Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Το στήσιμο

Ραντεβού...στον αέρα!

Οκ, ξέρουμε ότι ένα ποσοστό γυναικών είναι τα λεγόμενα cockteasers. Δηλαδή τους αρέσει να παίζουν χωρίς να κάνουν τίποτα. Μπορεί και να κάνουν κάτι με κάποιον, αρκεί να περάσει πρώτα από έναν κουβά shit tests, να τις δουλέψει χοντρά και να μην πάρει στα σοβαρά αυτά που λένε.

Πέρυσι το φθινόπωρο λοιπόν μου έτυχε ένα εντελώς κουφό σκηνικό. Σε ένα online ραδιόφωνο όπου κάνει εκπομπή ένας φίλος μου, είχε φέρει καλεσμένη μια ακροάτρια. Έτσι όπως τσεκάριζε τα προφίλ των φίλων του, το μάτι της πέφτει πάνω στο δικό μου (το κανονικό προφίλ, όχι του Ξενερωμένου). Με κάνει Add, το βλέπω, τον ρωτάω τι και πως και μου απαντάει (ενώ ήταν στον αέρα μαζί της) ότι είναι η ακροάτρια και φίλη του εδώ και λίγους μήνες. Την κάνω add και όταν επιστρέφει σπίτι η γκόμενα με αρχίζει "στις γρήγορες" στο chat. Και "τι ωραία μάτια που έχεις" και "τι ενδιαφέρουσα που είναι η δουλειά σου" και πάει λέγοντας.

Μιλάμε για ένα ξανθό HB8 το οποίο μου έριχνε κάνα χρόνο. Οκ, ας πούμε ότι εγκρίνεται. Αυτό που δεν εγκρίνεται είναι ότι το προφίλ της ήταν πολύ ύποπτο. Είχε μόλις 7-8 φωτογραφίες στις οποίες ήταν μόνη της. WTF, φίλες δεν έχει; Δεν βγαίνει έξω; Είναι δεύτερο προφίλ; Είναι fake οι photos; Τι παίζει;

Την άλλη μέρα παίρνω τον φίλο μου τηλέφωνο: "Ρε μαλάκα, η γκόμενα είναι υπαρκτό πρόσωπο; Είναι όντως αυτό που βλέπω στις photos; Η μου κάνετε κι οι δύο πλάκα;" και μου λέει "Ναι ρε, εννοείται, κανονικές είναι οι photos, μη μασάς". Έτσι λοιπόν συνεχίζω την κουβέντα στο chat. Επειδή όμως με τόσα που είχα να κάνω στη δουλειά δεν πολυασχολιόμουν και πάντα άρχιζε πρώτη την κουβέντα, μια μέρα τα ψιλοπαίρνει που την έγραφα και μου αρχίζει στεγνή επίθεση:

"Τι θα γίνει, θα σε δούμε ποτέ;"

Ποιος ήρθε; Τι; Οκ, πάμε λοιπόν. Ας παίξουμε το παιχνίδι σου (κακώς βέβαια). Αυτό δεν μου φάνηκε και τόσο σαν shit test και αντί να της πετάξω ατάκα-neg όπως: "Βιάζεσαι, ακόμα καλά καλά δεν γνωριστήκαμε" ή κάτι παρόμοιο, δεν προλαβαίνω και με πιάνει απ' το λαιμό: "Σήμερα στις 12 θα είμαστε στο τάδε μαγαζί με φίλες μου, αν είναι πέρνα" (το οποίο μαγαζί είναι της γειτονιάς οπότε δεν είχα πρόβλημα στο να περάσω να τσεκάρω). "Οκ, έχω να πάω για ποτό τάδε ώρα, μάλλον θα περάσω μετά με ένα φίλο" της κάνω και συμπληρώνω: "Επειδή όμως δεν δίνω ραντεβού στα τυφλά, πες μου μία το τηλέφωνό σου". Τότε μου λέει το εξής: "Επειδή το τηλέφωνό μου χάλασε θα σου δώσω της φίλης μου που θα είμαστε μαζί. Γράψε...69...".

