Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Μάθετε τον ρόλο σας

(e-mail αναγνώστη)
Αγαπητέ συντάκτη αν έβαζες και υποψηφιότητα για πρωθυπουργός θα σε ψήφιζα!

Τα λες πολύ καλά και γουστάρω. Ξέρεις όμως δεν φταίνε αυτές, η μαμάκα τους τις δασκάλεψε από μικρά που ήταν τους έλεγε ότι μόλις μεγαλώσουν να βρουν έναν ωραίο και γενναίο ιππότη πάνω σε άλογο να έχει πολλά λεφτά και  το λιγότερο να είναι μεγαλομέτοχος ή διευθυντής ή κανένας λαμπρός επιστήμονας. Έτσι λοιπόν και πράττουν οι περισσότερες ας ακούσουν πάλι μια  και  το τραγούδι της Βανδη 'κορίτσι πράμα'.

Όσο για αυτό που λένε κάποιες ότι οι άντρες θέλουμε "να πηδήξουμε τσάμπα¨"...θα έπρεπε να δουν μια τα μούτρα τους στον καθρέφτη  και  να αναρωτηθούν ποιος πηδάει τσάμπα τελικά. Και ναι θέλουμε κι εμείς να κάνουμε επιτέλους λίγο σεξ χωρίς κάποιο αντίτιμο που για να σας ικανοποιήσουμε μέχρι να φτάσουμε στο κρεβάτι πρώτα θα πρέπει να σας έχουμε κάνει δώρα να σας έχουμε πάει εκδρομές και βόλτες και πότε να μην βάλετε ούτε ένα ευρώ.

Οι περισσότερες δεν έχουν καν λεφτά πάνω τους όταν βγαίνουν παρά μόνο το καλό πορτοφόλι guess what...γιατί το έχουν δεδομένο το ποιος πληρώνει. Κι ύστερα μιλάνε για αξιοπρέπεια. Έχετε το πιο ακριβό πορτοφόλι γεμάτο με κάρτες του σούπερ μάρκετ αποδείξεις  και κάρτες από κομμωτήρια και αλλά τέτοια κι από λεφτά...τίποτα.

Μάθετε τι είναι η γυναικά και ποιος ο ρόλος της και μετά σχολιάστε για εμάς τους "τζαμπατζήδες". Οι μισές σήμερα δεν ξέρετε πως βράζουν μακαρόνια και ότι αυτά τα νούμερα πάνω στα κουμπιά του φούρνου είναι η θερμοκρασία. Όταν τα μάθετε ελάτε να τα ξαναπούμε.

Για να μην μπερδευτούμε, το πλούσιο στήθος και τα ψηλοτάκουνα δεν σας κάνουν πιο γυναίκες διότι όλες σχεδόν εχετε σουτιέν από 4 και πάνω και στήθος από 2 και κάτω αλλά από μυαλό...ίδιο. Μια συμβουλή έχω. Μάθετε να είστε ο εαυτός σας και να συμπεριφέρεστε σαν γυναίκες και να μην προκαλείτε όλο τον κόσμο για επιβεβαίωση. Ξεκρεμάστε επιτελούς λίγο τον αμανέ εκεί που τον έχετε και κατεβείτε από αυτό το καλάμι που σκαρφαλώσατε γιατί στο τέλος της ζωής σας θα μείνετε στο πατάρι. Δυστυχώς όπως πάει το πράμα βαρεθήκαμε την τσόντα και το να είστε οι περισσότερες copy-paste σε όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου