Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Καλό Πάσχα

Εύχομαι σε ξενέρωτες, ξενερωμένες και ξενερωμένους (ξενέρωτοι δεν υπάρχουν) Καλό Πάσχα και ότι επιθυμείτε. Ελπίζω να ξεκουραστείτε όσο μπορείτε αυτό το τετραήμερο, αλλά και να βγείτε να το γλεντήσετε. Καθ' ότι αν δεν το κάνουμε τώρα που μας έτυχε κελεπούρι τέτοια αργία πότε θα το ξανακάνουμε; Τα Χριστούγεννα με το διήμερο 25-26; Ξεκουραστείτε όσο μπορείτε και βγείτε όσο μπορείτε. ΒΓΕΙΤΕ! Πραγματικά όμως.

Με αφορμή τις άγιες μέρες σκέφτηκα πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν ήμασταν όλοι ειλικρινείς και λέγαμε την ξερή αλήθεια. Να δηλαδή για παράδειγμα:

Γυναίκα: "Μου φαίνεσαι συμπαθητικός αλλά πιστεύω ότι θέλεις μόνο να με πηδήξεις και να φύγεις. Με πόσες γυναίκες έχεις πάει, από πότε έχεις να βάλεις γκολ και πόσες φορές την έχεις πέσει σε κάποια; Έτσι ενημερωτικά ρωτάω για να σε κόψω λίγο. Επίσης τραβιέμαι με κάποιον τελευταία αλλά με έχει στο φτύσιμο κι αναρωτιέμαι αν εσύ θα μπορούσες να μου φερθείς καλύτερα. Απλά κόλωνα να στο πω. Ψάχνω για κάτι σοβαρό και όχι για να περάσω την ώρα μου. Αλλά να, επειδή χαθήκανε κι οι φίλες μου, μόνο αυτόν έχω και βγαίνω."

ή

Άντρας: "Είσαι ένα HB7 που οριακά με καλύπτει. Έχεις ωραίο πρόσωπο αλλά τα πόδια σου είναι λίγο χοντρά και θα πρέπει να σε δω γυμνή για να σε κόψω καλύτερα. Πάντως μου αρέσει η παρέα σου, έχεις ωραίο χαμόγελο και θα ήθελα να βγούμε για ποτό οι δυο μας. Βλέπω επίσης ότι καπνίζεις κάτι που δεν μου αρέσει και γενικά δεν ξέρω αν θα το πάμε σοβαρά. Αλλά δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα να προσπαθήσουμε. Ξέρω ότι δεν θες να μετρήσεις άλλον έναν στο κοντέρ σου γιατί οι φίλες σου θα σε θεωρήσουν πουτάνα, αλλά επειδή είσαι συμπαθητικό κορίτσι θα με έψηνε να κάνουμε κάτι."


Και κάτι ακόμα. Δεν μου αρέσει όλη αυτή η αρνητικότητα που υπάρχει. Ξεκινάς δηλαδή να κάνεις κάτι με μία και τις περισσότερες φορές σου τυχαίνουν οι δύο ακραίες περιπτώσεις. Δηλαδή:

α)Δεν ξέρει τι θέλει. Μετά το πρώτο φιλί ή το πρώτο sex είναι στο 50-50 (σημείωση: Μιλάμε υπό νορμάλ συνθήκες δηλαδή ξέρεις να φιλάς και να κάνεις καλό sex! Εγώ π.χ. τον έχω 20 πόντους άρα τις φευγάτες δεν τις δικαιολογώ με τίποτα). Οπότε αφού είναι σε ντεμί φάση, θα πρέπει να κάτσεις να "παίξεις το παιχνίδι" της, να μην την πιέσεις, να θεωρήσεις ότι τον πρώτο μήνα θα είστε σε κατάσταση "open relationship" και κάθε είδους συνώνυμη μαλακία, τουλάχιστον μέχρι να στρώσει το νέτο. Φίλες της δεν θα δεις, φίλους σου δεν θα δει. Μπορεί να είσαι αυτός που θέλει, μπορεί και όχι. Άμα την πιέσεις την έχασες. Γιατί έχει συνηθίσει οι προηγούμενοι 5 μαλάκες να είναι έτσι "ελεύθεροι" οπότε σε βάζει στο frame της. Nοοτροπία "Ότι να 'ναι"!

β)Δεν έχει υπομονή. Μετά από μήνες κι αφού βλέπεις ότι πάει σοβαρά ξαφνικά αρχίζουν οι πρώτες γκρίνιες και τα παράπονα. Άντε να τα δεχτούμε σε ένα λογικό βαθμό. Όταν όμως δει η γκόμενα ότι υπάρχουν 2-3 διαφωνίες που μεταφράζονται σε 2-3 τσακωμούς, αμέσως κοιτάει να σηκωθεί να φύγει. Λες και "κλείνει μια πόρτα κι ανοίγει την επόμενη". Αυτό το έχω δει και σε σχέσεις φίλων μετά από 4, 5 και 6 χρόνια, όπου οι γκόμενες φεύγανε μετά από τσακωμό ο οποίος ήταν καθαρά για παπαριές και όχι για σοβαρά θέματα. Κι όσο δεν υπάρχει υπομονή, δεν υπάρχει τίποτα. Τι να πει δηλαδή κι ένας παιδικός μου φίλος που παντρεύτηκε μετά από 7 χρόνια και τσακώνεται τουλάχιστον μια φορά το τρίμηνο κι όμως είναι μια χαρά; Αν "δεν το 'χεις" για κάτι σοβαρό τότε άστο, κάτσε μόνη σου.


Άντε πολλά είπα. Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.
Και προσοχή στο αρνί. Σας θέλω fit.

2 σχόλια:

  1. Μας την ψώνισε κι ο ξενερωμένος! Σε διαβάζουν τίποτα υποψήφιες γκόμενες και μας μιλάς για το ατέλειωτο όργανό σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τις προλαβαίνω για να μην μου πούνε ότι "έχω πρόβλημα στο sex".

    ΑπάντησηΔιαγραφή