Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

PickUp Artist: Καμάκι Νο.3

Έμπειρη HB 9+ μόνη, ψάχνει.

Το συγκεκριμένο sargάρισμα (sarging=βγαίνω για καμάκι) μου έμεινε χαραγμένο για έναν και μόνο λόγο που θα σας εξηγήσω στο τέλος, για να μην σας κάνω spoiler.

Έχω βγει με παρέα για ποτό και κατά τις 01:00 σκάει μήνυμα από φίλο που είχε party. Εκείνες τις μέρες ήταν γιορτές, οπότε το θεώρησα μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσω την τύχη μου, μιας και στο μαγαζί που ήμουν αρχικά, δεν παίζανε πολλά νέτα. Ήμασταν ένα ζευγάρι κι ένας φίλος, σύνολο τέσσερα άτομα. Ο φίλος πήγε αλλού, εγώ με το ζευγάρι πάω στο party. Καλύτερα δηλαδή, γιατί αν ο φίλος μου ερχόταν για wingman, θα πέταγε καμιά άκυρη παπάρα και θα έπαιρνα τ'@@ μου πανηγυρικά.

Σκάω λοιπόν με το ζευγάρι που σας λέω Βόρεια Προάστια. Τα παιδιά ξέρανε καλύτερα τον τύπο, γι' αυτό και τους περίμενα στην πόρτα για να κάνουμε είσοδο μαζί και να με συστήσουν. Το σπίτι του παιδιού ήτανε...ξέρετε τώρα, από εκείνους που "πεινάνε" (πισίνες, μπαρ με δύο άτομα μέσα, DJ κι ένα σωρό παπάδες). Η ώρα ήταν 03:30 και ήταν πάνω που είχαν αρχίσει να φεύγουν οι πρώτοι. Σύνολο παίζανε 50-60 άτομα. Ευτυχώς από νέτα είχε καμιά δεκαριά. Με μία γύρα στο δεκάλεπτο είδα ότι αυτό που άξιζε περισσότερο απ' όλα ήταν στην άλλη άκρη του μπαρ. Το να πάω απ' την άλλη ήταν αδύνατο, όμως για καλή μου τύχη, μετακόμισε (μαζί με τις δύο φίλες της κιόλας) ακριβώς μπροστά μου.

Λέω στον φίλο μου να μου την συστήσει...διακριτικά. Ο φίλος μου μάλιστα ήξερε ότι η γκόμενα είναι όντως single, άρα διάβαζα βουλωμένο γράμμα. Κοντοστέκεται όμως και προσπαθεί να σκεφτεί ατάκα για να μιλήσει. Περνάνε 2-3 λεπτά και λέω "δε γαμιέται", πάω για PickUp.

Α: Να σε ρωτήσω, η μουσική που βάζει ο DJ δεν είναι κάπως άκυρη;
Γ: Ναι, έχεις δίκιο.
Α: Αυτό ακριβώς έλεγα και στον (*όνομα_φίλου*). Έλα 'δω ρε συ να ακούσεις (του κάνω νόημα και έρχεται). Ορίστε, και η φίλη σου συμφωνεί. Πετάει κάτι κομμάτια ο τύπος, και μου θυμίζει τους DJ στο χωριό που βάζουν τα άκυρα ελληνικά από αρχές δεκαετίας '90, "Σαν να μπαίνει η Άνοιξη και τέτοια" και ξενερώνουν όλοι, μα δεν είναι τραγικό;
Γ: Ναι, βασικά εδώ και ώρα έτσι είναι. Προηγουμένως να δεις τι τραγικά έβαζε.
Α: Είσαι κι εσύ της ξένης μουσικής, ε;
Γ: Ναι περισσότερο ξένη ακούω.

Απλό opener με θέμα την μουσική. Αν ο φίλος σας κολώνει να σας συστήσει μπαίνετε κάπως έτσι. Φυσικά τον κάλεσα για να δείξω ότι "συζητάμε ως παρέα" και μετά από 2-3 λεπτά την έκανε από μόνος του διακριτικά.

Α: Απ' ότι βλέπω είσαι με παρέα. Είστε κολλητές;
Γ: Με τις περισσότερες ναι, αυτή εδώ είναι η ξαδέρφη μου.
Α: Αυτό θα έλεγα μόλις τώρα. Μοιάζετε αρκετά στο πρόσωπο. Έχετε τις ίδιες εκφράσεις.
Γ: Ναι, μας το έχουνε πει.
Α: Δεν συστηθήκαμε.
Γ: (*το_όνομά_της*)
Α: Χάρηκα. (*το_όνομά_μου*) (χειραψία) Δεν θα με συστήσεις στις φίλες σου; Αυτό είναι το σωστό.
Γ: Από εδώ η (με συστήνει σε όλες)
Α: Ποια είναι η καλή και ποια είναι η κακιά;
ΓΦ: (φίλη της) Αυτή είναι η κακιά.
Γ: Ψέματα λέει, αυτή είναι η κακιά.

Μετά αρχίζει το παιχνίδι. Από εδώ και πέρα φυσιολογική συζήτηση. Ρωτάμε ο ένας τον άλλο περιοχές και με τι ασχολείται ο καθένας.

Α: Ενδιαφέρον ακούγεται.
Γ: Ναι, βασικά ήμουνα Λονδίνο 4 χρόνια. Γύρισα από σπουδές πριν από 2 χρόνια. Και τώρα δουλεύω, αν και δεν είμαι και τόσο ικανοποιημένη και σκέφτομαι να ξαναφύγω.
Α: Καλά δεν είσαι και η μόνη που το σκέφτεται. (από μέσα μου: "Τι μαλακίες λέει, όλες έχουν λυσσάξει να φύγουνε"). Στο Λονδίνο να φανταστώ ότι θα γνώρισες αρκετούς Έλληνες έτσι; Έχω πάει τρεις φορές και είναι πολύ ωραία. Έχω αρκετούς γνωστούς εκεί.
Γ: Ναι, ήτανε πολύ καλά. Κοίτα, είχε Έλληνες αλλά δεν έκανα και τόσο παρέα μαζί τους. Κυρίως με ξένους. Άντε κάνα δυο ελληνίδες φίλες είχα.

Τώρα εδώ έρχεται το σημείο που αναρωτιέσαι "WTF, σνομπάρεις τους Έλληνες ενώ είσαι σε ξένη χώρα για να το παίξεις international ή απλά έτυχες σε κάγκουρες και τους απέρριψες όλους. Και καλά να πω ότι γνώρισες 2-3 μαλάκες. Αλλά όλοι οι Έλληνες στη σχολή ξεφτίλες ήτανε και τους είχες στην απ' έξω;"

Εν τω μεταξύ η τύπισσα με ρώτησε ηλικία, της λέω 28, όταν με ρωτάει "πόσο με κάνεις" της απαντάω 25-26, μου λέει ότι σε λίγους μήνες κλείνει τα 30 και σκαλώνω! Μιλάμε τώρα για μια θεογκόμενα, μελαχρινό με μπαλκόνια αεράτα και γαλάζια μάτια. Ήτανε να την πιεις στο ποτήρι, ούτε καν σου πέρναγε απ' το μυαλό ότι είναι 30.

Τεσπά, με τα πολλά βάζω στη κουβέντα και την ξαδέρφη της, την ρωτάω με τι ασχολείται κτλ. Ύστερα από λίγο αρχίζει ο χορός. Τσιφτετελάκια και μαλακίες. Εκεί λοιπόν την πιάνω κι αρχίζουν τα πρώτα IOI. Την χορεύω, χορεύω όμως και τις φίλες της, ώσπου αρχίσει να ψιλοζηλέυει και με παίζει με πλάτη. Κωλοτριψίματα και ιστορίες. Περιττό να πω ότι με καύλωσε απίστευτα αλλά ήμουνα ψύχραιμος.

Γυρνάμε πίσω στη θέση μας κι αυτή φεύγει στο πεντάλεπτο με τις φίλες της στα...ενδότερα για να χορέψουν. Εγώ γυρνάω προς το φιλικό ζευγάρι που είχαμε έρθει μαζί και πιάνω την κουβέντα. Το νέτο γυρνάει μετά από 10 λεπτά και μου γνέφει σε φάση "Έλα να σου πω".

Γ: Για πες μας με τι άλλο ασχολείσαι;
Α: (Της λέω με τι ασχολούμαι, διάφορες ιστορίες κτλ. γίνεται ευχάριστη κουβέντα...). Εσύ;
Γ: Μου αρέσουν οι Latin χοροί. Έχω καιρό να πάω βέβαια, στο Λονδίνο πήγαινα γενικά.
Α: Άντε. Είχα πάει πριν από λίγες μέρες στο *όνομα_club*. Να κανονίσουμε καμιά φορά.

Με τα πολλά περνάει κανένα δεκάλεπτο και μου λένε οι φίλοι μου ότι θα την πουλέψουνε. Ο φίλος μου μάλιστα μου γνέφει "Εσύ άμα θέλεις κάτσε". Οπότε εδώ είμαι σε δίλημμα. Μένω και το ψήνω κι άλλο, αλλά έχω να αντιμετωπίσω και τις φίλες της που μπορεί να μου κάνουν close ή την πουλεύω και ανταλάσσουμε τηλέφωνα, στέλνοντάς της μήνυμα ότι "Ήρθα με την παρέα μου;" Προτίμησα το δεύτερο. Άλλωστε καναπές για bounce δεν υπήρχε. Έπρεπε να την βγάζαμε στο όρθιο και θα είχα εκτεθεί αν έμενα.

Α: Δυστυχώς πρέπει να φύγουμε.
Γ: Οκ..
Α: Αν θέλεις να ανταλλάξουμε τηλέφωνα να κανονίσουμε κανένα Latin κάποια στιγμή.


Ανταλλάσσουμε λοιπόν τηλέφωνα και έρχεται η ώρα της κλήσης. Όπως έχουν πει λοιπόν και οι γνωστοί PickUp Artists, δεν υπάρχει "ο κανόνας των 3 ημερών" που να λέει "Πάρε τηλέφωνο την 3η μέρα". Παίρνεις όταν είναι να πάρεις. Αν το καθυστερήσεις και πολύ μπορεί να σε έχει ξεχάσει.

Την παίρνω λοιπόν την επόμενη μέρα το βράδυ. Κανονικά είχα σκοπό να πάρω την μεθεπόμενη μέρα, για να ψηθεί λίγο, αλλά αν δεν πειραματιστούμε σε αυτό το ρημάδι το blog δεν θα βγάλουμε συμπεράσματα. Όχι ότι θα αλλάξει το πότε θα την πάρεις. Αν γουστάρει έχει καλώς. Anyway, ακολουθεί το τηλεφώνημα (κάνω skip τις χαιρετούρες).

Α: Τι λέει, το γλεντήσατε χθες;
Γ: Ναι, κάτσαμε μέχρι αργά.
Α: Α ναι; Τι ώρα φύγατε;
Γ: Ε κατά τις έξι....αλήθεια πως και με πήρες τηλέφωνο;

(Εδώ η ερώτηση ήταν λίγο άκυρη. Δηλαδή το τηλέφωνο το έδωσε για να παίξουμε τις κουμπάρες;)

Α: Απλά πήρα να δω τι κάνεις.
Γ: Καλά είμαι. Έχει γενέθλια μια φίλη μου σήμερα κι ετοιμαζόμαστε να της κάνουμε party έκπληξη, κι όπως καταλαβαίνεις είμαστε στο τρέξιμο.
Α: Α, ενδιαφέρον. Να την χαίρεσαι λοιπόν.
Γ: Ευχαριστώ. Εσύ τι κάνεις;
Α: Τώρα μαγείρευα πριν λίγο και μόλις τελείωσα.
Γ: Α ξέρεις να μαγειρεύεις κιόλας; Τι έφτιαξες;
Α: Μπιφτέκια με πατάτες.
Γ: Α ναι; Καλά τα κάνεις;
Α Να φας από μένα και να γλύφεις και τα δάχτυλά σου.
Γ: Τι κιμά πήρες;
Α: Κοίτα, η σχέση μου με τον κιμά είναι μόνο στα μακαρόνια. Τα συγκεκριμένα μπιφτέκια ήταν κατεψυγμένα.
Γ: (με υφάκι) Κατεψυγμένα; Μμμμ! Μας ξενέρωσες! (Shit test)
Α: Α ναι; Εμ, άντρας είμαι. Και που τα καταφέρνω μέχρι εκεί μια χαρά. Αν εσύ τα καταφέρνεις καλύτερα αν θέλεις να μας καλέσεις να φάμε απ' τα χεράκια σου να σε δούμε. (με γέλιο αυτή η ατάκα για να το πάρει ως neg)
Γ: Καλά, θα δούμε. Ε, πρέπει να... (εκεί κατάλαβα ότι ήθελε να την κάνει απ' το τηλέφωνο γιατί ήταν στο τρέξιμο, οπότε είπα να κάνω εγώ το close).
Α: Οκ, αυτά που λες. Άντε να σ' αφήσω μιας κι έχεις ετοιμασίες, έχω κι εγώ να κάνω λίγη δουλίτσα στον υπολογιστή.
Γ: Οκ, θα τα πούμε.
Α: Να κανονίσουμε αν είναι μέσα στη βδομάδα για κάνα ποτάκι. Βγαίνεις καθημερινή ή μόνο Σαββατοκύριακα;
Γ: Εεε, δε βγαίνω. Γενικά δεν βγαίνω.
Α: Οκ, καλή συνέχεια.

WTF!!!! Δε βγαίνω???
Μιλάμε για γείωση που φτάνει μέχρι τον πυρήνα της Γης! Πως είναι δυνατόν μια γκόμενα στα 30 παρά κάτι να είναι ΤΟΣΟ ξενέρωτη; Πήρε λοιπόν την επιβεβαίωσή της στο party, χόρτασε και "γεια σας". Θα συνεχίσει την μίζερη κι αραχνιασμένη ζωή της, όπως πολλές άλλες. Μέχρι πότε όμως;

Ο λόγος που μου έμεινε αυτό το PickUp είναι διότι ΜΟΝΟ στις Ελληνίδες μπορεί να τύχει να ανταλλάξετε τηλέφωνα, να σου δείξουν IOI και την επόμενη μέρα να κάνουν ότι δεν σε ξέρουν. Άρα αν δεν σκοράρεις, μην κάνεις καθόλου χαρούλες.

Τα PickUp μου μέσα...

PickUp failed.

12 σχόλια:

  1. "θεογκόμενα, μελαχρινό με μπαλκόνια αεράτα και γαλάζια μάτια" και με έναν κάλο που υποκαθιστά τον εγκέφαλο της ΝΑΑΑ με το συμπάθειο, είναι η σωστή περιγραφή.. Δεν φταίει αυτή που τον έχει εκεί, φταίς εσύ αγαπητέ μου που δεν τον είδες κ σκόνταψες πάνω του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπα, μήπως να μυρίσω τα νύχια μου; Η μήπως πάνω στο μέτωπο θα πρέπει να γράφει "Καριόλα" για να το ξέρω να μην πλησιάζω;

    Και που να δεις το Νο.4. Έχει και συνέχεια.

    Α και που 'σαι, εσένα σου έχω στείλει μήνυμα στο FB να σε ρωτήσω τι εννοούσες σε κάποιο comment και μας έχεις συνδέσει με Κάιρο. Τις μαϊμουδιές του φύλου σου ξέρεις να τις κατηγορείς, την καμπούρα σου όμως δεν την κοιτάς.

    Φιλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην μου ταράζεσαι συντάκτη μου!!! Περιμένω το 4ο εναγωνίως, μου κίνησες την περιέργεια.. :)

      Διαγραφή
  3. Λοιπον Bro σε παρακολουθω καιρο το Blog ειναι στα favs και ειμαι γενικα πλεον φαν του PA που λανσαρες εδω και με εχεις βαλει γερα στο τριπακι και ψαχνομαι...μα κατεβασα video μα αγορασα βιβλια και εχω μπει και στην πρακτικη εφαρμογη...θα μου επιτρεψεις να τα πω λιγο χυμα...ΝΑΙ δουλευει το συστημα...αλλα οσο εισαι εκει δηλαδη στο παιχνιδι...το μετα δουλευει ΜΟΝΟ εξω...εδω Ελλαδα δεν ξερω εαν ειναι γονιδιο η κατι αλλο αλλα μαλλον στο σπιτι πανε και κανουνε φορματ τον εγκεφαλο γιατι συνεχεια δεν υπαρχει...τι να πω εχω μεινει αφωνος με αυτα που αντιμετωπισα...δεν πτοουμαι συνεχιζω ομως...anyway οπως εχεις πει και σε προηγουμενο ποστ παιζει και η πιθανοτητα κολλητη-φιλη...ο καθενας για την παρτι του ειναι, παιζει να εφαγες και ακυρο απο καμια φιλη που σε σταμπαρε και ειπε να σου χαλασει την δουλεια γιατι δεν κοιταξες εκεινη...για ψαχτο λιγο...και να ξες οι ρουφιανες δεν κρατανε τιποτα μεσα τους τα λενε ολα μεταξυ τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαχαχαχαχα δεν πάει καλά ο κόσμος. Καθόλου καλά. Όχι δεν βγαίνει, μένει σπίτι και καθαρίζει την άμμο των 20 γατιών της, βλέπει σήριαλ και ρομαντικές κομεντί αγκαλιά με το μαξιλάρι της.
    Epic fail γενικά και είμαστε μόνο στις αρχές του 2012. Κουράγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χαχααααχαχα πως μας τα λές βρε Νούμερο ... ωραία μας τα λές δε λέω ...τσέκαρα και το μπλογκσπότ σου ,μια φάση σαν την κάθε σουσουράδα π.χ την δεσποινίς που γράφει οτινάνε στο http://kouskousarisma.blogspot.com

    ..χαχαχ ντάξει πλάκα κάνω καλή αρχή εχεις κάνει , ώραία φαινεται η σελίδα , έχεις και τον περιπτερά είδα στο γκεστ-ολόγιο...και τα ποστς σου και επισκεψημότιτα ....

    αλλα να σε ρωτήσω τούτο , εστω οτι ημουνα το παλικάρι λοιπόν αυτο το ξεμπαρκο που καθόταν δεξά ζερβά και με είχες μπανίσει σε εκείνο το παρτάκι όπως λές και μετακινιόσουν προς το μέρος μου και εντωμεταξυ και συ ωραία κοπέλα εισαι δε λέω ψέμματα - βέβαια ωραίες είναι και αλλες τοσες χιλιάδες τριγύρω, τί έχεις τελικα τόσο ιδιαίτερο λοιπον που θά πρεπε να σε πλησιάσω και να σου μιλήσω ή να στα ρίξω στην τελική ? και είλικρινά τώρα αμα το παιδί αυτό σε πλησίαζε και σου ζήταγε το τηλέφωνο σου να κανονίσετε αύριο Σαββάτοβραδο για έναν καφέ τι θα το λεγες ? επειδή σκαμπάζω το στυλάκι σου φίλη μου Νούμερο ειμαι σίγουρος οτι θα κανες τη δύσκολη ..μερικά νάζια και μετά ...οχι δε μπορώ οχι.. δεν προλαβαίνω ,έχω αργήσει ....ίσως κάποια άλλη μέρα...χαχαχ αφου σε ξέρω τι μουτράκι είσαι , το πολύ πολύ απλά να γραφες το κινητό του στο δικό σου και "άμα λάχει θα σε πάρω να κανονίσουμε " .... και μάλλον σε φαντάζομαι αύριο να καθαρίζεις την άμμο της γάτας σου :)

    χαχααχ οκ πλάκα πλάκα πάντως οτι υπάρχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙ δεσποινιδες και κυρίοι που εχουν 20 γάτες μεστο τριαράκι και ξέρουν απέξω και ανακατωτά ολες τίς Τουρκικές Δραμάτικές σειρές και περιμένουν κάθε Πεμπτη-Παρασκευη να δουν πιος ακόμα ,πάλι θα αυτοκτονήσει ειναι γεγονός φίλη μου Νούμερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αντε με το καλό να τα δούμε και τα νέα σου γιατι δε μας τα λέτε εσείς τα κοριτσάκια καλά μεχρι τώρα ..αλλα πάλι σε μας το ρίχνετε το φταίξιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτή η συζήτηση θα μπορούσε να μεταφερθεί κάλλιστα στο δικό μου blog μην βγαίνουμε και εκτός θέματος στο παρόν, αλλά τέλος πάντων.
    Πώς κατάφερες να κρίνεις χίλια δυο πράγματα για μένα από τις 6-7 αναρτήσεις του blog μου και το ένα comment που έκανα εδώ, απορίας άξιον. Όχι δεν θα κρατούσα το τηλέφωνο "μπας και κανονίσουμε", ειδικά στον πρώτο καφέ δεν κάνω καθόλου τη δύσκολη γιατί αν μου αρέσει κάποιος δεν θέλω να το παίξω έτσι και να ξενερώσει μαζί μου. Αρκετά λογικό φαντάζομαι. Έχω βγει για καφέ με άνθρωπο που γνώριζα 1 ώρα από ένα μαγαζί, έχω βγει και με κάποιον που ήξερα μέσω ίντερνετ 2 μέρες ( :) ), ο πρώτος καφές/ το πρώτο ποτό δεν έχουν κανένα λόγο να γίνονται τόσο δύσκολα. Για τον δεύτερο πάει ανάλογα αν μου άρεσε το να βρίσκομαι μαζί με τον άλλον, εκεί ναι να ξινίσω αν δεν είχαμε κάποια ροή στις συζητήσεις μας ή ό,τι άλλο.
    Δεν έχω κάτι το ιδιαίτερο για να έρθει να μου μιλήσει ο άλλος, όντως. Ούτε είμαι πανέμορφη ούτε ακτινοβολώ εξυπνάδα. Αλλά πιστεύω ότι μπορεί να φανεί από τις κινήσεις μου η κάθε πρόθεση που έχω.
    Αυτά που λες φίλε Hondakia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χααχαχα χωρίς παρεξήγηση έτσι, φίλη μου Νούμερο ....θα τό βρισκά κομματάκι προσβλητικό αν θες και ντροπιαστικό σαν άντρας να ανοίξω θέμα στο μπλογκσπότ σου , όσο ωραίο και αν είναι , πάντως η τελευταία συμβουλή σου προς τις φίλες σου στο θέμα "Ξενέρωτοι στην πρώτη κίνηση vol. 1" ειναι απλά πως να το πω "μπράβο σου" ....ειναι και θέμα ανθρωπιάς πρέπει να καταλάβουν οι κυρίες αυτες πρώτα απ όλα

    δεν έκρινα χιλια δυο πράματα αλλα το σίγουρο ειναι πως είσαι και συ μουτράκι ... όσο δέ για το θέμα τηλέφωνο-ραντεβόυ ,και αν θα δεχόσασταν με την πρώτη ανταλλαγή τηλ ή και να κανονίζατε το ραντεβουδάκι ,ειμαι στάνταρ μέσα , όλα τα κορίτσια κρύβετε ίσως να ,πως να το πώ τις "Διδαχές τις Σούπερ Κατερίνας" απο μικρές μέσα σας ,και κάνετε τις δύσκολές, αυτο βέβαια θα άλλαζε αμα σου κουβαλιόταν με δυο ποτάκια της κακιας ώρας ως εκ θαύματος ο Τζονι Ντεπ ο ίδιος !! (ναι καλά ακουσατε δεσποινίς μου , αυτός που ειναι πασίγνωστο οτι είναι μπεκρής απ τους μεγαλύτερους και χτυπάει και τη γυναίκα του και την απατάει με τη μία και την άλλη)

    Το αν είσαι πανέμορφη ή όχι φίλη μου Νούμερο επαφίεται στη κρίση αυτού που θα σε βάλει στο μάτι ή οχι και του αρέσεις και θα ξετρελαθεί μαζί σου ή όχι ....και όλα τα κορίτσια εχουν σαν κορίτσια την ομορφιά στοιχείο εμφυτο... θηλυκά ειναι στο κάτω κάτω εναν άντρα θα τραβήξουν , και οσο δε για την εξυπνάδα αυτή δεν ακτινοβολάται άμα δεν ανοίξεις και μια κουβέντα

    κινήσεις με εναν αγνωστο η λιγο-πολύ γνωστο ,όπως ένα νεύμα , μια χαιρετούρα ή ανταλλαγή μιας ματιάς δε με λέει και κάτι..

    Και δέν σε ρώτησα αμα είσαι όμορφη ή έξυπνη , ολα τα κορίτσια είσαστε το καθένα βέβαια με το τρόπο του

    Σε ρώτησα "τί έχεις τελικα τόσο ιδιαίτερο λοιπον που θά πρεπε να σε πλησιάσω και να σου μιλήσω ή να στα ρίξω στην τελική ?" με τόσες συνάμα όμορφες παρουσίες - κορίτσια τριγύρω , ομορφη-ξεόμορφη έξυπνη-ξεεξυπνη οτι πιστεύεις πως είσαι

    Καλο σαββατόβραδο σε όλους και όλες σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο σου για την προσπάθεια. Αλλά να πω κάτι;
    Πως είναι δυνατόν να ανεβάζεις άρθρο με τίτλο:
    "Οδηγίες: Πως να ρίξετε γκόμενα!"

    όταν στις δικές σου ιστορίες δείχνεις ότι δεν τα πας καλά με το θέμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δε νιώθεις, έτσι?
    Για να ρίξω διψήφιο (αριθμό γυναικών) έχω φάει τριψήφιο (σε χυλόπιτες). Ε και? Λογικό δεν είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή