Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

O "Koλλητός"

Από σήμερα ξεκινάει στο blog μια νέα ενότητα συνεργατών. Όσοι έχετε την διάθεση να γράφετε σε μόνιμη βάση στο blog (με ένα άρθρο το μήνα στο περίπου) μπορείτε να στέλνετε e-mail με τις εμπειρίες σας. Περιμένω να ακούσω για χυλόπιτες, Pickup artists, φάσεις που σας έκατσαν και άλλα τέτοια χαριτωμένα. Όχι μόνο αρνητικά αλλά και θετικά (για να μη μας λένε γραφικούς οι κοπελιές που μας διαβάζουν και είναι πολλές, πιστέψτε με). Όσοι θέλετε να στείλετε ένα e-mail απλά ως αναγνώστες (μία κι έγω), feel free, με το κλασικό σύστημα.

Επίσης να πω ότι άνοιξα group στο Facebook για τους PickUp Artists. Είναι το facebook.com/groups/greekpua. Εκεί μπορούμε να ανταλλάσσουμε εμπειρίες, βίντεο, να γράφουμε σχόλια και γενικά να μιλάμε σε μορφή chat.

Καλή αρχή να έχουμε σε όλα αδέρφια. 

Κείμενο από τον συνεργάτη Gaius Allenatorius

Όσοι πιστεύουν στην πραγματική φιλία μεταξύ των αντίθετων φύλλων είναι είτε:
a) Ανήλικοι, οπότε καλό θα είναι να επιστρέψουν στα μαθήματα τους
β) Γκάου απο το σκαρί τους, συνεπώς ας δούν κανένα twilight

O άντρας ο σωστός ο βαρβάτος ξέρει οτι δεν παίζει κολλητιλίκι με γκόμενα, εκτός αν συνοδεύεται με trailer της ταινίας 'Στο τρένο θα στον σφυρίξω 3 φορές'...
Οι γκόμενες πάλι νομίζουν οτι υπάρχει, δεν θα διαφωνήσω όμως...Θα αφήσω την ιστορία να διδάξει του λόγου το αληθες.
Υπάρχουν 2 τύποι "κολλητού"
1)Αυτός που υπήρχε πριν απο σένα, και πιθανότατα θα υπάρχει και μετά.
2)Αυτός που αποκτήθηκε μετά (απο σένα στον ρόλο του γκόμενου), Αν αναρωτιέσαι αν θα υπάρχει και μετά, Διάβασε παρακάτω και ξεστραβώσου.

Είχα μια σχέση διάρκειας 3,5 χρόνων, με μια κατα 5 χρόνια μικρότερη μου. Ο αξιότιμος κύριος με την κωδική ονομασία "κολλητός", εμφανίστικε στο 2ο έτος και κάτι ψιλά.

Ήρθε απο το πουθενά μέσω κοινών γνωστών (τσουλακίων) και μπαστακώθηκε στην ευρύτερη παρέα της τότε γκόμενας μου... Δεν τον ήξερα, δεν τον είχα δει ποτέ, αλλα ας πούμε τον "γνώριζα" μέσα απο τις καθημερινές ιστορίες για αυτόν που άκουγα απο το πρόσωπο. Για ευκολία της συζήτησης θα τον αποκαλώ Στάθη.

Ο Στάθης λοιπόν κατάφερε σε μικρό χρονικό διάστημα να γίνει απο γνωστός-φίλος και απο φίλος-κολλητός, Ήταν πάντα σκυθρωπός σα συννεφιασμένη Κυριακή, όλες οι γκόμενες τον απατούσαν/εξαπατούσαν/κοροϊδευαν.

Είχε άποψη για όλα τα στραβά της δικής μου σχέσης, και εννοείται άπειρες συμβουλες για να στρώσουν τα πράγματα. Πάντα πρότεινε καφέ στην δικιά μου και ήταν πάντα παρών στις μέρες που είχε προηγηθεί κονσέρτο για πολυβόλα. Οι γυναίκες με κάτι τέτοιους, την βλέπουν μητέρες Τερέζες, Γκάντι, κομφούκιοι, και θέλουν να τους αποκαταστήσουν/φροντίσουν/συντροφεύσουν/βοηθήσουν και λοιπά. Σε αυτό ακριβώς ποντάρει και ο wannabe κολλητός.

Προσοχή, δεν μιλάω για τον άντρα που πάει να την πέσει σε μια και προσπαθεί να την κερδίσει παριστάνοντας τον αναξιοπαθούντα..αυτός είναι απλά παπάρας. Μιλάω για τον βδελυρό τύπο-αποτέλεσμα αποτυχημένης έκτρωσης- σιχαμερό ανδρείκελο που το παίζει φίλος και συμβουλάτωρ γιατί δεν έχει τα αρχίδια να την πέσει σε μια γκόμενα. Που είχα μείνει? Α ναι.. στον Στάθη.

Μια σχεδόν ωραία μέρα, πέρασα απο την σχολή της δικιάς μου να την πάρω, Τότε γνώρισα όλη την παρέα της που δεν είχε τύχει να γνωρίσω, άντρες, γυναίκες, gay..Εκτός απο τον Στάθη, τον οποίο μου έδειξε απο απόσταση 5-6 μέτρων.. Με κοίταξε με ένα μνησίκακο βλέμμα που διαπέρασε τον δεξί μου...αστράγαλο. Δέν πλησίασε και δεν ήρθε να με γνωρίσει όπως οι υπόλοιποι.. Ύποπτο.
Γυρίζοντας σπίτι μαζί με την κοπέλα της είπα "Αυτός σε γουστάρει, έχε τον νού σου". Το πρηξοπούτσι που ακολούθησε δεν περιγράφεται.. "είναι φίλος μου" "είναι κολλητός" "είναι αδερφός"..

ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ
Έκανα τον μαλάκα αρκετό καιρό μέχρι που το συκώτι μου δεν άντεχε άλλο πρήξιμο..Εκεί ήρθε το τέλος της σχέσης με όλα τα παρελκόμενα. Ο Κολλητός της δεσποινίδος δεν έχασε καιρό, καφές στον καφέ και βόλτα στην βόλτα, + πολλές δόσεις κατανόησης και εμπιστοσύνης και κατάφερε να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη.(Είχα δίκιο γαμώ το κεφάλι μου, χεχε)

Συνοψίζοντας:
Oι Κυρίες να καλοσκεφτούν λίγο τις περιπτώσεις των "κολλητών" τους που γνώρισαν προχτές!
Και οι Κύριοι να ρίξουν ένα βλέφαρο σε αυτούς τους τύπους. Απλά γιατί δεν είμαστε ευκολόπιστοι όσο τα θηλυκά εμείς. Εμπιστοσύνη μόνο στον κώλο μας, εκτός αν του αρέσει να τρίζει την όπισθεν.

Υ.Γ. Τελικά ο Στάθης κατάφερε με την κλαψομουνιά και το "πόσο με πλήγωσαν οι γυναίκες" να αποκτήσει μια γκόμενα που τελικά τον σούταρε σε ελάχιστο διάστημα και τον κράτησε μόνο όσο ήταν ζαβλακωμένη και "πονεμένη". Τώρα κάνει τον σωφέρ όποτε μπορεί και την πηγαίνει στον επόμενο γκόμενο να πηδηχτεί.

1 σχόλιο:

  1. χαχαχα μου χει συμβει το ιδιο. ενταξει ρε λογικο ειναι να πιανει μια κοπελα ανασφαλεια οταν ειναι διπλα σε ενα alpha male

    ΑπάντησηΔιαγραφή