Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Ξενέρωτες στην παραλία

Αρχίζει να ανοίγει ο καιρός...

(e-mail του συνεργάτη Wolfman)
Βρισκόμαστε πια αρκετά κοντά στην αμιγώς θερινή σεζόν, γι΄αυτό είπα και να μοιραστώ μαζί σας μία δική μου καλοκαιρινή ιστορία. Μήπως και βοηθήσω από την πλευρά μου στην αποφυγή...κακοτοπιών (βλ. Ksenerotes) και λοιπών ιδίων περιπτώσεων.

Αραχτός στην παραλία με τον κολλητό μου, σε γνωστό νησί των Σποράδων-πέρυσι το καλοκαίρι- και ασφαλώς το...περισκόπιο κάνει ανίχνευση χώρου. Το βλέμμα καρφώνεται αυτόματα σε θηλυκή εξάδα κορασίδων (19-21 χρονών), οι οποίες λίγα μέτρα μπροστά μας, κάνουν ηλιοθεραπεία με μαγιώ brasilian, ξαπλωμένες νωχελικά και μάλλον...βαριεστημένα.

Χωρίς υπερβολή, μιλάμε για πλάσματα- «ζωγραφιές» με σφικτά και λεπτά σώματα (μέσος όρος ΗΒ 8.0-8.5) και πολύ όμορφα γενικά χαρακτηριστικά. Ελληνίδες. Άραζαν σε δυάδες, η μία πίσω από την άλλη. Από την...σύναξη δεν μπορούσες να μην ξεχωρίσεις ένα μελαχρινό-σοκολατάκι (από τον ήλιο), η οποία είχε ξαπλώσει μπρούμυτα και κατά διαστήματα λύγιζε επιδεικτικά και προς τα πάνω τα πόδια της ( μία στάση που κατά τους ειδικούς μαρτυρά ότι το θηλυκό, προσπαθεί να κερδίσει την προσοχή ελέω αυξημένων σεξουαλικών ορέξεων). Την «κάρφωσα» στα γυαλιά που φορούσε. Εκείνη έριχνε κλεφτές ματιές τριγύρω της και σε αντίθεση με τις άλλες, οι οποίες μπορεί και να είχαν...πεθάνει από ανία, φαινόταν ανήσυχη.

Κλασικά cock-teasers;

Η πρώτη σκέψη που μου πέρασε από το μυαλό ήταν η εξής: « Κλασικά cock-teasers φαίνονται, μην ασχοληθείς μαλάκα», αλλά δεν σας κρύβω ότι ήθελα σαν τρελός να ξεκινήσω opener με την συγκεκριμένη. Αφού απέρριψα όλες τις ατάκες που μου ήρθαν στο μυαλό, ως χιλιοειπωμένες που μάλλον θα έχει βαρεθεί να ακούει, προσεγγίζω, κάθομαι δίπλα της και της λέω: «Θα μπορούσα να δανειστώ το αντιηλιακό σου, γιατί το δικό μας τελείωσε και έχουμε ψηθεί σαν κουλούρια με τον φίλο μου;». Σημείωση: Λίγο πριν είχα φροντίσει να δείξω στον φίλο μου το δεύτερο άδειο μπουκάλι του αντιηλιακού που είχα στην τσάντα, κάνοντες χαρακτηριστικές κινήσεις και αφού βεβαιώθηκα ότι το νέτο είδε τη σκηνή, κατευθύνθηκα στην...σέντρα.

Προς μεγάλη μου έκπληξη και πριν προλάβει η συγκεκριμένη (ας την λέμε «Ε») να απαντήσει, ανασηκώνεται από την ξαπλώστρα, η ξανθιά φίλη της. Η οποία άκουσε ομιλία, ξύπνησε από τον λήθαργο και αφού μου έριξε ένα περιφρονητικό βλέμμα, απάντησε: «Ε, δεν έχουμε»...Πριν προλάβω να ξεπεράσω το πρώτο σοκ, η «Ε» μίλησε: «Βασικά, έχω αντιηλιακό και λάδι. Τί θέλεις να σου δώσω;» Οι ελπίδες μου αναπτερώθηκαν. «Όχι εντάξει μην σηκώνεσαι, θα βάλω από το αντιηλιακό σου» της είπα, προσπαθώντας να κερδίσω χρόνο μήπως και αλιεύσω κανένα IOI. Μπα, το αμίλητο νερό ήπιε. Λίγο πριν την αποχώρηση από το...γήπεδο, κάνω μία τελευταία αντεπίθεση με την φράση: « Ευχαριστώ πολύ. Πάω για βουτιά γιατί έχω ψηθεί. Νομίζω και εσύ χρειάζεσαι, γιατί έχεις αρπάξει» και μπαίνω στο νερό. Για να μην σας κουράζω, η τύπισσα ούτε που κουνήθηκε. Λες και ήταν βιδωμένη στην ξαπλώστρα, συνέχισε να προκαλεί ανασηκώνοντας τα πόδια της και με εμένα να αναρωτιέμαι τι διάολο πήγε στραβά πάλι. Αμ δεν είναι στραβός ο γυαλός, στραβά αρμενίζετε εσείς κορίτσια.

«Βλεφάρισμα» και γράψιμο
Δεν σας κρύβω ότι βγήκα από το νερό ξενερωμένος και περνώντας από δίπλα της, άραξα στην ξαπλώστρα μου, χωρίς να της γυρίσω καν το κεφάλι μου. Μετά από λίγα λεπτά την έπιασα να με κοιτάει επίμονα. «Βρήκες άτομο να παίξεις» είπα μέσα μου «αλλά δεν θα σου δώσω την ευχαρίστηση». Τσίτωσε. Σηκώνεται και πηγαίνει στην ξαπλώστρα άλλης φίλης της (θυμηθείτε είναι εξάδα όπως είπα στην αρχή και κάθονται ανά δυάδες η μία πίσω από την άλλη), πιο κοντά σε εμένα και συνεχίζει να κοιτάει. Η ξανθιά πήρε πρέφα ότι κάτι παίζει και αναφωνεί άκουσον-άκουσον: « Ε (το όνομα της). Μωρή γαμιόλααααααα. Πού είσαι; » Kάγκελο εγώ. Τί θέλει να πει ο...ποιητής; Η «Ε» την γράφει, σηκώνεται και έρχεται ακριβώς από κάτω μου, στην τελευταία σειρά με τις ξαπλώστρες. Πηγαίνει πάνω από άλλη φίλη της και αρχίζει και καλά να την πειράζει, της έδειχνε τα μέρη στο σώμα της που είναι άσπρα, επειδή την κάλυπτε το μαγιώ και χαχάνιζαν. Συνέχιζε πάντως το...βλεφάρισμα για να κόψει αντιδράσεις. Εγώ παρακολουθούσα διακριτικά, αλλά είχα πάρει την απόφαση να μην συμμετάσχω στο πάρτι επιβεβαίωσης που είχαν στήσει τα νέτα. Και πραγματικά το χάρηκα που απήχα. Μετά από λίγο, σηκωθήκαμε με τον φίλο μου και αράξαμε για ποτάκι στο beach bar, κόβωντας κάθε οπτική επαφή με τις ξενέρωτες.

Συμπέρασμα: Τί θέλετε επιτέλους από την ζωή σας ρε κορίτσια; Πείτε μας και εμάς, μήπως σας διευκολύνουμε δηλαδή... Γιατί εγώ πιστεύω ότι η «Ε» γούσταρε να γίνει φάση μεταξύ μας, αλλά πού να την αφήσουν τα ξενέρωτα, ημιθανή όντα, που την περιβάλλουν στην παρέα της και έχουν πρόωρη εμμηνόπαυση. Η απλά γουστάρουν μόνο επίδειξη και επιβεβαίωση. Και δεν ήταν λεσβίες, όλες έψαχναν για κατάσταση. Πιτσιρίκες εξάλλου, δεν είναι και εύκολο να κρυφτούν. Απλά έχουν τον εγκέφαλο...τυλιγμένο σε ζελατίνη! 

8 σχόλια:

  1. Το opener ήταν άψογο και νομίζω ότι πολλοί θα το χρησιμοποιήσουν. Από εκεί και πέρα έπρεπε να βάλεις αντιλιακό μπροστά της αλλά να πιάσεις και την κουβέντα (π.χ. "Ωραία παραλία" ή "Το νερό είναι καθαρό σήμερα" ή "Πολύ κόσμο έχει σήμερα, πανικός"). Κάτι να αρχίσει η κουβέντα. Και 2η κουβέντα σε στυλ "Και πριν 3 μέρες που είχα έρθει δεν είχε τόσο κόσμο, κι έκανα ώρα για να έρθω" (προκαλείς την ερώτηση "Που είναι τα δωμάτιά σας?", της απαντάς και την ρωτάς για εκείνη, σου λέει, λες πως τα έκλεισες απ' το diakopes.gr, πάει η κουβέντα στο Internet, μπούρου μπούρου).

    Δεν θέλει με τη μία "Έχεις αντιλιακό" κι ύστερα "Πάω να βουτήξω" και πλάγιο υπονοούμενο. Το κατάλαβε στάνταρ, πίστεψέ με. Ε μετά περίμενε να της ξαναμιλήσεις. Αλλά αν είχες πιάσει την κουβέντα και η φίλη της ήταν σπαστική κι έβλεπες ότι μπαίνει εμπόδιο θα της έλεγες απλά "Οκ, επειδή βλέπω ότι η φίλη σου θέλει να σου μιλήσει, έλα απ' την ξαπλώστρα μου σε 10 λεπτά να σε ρωτήσω κάτι για τα clubs" (αφορμή). Κι άμα δεν έρθει σε 20 πας και μιλάς σε άλλη.

    Χαλαρά. Εμείς είμαστε το έπαθλο, όχι αυτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δε νομίζω πως χρειάζονται ατάκες, εν προκειμένω. Χρειάζεται απλά, να μη μας ενοχλείτε όταν πηγαίνουμε ακόμη και για μια βουτιά. Να πω επίσης οτι αυτό που είναι απόλυτα ξενερωτικό στα όσα γράφτηκαν, αυτή η γεμάτη αλαζονεία νοοτροπία σας, οτι επειδή εσείς γουστάρετε να πηδήξετε , οποιαδήποτε απάντηση ή συμπεριφορά είναι κατακριτέα. Ουφ, πόσο χαίρομαι που δεν είμαι πια 19 χρονων, κι εδώ και έξι χρόνια δεσμευμένη.. είχα ξεχάσει πώς είναι οιχλέμπουρες (αν και μου το υπενθυμίζει η μοίρα του ..φύλου μου, όποτε τύχει να βγω ασυνόδευτη με καμιά φιλενάδα) ...
    Κρίμα που σκέφτεστε έτσι! φιλικά, Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οκ, μιας και ειμαι "ζεστός" από την προηγούμενη απάντηση, λέω να αναλύσω αυτή σου την άποψη.

    Λες ότι:

    1. Σας ενοχλούμε παντού και πάντα.
    2. Σας πλησιάζουμε μόνο για να σας πηδήξουμε.
    3. Είμαστε (αν όχι όλοι, οι περισσότεροι) χλέμπουρες.
    4. Από 1,2,3 --> να σας αφήσουμε στην ησυχία σας
    5. Τι καλά που είσαι δεσμευμένη εδώ και 6 χρόνια.

    Και τώρα οι αντίστοιχες απαντήσεις:

    1. Έστω ότι βλέπω μια πανέμορφη κοπέλα και θέλω να την γνωρίσω. Πώς θα γίνει αυτό αν δεν της μιλήσω; Πρέπει να βρώ μια σειρά από ενδιάμεσες παρέες μέχρι να φτάσω σε αυτήν (φίλη του φίλου του φίλου κτλ); EPIC FAIL.

    2. Δεν ξέρω αν στο έχουν πει, αλλά αρκετοί από εμάς ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΗΔΗΞΟΥΜΕ! Αυτό που θέλουμε είναι να γνωρίσουμε την Χ, Υ κοπέλα ώστε να δούμε αν ταιριάζουμε και σε άλλους τομείς ώστε να συνυπάρξουμε μαζί της (νομίζω σχέση το λένε...). Είναι λοιπόν πολύ πιθανό, ακόμα και το HB11 να έχουμε απέναντί μας να το σουτάρουμε, αν ανοίξει το στόμα του και πετάξει καμιά αντιαρματική.

    3. Το ότι μερικοί πετάνε μαλακίες για να κάνουν καμάκι δυστυχώς υφίσταται. Σκέψου όμως... μήπως με τα 1 και 2 αποκλείεις τελείως και αυτούς που ΔΕΝ είναι χλέμπουρες και θα σε/σας πλησιάσουν με το δέοντα σεβασμό; Μήπως να βάλεις μια ελεύθερη φίλη σου να μετρήσει τα πεσίματα που θα της κάνουν και να δεις πόσα είναι από χλέμπουρες και ποια όχι; Μήπως όμως το αποτέλεσμα θα είναι και αυτό πλασματικό γιατί με τον τρόπο σας αποθαρρύνετε ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ και απομένουν μόνο οι χλέμπουρες, οι οποίοι απλά «δεν νιώθουν»; Και στην τελική μήπως να κάνατε κάτι για να σπάσει αυτός ο φαύλος κύκλος (σας την πέφτουν μόνο οι χλέμπουρες  μαθαίνετε να κάνετε σκουπίδι τον άλλο  παίρνει η μπάλα και τους νορμάλ άντρες που αποθαρρύνονται  σας την πέφτουν μόνο οι χλέμπουρες);

    4. Θα σε παραπέμψω στην απάντησή μου στο άλλο σου σχόλιο και στα 3 posts που αναφέρονται σε αυτό. Αφήνοντας οι μεν ήσυχες τις δε, τι καταφέρνουμε; Εκτός κι αν θες να είσαι η μόνη που θα είναι σε μια ευτυχισμένη σχέση και δεν επιθυμείς το ίδιο και για άλλους. Τότε έχω να πω τούτο μόνο: Με ποιο δικαίωμα κανονίζεις έτσι τις ζωές των άλλων;

    5. Δικαίωμά σου να αγορεύεις «αφ’ υψηλού», αφού είσαι δεσμευμένη. Για σκέψου όμως, τι θα γίνει αν (όμη γένοιτο) χωρίσεις και βγεις πάλι «στη γύρα» για να βρεις ταίρι; Βάσει όλως των παραπάνω θα μείνεις μόνη. Τι θα κάνεις τότε;

    Σε όλα τα παραπάνω κολλάνε άπειρες ακόμα περιπτώσεις, αλλά πιστεύω ότι ένα Χ κεντρικό νόημα βγαίνει. Έχω να πω μόνο αυτό και τέλος: Αν εγώ, που είμαι ο πλέον παράλογος και απαισιόδοξος που έχει postάρει σε αυτό το blog, και που έχω σχεδόν «καταθέσει τα όπλα» (δες σχόλιά μου στο «Υπογεννητικότητα στην Ελλάδα!» ) βρίσκω αυτά που λες τραβηγμένα, φαντάσου τότε πόσο παράλογη είσαι. Και στο λέει αυτό κάποιος που πλέον το διαισθάνεται το ξεφτίλισμα να έρχεται από οποιαδήποτε ακόμα και αν διανοηθεί να πάει να ζητήσει ευγενικά και με απλά λόγια λίγο από το χρόνο της για να γνωριστούνε, εξ’ ού και τα «παραδομένα όπλα».

    Στα πόσα τέτοια «θύματα» θα σταματήσετε;

    Φιλικά (αλλά με το χέρι οπλισμένο όπως θα έλεγε και ο T. Roosvelt*).

    * Let us speak courteously, deal fairly, and keep ourselves armed and ready

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ Field Marshal,
    καταρχήν ευχαριστώ για τον κόπο που έκανες να μου δώσεις μια μακροσκελή απάντηση. Τις 2 άλλες απαντήσεις σου που έχουν αφαιρεθεί από το συντάκτη δεν πρόλαβα να τις διαβάσω.Δε φαντάζομαι να με στόλισες με τίποτα κοσμητικά?:) όπως συνηθίζουν οι ελληνάρες-όχι Έλληνες- που δεν είναι ικανοί να διαφωνήσουν με μια γυναίκα χωρίς να καταφυγουν σε χαρακτηρισμούς όπως π..α, πατσαβούρα και τα σχετικά.Αν δεν το έκανες προσπέρασε το σχόλιο. Εφόσον μιλάς όμορφα και λογικά θα σου απαντήσω όσο πιο αναλυτικά μπορώ.
    1. όχι, σαφώς και δε λέω πως το καμάκι είναι κατακριτέο.Αυτό έλειπε!Είναι το καλύτερο πράγμα.Αλλά ίσως δεν είναι όλοι οι χώροι κατάλληλοι.Μπορεί στην προκειμένη περίπτωση απλά να θέλει κάποια να χαλαρώσει στην παραλία με το μαλλί τζίβα,άβαφτη και να μην είναι στο μουντ για το παιχνίδι του φλερτ.Ο τόπος ίσως δεν ήταν ο κατάλληλος ούτε όλες οι στιγμές ίδιες.Εξ ου και το σχόλιό μου.
    2.οι πιο πολλοί που κάνουν καμάκι σε 19χρονα και είναι αρκετά μεγαλύτεροι (τουλάχιστον έτσι συμπέρανα από τη γραφή του Ξενερωμένου που συνέταξε το κείμενο)τι ακριβώς ψάχνουν σε τόσο μικρές ηλικίες αν όχι να πηδήξουν χωρίς περαιτέρω υποχρεώσεις? Ψάχνουν σοβαρή σχέση και... γάμου κοινωνία? Αν κάνω λάθος να ζητήσω ταπεινά συγγνώμη!
    3.προσωπικά είτε μου την έχει πέσει νορμάλ άνθρωπος είτε 'χλέμπουρας' π.χ. πουρό που δε βλέπεται,δεν έχω προσβάλει ποτέ άνδρα, δεν ταιριάζει στο χαρακτήρα μου.Δε χρειάζεται να ρωτήσω τρίτους για να σχηματίσω άποψη,μιλάω εκ πείρας. Από τους δέκα που θα την πέσουν οι πιο πολλοί είναι νορμάλ και ευγενείς.Αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο.Σχολίασα την κακόβουλη κριτική του κειμένου αναφορικά με ένα τυχαίο περιστατικό 'απόρριψης του φλερτ' που στέκεται σαν αφορμή για να μπει η ταμπέλα της σνομπ ή ξενέρωτης ή ξιπασμένης γκόμενας.Θεωρώ οτι είναι θεμιτό αν δε σου αρέσει κάποιος/-α να μην ασχοληθείς και να μην ανταποκριθείς στο φλερτ.Για όλους και όλες ισχύει δημοκρατία έχουμε:)
    4.δε βγάζω νόημα..Φυσικά και θέλω να είναι όλοι ευτυχείς.Αλλά κι αν δεν ήθελα ακόμη πώς έχω το δικαίωμα ή και την ικανότητα να επηρεάσω τις ζωές των άλλων??Δεν κατάλαβα ποιό σχόλιό μου εννοείς,στο κείμενο με το τηλέφωνο αναφέρεσαι?Τι σχέση έχει(θα σου απαντήσω και εκεί)?
    5.Δεν είμαι έξω από το χορό εφόσον κι εγώ μπορεί να βρεθώ πάλι μπακουρέ ειδικά αν σκεφτείς οτι οι άντρες συνήθως κερατώνουν και πουλάνε μια καλή σχέση για ένα νεότερο ή απλά διαφορετικό.. 'μοντέλο'.Αν μου συμβεί πάλι στη γύρα.Μη με γλωσσοτρώς λαμπάδα θα σου τάξω.Πού να μπλέκω πάλι με τον κάθε τρελό κυκλοφορεί πολλή σαβούρα και στα 2 φύλα. Αυτή είναι η αλήθεια.Αλλά ως αισιόδοξο άτομο αν μείνω μπουκάλα δε θα βάλω στο ίδιο τσουβάλι όλους τους άντρες όπως κάνετε κάποιοι με τις γυναίκες.
    Δεν έχω διαβάσει τα κείμενα ακόμα αλλά σιγά σιγά θα το κάνω, αυτό με την υπογεννητικότητα δεν το διάβασα. Αν θες τη δική μου γνώμη αυτό οφείλεται στο οτι αργούν όλοι να δεσμευτούν και να αναλάβουν ευθύνες.Οι άντρες παραμένουν ανώριμοι και καφρέ δε θέλουν δέσμευση παρά μόνο να περνάν καλά, οι γυναίκες θέλουν τον φτασμένο από την κούνια τύπο για να κάνουν την καλή ζωή.Και τα δύο φύλα φταίνε, μη ρίχνεις το μπαλάκι στη μία πλευρά.Η υπογεννητικότητα σε απασχολεί?Είναι πρώτη φορά στη ζωή μου που ακούω άντρα να παραπονιέται για κάτι τέτοιο!Μου κάνει εντύπωση.Ή είσαι παιδί-διαμάντι για σπίτι ή με δουλεύεις ψιλό γαζί.
    Πάντως ο λόγος που σχολίασα είναι απλός. Οι σχέσεις στην Ελλάδα έχουν πάρει την κάτω βόλτα.Οι γυναίκες παραπονιούνται για τους άντρες,οι άντρες για τις γυναίκες.Όλοι με το δίκιο τους.Αυτό θα πρέπει να μας προβληματίσει σοβαρά.
    φιλικά, Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν του τα έσβησα. Ο ίδιος τα έσβησε.
    Οταν λεει "αφαιρέθηκε από τον συντάκτη" εννοεί τον συντάκτη του σχολίου.

    Όσο για το Νο.2 που λες, ναι, όταν εγώ τα είχα με 19χρονο πέρυσι (και του έριχνα 8 χρόνια) σοβαρή σχέση έψαχνα. Όχι να πηδήξω και να φύγω. Αντίθετα, το συγκεκριμένο μικρό την έκανε γιατί...απλά βαρέθηκε! Της πέρασε ο ενθουσιασμός.

    Sorry που το λέω αλλά οι εποχές σοβαρής σχέσης δεν υπάρχουν σήμερα και για τα δύο φύλα. Δέξου το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή