Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2011

Τα κολλήματα

Ότι χειρότερο σ' αυτή τη ζωή είναι να είσαι κολλημένος. Γιατί όταν το καταλάβεις τότε θα βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο για τον χρόνο που έχασες. Η ζωή είναι μικρή!

Η λογική είναι απλή κι όσο πιο γρήγορα το καταλάβετε τόσο το καλύτερο. Άμα το γυαλί ραγίσει ΓΑΜΑ ΤΑ. Ρε δε πα να είναι κι ο Αλέξης Γεωργούλης. Αν δεν σε γουστάρει ρε κοπελιά τι το ζαλίζεις; Θα βρεις άλλον καλύτερο.

Η αλήθεια είναι ότι οι άντρες ξεπερνάμε έναν χωρισμό πιο γρήγορα από τις γυναίκες. Για να στο κάνω πενηνταράκια φίλη αναγνώστρια, ένας είναι ο λόγος. Σκεφτόμαστε με το κάτω κεφάλι. Και μόλις το κάτω κεφάλι δει κάτι και ξανασηκωθεί, τότε δίνει εντολή στο πάνω κεφάλι και...τα μυαλά αλλάζουν!

Οι γυναίκες είναι το ανάποδο. Σκέφτονται με το συναίσθημα. Ξεχνάνε όμως κάτι βασικό. Αφού το γυαλί δεν ξανακολλάει, τι κάθεσαι και παρακαλάς τον ίδιο μαλάκα; Χαθήκανε τα αρσενικά; Αν βγεις μια βόλτα έξω με μια φίλη σου και είσαι ωραία, πόσα κινητά παίζει να μαζέψεις; Θα σου πω εγώ. ΑΠΕΙΡΑ. Παράδειγμα σου ανέφερα. Μη μου αρχίσεις τις δικαιολογίες "Έλα μωρέ με τον κάθε μαλάκα που θα μου την πέσει". Γιατί από αυτούς που θα στην πέσουν, υπάρχουν και καλά παιδιά που ψάχνονται σοβαρά. Απλά το πράγμα το φέρνει έτσι ώστε να μην έχουν τα κονέ από τις φίλες τους και να αναγκάζονται να βγουν έξω για κυνήγι.

Πιστεύεις πραγματικα οτι το γυαλι ξανακολλαει; Μόνο 1/10 θα σου πω εγω. Είσαι άραγε τόσο θύμα ώστε να ρισκάρεις;

Ειδικά όσες είναι ακόμα στις πρώτες τους σχέσεις, τρώνε πραγματικά μεγάλο κόλλημα. Με το που θα τους πει κάποιος "Σ' αγαπάω" και θα του το πουν κι αυτές, ΤΣΟΥΠ, δέθηκαν. Πάει, τελείωσε. Ειδικά αν είναι κι ο πρώτος τους, εκεί να δεις κόλλημα. Τον έχουνε εικόνισμα τον μαλάκα. Λες και θα παντρευτούνε με το καλημέρα. Λες κι αυτος θα είναι ο τελευταίος που θα τις καρφώσει.

Αλλά το πιο γελοίο απ' όλα είναι να σέρνεται μία πίσω από κάποιον, αυτός να πηδάει αλλού, να "βρίσκονται" που και που και να θεωρεί ότι περνάει την ώρα της. Μιλάμε έχω ίσα με 3-4 περιπτώσεις γυναικών που είναι σε τέτοια φάση! Δεν κοιτάνε κανέναν άλλο. Είναι κολλημένες με το ίδιο άτομο εδώ και 2 χρόνια. Πέφτει κανένας σύρτης μια στο τόσο και θεωρούν ότι έχουνε και σχέση. Αυτό το "τα έχω και δεν τα έχω" είναι η μεγαλύτερη ξεφτύλα αξιοπρέπειας που έχω δει ποτέ. Εκτός κι αν είστε στην κατηγορία "πηδάω και μαζεύω εμπειρίες". Τότε οκ, πάσω.

Αλλά για να καταλήξουμε κάπου, ξτιάξτα ρε ούφο με κανένα αγοράκι που να σε γουστάρει. Αυτή η χαζομάρα στον εγκέφαλο με τα κολλήματα πότε θα σας φύγει άραγε;

Όσο για μας, εντάξει, το κόλλημα το τρώμε περισσότερο πριν κάνουμε κάτι. Το παίζουμε χαλάκια, καλά παιδιά και δε συμμαζεύεται. Δηλαδή ο άντρας μπορεί να φάει σκάλωμα με μία, μόνο και μόνο επειδή δεν την έχει ρίξει. Επειδή του έχει μείνει απωθημένο. Αλλά άπαξ και βάλουμε γκολ, μετά ο μεγάλος ενθουσιασμός φεύγει κι εκεί ανακαλύπτουμε πραγματικά αν είμαστε ερωτευμένοι ή όχι.

Για να ξεκολλήσουμε πάντως, υπάρχουν λύσεις. Βγαίνεις έξω, chatάρεις στο Facebook ή στο Badoo, κάνεις οτιδήποτε για να "ανοίξει το μάτι" ρε αδερφέ. Άμα ανοίξει, ξεμπλοκάρει ο εγκέφαλος κι επανέρχεσαι.

Περαστικά σε όλους μας.