Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2012

Έλεος με τα tattoo!

Ψωνάρες όλου του κόσμου ενωθείτε...

Τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί κατακόρυφα το ποσοστό των ατόμων που κάνουν tattoo.

Oκ, καταλαβαίνω ότι το έχετε καβαλήσει και τα γυαλιά ηλίου τα φοράτε λίγο παραπάνω στην παραλία (ακόμα κι όταν πηγαίνετε για μπάνιο ή και στις ντουζιέρες!) αλλά τα tattoo έχουν παραγίνει.

Δεν ξέρω για ποιο λόγο αλλά έχουμε καταντήσει να βλέπουμε tatoo ΜΟΝΟ στα ψώνια. Το βλέπω από πρώτο χέρι στους φίλους και τις φίλες μου. Οι εξαιρέσεις στον κανόνα είναι ελάχιστες. Τι καταλαβαίνετε ρε; Θα πας, θα γαμήσεις το δέρμα σου και θα βάλεις κάτι που υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσες να το έχεις και με μια henna για ένα μήνα και τέλος.

Και γιατί να το βάλεις; Πολύ απλά για να το παίξεις ΜΟΥΡΗ! Ένα λουλουδάκι, μια νεραϊδούλα, κανέναν διάβολο και λοιπές μαλακίες. Και θα πας μετά 60 χρονών και θα σε βλέπει το εγγονάκι σου και θα λέει "Τι έχει εκεί η γιαγιάααααα;" Ρόμπα ξεκούμπωτη.

Και καλά να βάλεις κανένα σύμβολο ή κανένα ζωάκι. Εδώ υπάρχουν γκόμενες που βάζουν ολόκληρες λέξεις! Κάτι κείμενα λατινικά, κάτι κινέζικα, κάτι αρχικά, κάτι παπαριές με σάλτες και δε ξέρω 'γω τι άλλο. Και άντε πες ότι καύλωσα με την πεταλούδα σου. Με αυτά πως θα καυλώσω; Θα τελειώσω πάνω στις λέξεις;

Σκέψου το απλά. Κάνεις tattoo για αυτούς τους 4-5 μήνες του χρόνου που θα βγεις στις παραλίες ή που θα το δουν (αν πέσει το μάτι τους) όταν βγεις έξω. Αφού θα σε δουν έτσι κι αλλιώς κι αν σε γουστάρουν θα στην πέσουν. Ποιος ο λόγος να το κάνεις; Ίσα-ίσα που πετάς έξω αυτούς που δεν γουστάρουν τα tatoo ή όσους πουν "Α είναι ψωνάρα" ή "Ά είναι πουτανάκι μωρέ. Γκόμενα με tatoo; Σιγά μην την πάρω στα σοβαρά". Η να στο φέρω απ' την άλλη. Είσαι πάνω από 6 μήνες αγάμητη και διαβάζεις αυτό το blog; Το tatoo σε μάρανε; Τι..."για την πάρτη" σου το έκανες και όχι για τους άλλους; Α εντάξει, άμα την παλεύεις με τον ναρκισσισμό τότε οκ.

Τώρα θα αραδιάσετε χίλιες δυο παπαριές του στυλ "Είσαι οπισθοδρομικός" "Είσαι φαλλοκράτης" και όσα λέτε συνήθως. Ναι, οκ. Εγώ ένα ξέρω. Ότι κάθε καλοκαίρι που βλέπετε τα tattoo όλο και περισσότεροι πάτε και τα αντιγράφετε γιατί "σας αρέσουν". Πρώτον το να έχεις το ίδιο σύμβολο πάνω σου μια ζωή καταντάει βαρετό από μόνο του και δεύτερον ο έλληνας είναι τόσο μαλάκας που ότι μαλακία κάνει ο διπλανός του πάει και την αντιγράφει.

- Έπιασες δουλειά στο δημόσιο; Θα πιάσω κι εγώ.
- Πήρες αμαξάρα για να γαμήσεις γκόμενες; Θα πάρω κι εγώ.
- Πήγες διακοπές στη Μύκονο και την Ίο; Θα πάω κι εγώ.
- Γάμησες χωρίς καπότα; Θα γαμήσω κι εγώ.
- Πήγες στο κωλόμπαρο; Θα πάω κι εγώ.
- Πήγες στο μπουρδέλο; Θα έρθω κι εγώ.
- Έφτιαξες προφίλ στο Facebook/Twitter/Fourquare/Badoo/YouPorn; Θα φτιάξω κι εγώ.
- Ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ/ΝΔ για να βολευτείς; Θα ψηφίσω κι εγώ.
- Έγινες συνδρομητής σε πιστωτική κάρτα; Θα γίνω κι εγώ.
- Πήρες καινούργια HD τηλεόραση; Θα πάρω κι εγώ.
- Παίζεις CS, Dota, Pro, WoW, LOL; Θα παίξω κι εγώ.
- Πήρες καινούργια γυαλιά ηλίου; Θα πάρω κι εγώ.
- Έκανες tattoo γιατί έτσι θα είσαι πιο "γαμάτος"; Θα κάνω κι εγώ.


Ε ΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ!

Σας τη χρώσταγα γιατί σας έδερνε όλο το καλοκαίρι.

Καλό φθινόπωρο!