Το γράφω και στο καπάκι παίρνω τον φίλο μου: "Ελα, άλλη μια ερώτηση. Όντως έχει χαλάσει το κινητό της ή μου λέει παπαριές;" "Ναι ρε, αφού την έπαιρνα προχθες, ήταν κλειστό κι όταν βρεθήκαμε την ρώτησα και μου είπε ότι το άφησε σε μαγαζί για service". Oκ λέω, πάει κι αυτό, το εξακριβώσαμε.

Έρχεται λοιπόν ή ώρα της συνάντησης. Φεύγουμε απ' το bar όπου ήμασταν με ένα ξάδερφό μου για ποτό και ξεκινάμε κατά τις 12 παρά προς το bar όπου θα μας περίμενε μια κοριτσοπαρέα μαζεμένη. Βγάζω το κινητό μου και παίρνω πρώτα στο νούμερο που μου έδωσε η λεγάμενη για να σιγουρευτώ ότι είχαν πάει εκεί. Και ξαφνικά διαπιστώνω ότι ο αριθμός δεν ισχύει. Κι όχι μόνο δεν ισχύει, αλλά μου είχε δώσει...11 ψηφία!

Πηγαίνουμε λοιπόν κατευθείαν στο club, θεωρώντας ότι στην πληκτρολόγηση του Facebook θα έγινε μαλακία (shit happens τέλος πάντων) και....guess what, ανοίγουμε την πόρτα και βλέπουμε ότι δεν υπήρχε κανείς στο μαγαζί παρά μόνο μία παρέα!

WTF!! Epic στήσιμο και μάλιστα από κοινωνικό κύκλο. You got PWNED!

Σκέφτηκα να ρωτήσω τον φίλο μου το τηλέφωνο του σπιτιού της να της ρίξω ένα μπινελίκι αλλά θεώρησα ότι θα ήτανε πολύ needy. Και το άφησα έτσι.

Το επόμενο βράδυ ήταν online στο chat του Facebook.
Α: Το 'χεις βλέπω στο στήσιμο.
ΗΒ8: Ελα sorry, τελικά δεν πήγαμε.
Α: Πολύ ωραία. Κι εμένα γιατί δεν μου το είπες;
ΗΒ8: Δεν το σκέφτηκα. Δεν είχες το τηλέφωνο της φίλης μου να μας καλέσεις;
Α: Το τηλέφωνο που μου έδωσες είχε 11 ψηφία. Είναι το (τάδε)
ΗΒ8: Οκ.
Α: Αλήθεια, το σωστό τηλέφωνο ποιο είναι; Για να δω αν ισχύουν όσα λες.
ΗΒ8: Δε μπορώ να σου μιλήσω τώρα γιατί ετοιμάζομαι για έξω. Θα τα πούμε κάποια άλλη στιγμή.
Α: Οκ, πάρε ένα block για να ετοιμαστείς με την ησυχία σου.

End of story.

Το πράγμα είναι απλό. Ειδικά σε αγοράκια της περιοχής σας μην κάνετε μαλακίες. Αν θέλετε να παίξετε, παίξτε μέχρι το Λύκειο. Μετά θα σας παρεξηγήσουν. Κι όχι τίποτα άλλο. Αν διαδοθεί στην περιοχή σας ότι είστε cockteasers και δουλεύετε κόσμο, τότε θα πρέπει να κοιτάξετε για άλλες περιοχές.

Θα μας πειτε: "Η Αθήνα έχει 2 εκατομμύρια άντρες, άρα σας παίζουμε και σας γράφουμε στις παλιές μας τις γόβες". Οκ, ισχύει και αυτό. Δυστυχώς.

4 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην επαρχία -ευτυχώς- δεν ισχύει αυτό όμως φίλε Ξενερωμένε!Μήπως να μας έρθεις; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ισχύει το cockteasing στην επαρχία...; Λάθος κάνετε φίλοι...Εδώ πέφτει το χειρότερο και το ζω κάθε στιγμή (που λέει ο λόγος) Αλλά για να πειστείτε ελάτε βόρεια Ελλάδα να δείτε με τα μάτια σας.

      Διαγραφή
  3. Ξενερωμένος 23? Για κάνε login ως aRMi καλύτερα γιατί αν έχεις ίδιο nickname με τον Admin παίζει και Ban.

    ΑπάντησηΔιαγραφή