Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

PickUp Artist: Teamwork

Απαιτείται ομαδική δουλειά και όχι ανταγωνισμός.

(e-mail του συνεργάτη Acid Arrow)
Διαβάζω αρκετό καιρό το blog και είπα τελικά να μοιραστώ τις εμπειρίες μου μαζί σας. Θα ξεκινήσω με κάτι βασικό. Δεν ξέρω το παιχνίδι πως είναι στην Αθήνα και όντας από επαρχία θα μιλήσω με βάση αυτό το δεδομένο. Όλα αυτά που έχετε ακούσει ότι είμαστε Βλάχοι και νεάντερταλ καλά κάνατε και τα ακούσατε γιατί ισχύουν. Εάν είστε και εσείς από επαρχία περιμένετε όλο το άρθρο πριν βγάλετε τα συμπεράσματα σας.

Έχοντας βγει από μια δύσκολη σχέση στο παρελθόν αποφάσισα να εμβαθύνω στην έννοια player με προσοχή και σωστά βήματα. Και για να λέμε και του στραβού το δίκιο γιατί όχι? Δηλαδή ποιος ο λόγος να έχεις όλο τον μπουφέ μπροστά σου και εσύ να μένεις στο κοτόπουλο και μάλιστα με τα μούτρα? Τώρα πάλι εάν βρεις ένα φαγητό που σε γεμίζει και είσαι πλήρης καλώς να έρθει και μένεις εκεί. Εάν όχι δοκίμασε τα όλα δεν χάνεις τίποτα. Στην τελική ότι δεν σου αρέσει το φτύνεις και πας παρακάτω. Θα είσαι πάντα χορτάτος και θα ξέρεις ΟΛΑ τα “φαγητά”.

Το blog εδώ με βοήθησε πολύ να αποφύγω τις κακοτοπιές και σίγουρα μου έμαθε πολλά. Ένα από αυτά ήταν ότι πάσχουμε από έλλειψη κοινωνικής μόρφωσης αλλά το κυριότερο ήταν η γνωριμία μου με την τέχνη του Pickup.

Έψαξα, βρήκα και δεν έχασα. Ας μην πολυλογώ προχωρώ. Ένα από τα κυριότερα στην τέχνη αυτήν είναι ότι δεν μαθαίνεις να κάνεις καμάκι. Μαθαίνεις πώς να κτίσεις μια ζωή, να εμβαθύνεις στην προσωπικότητα σου, να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση και κυρίως να γνωρίσεις κόσμο μέσα από όλο αυτό. (Δεν το είχα αυτό το πρόβλημα αλλά σίγουρα με έκανε καλύτερο σε αυτό)

Όταν λέμε ομαδικότητα δεν είπα να πάρουμε τα κουμπούρια και να καταλάβουμε κάνα ύψωμα απλά πράγματα όπως να βοηθάμε ο ένας τον άλλον και όχι να βγάζουμε τα μάτια μας(αυτό το κάνουν οι ξενέρωτες όχι οι άντρες που φοράνε παντελόνια FYI). Το καλύτερο και ίσως το ποιο επικριτέο στην τέχνη του Pickup είναι να έχεις καλό wingman. Σου κάνει την ζωή σου ποιο εύκολη ένας fellow pickup artist και πάντοτε βγαίνουν και οι 2 κερδισμένοι.

Εγώ δυστυχώς είχα την ατυχία να μην έχω καλό wingman. Ο ένας κολλητός έπεσε με τα μούτρα σε ένα 4ρι και πλέον την είδε οικογενειάρχης ενώ η πραγματικότητα είναι ότι έκανε το 4ρι μάγκα και έγινε ταρίφας και ταμείο κοινής ωφελείας. Μεγια τον χαλκά στην μύτη bro. Ο άλλος κολλητός είναι στόκος ρε αδελφέ, δεν την παλεύει, έχει μείνει στο πάμε μπουζούκια με το cabrio μωρό μου? ΟΚ δεκτό είσαι καλός φίλος και καλή παρέα αλλά όχι για wingman. Να ανοίξω το μυαλό σου και να στα βάλω μέσα με το ζόρι δεν μπορώ. Υγεία και ευτυχία και καλή σου τύχη σε αυτόν τον τομέα. Αλλά μαζί μου δεν rollάρεις.

Έτσι ξεκίνησα το solo maverick style και άρχισα να πετώ μόνος. Gym, ψώνια, καφεδάκια και ποτάκια solo κατάσταση. Πάντοτε με style, αέρα, και σιγουριά. Καλή φάση και γνώρισα και κάνα δυο καλά ατομακια.

Περίπτωση 1η : Παρασκευή βράδυ τελείωσα gym και είπα να βγω μια βολτουλα για να πάρω τον αέρα μου. Φορώ τα ωραία μου (χωρίς υπερβολές σκουλαρίκια κλπ) καθαρός, με το καθαρό μου αυτοκινητάκι και με χαμόγελο του ενός εκατομμυρίου. Σκάω σε in μαγαζάκι που ξέρω ότι υπάρχει “υλικό” και πάω προς το μπαρ. Βρίσκω ένα ωραίο spot όπου μπορούσα να βλέπω το μαγαζί για να δω το στόχο μου. Για καλή μου τύχη διπλά μου έχουν καθίσει πριν από μένα δυο δυνατά νέτα (άνετα 9ρια και τα 2). Χαμογελαστές και ευχάριστες και οι 2 είπα να κάνω κινησουλα. Σε κάποια φάση όπως γελούσαν η μια έγειρε επάνω μου και αυτό ήταν το πρώτο έναυσμα για την αρχή.

Εγώ: Όπα κοπελιά βιάζεσαι ρώτα με πρώτα πως με λένε. (ένα καλό neg starter)

Αυτήν: Ωχ συγγνώμη είμαι η «τάδε» εσύ?

Ε: Δεν θα με συστήσεις και στην φίλη σου αυτό είναι το σωστό

Α: Σωστά από εδώ η «τάδε»

Και εκεί έχει αρχίσει το παιχνίδι με τα γνωστά ΙΟΙ και έχει αρχίσει και ζεσταίνει το κλίμα (όχι δεν δίνω άλλες ατάκες μελέτη μετά το άρθρο  ).Είμαι στο game και τις έχω κάνει να γυρίσουν προς την μεριά μου. Εκεί που είμαι έτοιμος να χτυπήσω τηλεφωνακι και ίσως και ένα καλό pickup για το βράδυ μιας και η μια έχει δείξει ανοιχτα δείγματα με επαφές, χάιδεμα σε ώμους κλπ. σκάει ο μπάρμαν με τρία σφηνάκια. Οοοοοοχι μην ξεγελιέστε το τρίτο δεν ήταν για μένα. Και τις φωνάζει προς την μεριά του για να τα πιουν.

Εκεί αρχίζει κάτι μπουρου μπουρου για ένα after club που ξέρει τον πορτιέρη και ενώ εγώ έχω μείνει στεγνός σκάει ένας άλλος και μου χώνει ένα μπουκάλι στην μούρη και μου λέει την θεϊκή ατάκα. «Ξέρετε το μέρος είναι πιασμένο και περιμένω μια παρέα μπορείτε να πατέ από την άλλη πλευρά?» Ξαφνικά? Δηλαδή όλο το βραδύ είμαι εκεί τώρα θυμήθηκε την παρέα που περιμένει? Και στο ακριβές σημείο του ειπανε να κρατήσει μέρος? Όχι απλά μου έλεγε να πάρω τα κουβαδακια μου να πάω σε άλλη παραλία. Τα νέτα φυσικά ψάρωσαν και με ξέχασαν κατευθείαν και έχω μείνει κλινικά νεκρός να ψάχνω από μου ήρθε η σφαλιάρα.

Εδώ δημιουργούνται 2 ερωτήματα. Ένα προς τον μπάρμαν. Για πες μου ρε παλικαρε στο 5λεπτο τις έχεις παρατήσει και κάνεις την δουλεία σου δηλαδή όλο αυτό το παρατράγουδο ήταν για να κόψεις εμένα? Η σου είπε κανείς ότι από την στιγμή που το νέτο κάθετε στο μπαρ είναι ιδιοκτησία σου? Well FU my friend με έχεις κάνει discredit γιατί σου ήμουν απειλή? Έπειτα για δουλεία πας όχι για καμάκι. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν τα έχω με τους μπάρμαν αλλά κάτι τέτοιοι φίλοι μου εάν είστε συνάδελφοι τους είναι ντροπή για το επάγγελμα σας. Αλλιώς θα σας συμπαθήσει ένας πελάτης όταν κάνεις bro κίνηση αλλιώς όταν κάνεις discredit. Ο συγκεκριμένος μόλις έφαγε μαύρο δαγκωτό. Και κατά πάσα πιθανότητα και άκυρο από τα νέτα.

Κουεστιον ναμπερ του: Γιατί ρε κοπελιά? Παίζεις όλο το βράδυ. To body language σου φωνάζει sex me up now mathafaka και μόλις δεις το τσάμπα σφηνάκι κατεβάζεις διακόπτες? Η ο μπάρμαν έχει περισσότερες μετοχές από στέλεχος μεγάλης εταιρίας? Οκ Ι know είσαι απλά ξενέρωτη και γουστάρεις να σφάζονται τα παλικάρια στην ποδιά σου και εσύ να ξύνεις τα….νύχια σου. ΟΚ your loss…

Περίπτωση 2η: Χειμωνιάτικη ηλιόλουστη Κυριακή από τις λίγες με ευχάριστη ζεστουλα. Είπα να πιω το καφεδάκι μου σε κεντρικό καφέ με εφημεριδουλα και επί τι ευκαιρία να βγάλω και το σκυλάκι μου βόλτα να δει λίγο κόσμο. Κυρία το λευκό ελβετικό ποιμενικό μου και ανάμεσα στον κόσμο. Δεν ενοχλεί, άρτια εκπαιδευμένο από επαγγελματία του είδους.
Έχουμε αράξει στην καναπεδαρα μας, εγώ πίνω το καφεδάκι μου στον ήλιο διαβάζοντας εφημερίδα αλλά με ανοιχτό το ραντάρ πάντα η Shiva(το όνομα του σκύλου ένεκα θηλυκό) κάνει παιχνιδάκια ήσυχα με κάνα περαστικό παιδάκι, παρατηρεί τον κόσμο και γενικά έχει και ένα στυλακι κιουριας. Μετά από κάνα μισάωρο σκάνε δίπλα μου τρεις κοπελίτσες κουκλάκια (δυο 7ρια και ένα 8ρι). Σκάει ο κλασσικός καγκουρας σερβιτορεξ «τι θα πάρουν τα κορίτσια μας?» και του δίνουν παραγγελία. Η Σίβα όντας μπροστά από μένα έχει κάνει κίνηση πρώτη. Τα «Αχού τι γλυκοοοοο» και τα «τι καλό δικό σας είναι» έχουν αρχίσει με εμένα να απαντώ ψιλοαδιαφορα. Ξαφνικά σκάει η μια το κινητό και πάει να βγάλει Φώτο. «Όπα κοπελιά τις Φώτο με τον σκύλο τις χρεώνω 5 ευρώ».
Αυτό ήταν…η αρχή έγινε. Πιάνουμε το ψιλολοι με την Σίβα να είναι το επίκεντρο της κουβέντας. Εγώ από την θέση μου περιμένω να με καλέσουν στην παρέα τους. Και με τα ΙΟΙ να έρχονται με κάλους ρυθμούς. Εκεί που είμαι έτοιμος να κάνω κίνηση να κάτσω μαζί τους έρχεται ένας γλοιώδης τύπος ντυμένος πρωινιατικα με ένα λαμέ κουστούμι τύπου «τραγουδώ στα μπουζούκια άμα λάχει» και συστήνετε ως ο PR του καταστήματος και αρχίζει τις ερωτήσεις για τον καφέ και εάν είναι από εδώ και αλλά τέτοια. Σε κάποια φάση ακούω να τους ρωταει διακριτικά εάν τους ενοχλεί ο σκύλος και κάθετε εκεί και αρχίζει το πιτσι πιτσι. Γυρνώντας στην εφημερίδα μου ο σερβιτορεξ του οποίου έριχνα 10 – 12 χρονάκια (30 είμαι εγώ) έρχεται με ύφος και μου λέει « ξέρετε μας κανανε κάποια παράπονα για τον σκύλο σας μήπως θα μπορούσατε να τον πάρετε?». Ίσως κάπου εδώ δεν χρειάζεται να τονίσω τι σημαίνει αυτό. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Λοιπόν για αυτούς που εισέρχονται τώρα στο art του Pickup αυτό λέγετε discredit και είναι κατακριτέο. Μην κάνετε σε άλλους αυτά που δεν θέλετε να σας κάνουν δεν λένε? Στην επαρχιώτικη περίπτωση δεν παίζει να αντιδράσεις γιατί ο καυγάς ξεκιναει σαν φωτιά σε βενζινάδικο. Σε παλιότερο άρθρο του συντάκτη αυτού του Blog έχει αναφερθεί η περίπτωση με τους PR κλπ. οπότε περιττό να το θίξω ξανά. Εγώ θα θίξω το θέμα discredit. Ο μπουφές είναι μεγάλος και φτάνει για όλους παίξτε ομαδικά και γίνετε μέλη της ομάδας. Όταν κερδίζει η ομάδα κερδίζετε και εσείς. Τώρα κάποιοι θα πείτε πήγαινε σε άλλο μαγαζί, όταν όμως αυτοί οι τύποι έχουν τον πρώτο λόγο στην πόρτα, τα μαγαζα χωρίζονται σε αρένες κονταρομαχίας και σε λιβάδι με πηγάδια άρα οι επιλογές λιγοστεύουν οπότε πρέπει να παίξεις διακριτικά. Το ότι πιάνει κουβέντα κανείς και γνωρίζει κόσμο σε ένα μαγαζί είναι + για το μαγαζί αλλά και για σένα σαν επαγγελματία φίλε εργαζόμενε στον χώρο της διασκέδασης. Αυτού του είδους συμπεριφορές λέγονται νταβατζηλίκι και είναι παράνομο. Παιχτε σωστά και ανοιχτα και αφήστε τον κόσμο να κάνει φιλίες και γνωριμίες. Δεν σημαίνει ότι ντε και καλά πάω να βγάλω γκόμενα. Εάν με δεις να γίνομαι ενοχλητικός be a bro και ρίξε σύρμα εάν είμαι σωστός θα μαζευτώ στην γωνιά μου. Και εσύ θα έχεις κάνει ένα καλό και εγώ θα το εκτιμήσω. Εάν τα πάω καλά και τσοντάρεις αύριο θα είμαι πάλι στο μαγαζί που δουλεύεις και που ξέρεις ίσως εάν είμαι κύριος σου πω από εδώ η φίλη της δικιας μου man κάνε game. Πάλι κερδισμένος είσαι.
Όσο για τα κορίτσια δεν ξέρω τι σοι άχυρο έχετε στο κεφάλι σας αλλά βάλτε προτεραιότητες. Και κυρίως μάθετε να φέρεστε στους συνομιλητές σας. Τώρα πάλι εάν δίνετε αξία σε ένα κερασμένο καφέ η στον κάθε σερβιτόρο-μπάρμαν-PR κρίμα δικό σας.

Team play above all and be bros not hoes…

8 σχόλια:

  1. φίλε , ειλικρινά αφού διάβασα και τις δύο ιστορίες αυτές στο άρθρο σου , με έπιασε ενας κόμπος στο στομάχι , και λυπήθηκα καί νευρίασα για πάρτυ σου....ρε φίλε σα να τα έζησα ο ίδιος, ντροπή τους πάντως. Και γω έχω αντιμετωπίσει μια δύο φορές τέτοιου είδους αντιμετώπιση εδω στην Αθήνα , αλλά μονάχα ματιές απο διαφόρους που ίσως ζηλεύανε που είχα ξαπλάρει διπλα στις δυο ομορφούλες στις ξαπλώστρες ..όχι όμως και τέτοια σκηνικά .... κρίμα και ντροπή τους και πάλι

    Επαρχία να σε πώ την αλήθεια φίλε δεν εχω καμμιά κακιά εντύπωση , απο Κοζάνη κατάγομαι και γω αλλα μένω Αθηνα ,τα βλέπω εκειπάνω οι πιο πολλοί γνωρίζονται εστω φατσικώς ή χάρη στα καμωματά τους που μαθευτήκανε στη πόλη , μήπως εκειπέρα στα μέρη σου επειδή είσαστε λίγοι και μετρημένα τα κορίτσια κάποιοι σώνει και καλά πρέπει ή να καπαρώσουν το κορίτσι πριν απο σένα ή να σου χαλάσουν την φάση ? Δε το καταλαβαίνω αυτό....εγω και σε κλαμπάκια εδώ στην Αθήνα μέχρι και ξένοι με έχουν χτυπήσει στη πλάτη λέγοντας "ωραίος ρε" ή "αιντε το κτυπησες μεγάλε" μεστο ποτό τους και αυτοί σαν έχω κάνει ενα καμάκι η τελοσπάντων έφερνα σβούρα στη πίστα κάποιο κορίτσι... εγώ πιστεύω φίλε με τον τρόπο σου στην Αθήνα θα μέτραγες κατακτήσεις , είναι λίγο πιο απρόσωπα τα πράματα εδωπέρα , κακά τα ψέμματα ολοι ξένοι αναμεταξύ ξένων , χαχ και αμα σας δούν καμμιά φορά σε κάποια μαγαζιά εδωπέρα ζευγαράκια μεστο μπλαμπλα σας - στην τελική χρώμα και ζωντάνια φέρνει ενα ζευγάρι στην εικόνα του μαγαζιού , σε κερνάνε και στο ξεκάρφωτο κάνα σφηνάκι ,δε σε πετάνε έξω με "ευγενικό τρόπο"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν και μεγάλωσα στην επαρχία και ξέρω τι σημαίνει να ζεις σε κλειστή κοινωνία κλπ, ομολογώ ότι δεν περίμενα τέτοια έκβαση στο άρθρο σου. Περίμενα κάτι που θα είχε να κάνει με κουτσομπολιό ή κάτι παρόμοιο τέλος πάντων. Κατ' αρχάς μου έκανε εντύπωση το ότι είδες τόσες κοπέλες 7-8+ άγνωστες σε σένα! Εμείς για ένα ποτό βγαίναμε και δεν βλέπαμε μια καινούρια φάτσα να κόψουμε. Μόνο στις διακοπές αυτά που έσκαγε και κάνας τουρίστας.Αν πάλι μία στο εκατομμύριο βλέπαμε κάποιον καινούριο... Με μία κίνηση προς τον διπλανό μας ή τον από πίσω μας ή τον μπροστινό μας, μαθαίναμε αμέσως όνομα ηλικία επάγγελμα.
    Τώρα για τα του άρθρου έχω μείνει λίγο speechless η αλήθεια να λέγεται. Ειδικά ανάμεσα σε άντρες δεν περίμενα τέτοιον ανταγωνισμό - ειδικά στην επαρχία που το εκάστοτε target group είναι μικρό και ανακυκλώνεται διαρκώς. Δηλαδή εγώ αυτό έβλεπα να γίνεται ανάμεσα σε εμάς τότε. Σήμερα τραβιέται ο Χ με την Ψ, αύριο θα τραβιέται ο Ζ με την Ψ και πάει λέγοντας.
    Παρ' όλα αυτά, ας φανώ εριστική ή μέχρι και ρατσίστρια, αλλά υπενθυμίζοντας ότι κι εγώ επαρχιώτισσα είμαι κι ας μένω πλέον στην Αθήνα, παίζει ρόλο το να μετράς. Θα θαμπωθεί η επαρχιώτισσα από το ότι είσαι PR (lol, seriously αυτό; Εμείς δεν ξέραμε καν τι είναι PR σε μαγαζί-πόσο μάλλον να γνωρίζαμε και κάποιον τέτοιο)ή από το κερασμένο σφηνάκι. Θα θαμπωθεί από το αμάξι και από το μηχανάκι και από τα πάντα. Γι' αυτό έχει γεμίσει ο τόπος κάγκουρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. άσχετο βέβαια αλλά , φίλη μου Νούμερο , όσο περνάει ο καιρός πιστεύω σε συμπαθάω και περισσότερο... είναι αλλιώτικα στην επαρχία και γώ οποτε ανεβαίνω για υποχρεώσεις ,μετά σκάνε τα τηλ απο τον ξάδερφο μου ή την ξάδερφη μου νιόπαντρη τώρα πια , η μία ξετρελάθηκε λέει ή αλλη ρώταγε ποιος ήμουνα κάποια απ το χωριό που φυγε φοιτήτριουλα σε κάποιο νησί με έστειλε και γράμμα με μια φωτό στο σπίτι μου και ένα ραβασάκι για να ξεκινήσουμε αλληλογραφία .....είναι άλλη φάση η επαρχία και ώρες ώρες λέω βρε μήπως κάνω λάθος και κάθομαι στην Αθήνα ?? αλλα είμαστε άλλο πράμα και μεις εδωπέρα....σιγουράκι πάντως το χω οτι ο αδερφός ο Acid Arrow εδωπέρα θα χε άλλη επιτυχια !στανταρ .....κανονισε να κατέβεις κάνα τριήμερο αδερφέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα αδραξω της ευκαιριας και θα επισκεφτω την Αθηνα as soon as possible. Εχω αρκετους φιλους και την επισκεπτομαι συχνα ουτος η αλλως...τωρα να αναφερω οτι τα περιστατικα γινανε στην Λαρισα που ειναι μεγαλη πολη αλλα με μικρα μυαλα...γενικα εχει κοσμο αρκετο και μπορεις να μπεις ανετα στο πληθος αλλα οχι οπως στην Αθηνα.

    Οσον αφορα το θεμα bros μου εχει τυχει οσο ημουν στην Αθηνα σε επαγγελματικο ταξιδι να γινει κονεδακι και μαλιστα χαρις εναν μπαρμαν που το παιδι ειχε ορεξη και μπορεις να πεις φτιαχνοταν οταν ειχε παιχνιδι το ποστο του.Και μπραβο του.

    Τωρα και εγω λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων δεν ειναι ειμαι τοσο μεσα στα πραγματα και στην κυκλοφορια οσο θα ηθελα αλλα οταν ειναι να βγω θα ειναι και λιγο vague η παρουσια μου οποτε κερδιζω ποντους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε Hondakia ON TOPIC ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
    Για ιστορίες υπάρχει το forum των PUA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δε ξέρω για πόσο επαρχιακή πόλη μιλάμε (γιατί και η Λάρισσα ή το Ηράκλειο επαρχιακές πόλεις θεωρούνται αλλά κοντεύουν και το μισο μύριο κόσμο)πάντως τα σκηνικά με τους PR είναι αρκετά συχνά.
    Χαρακτηριστικά σου λέω οτι έχουμε σταματήσει να πηγαίνουμε σε συγκεκριμένο μαγαζί που πηγαίναμε κοντά 3-4 χρόνια ανελλιπώς διοτι ο PR ήθελε όλα τα γκομενάκια για πάρτυ του και συνήθως μας έχωνε παρέα με όλα τα κοντάρια στη μια πλευρά του μαγαζιού (ενώ τα γκομενάκια στην άλλη) ή μας σήκωνε απο το μπαρ για να στριμώξει κάποια γυναικεία παρέα.

    Στη τελική ας κάτσουν μόνοι τους με τις γκόμενες (οι οποίες σημειωτέον μόλις σταματήσει το τζαμπέ θα την κάνουν για άλλα λιμάνια), όσο για εμάς ευτυχώς υπάρχουν και άλλα μαγαζάκια χωρίς PR με ΠΟΛΥ καλύτερο κόσμο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν και λίγο παλιό το άρθρο, το οποίο και βρήκα τυχαία, πως μπορώ να επικοινωνήσω με τον "Acidarrow";
    Thanks.

    ΑπάντησηΔιαγραφή