Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Το καμάκι του μαλάκα

Η "το καμάκι του γλίτσα", πείτε τον όπως θέλετε.

Πριν από λίγες μέρες ήμουνα στο Γκάζι. Ήταν απογευματάκι γύρω στις 6-7, όταν έκατσα για λίγο στον πεζόδρομο απ' την πλευρά που είναι οι καφετέριες και περίμενα ένα φίλο.

Καθόντουσαν σε ένα τραπέζι τρεις γκόμενες, HB7.5, HB8 και HB8.5, ηλικίες περίπου 19-20. Ακριβώς δίπλα τους περίπου στο ένα μέτρο είναι δύο τύποι. Ο ένας φαινότανε νορμάλ κι ο άλλος ξυρισμένο κεφάλι και έδειχνε για βλακάκος. Η διαφορά τους με αυτές ήταν ότι ενώ η κοριτσοπαρέα καθότανε σε τραπέζι, αυτοί ήταν σε θέση για μπαρ. Οπότε ούτως ή άλλως για να τους μιλήσουν θα έπρεπε να σκύψουν, άρα σύμφωνα με την θεωρία του PickUp να χάσουν value. Κάτι ανάλογο ισχύει και στο club όταν είσαι όρθιος και σκύβεις προς το τραπέζι κάποιας ή αν την πλησιάζεις κολλητά στο αυτί για να της μιλήσεις ενώ παίζει δυνατά η μουσική.

Η ώρα περνούσε, ώσπου μετά από κάνα μισάωρο βλέπω τον τύπο με το ξυρισμένο κεφάλι να γυρνάει προς την παρέα που ήταν οι κοπέλες και να λέει κατά λέξη στη μία απ' τις τρεις:

"Να σας ρωτήσω κάτι; Κοπελιά, να σου κάνω μια ερώτηση; Δε μου λες, σου αρέσει ο πουρές;"

Η τύπισσα έμεινε ΚΑΓΚΕΛΟ! WTF! Ήταν λες και είχε κατέβει ο βλάχος από το χωριό, με χιούμορ 20ετίας και βάλε και πέταξε ότι παπαριά του ήρθε. Η κοπέλα πήρε ένα ύφος απορίας και συνέχισε να τον κοιτάει μήπως πει κάτι παραπάνω. Κι ο τύπος είπε προς το φίλο του:

"Κοίτα 'δω ρε μαλάκα, δεν τους άρεσε!"

Οι κοπέλες γύρισαν στη συζήτησή τους, ώσπου 2-3 λεπτά μετά οι τύποι ετοιμάστηκαν να αλλάξουν τραπέζι (για να συνεχίσουν προφανώς αυτό το "epic" καμάκι και σε άλλη παρέα) και φεύγοντας ο καράφλας τελείωσε το show καθώς είπε το μυθικό με φωνή αλά Σωτήρη Καλυβάτση από ΑΜΑΝ:

"ΓΓΓΓΓειαααααααα σας!"

Μετά από αυτό το mini story τι άλλο μένει να σχολιάσουμε. Αν με αυτή τη μαλακία που δέρνει κάποιους από εσάς περιμένετε πραγματικά ότι θα σας πάρει στα σοβαρά γκόμενα, τότε καλύτερα μη βγαίνετε έξω. Καθίστε μέσα και βαρέστε μια μαλακία στο YouPorn. Πραγματικά δεν αξίζει.

Αντίστοιχα οι γυναίκες έχουν κάθε λόγο να αγανακτούν, αλλά το ξέρουν πολύ καλά ότι δεν είμαστε όλοι έτσι κι ότι τουλάχιστον οι τόσο μαλάκες είναι μειοψηφία. Οπότε όσο φάουλ είναι αυτοί που λένε τέτοιες μαλακίες, άλλο τόσο φάουλ είναι κι οι ίδιες αν μας βάλουν όλους στο ίδιο τσουβάλι.

Όσο για την παραπάνω περίπτωση, η μόνη καλή αφορμή να ανοίξει το συγκεκριμένο 3 set ήταν όντως ένα κλασικό opener (εδώ ίσως και opinion opener μολονότι δεν τα γουστάρω και πολύ). Πάντως, πριν ανοίξετε ένα set απλά θυμηθείτε το εξής: Κάθε γυναίκα δέχεται μέσο όρο στη χειρότερη περίπτωση 5-10 πεσίματα την εβδομάδα. Το τονίζω, στη χειρότερη (που δέχεται περισσότερα και το ξέρετε). Σύνολο 260-365 το χρόνο. Σε 5 χρόνια, δηλαδή από τα 15 μέχρι τα 20, έχει δεχτεί 1.300-1.460.

Σκεφτείτε λοιπόν ότι την πέφτετε σε μία 22άρα και είστε στη σειρά ο Νο. 1850. Πιστεύετε ότι θα σας δώσει σημασία; Όχι! Γιατί έχει μάθει πως της την πέφτουνε, τι σκέφτεστε, πως θα σας αποφύγει κτλ. Οπότε θα πρέπει να είστε πραγματικά ξεχωριστός και πραγματικά πρωτότυπος.

Τι να κάνουμε. Παίζουμε με άνισους κανόνες.

1 σχόλιο:

  1. Αν ήμουν πάντως γυναίκα και μου την έπεφταν πάντα μαλάκες θα άρχισα να ανησυχώ και για άλλα πράγματα. Ο μαλακομαγνήτης είναι σαν το παράσιτο, τρέφεται κυρίως... εσωτερικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή