πολλοί εργοδότες μείωσαν το προσωπικό τους ακόμα και σε κερδοφόρες επιχειρήσεις για να μειώσουν το "εργατικό κόστος". Τέλος αρκετοί εργοδότες από την δεκαετία του '90 ακόμα αντί να προσλαμβάνουν Έλληνες προσλάμβαναν αλλοδαπούς με μεροκάματο αρκετά κάτω από το επίσημο κατώτατο μισθό και χωρίς ασφάλιση. Για όλα αυτά φταίνε οι μετανάστες; Αφού είναι εθνικό το ζήτημα γιατί δεν τα βάζεις με αυτούς που για να έχουν φτηνή εργατική δύναμη δεν έδιναν δουλειά στους Έλληνες; Εκτός εάν πιστεύεις ότι πήγαιναν οι μετανάστες με το όπλο και λέγανε στο αφεντικό, πάρε εμάς για ψίχουλα και μην τολμήσεις να προσλάβεις Έλληνα που θα πρέπει να του δίνεις κανονικό μισθό και ένσημα.
      δ)Είναι γνωστό το πόσο ηθικά στοιχεία είναι οι Ελληνίδες. Οπότε την Τρούμπα μάλλον η Ρώσικη μαφία την λειτουργούσε με Ρωσίδες και Ουκρανές. Τον 6ο στόλο και τα "ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα" τον "τακτοποιούσαν" γυναίκες από το ανατολικό μπλοκ.
      Πέρα από την πλάκα, η φτώχεια φέρνει την απώλεια της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και όχι το DNA του κάθε λαού. Η Τρούμπα, η οδός Φυλής και οι υπηρεσίες προς τον 6ο στόλο έγιναν από Ελληνίδες στην Ελλάδα λόγω φτώχειας. Στην Κατοχή υπάρχουν αναφορές για γυναίκες που πήγαιναν με Γερμανούς για ένα πιάτο φαΐ. Εάν όντως θες να στηλιτεύσεις το φαινόμενο αυτό, πρώτα να τα βάλεις με τους πορνόπελάτες και μετά με τους Έμπορους ¨λευκής σάρκας". Τα κορίτσια αυτά είναι θύματα ενός κυκλώματος και είναι τα τελευταία που φταίνε για την ύπαρξη της πορνείας.
      Συνεχίζετε...

      Διαγραφή
    2. ε)Στα @@ σου το ΝΑΤΟ αλλά δεν πάμε παρακάτω. Εάν αύριο κάνει την αναμενόμενη επέμβαση στην Συρία και γεμίσει η Ελλάδα Σύριους, τότε θα φωνάζεις όπως φωνάζεις τώρα για Πακιστανούς. Όμως με την ανοχή σου, θα έχεις βοηθήσει στο έγκλημα στην χώρα τους. Να ξέρεις ότι "η ανοχή είναι συνενοχή".
      ζ)Εσύ μίλησες για "σλάβους και τους σοβιετικούς που έχουν μάθει να ζουν στα βουνά και στην αγριότητα". Εκεί απάντησα. Όντως σήμερα ισχύει ότι στις χώρες τους κυριαρχεί η Μαφία, όμως σήμερα δεν υπάρχει Σοβιετική Ένωση.
      Ένα παράδειγμα έγινε εδώ το 1987. Εάν θυμάσαι ήταν η χρονιά που η Ελλάδα κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ με νίκη 103-101 επί της ΕΣΣΔ. Οι Σοβιετικοί είχαν έναν τεραστίων διαστάσεων παίκτη τον Τσατσένκο. Μετά το τέλος του αγώνα, πήρε την γυναίκα του και κατέβηκαν στην Ομόνοια με τον κόσμο που πανηγύριζε. Ήταν τέτοιο το επίπεδό τους σαν λαός όπου παρά την στεναχώρια της ήττας, συμμετείχαν και τίμησαν την χαρά ενός ολόκληρου λαού.
      Όσο για γνωστούς έχω αρκετούς από το πρώην ανατολικό μπλοκ και κατά 99% λένε πόσο καλά ήταν τα πράγματα τότε και πόσο άσχημα είναι τώρα που ανέβηκαν στην εξουσία οι μαφιόζοι.
      ζ)Το άρθρο που αναφέρεις προέρχεται από την ακροδεξιά ιστοσελίδα http://www.thermopilai.org/. Αυτά που κρύβουν όμως είναι ότι το 80% των μεταναστών στην Ελλάδα έχουν άλλη χώρα προορισμού και ότι η ΕΕ τους μπλοκάρει στην Ελλάδα την ίδια ώρα που αφήνει ανενόχλητα τα δουλεμπορικά κυκλώματα στην Τουρκία. Η λύση δεν είναι το μίσος αλλά να το να τους δώσουμε χαρτιά να πάνε εκεί που θέλουν φυσικά απειθαρχώντας στην ΕΕ και στο Δουβλίνο 2

