Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

PickUp: Τελικά αξίζει?

Βίντεο, τεχνικές, βιβλία...τελικά αξίζει τον κόπο ή όχι;

(e-mail αναγνώστη)
Την πέρασα και εγώ τη φάση με το PUA. Τέλη 2010- άρχες 2012 είχα και εγώ αυτό το θέμα με την όλη ιδέα της προσποίησης και το να είσαι μέσα στο μυαλό σου("κάνω αυτό σωστά","λέει έτσι το βιβλίο" κτλ).

Διάβασα David De Angelo (Double your Dating, Body Language),Vin Di Carlo (Attraction Code,Pandora's Box),Dating to Relating From A to Ζ. Γενικότερα μου άρεσαν τα βιβλία και DVD μέ Natural Game κάτα ένα τρόπο, παρόλο που και πάλι δε θα τα έλεγα και πολύ "natural". Neil Strauss και Mystery ήταν πολύ παρεμβατικοί για μένα για το πως θα ντύνεσαι, σε πόσες μοίρες γυρνάς το κεφάλι κτλ.(Όλα torrent αλλιώς 1000$ θα έδινα.)

Τελικά δέ ένιωσα πολύ γεμάτος με αυτά και κατέληξα στα εξής συμπεράσματα. Είδα αυτό το βίντεο απο ένα τύπο που έχει ασχοληθεί με NLP όχι μονο μέ γκόμενες αλλά και γενικότερα. Πολύ καλός αλλά όχι αρκετός για μένα.


Σου έχω και άλλο βίντεο. Αυτός ο pua είναι ο πιο καλός κατα τη γνώμη μου χωρίς τις παλαβομάρες Mystery με περίεργα ρούχα καί piercings.


Μάλιστα αυτός ο pick up artist παραδέχεται οτι το νά είσαι ο εαυτός σου είναι το ισχυροτερό σου όπλο. Πάλι δέ μου έφτανε αυτό.

Τελικά κατέληξα σε αυτό το site και κατέβασα το δωρεάν ebook και πραγματικά μου άνοιξε τα μάτια! Όχι μονο στο θέμα γυναικών αλλά και σε άλλα πραγματα στη ζωή. Κατέβασε το ebook ειλικρινά σου λέω θα δείς πόσο αξίζει και είναι τσάμπα.

Aπλά βάζεις email και θα σου στέλνουν και newsletter απο το οποίο μπορείς να κάνεις unsubscribe.

1 σχόλιο:

  1. Νταξει φιλος εχω μεινει καγκελο...εαν ειναι αληθεια εχουν ξεφυγει τα τυπακια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή