Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2012

Θέλουν τον "αρχηγό"

Ο Mystery διδάσκει τι μοντέλο άντρα θέλουν οι γυναίκες. Ανάλυση και συμπεράσματα.

Μερικά πράγματα θεωρούνται αυτονόητα στο υποσυνείδητό μας αλλά δεν τα χρησιμοποιούμε στην πράξη. Όπως το να κάτσουμε να σκεφτούμε τι θέλουν οι γυναίκες.


Στο παρακάτω βίντεο που θα δείτε, ο Mystery διδάσκει στους υποψήφιους PUA το μοντέλο άντρα που θέλει η γυναίκα.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, ο άντρας θέλει:
1)Μία πολύ όμορφη (μάτια, χείλια, μαλλί, σώμα αδύνατο, προαιρετικά βυζιά και κώλος)
2)Να μην του τα πρίζουν (ελευθερία σε μπάλα, αμάξια, games, dvd, μαλάκινση σε FB/YouTube κτλ).

Η γυναίκα λοιπόν, όπως μας λέει κι ο Mystery, βάση το DNA της, θέλει τον άντρα που θα είναι ο "αρχηγός" της φυλής, που θα την προστατέψει σε περίοδο επιβίωσης. Δηλαδή έστω ότι γαμιέται ο Δίας και γίνεται φέτος η συντέλεια του κόσμου (αμήν και πότε να γλιτώσουμε νωρίτερα) και το σενάριο θυμιζει The day after tomorrow. Η γυναίκα που θα είχε δίπλα της τον "αρχηγό" υποτίθεται ότι θα ήταν αυτή που θα επιβίωνε. Αν λοιπόν το καλοσκεφτείτε, η γυναίκα όντως θέλει όλες αυτές τις μαλακίες που μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Πιο αναλυτικά ζητάει τους παρακάτω τύπους άντρα:
1)Αρρενωπό άντρα: Να εκπέμπει αντρίλα, βαρβατίλα, όπως θέλετε πείτε το. Αν είσαι ο κατσουφιασμένος φλώρος με χοντρά γυαλιά μυωπίας, δεν ξέρεις να της μιλάς στα ίσια κτλ τότε απορρίπτεσαι. Αν δεν έχεις εμπειρία με γυναίκες και δε ξέρεις να πουλάς μούρη, δεν θα κάτσει καμία να σε μάθει.
2)Ψηλό άντρα: Οι ψηλοί ήταν στην αρχαιότητα και οι αρχηγοί γιατί συνήθως νικούσαν στις μάχες 1vs1. Φυσικά αν κάποιος σήμερα δεν είναι ψηλός αλλά είναι π.χ. στρατιωτικός, αστυνομικός ή πυροσβέστης τότε κι εκεί κερδίζει ένα plus. Εδώ όμως μιλάμε για μια default περίπτωση. Είπαμε, DNA είναι αυτό και λειτουργεί με προ-μεσαιωνικές μεθόδους. Γι' αυτό και όποιος είναι 1.85 και πάνω τραβάει αμέσως τα βλέματα σε αντίθεση με τον 1.69 και κάτω που περνάει απαρατήρητος.
3)Celebrity: Σε καταστάσεις επιβίωσης, ο πολιτικός θα οδηγήσει τον λαό του, ο μουσικός θα τον ψυχαγωγήσει άρα θα κρατήσει το ηθικό του υψωμένο, ο αθλητής θα χρησιμοποιήσει την φυσική του δύναμη και πάει λέγοντας. Τώρα καταλάβατε γιατί όλες καυλώνουν με τους διάσημους.
4)Λεφτά: Στην παραπάνω περίπτωση, όποιος έχει λεφτά έχει ένα πλεονέκτημα. Μπορεί όταν η γη πάει για φούντο να μην υπάρχουν τράπεζες, αλλά ξεχνάτε κάτι βασικό. Στην παλαιοληθική εποχή ΔΕΝ υπήρχαν τράπεζες. Οι πλούσιοι είχανε σπίτια, κοπάδια με ζώα (άρα εκτός από value και απόθεμα φαγητού), τέτοια πράγματα. Τώρα λοιπόν καταλαβαίνετε και γιατί θέλουν τους λεφτάδες.

Εξαιρέσεις
Φυσικά σε κάθε κανόνα υπάρχουν κι οι εξαιρέσεις. Γι' αυτό και στο blog αναφέρω ότι "οι περισσότερες" γυναίκες είναι ξενέρωτες και όχι "όλες".

Όπως υπάρχουν άντρες με το κάτω κεφάλι "νεκρό", που κοπροσκυλιάζουν όλη μέρα σπίτι, μαλακίζονται σε Internet Cafe ή δεν βγαίνουν για ποτό και δεν πηγαίνουν σε party φίλων, έτσι αντίστοιχα υπάρχουν και γυναίκες που δεν θέλουν τον "αρχηγό" με όλα τα παραπάνω, αλλά απλά έναν συμπαθητικό τύπο που θα τους φερθεί καλά. Αυτές όμως είναι ελάχιστες και συνήθως HB 1-7.

Σκεφτείτε τώρα το εξής σενάριο. Βγαίνετε για να sargάρετε με τις τακτικές του Mystery. Φτιάχνετε ένα εικονικό avatar, κάνετε PickUp, σας βγαίνει καλά και μετά το Phone Close στο Day 2 "δένει" το γλυκό. Λίγες μέρες μετά, όταν το νέτο ανακαλύψει ότι δεν είστε αυτός που νόμιζε, τι ακριβώς γίνεται;

Πολύ απλά θα πρέπει να σκεφτείτε καλά που πάτε και την πέφτετε. Είτε με cold approach με direct τρόπο, είτε με indirect PickUp φάση Mystery, αυτό που πάτε να διεκδικήσετε είναι μία γκόμενα με την οποία θα κάνατε κονέ αν σας την γνώριζαν από παρέα. Απλά κερδίζετε προσωρινά ένα value και μια καλή εντύπωση. Δεν θα πάτε σαν μαλάκες να την πέσετε στην barwoman, στη χορεύτρια, στο μοντέλο πασαρέλας, στη σερβιτόρα ή στο νέτο που κωλοτρίβεται στον PR και στον DJ. Ούτε καν θα πάτε να ανοίξετε 4set και 5set με ψωνάκια Βορείων Προαστείων που ψάχνουν το χρήμα.

Αυτές είναι καταδικασμένες. Σταματήστε λοιπόν να τις ταϊζετε αυτοπεποίθηση κι αφήστε τις να κάνουν αυτό που ξέρουν χρόνια τώρα. Να αραχνιάζουν.

ΥΓ. Ξέρετε ότι σύµφωνα µε το Pantone Color Institute, οι άντρες που φορούν µπλε έλκουν περισσότερο τις γυναίκες, καθώς αυτές θεωρούν ότι είναι περισσότερο συντηρητικοί κι επομένως σταθεροί, πιστοί κι αφοσιωµένοι;