      Διαγραφή
  12. Εγώ βλέπω τι γράφεις. Το πρόβλημα είναι ότι ζεις στο δικό σου κλουβί κι όλοι γελάνε με αυτά που γράφεις.
    α)Υπάρχει νόμιμη και παράνομη μετανάστευση. Οι έλληνες που έφυγαν κατά χιλιάδες στο παρελθόν δούλεψαν ΑΡΑ έβγαλαν Visa εργασίας. Για τους Πακιστανούς για ποια Βίζα μιλάς? Φαντάσματα βλέπεις?
    β)Οι απόψεις του κειμένου δεν ταυτίζονται με της Χ.Α. Η Χ.Α. προωθεί τον φασισμό και τη βία και θα έλεγε σε αντίστοιχο κείμενο "Σκοτώστε τους". Οι απόψεις αυτές ΥΠΑΡΧΟΥΝ σε μεμονωμένους βουλευτές όλων των κομμάτων. Και το ξέρω πολύ καλά. Π.χ. οι Ανεξάρτητοι έλληνες επίσης σκοπεύουν να τους στείλουν πίσω στις χώρες τους.
    γ)Στ'@@ μου για την ανεργία του 2008.Εκτός θέματος είσαι.
    δ)Άλλο κατοχοί από Τούρκους ή Γερμανούς κι άλλο η σύγχρονη πραγματικότητα. Πήγες στο 2008, τώρα πας 70 χρόνια πίσω. Είμαστε στο 2012, στο είπε η μαμά;
    ε)Να πας στο ΝΑΤΟ και να τους πεις να μην κάνουν ντου. Θα σε ακούσουνε σίγουρα.
    ζ)Επειδή μίλησες για μετανάστες του εξωτερικού το ανέφερα. Μόνο ο Chuck Norris ξέρει πόσους λαθρομετανάστες έχουμε τώρα. 2εκ είναι σίγουρα. Σχεδόν το 1/5 του πληθυσμού. Βρες μου εσύ χώρα που να έχει 1/5 μετανάστες κι από περίπτερμαν θα σε κάνω διευθυντή σούπερ μάρκετ. Μέχρι και στην Αγγλία στο 12.5% είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συμφωνώ απόλυτα σε όλα!!! Με τη δικαιολογία ότι οι Ελληνίδες την έχουμε δει ντίβες και είμαστε αρκετά δύστροπες (οκ, ψιλοϊσχύει αυτό...) βρίσκουν πιο "χαριτωμένες" και καταδεκτικές τις αλλοδαπές, οι οποίες ΟΝΤΩΣ λειτουργούν ως δούρειος ίππος. Trust me, 5 χρόνια έκανα παρέα με μια τέτοιου στυλ Ρωσίδα, μέχρι που την πήρα χαμπάρι (νωρίς νωρίς ε?) οπότε αηδίασα και απομακρύνθηκα. Οι γυναίκες αυτές φαίνονται γλυκιές, χαμογελαστές και ανέμελες, χωρίς (υποτίθεται) να τις νοιάζει το αύριο, αρκεί στο παρόν να περνάτε καλά μαζί. Φυσικά αυτά είναι μούφες γιατί έτσι και βρουν καμιά καλή περίπτωση έχουν στο νου τους ολόκληρη στρατηγική για το πώς θα καπαρώσουν για τα καλά τον εκάστοτε βλάκα που κοιμάται όρθιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γι'αυτό το νου σας. Είδα πολλά και διάφορα την περίοδο που τη συναναστρεφόμουν. Μέχρι και τις γυναίκες μπερδεύουν πια :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συμφωνώ απόλυτα σε όλα!!! Με τη δικαιολογία ότι οι Ελληνίδες την έχουμε δει ντίβες και είμαστε αρκετά δύστροπες (οκ, ψιλοϊσχύει αυτό...) βρίσκουν πιο "χαριτωμένες" και καταδεκτικές τις αλλοδαπές, οι οποίες ΟΝΤΩΣ λειτουργούν ως δούρειος ίππος. Trust me, 5 χρόνια έκανα παρέα με μια τέτοιου στυλ Ρωσίδα, μέχρι που την πήρα χαμπάρι (νωρίς νωρίς ε?) οπότε αηδίασα και απομακρύνθηκα. Οι γυναίκες αυτές φαίνονται γλυκιές, χαμογελαστές και ανέμελες, χωρίς (υποτίθεται) να τις νοιάζει το αύριο, αρκεί στο παρόν να περνάτε καλά μαζί. Φυσικά αυτά είναι μούφες γιατί έτσι και βρουν καμιά καλή περίπτωση έχουν στο νου τους ολόκληρη στρατηγική για το πώς θα καπαρώσουν για τα καλά τον εκάστοτε βλάκα που κοιμάται όρθιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς τον εξυπνο περιπτερά που μάλλον τώρα θα το έχει κλείσει το περίπτερο, λόγω εξυπναδας πάντα.

    Το ίδιο είμαι εγώ που (εαν) πάω μετανάστης στην γερμανία θα δουλέυω σε μια κανονική επιχείρηση, θα πληρώνω κανονικούς φόρους και θα καταναλώνω τοπικά προϊόντα και υπηρεσίες κανονικά, με τον κανίβαλο λαθρομετανάστη, που (έστω για την κουβέντα) ας πούμε ότι έρχεται να δουλέψει στα χωράφια, μένει σε τρώγλη με άλλους 50 και ότι λεφτά βγάζει τα στέλνει στην ουαγακιμπουμπε με western union;
    Δεν αναφέραμε καν την περίπτωση να είναι κλέφτης και δολοφόνος κάποιος μετανάστης....

    Εδω στην γερμανία (τουρκοι) και αγγλία (πακιστανοι), νόμιμοι μετανάστες που συνήθως έχουν πάρει ΚΑΙ την υπηκοότητα παντρέυονται με συνοικέσιο κάποιον από την χώρα τους, τον φέρνουν γερμανία/αγγλία, κάνουν και 7 παιδιά και το παίζουν άνεργοι για να τους θρέψει (και τους θρέφει) το κράτος. Φαντάζεσαι κάποιον ελληνα που θα το έκανε ποτέ αυτό;

    Ακου λέει δεν υπάρχει νόμιμη και παράνομη μετανάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. συγνώμη αλλά δεν διάβασα το υπόλοιπο άρθρο από το σημείο που ο φίλος σου χαστουκίζει την κοπέλα και μετά εσύ λες πως έπρεπε να πάρουν και το μέρος του.Προφανώς ο φίλος σου είναι ένας ΚΩΛΟΜΑΛΑΚΑΣ που πήγε να να την κουτουπώσει και αυτή του την είπε.Δεν υπάρχει ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ εκείνη να του την έλεγε στο άκυρο μόνο και μόνο από κίνδυνο μην χάσει την δουλειά της,αλλά έστω πως έγινε έτσι ρε φίλε,ο φίλος σου πηγαίνει και χαστουκίζει αλλοδαπές που δουλεύουν για ένα μεροκάματο ?Τόσο μικρή την έχει πια?Για να το 'κανε αυτό σε Ελληνίδα να σου 'λεγα εγώ,μαλάκα ε μαλάκα.(και για να μην έχεις να λες κιόλας,σε πληροφορώ πως ΝΑΙ είμαι Ελληνίδα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. φιλαρακι να πω οτι σε λυπαμαι την νοημοσυνη σου ,οχι δεν θα το πω , να πω οτι δεν εχεις μεγαλωσει στο ελαχιστο , οχι δεν θα το πω.. οταν λες οτι δεν εισαι φασιστας αλλα δεν γουσταρεις τους σλαβους..μηπως εισαι διπλη προσωπικοττητα? σου συνιστω ενα ωραιο βιβλιο το ''ακου ανθρωπακο'' οπου ο βιλχελμ θα στα χωσει πολυ ωραια ..κρυφοφασιστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. προς George:Αγαπητε Γιωργο σου ευχομαι οταν διαλυθει η ευρωπαικη ενωση λογω της μαλακιας που σου τρωει τον εγκεφαλο εσενα και αλλων τοσων , να βρεις το πρωτο κοντεινερ για να στοιβαχτεις κρυμενος πισω απο τα εμπορευματα για να βρεις ενα καλυτερο αυριο , και ετσι ελπιζω να νιωσεις την γλυκα που βιωνουν ολοι αυτοι οι ανθρωποι που αποκαλεις''λαθρομεταναστατες''

    ΑπάντησηΔιαγραφή