Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Ο Moυνοβοσκός

O αγαπητικός της ξενερωτοπούλας

Κείμενο του συνεργάτη Gaius Allenatorius

Οι ξενέρωτες ζουν και υπάρχουν ανάμεσα μας.. Το ξέρεις και εσύ, και εσύ και ο διπλανός σου που κρυφοκοιτάει στην οθόνη την μαλακία που διαβάζεις. Οκ αυτές υπάρχουν και καλά κάνουν.. Είναι στην φύση τους, στο DNA τους και αποτελεί μηχανισμό άμυνας όπως οι σκατζόχοιροι έχουν τα αγκάθια ή όπως η σουπιά έχει το μελάνι. Και ο άντρας έχει το μελάνι, εκείνο το αόρατο που ωφείλει να χρησιμοποιεί για να κάνει την λίστα του Σίντλερ πάνω στα αχαμνά του συμπεριλαμβάνοντας όλες τις ξενέρωτες που γνώρισε, γνωρίζει και θα γνωρίσει.

Αλλα φυσικά όπως κάθε ύπαρξη έχει τα σφάλματα της, έτσι και το αντρικό είδος έχει το σφάλμα που απόψε θα ονομάσω μουνοβοσκό γιατί έτσι γουστάρω.

Έστω οτι υπάρχει (λέμε τώρα) μια γκόμενα που συγκεντρώνει τα παρακάτω χαρακτηριστικά:
α) Είναι πιο στόκος και απο παιδάκι που αποφοίτησε απο το νηπιαγωγίο με βύσμα (στα 12)
β) Οι επιδόσεις τις στο σέξ κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα με μιας φουσκωτής κούκλας
γ) Το ανώτερο επίπεδο συζήτησης που μπορεί να συμμετάσχει είναι για τα σίριαλ της tv (τα πιο εκειδικευμένα της φαίνονται κβαντομηχανική)
δ) Η Φρασεολογία της είναι αξιοζήλευτη απο κάθε νταλικιέρη, οδηγό ταξί, και λοιπά επαγγέλματα που κατα κορον χρησιμοποιούν αργκό
ε) Οι χορευτικές της ικανότητες μπορούν να κάνουν και τον C-3PO να αισθανθεί πολύ ευλύγιστος

Καλά μέχρι εδώ;

Γιατί λοιπόν βρε πρωτόγονε επιμένεις να κυκλοφορείς και να έχεις σχέση με αυτό το "κόσμημα";
Γιατί θέλεις να αποκαλείς αυτό το κατασκεύασμα φίλη σου και να την γυροφέρνεις μαζί με την υπόλοιπη στρατιά απο κλώνους της;
Διότι ανήκεις δυστυχώς στους μουνοβοσκούς.

Ο Μουνοβοσκός που σέβεται τον εαυτό του, δεν ενδιαφέρεται για τίποτε άλλο απο το η γκόμενα του να:
1) βλέπεται (έστω και πιάνοντας τη βάση,)
και
2)να έχει.........μουνί.....Μάλιστα Κύριε...αυτά τα ολίγα....

O Έμπειρος μουνοβοσκός δεν χρειάζεται καν να την πιάσει γκόμενα, του αρκεί η συντροφιά μιας τέτοιας κοπέλας, και συνήθως όχι μόνο μίας αλλα ολόκληρης αγέλης. Είναι ακομπλεξάριστος και δεν ζητάει ανταλλάγματα απο αυτήν/ες. Ούτε καν πίπα!

Έχει το αμάξι του στην υπηρεσία τους για όλες τις βόλτες, ψώνια, καφέδες, clubing, χάζεμα ηλιοβασιλέματος και χορό με λύκους.. Κερνάει πάντα ή αρκετά συχνά ότι φάνε και ότι πιούνε, και ξεχνάει το ότι αρπάξει ο κώλος τους επίτηδες γιατί είπαμε, είναι φίλος, είναι ανιδιοτελής, είναι ψυχάρας.

Αν του ζητήσεις να σε πετάξει μέχρι το περίπτερο για τσιγάρα, θα σε γράψει πιθανότατα στην παπάρα του, απαντώντας με μια φράση "πω πω, βαριέμαι τώρα ρε συ". Ενώ αν η ξενέρωτη του ζητήσει να την πάει 100χλμ μακριά να δεί μια φούστα του vasileios ξέρεις τι θα γίνει. Θα την πάει και μάλιστα τρέχοντας.

Χωρίς οικονομικό κίνητρο, χωρίς καμία ανταμοιβή, χωρίς κόμπλεξ και φραγμούς, ο Μουνοβοσκός είναι πιστός στην υπηρεσία του αιδοίου όπως ο σκύλος στον Οδυσσέα, όπως η Πηνελόπη στους μνηστήρες, όπως ο Αμερικανός στρατιώτης στον Πρόεδρο.

 Μην προσπαθήσεις να τον αλλάξεις. Θα το καταλάβει μόνος του μια μέρα.

Y.Γ. "NO free rides...GAS or ASS"

5 σχόλια:

  1. χαααχααααααααχαχααχ "ζουν και υπάρχουν αναμεσά μας" χαχαχα είσαι απίστευτος ρε μούτρο !!! κόπηκα στα γέλια και μονο που διάβασα τις δυο τρεις πρώτες σειρές ...παω τώρα να διαβάσω και το υπόλοιπο άρθρο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. άσε δε και η φωτό με τη ροζούλα οτινάνε χαααχααχαχαχ ωραίος ρε μούτρο , καλό βράδυ να χεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Thanks Guys..(την φωτό την έβαλε το αφεντικό του blog και ήταν άψογη)

    Έχουν την φυσική ξενέρα οι γκόμενες,, γνωστό
    Αλλα βοηθάμε και εμείς να γιγαντωθεί και καλά μας κάνουν μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ass, gas or grass είναι το σωστό :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή