Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Φάσωμα και γεια σου 2

(e-mail αναγνώστη)

Αγαπητέ συντάκτη καλησπέρα. Είμαι νέος στο blog το ανακάλυψα πρόσφατα με το άρθρο Φάσωμα και γεια σου οπότε είπα να γράψω μια δική μου εμπειρία που μοιάζει αρκετά με τη δικιά σου.

Εδώ και χρόνια έχω ως χόμπι το χορό. Όποτε πηγαίνουμε παρέα με φίλους σε clubs γενικά το έχω εύκολο να πλησιάζω κάποια που χορεύει, να παίζει eye contract και μετά να ξεκινάει εύκολα η κουβέντα. Μια μέρα λοιπόν που είχα βγει με τους φίλους Μπουρνάζι κόβω μια τύπισσα 30άρα μελαχρινή με απίστευτο σώμα. Μου έριχνε 5 χρόνια τότε αλλά φυσικά δεν έμοιαζε καθόλου 30 οπότε το θεώρησα ευκαιρία να χωθώ. Φαινόταν ότι κι αυτή ήξερε να χορεύει οπότε το κουνήσαμε για αρκετή ώρα. Της πιάνω την κουβέντα, ρωτάω με τι ασχολείται, της πετάω και κανένα neg (δεν ήξερα καν το PickUp τότε) και τέλος πάντων με τα πειράγματα και λίγο με τα πιασίματα πάμε για δεύτερο χορό. Εκεί άρχισε να τρίβεται πάνω μου οπότε πάνω στο χορό και τα ποτά αρχίζουμε τα φιλάκια.

Η βραδιά κύλισε πρίμα μετά από αυτό. Την ξεμοναχιάζω σε μια γωνία του μαγαζιού μακριά από τις παρέες μας κι αρχίζει τρελό φάσωμα. Μέχρι δάχτυλο φτάσαμε. Σκέφτηκα να της πω για τουαλέτα να κάναμε κι άλλα απλά σκεφτόμουν μη νομίζει ότι την θεωρώ εύκολη και είπα να το αφήσω για πρώτη μέρα. Παίρνω τηλέφωνο και την καλώ 2 μέρες μετά να βγούμε για καφέ. Την συναντάω κι ένώ στην αρχή με χαιρετάει με ένα πεταχτό φιλάκι στην καφετέρια την κοβω λίγο ψυχρή. Μετά από κάνα δεκάλεπτο κι ενώ λέγαμε διάφορα υπονοούμενα την πλησιάζω για την φιλήσω κι αυτή τραβιέται! Της λέω "Τι παίζει με σένα;" και μου απαντάει "Νόμιζα ότι βγήκαμε φιλικά!" ΦΙΛΙΚΑ?Άντε σπίτι σου ρε κορίτσι μου.

Δηλαδή δυο μέρες πριν φιλικά φασωνόμασταν;Για μαλάκες ψάχνεις; Πες οτι απλά θέλεις να περνάς την ώρα σου να το καταλάβω.Αλλά 30 χρονών και τόσο γκάου; Αυτό δείχνει για μένα ότι δεν υπολογίζουν τίποτα και πλέον θέλουν μόνο να περνάνε την ώρα τους ή τους έχουν πνίξει οι ανασφάλειες. Τουλάχιστον το σωστό είναι να δοκιμάζουν τον άλλο στο sex να περνάνε καλά κι αν δεν τους αρέσει πάνε παρακάτω κι όχι να μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Οι άντρες πάντως ξέρουμε τι θέλουμε και το έχουμε αποδείξει. Καλή συνέχεια εύχομαι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου