Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Χάσμα γενέων


Kαι παραλίγο παρτούζα.

(Κείμενο του συνεργάτη TzegiosBreimas)
Καταρχήν Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη και όλες τις άλλες κλισεδιάρικες ευχές που έχετε ακούσει χιλιάδες φορές αυτές τις μέρες. Για κάτι που νομίζω ότι δεν έχετε ξανακούσει, συνεχίστε παρακάτω.

Δεν ξέρω τι γνώμη έχετε για τις γυναίκες μικρότερων ηλικιών αλλά προσωπικά έχω την άποψη ότι η ηλικία είναι αντιστρόφως ανάλογη με την πουτανιά: όσο μικρότερη είναι η πρώτη τόσο μεγαλύτερη (για να μη πω υπερβολικά μεγαλύτερη) είναι η άλλη. Ίσως να βρίσκομαι σε περίεργη περιοχή και το νερό να περιέχει βρωμιούχο κάλιο που σε μικρότερες ποσότητες μέσω του πόσιμου νερού να προωθεί την πουτανιά γενικά αλλά αυτή η μικρή ποσότητα είναι αρκετή για την περιοχή μου ώστε η πλειοψηφία των κοριτσιών εδώ γύρω να είναι πουταναριά. Δυστυχώς είναι σχεδόν σίγουρο ότι όταν μεγαλώσουν, εκτός από τις δηλωμένες ερωτευμένες με τον πέο, θα αλλάξουν εντελώς, προσπαθώντας να το παίζουν κυρίες με τα γνωστά επακόλουθα για το γκρουπ των ξενερωμένων.

Εδώ και ένα χρόνο νταλαβερίζομαι με ένα 17χρονο. Όχι και πολλά πράγματα. Ίσα ίσα να συναντιόμαστε 1 φορά την εβδομάδα να φεύγουν τα χοντρά και από τη δική μου πλευρά και από τη δική της. Δεν είμαι περήφανος γι' αυτό. Εγώ εδώ κι ένα μήνα πάτησα τα 24, αυτή είναι για τα καλά στα 17, από τα γενέθλιά μου και μετά (τα οποία θυμάμαι πως ξεκίνησαν με ένα σέικερ μπροστά μου αλλά δεν ξέρω πως κατέληξαν) έχουμε βρεθεί τουλάχιστον 5 φορές μόνο για σεξ. Τίποτε άλλο. Η σύνδεση μας είναι ότι ψάχνει το αντρικό φύλο από τότε που ο Αδάμ δάγκωσε το μήλο και ο Κάιν με τον Άβελ στέλνανε σφηνάκια στα μπαράκια που σύχναζαν για να βγάλουν καμία γκόμενα: αυτή έψαχνε κάποιον να της μάθει τα κόλπα στο σεξουαλικό κομμάτι παίζοντάς το ταυτόχρονα όσο πιο έμπειρη μπορούσε για να κερδίσει αυτοπεποίθηση ενώ κεράτωνε το συνομήλικο αγόρι της κι εγώ βρήκα μία γκόμενα που θα μπορούσα να έχω οπότε ήθελα, όπως ακριβώς ήθελα (κωλαράκι μικρό αλλά σφιχτό, χειλαρες, μικρο στήθος και απίστευτη ενέργεια στο κρεβάτι) και χωρίς καμία δέσμευση. Όλα κυλούσαν ρολόι μέχρι τη στιγμή που θα με έκανε να αναθεώρησω το σύμπαν όπως μέχρι τότε αντιλαμβανόμουν, την γυναικεία φύση και το πόσο πουταναριό μπορεί να είναι μία γυναίκα (μη τη ψάχνεις, ακόμη και η απάντηση "πολύ" δεν το εκφράζει επακριβώς). 

Το στέκι στο οποίο ξημεροβραδιάζομαι με την παρέα μου και από ότι έχω υπολογίσει έχω συμβάλλει στην ανοικοδόμησή του τουλάχιστον για όλη τη δεξιά πλευρά με τα τόσα ποτά που έχω πιει, διοργανώνει λαϊκή βραδιά και αναμένεται να είναι γεμάτο. Δεν ήξερα με τι επρόκειτο να γεμίσει, και δεν με ενδιέφερε κιόλας, αλλά ένα μικρό κομμάτι του γεμάτου μαγαζιού θα ήταν και η μικρή μαζί με μία φίλη της. Οπότε αποφάσισα να περάσω μία βόλτα γιατί το λιγότερο που θα μπορούσα να περιμένω θα ήταν ένα χάπι εντ. Κολλούσα κομμάτι με την ηλικία είναι η αλήθεια (αν και η ίδια μόνο που δεν με βίαζε κάθε φορά που συναντιόμασταν) γι' αυτό πήρα μαζί έναν φίλο μου ώστε να κάτσουμε μαζί κάπου σε ασφαλή απόσταση από τη μικρή για να μη δίνουμε στόχο και έχουμε το ηθών να μας ψάχνει και στον ύπνο μας. 

Καθόμαστε λοιπόν και η μικρή (ΗΒ 7.5) σκάει με ένα κολλητό τζιν, που ο μόνος τρόπος να το βγάλει ήμουν σίγουρος πως ήταν να το κόψει με ψαλίδι κι ένα περίεργο πουκάμισο το οποίο πρόσεξα για 2-3 δευτερόλεπτα καθώς το χαρακτήριζε μία ασυνήθιστη απώλεια υφάσματος στο σημείο του στήθους που δεν άφηνε περιθώρια για χάσιμο χρόνου κοιτάζοντας αλλού (αυτά τα γαμημένα τα σουτιέν-πατατάκια φταίνε: όπως όταν ανοίγεις μία σακούλα πατατάκια και νομίζεις ότι είναι τίγκα στο πατατάκι αλλά τελικά είναι γεμάτα αέρα, έτσι και τα σουτιέν αυτά, νομίζεις ότι είναι τίγκα στο βυζί αλλά παπάρια). 

Κάθεται λοιπόν ακριβώς απέναντι με μία φίλη της (ΗΒ 6) και με μόνο μία παρέα τριών καραφλών τύπων να μας χωρίζει. Τα παλικάρια χόρευαν ζεμπεκιές ξοδεύοντας τα χρήματα που κέρδισαν από το παρκάρισμα αυτοκινήτων σε κέντρα διασκεδάσεως. Η βραδιά κυλάει χαλαρά χωρίς κάτι να αναστατώνει εμένα, αλλά τον τραγουδιστή που τραγουδούσε για κάποια που ήταν πρώτο θέμα και τον αναστάτωνε και δεν τον λυπόταν πάνω από τέσσερις φορές. Ώσπου έρχεται το SMS. Ήταν η μικρή και μου έκανε παράπονα για το ότι δεν είπαμε ούτε γεια. Δεν απαντάω αλλά παρατηρώ με την άκρη του ματιού μου και τις δύο οι οποίες μας τσεκάραν συνεχώς. Δεν περνάνε τρία λεπτά και ξαναέρχεται μήνυμα: Είδα που παρκαρες, σε πέντε λεπτά εκεί. Δείχνω στο φίλο μου το μήνυμα, γελάμε και ετοιμάζομαι να φύγω ενώ ρώτησα τον μπάρμαν ποιος είναι ο κωδικός του Wi-Fi για να μην έχω και τύψεις που θα τον αφήσω έτσι. 

Φτάνω στο αυτοκίνητο και η μικρή έρχεται μετά από δύο λεπτά. Ανοίγει την πόρτα, μπαίνει και πριν προλάβω να μιλήσω μου λέει:
- Άρεσες πάρα πολύ στη φίλη μου. Της είπα κι εγώ κάτι ιστορίες από αυτά που κάναμε και σε θέλει σήμερα.
Εντελώς σοκαρισμενος απο αυτά που άκουγα από το κοριτσάκι δεν ήξερα τι να απαντήσω και απλά την ρώτησα τι θα κάνει αυτή για να πάρω άλλη μία αποστομωτική απάντηση. 

- Εμένα μου άρεσε ο φίλος σου. Δεν πιστεύω να σε πειράζει!
Γνέφω όχι και κανονίζουμε (ή μαλλον με διατάζει γιατι τα ειχε σχεδιασει ολα η ψωλού) να μαζέψω εγω τη φίλη απο συγκεκριμένο σημείο και ο φίλος μου αυτήν απο άλλο σημείο την ίδια ώρα και αφού γίνει ότι είναι να γίνει να τις αφήσουμε στα ίδια σημεία. Φεύγοντας, μου είπε να περιμένω λίγο πριν μπω για να μη δώσουμε στόχο αλλά εγώ συνέχιζα να σκέφτομαι αυτά που μου είπε. 

Επιστρέφοντας στο μπαρ τα εξήγησα όλα στον φίλο μου ο οποίος αντί να έχει την ίδια αντίδραση με εμένα, με έβρισε! Και το χειρότερο ήταν ότι είχε και δίκιο! Κοτζάμ γαιδούρι 24 χρόνων να σου λέει το κοριτσάκι τι να κάνεις και εσύ να μένεις μαλάκας; Να το αφήνεις να σε καθοδηγεί και να συντονίζει; Ε όχι ρε φίλε, δεν το δέχεσαι! Και τότε ήταν που αποφασίσαμε να το χοντρυνουμε λίγο και να προτείνουμε με μήνυμα το εξής:
"Η όλοι μαζί σε ένα αυτοκίνητο ή τίποτα."
Έτσι κι αλλιώς οι πιθανότητες ήταν με το μέρος μας γιατί τέτοια ψωλάκια που ήταν μπορει και να έφταναν στο σημείο να μας κεράσουν κιόλας για να τις πηδήξουμε. Τελικά η απάντηση ήταν αρνητική και το σχέδιο εκτυλίχθηκε όπως ακριβώς το είχε σκεφτεί η μικρή. Δηλαδή εγώ με την κολλητή της κι ο φίλος μου με αυτήν.

Οι περισσότερες γυναίκες σήμερα είναι ξενέρωτες και ψυχρές και κρύες και άδειες όσον αφορά εμπειρίες αλλά γεμάτες όσον αφορά σε κόμπλεξ και ανασφάλειες αλλά πάντα θα υπάρχει κάποια που θα είναι η εξαίρεση. Θα μου πεις η μόνη διάφορα αυτής της κάποιας είναι το ότι σε αυτήν δεν πληρώσες 30€ αλλά δεν έχει σημασία. Αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι να είσαι προετοιμασμένος για τα πάντα γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου συμβεί και πότε θα συμβεί. Και θαύματα συμβαίνουν.

16 σχόλια:

  1. Ααα όλα κι όλα. Ξενέρωτες δεν τις λες, την δουλειά τους την έκαναν κι εξάλλου είναι ακόμα 17.
    Πάντως λόγω πουτανιάς σωστή η σκέψη της παρτούζας όπως και το αρχικό φτύσιμο.

    Καλά εδώ στην Αθήνα αυτά τα διακριτικά δεν υπάρχουνε.Ανήλικο ξε-ανήλικο, πριν κάτι μήνες μου γνωρίσανε ένα 17χρονο σε club το οποίο λίγο πιο μετά το φάσωνα επί μία ώρα και με το δάχτυλο από κάτω να πέφτει σύννεφο. Γιατί με τόσα IOI τα ήθελε ο κώλος της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ ένα πράγμα δεν κατανοώ: Γιατί πρέπει ντε και καλά μια γυναίκα να θέλει σχέση, χαδάκια, φιλάκια, ρομαντισμό και σοβαρότητα;
    Αποκλείεται εντελώς δηλαδή να θέλει ένα απλό ξερό πήδημα (και αν αυτό είναι καλό, συνεχείς επαναλήψεις του);
    Και για ποιο ακριβώς λόγο η μικρή ηλικία σας ξενίζει; επειδή όταν είσαστε(είμαστε) εσείς (εμείς) στην ηλικία εκείνη δεν σας (μας) τύχαιναν ανάλογα περιστατικά;
    Άλλαξε η κατάσταση και οι γυναίκες ξέρουν τι θέλουν και το (απο)ζητούν, χωρίς να μετρά η ηλικία. Απλό παράδειγμα:
    Πέρασα το Πάσχα σε νησί (όχι γκλαμουριές) με δυο καλές φίλες. Μείναμε όλοι στο σπίτι μιας εκ των δύο. Σας πληροφορώ ότι μετά την Ανάσταση, εμφανίσθηκαν ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ στο δωμάτιο που θα κοιμόμουν και με πήδηξαν. Σόρι για τις εκφράσεις, αλλά δεν έχω κομψότερο και ταυτόχρονα γλαφυρότερο τρόπο να το πω.
    Μετά, σαν δυο γνήσιες καλές φίλες μου, μ' ενημέρωσαν ότι το είχαν σχεδιασμένο από την αρχή που αποφασίσαμε να πάμε στο νησί. Δεν το περίμενα, αλλά δεν σοκαρίστηκα κιόλας. Και δεν μιλάμε για ανηλικο-ενήλικα ή πουρά. 30ρες και οι δύο, εργαζόμενες και μάλλον επιτυχημένες.
    Σας φαίνεται περίεργο ή κακό αυτό; παίδες ξυπνήστε από τον ύπνο του δικαίου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Ξενερωμένος
    Η αλήθεια είναι πως εγώ έχω ένα μικρό κόλλημα ακόμη με την ηλικία, δηλαδή βάζω ένα όριο ρε παιδί μου (μια καλή αρίθμηση είναι το Ηλικία Σου/2+5) αλλά από ό,τι φαίνεται δεν χρειάζεται και πολύ (οπότε γάμα την αρίθμηση) γιατί κανείς δεν εκμεταλλεύεται κανέναν στην τελική. Που θα πάει, θα μου περάσει.

    @Ιωάννης Κ.
    Εντάξει, υπάρχουν διάφορες παράμετροι που επηρεάζουν την ηλικία. Το παράδειγμα που έδωσες είναι εντελώς άκυρο με αυτά που γράφουμε παραπάνω. Θεωρώ πως ό,τι κι αν κάνει μια 30αρα (ή στην περίπτωσή μας 2) ποτέ δεν θα πει κάποιος ότι το έκανε χωρίς να έχει γνώση αυτού που έκανε ενώ για μια μικρότερη μπορεί άνετα να το πει. Αυτό που θέλω να τονίσω εδώ είναι ότι υπάρχει διέξοδος από τις ξενέρωτες ακόμη κι αν χρειαστεί να καταφύγουμε χαμηλότερα ηλικιακά. Κανείς δεν κοιμάται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Ξενερωμένος: Παρακολουθώ το blog σου και η αλήθεια είναι ότι δεν πολυσυμφωνώ μαζί σου στα περισσότερα. Αλήθεια, και χωρίς παρεξήγηση, ποια είναι η ηλικία σου;

    @Ιωάννης Κ.: Αυτές ήξεραν πολύ καλά τι έκαναν. Να σου πω την αλήθεια, δε με απασχολεί το ότι ήθελαν παρτουζίτσα, αλλά ο τρόπος που το διεκδίκησαν. Αντρικό στυλ.. Κυνηγού δηλαδή. Τέτοιες πρωτοβουλίες κάνει ο άντρας, πώς να το κάνουμε...
    Στη θέση σου μάλλον θα τις διαολόστελνα. Περισσότερο γιατί έγινε με τον τρόπο που ήθελαν αυτές και όχι με το δικό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οταν θα κάνεις login με κανονικό όνομα τότε θα απαντήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχω λογαριασμό στο Google, αλλά επειδή έχω συνδέσει το gmail με τα αληθινά μου στοιχεία (το χρησιμοποιώ για δουλειά), αυτό το ενδεχόμενο δεν υπάρχει. :)

    Είχα δει και μια δημοσίευση όπου έλεγες ότι από τις γκόμενες θέλουμε εμφάνιση μόνο.. Λάθος. Με αυτά που διαβάζω, σε κάνω για mid-20's.

    Αν συνεχίζεις να μη θες να απαντήσεις, δεν υπάρχει πρόβλημα. Όπως και να χει, θα συνεχίζω εγώ να σε διαβάζω γιατί βρίσκω ενδιαφέροντα τα λεγόμενά σου. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. E σιγά, άνοιξε νέο browser και φτιάξε άλλο Gmail.
    Γράφει στο προφίλ μου στο Facebook (τα προφίλ μου τα λέει πάνω δεξιά στο blog).
    Ναι, θέλουμε μόνο εμφάνιση. Αν δεν θέλουμε παντρέψου μία 100 κιλά και τα ξαναλέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα μπορούσα μιας και το σκέφτηκα, αλλά είναι too much for me για να σχολιάσω με όνομα μόνο και μόνο σε ένα blog.
    Όσο για την ηλικία δεν τη βρήκα, αλλά who cares..

    Η εμφάνιση (οκ, δεν είπαμε και για 100 κιλά) παίζει ρόλο μέχρι ένα σημείο. Όταν πας για κάτι από λίγο (μια καλή σχέση) έως πολύ (παντρειά) σοβαρό, τότε παραβλέπεις κάποια πράγματα διότι συνήθως οι πολύ όμορφες γυναίκες θέλουν σπόνσορα ή είναι πουτανάκια. Προσωπικά ούτε το ένα γουστάρω, ούτε το άλλο. :)
    Αν και το θέμα εμφάνιση είναι υποκειμενικό απο ένα σημείο και μετά. Αν εμένα με φτιάχνει, τι με νοιάζει τι θα πει ο κάθε ένας;

    Πάντως πρέπει να έχεις τρελαθεί με τις γυναίκες και να μην έχεις άλλη δουλειά να κάνεις για να ανοίξεις το blog αυτό.
    Αν και δε γνωρίζω την ηλικία σου, στη θέση σου θα κοίταζα πως θα κάνω περισσότερα $ από το να ασχολούμαι με την κάθε ηλίθια που συναντάω στη ζωή μου.
    Είναι προφανές και ευρύτατα γνωστό πλέον ότι οι γκόμενες-γυναίκες-"άλλες" (πες το όπως θες) έχουν τρελαθεί.
    Η πλειοψηφία εξ αυτών δε ξέρει τι θέλει και πως να το ζητήσει. Ειλικρινά δε ξέρω πώς την έχουν δει..
    Θεωρώ δηλαδή μάταιο το να κάτσει κάποιος να αναλύσει τη συμπεριφορά τους. Ας χρησιμοποιήσει το χρόνο αυτό διαφορετικά και πιο δημιουργικά για τον ίδιο.

    Αλλά, επειδή θέλω να δώσω τροφή για σκέψη και συζήτηση, είπε ο φίλος πιο πάνω για τις 2 30άρες που γούσταραν κι έκαναν μια παρτουζίτσα. Άραγε, ποιοι από εσάς θα γουστάρατε να έχετε μια τέτοια γυναίκα αύριο-μεθαύριο και να μεγαλώνει τα παιδιά σας; Θα είστε σίγουροι για την πίστη της σε σας;
    Και μη πεταχτούν μερικοί και πουν ότι είναι κλισε, οπισθοδρομικά κτλ αυτά που λέω.. Γιατί μεταξύ μας μιλάμε, σαν άνδρες ελπίζω.

    Εντελώς και πάντα φιλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είπαμε η ηλικία μου αναγράφεται στο προφίλ μου στο Facebook. Προσέχεις τι γράφω?

    Για το θέμα της εμφάνισης, κάθε άντρας έχει διάφορα στάδια κριτηρίων. Το Νο.1 είναι η εμφάνιση. Όταν περάσει επιτυχώς μια γυναίκα από αυτό τότε πάει στο Νο.2 που είναι ο χαρακτήρας, μετά το Νο.3 που είναι τα επαγγελματικά κτλ. Όσο πιο πολλά στάδια πετύχουμε τόσο το καλύτερο. Αλλά αν δεν περάσεις απ' το Νο.1 δεν γίνεσαι αποδεκτή. Όσο για την εμφάνιση έχω υπάρξει δύο φορές με HB 9.5 και δεν ήτανε πουτανάκια. Ήτανε πολύ καλές κοπέλες, απλά χωρίσαμε για άλλους λόγους. Το ότι στην πέφτουν όλη μέρα δε σημαίνει ότι είσαι πουτανάκι, γιατί αν το πάμε έτσι όλοι οι celebrities θα ήτανε καταδικασμένοι απ' τις γυναίκες τους ότι ξενοπηδάνε. Απλά είναι μια δικαιολογία που πασάρουν όλοι όσοι δεν μπορούν να παντρευτούν μια πολύ ωραία ("μην πάρεις ωραία γιατί θα φας κέρατο" κτλ.)

    Όταν άνοιξα το blog (Μάιο 2011) είχα όντως τρελαθεί γιατί πέρασα κάνα εξάμηνο μόνος κάτι που δεν έχει ξαναυπάρξει. Τώρα μαζί με το μπλε χαπάκι ο γιατρός μου λέει να παίρνω και το κίτρινο οπότε ηρέμησα κάπως :-)

    Βγάζω πολλά € και δεν ασχολούμαι όλη μέρα με το blog οπότε χαλάρωσε. Αν δεν είχα € και εμφάνιση δεν θα άνοιγα καν το blog. Αντικατοπτρίζω κάτι παραπάνω απ' το μέσο έλληνα και το έκανα.

    Όσο για το ότι "δεν αλλάζουν μυαλά" πίστεψέ με στον ένα χρόνο που έχουν περάσει εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες, έχω δεκάδες μηνύματα στα οποία μου λένε "έχεις δίκιο, άλλαξα τρόπο σκέψης". Και ΜΙΑ μόνο να άλλαζε θα ήμουνα happy. Αλλά είναι πάνω από 150-200, πίστεψέ με.

    Τέλος, για την παρτούζα. Έχω ένα φίλο που έκανε παρτούζα στην Ίο. Δυστυχώς δεν ήμουνα παρόν. Αυτός, ένας φίλος του και 4 τουρίστριες! Στην αρχή μπήκαν 2 ζευγάρια στη σκηνή (camping) σε διαφορετικούς χρόνους, ήρθαν πιο κοντά και μετά όταν τους ψάξανε οι άλλες 2 και τους βρήκαν έγινε το έλα να δεις. Ο φίλος μου αυτός παντρεύτηκε κι έκανε δύο παιδιά και είναι σωστός. Αν οι 30άρες ήταν ελεύθερες τότε καλά κάνανε. Όσο μπορούμε εμείς να κάνουμε παρτούζα άλλο τόσο μπορούν και οι γυναίκες (παρά λίγο να έκανα κι εγώ στην 3η Λυκείου αλλά είπα όχι λόγω εμφάνισης).

    Απλά άμα θέλετε να παντρευτείτε μην πείτε τίποτα για το παρελθόν σας. Και τελειώνει εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτά που δε θέλω να μου κάνουν, δεν τα κάνω. Συνεπώς παρτούζες και τέτοια, δεν τα έχω κάνει και δε νομίζω. Δε με εξιτάρει. Τη βρίσκω μια χαρά με την κοπέλα μου εδώ και 4 χρόνια.

    Το ότι όσες είναι όμορφες είναι και πουτανάκια, είναι κανόνας, και όπως όλοι, έχει και τις εξαιρέσεις του. Πέρνουν πολύ τα μυαλά τους αέρα και συμπεριφέρονται διαφορετικά. Δεν το λέω γιατί δεν μπορώ να έχω μια αντικειμενικά όμορφη ή οπως λες ΗΒ9.5, απλά θέλει να έχεις και το κατάλληλο (οικονομικό) υπόβαθρο για να τις κυκλοφορήσεις. Όσο χρυσός κι αν είσαι, αν δε το φυσάς και λιγάκι, δεν έρχονται. Να μη λέμε και μαλακίες..

    Όσο για την ηλικία σου, δεν μπήκα καν στο facebook να τη δω. Τη διάβασα στο ποστ σου πιο πάνω. 24, μέσα έπεσα. Mid-20's όπως είχα πει.

    Όσο για τις παρτουζιάρες, μόνος σου έδωσες την απάντηση. Αν θέλετε να παντρευτείτε μη πείτε τίποτε για το παρελθόν σας, είπες. Άρα συμφωνείς ότι το να γνωρίζεις ότι η κοπέλα έχει τέτοιο παρελθόν, δε την τιμά ιδιαίτερα. Βέβαια στο ερώτημα αν την ήθελες για γυναίκα σου και μάνα των παιδιών σου, δεν απάντησες αλλά οκ.
    Το τι κάνουν οι άλλοι δε με αφορά παραπάνω από το να ξέρω τι γίνεται γύρω μου. Αν τις γουστάρουν οι άλλοι καλά κάνουν.
    Για μένα, ο φίλος σου είναι μαλάκας. Γιατί αφού η γυναίκα του το έκανε μία, θα το ξανακάνει. Και γενικά δε γουστάρω τέτοιο παρελθόν στη γυναίκα μου.
    Το σεξ είναι παιχνίδι μεταξύ 2 ατόμων. Για μένα τουλάχιστον.
    Η ζωή έχει γκρίζο χρώμα, αλλά κάποια πράγματα είναι άσπρο ή μαύρο. Δεν υπάρχει ενδιάμεση κατάσταση.
    Όπως και μια σωστή κοπέλα δε θα γούσταρε να ξέρει ότι ο άντρας της έχει κάνει παρτούζες με τη μισή Γλυφάδα ας πούμε.
    Αυτό εννοώ.
    Πρέπει να είσαι κύριος, ωραίος και ξηγημένος.
    Σε θεούς δεν πιστεύω, αλλά το Α και το Ω της ζωής μου είναι το εξής:

    "Δεν κάνεις αυτό που δε θέλεις να σου κάνουν"

    Και προχωράς... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλά μιλάμε ότι βαριέσαι και μόνο που ζεις φίλε! Δηλαδή πιο βαρεμάρα...πεθαίνεις!

    1ον)Το κείμενο που διάβασες δεν είναι δικό μου αλλά από συνεργάτη. Οπότε 24 είναι αυτός κι όχι εγώ. Όσα κείμενα έχουν στην αρχή τους (με bold κιόλας) "Κείμενο του συνεργάτη τάδε" είναι κείμενα συνεργατών. Και στο καπάκι αφήνω και comment και μου απαντάνε για να φανεί. Δηλαδή ΠΟΣΟ πιο προφανές.

    2ον)Την ηλικία μου (πάμε πάλι για 3η φορά!) την γράφει στο προφιλ μου στο Facebook: www.facebook.com/kseneromenos από το οποίο απέχεις ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΛΙΚ, δηλαδή 3 δευτερόλεπτα! ΤΡΟΜΕΡΟ!

    Και τέλος, όχι δεν θα ήθελα για γυναίκα μου κάποια που έχει κάνει παρτούζα αλλά αν δεν το μάθαινα ποτέ θα ήμουν ευτυχισμένος. Όλα στο μυαλό είμαι. Αν εγώ πήδαγα τις δύο πατσαβούρες που μου την πέσανε στην 3η Λυκείου στα 17 μου (γιατί αν ήταν ωραίες ίσως και να το έκανα) με τη λογική σου θα ήμουν ανίκανος για πατέρας? Όταν είμαστε μικροί κάνουμε μαλακίες. Το τώρα μετράει. Άμα παει μια γκόμενα 32 και κάνει ακόμα παρτούζες τότε δεν είναι για κάτι σοβαρό. Αν όμως στη πενταήμερη ή σε εκδομή της σχολής έκανε μια παρτουζίτσα ή ένα λεσβιακό για να δει πως ειναι και μετά σοβαρεύτηκε (κι έχει κάνει π.χ. σχέσεις 1-2 χρόνια η καθεμία), ε σοβαρά θα την πάρω. Δε θα τη σταυρώσω κιόλας.

    Τα υπόλοιπα στα απαντάει αν θέλει ο TzegiosBreimas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ελπίζω να κάνεις τον ηλίθιο και να μην είσαι, καθότι η ηλικία σου δεν εμφανίζεται στο fb.

    Για να τελειώνουμε.. Δες τι βλέπω εγώ όταν ανοίγω το προφίλ σου:

    http://imageshack.us/photo/my-images/804/95542615.jpg/

    Από κει και ύστερα, εγώ έχω τις αρχές μου και τη θεωρία μου. Όποια γουστάρει ακολουθεί και την έχω βρει. Για τις άλλες ας πάνε να κάνουν παρτούζες.
    Πάντως σκέφτομαι πόσο κενό σεξ κάνουν όσοι φτάνουν στο σημείο να κάνουν παρτούζες.. ο ένας δηλαδή δεν τους φτάνει.
    Και μη μου πεις ότι "να δοκιμάσουμε και κάτι διαφορετικό" γιατί με την ίδια λογική θα πρέπει να σε πάρει και ο φίλος σου μια μέρα.. χαχαχ.. Έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ελπίζω να κάνεις τον μαλάκα και να μην είσαι. :-)

    Το προφίλ μου το έχω ορίσει Public, δεν ξέρω γιατί δεν σου βγαίνει. Μπήκα από 2 διαφορετικά προφίλ και "με βλέπω" κανονικά.

    Τεσπά, 28 είμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σού απέδειξα ότι δεν είμαι και όχι με λόγια. :)

    Προφανώς κάποιες πληροφορίες τις έχεις κάνει κρυφές, διαφορετικά δεν εξηγείται.

    Συνεπώς να κοιτάξεις να είσαι λιγότερο ειρωνικός γενικότερα.

    Στην ίδια ηλικία είμαι. Αλλά έπεσα έξω.. Ο τρόπος που γράφεις δε μου άφηνε περιθώρια να σε κάνω στην ηλικία σου ή και μεγαλύτερο.

    Take care

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για σένα ισχύει x2 γιατί πρώτος ξεκίνησες.
    Να κοιτάξεις να μην βαριέσαι γιατί δείχνεις χαζός.

    - Την μία βαριέσαι να κάνεις login στο blog.
    - Την άλλη βαριέσαι να δεις το προφίλ μου στο Facebook.
    - Μετά βαριέσαι να διαβάσεις καλά το άρθρο και να δεις ότι δεν το έχω γράψει εγώ.

    Ε οπότε για τι ειρωνεία μας λες? Πέρα απ' την ηλικία μου, επειδή εσύ βαριέσαι να διαβάσεις θα φάμε 3 ώρες τη μέρα να σου λύσουμε τις απορίες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φίλε Ξενερωμένε όντως δε φαίνεται η ηλικία σου στο προφίλ σου στο facebook. Μάλλον την συγκεκριμένη πληροφορία δεν την έχεις public.
    Όχι ότι με ενδιέφερε δηλαδή, μιας και μ'αρέσουν αυτά που γράφεις, δε πα να ήσουν και 18 χρονών... πάλι θα σε διάβαζα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή