Τρίτη, 28 Αυγούστου 2012

Απλά γνωριζόμαστε!

Συνέβη αυτό το καλοκαίρι.

(e-mail του αναγνώστη Maradona)

Καλημέρα μεγάλε γκουρού του έρωτα. Το όνομα μου είναι κωνσταντίνος 32 χρ,αρκετά εμφανίσιμος και θα ήθελα να περιγράψω όσα συμβαίνουν το τελευταίο τρίμηνο,στην ζωή μου η οποία αναστατώθηκε από απανωτά και κάτω από τη ζώνη χτυπήματα.

Αρχές καλοκαιριού 2012 ,είχα σχέση με μια MILF 38 ετών με παιδί, η οποία με εντάσεις και αρκετή ζήλεια ,ακάθεκτη έκλεινε αισίως τα 2 χρόνια. Ναι το παραδέχομαι ποτέ δεν ήμουν πιστός, είχα τα τυχερά μου,παρόλα αυτά παντα γύριζα στο λιμανάκι μου,μετά από κάθε περιπέτεια.Η σχέση έφτασε στο απροχώρητο,σε τέλμα το οποίο δεν είχε επιστροφή.

Θυμάμαι το Πάσχα είχα γνωρίσει ένα νέτο,την Ο από παρέα ξαδέρφου,το οποίο δεν είχα δώσει ποτέ σημασία.Εδειχνε κοινωνική και πάντα γλυκομίλητη μαζί μου όσες φορές τύγχαινε να τη συναντήσω! Στην παρέα αυτή σχεδόν πάντα βρισκόταν και ένας γνωστός μου,ο οποίος της κολλούσε,χωρίς επιτυχία,σαν ενας τέλειος μουνοφύλακας. Εκ των υστέρων έμαθα πως της την είχε πέσει ανεπιτυχώς.Ο τύπος ήταν σα κολώνα του στοπ, αδύνατος, καχεκτικός και σου έδινε την εντύπωση πως με ένα φύσημα του ανέμου θα σκορπιζόταν σαν ένα φύλλο που απροστάτευτο παρασύρεται με τα πρώτα αεράκια του φθινοπώρου!


Τον ξάδερφο μου ,τον είχα ρωτήσει σε ανύποπτο χρόνο για την Ο αν τρέχει κατι με τον τύπο και μου διεμύνησε πως «προσπαθεί»! Μέσα Ιουνίου και εγώ πλησίαζα τακτικα την παρέα, αλλα ποτέ σε τέτοιο βαθμό ώστε να γίνω αντιληπτός από τον οποιοσδήποτε! Με κινήσεις και σωστή τακτική,μου δίνει το τηλέφωνο της σχετικά εύκολα και κανονίζουμε να βρεθούμε στην πόλη στην οποία είχε μόλις εγκατασταθεί.Στο μεσοδιάστημα χώρισα τη MILF και ακόμη ένα πιπινάκι 19 χρ με το οποίο δεν έβλεπα χαιρι διότι ήταν παρθένα (άκουσων,άκουσων). Με τη milf ήταν και το πιο δύσκολο δίοτι είχαμε περάσει διάφορες καταστάσεις ,αλλά εν γνώσει της,ήξερε πως κάποια στιγμή το love story θα είχε άδοξη κατάληξη! Το 19 χρονών το σούταρα διακριτικά λέγοντας το,ότι υπάρχει διαφορά ηλικίας και επίσης η απόσταση,θα ήτω καταδικαστική…Αν βέβαια δεν ήταν παρθένα η κατάληξη θα ήταν ευνοικότερη!

Με λίγα λόγια θέλησα να ξεφορτωθώ τα βαρίδια Και να είμαι περισσότερο ευέλικτος με τον νέο μου στόχο!


Οι πρώτες μέρες κυλούσαν ομαλά ,πήγα στην πόλη στην οποία είχε μόλις εγκατασταθεί ,τηλέφωνα,μηνύματα,όλα πηγαίνανε τέλεια,κατ ευχήν!Την επόμενη εβδομάδα ήρθε πίσω στην πόλη και βγήκαμε έξω ήταν η Τρίτη φορά που βρισκόμασταν και ήθελα να προχωρήσω,σε μαγαζί στις 4:30 το πρωί έγειρα προς το μέρος της να τη φιλήσω αυτή όμως τραβήχτηκε προς τα πίσω και μου είπε ευγενικά ευχαριστώ,εγω φυσικά έμεινα παγωτό, αλλα αμέσως πέταξα μια βλακεία να σπάσει ο πάγος!Την επόμενη μέρα δικαιολογήθηκε λέγοντας μου ότι ήταν ανέτοιμη και πως δε το περίμενε,Στο τέλος της επόμενης βραδιάς τη φίλησα όμως και όλα έβαιναν καλώς.Την επόμενη εβδομάδα πηγα πάλι στη πόλη που ήτανε και έκανα και πάλι φάση φιλάκια κτλ.Απο την επόμενη μέρα ομως ξεκινάει το μαρτύριο,απαντούσε στα τηλέφωνα ,μετά από 5-6 ώρες ,μπορεί και την επόμενη ημέρα λέγοντας μου μονίμως μια δικαιολογία ότι τάχα μου είναι κουρασμένη άλλωτε πως δεν έχει μονάδες, μπαταρία κοκ.

Το αποκορύφωμα ήταν πως ηρθε στη πόλη μου μετα από 3 μέρες και ουτε καν μπήκεστη διαδικασία να πάρει τηλέφωνο.Περιττό να πω πως ένιωσα..η μόνη περιγράφη που μπορώ να δώσω είναι...σαν τους παίχτες της Τσεχίας στον ημιτελικό με την Ελλάδα το 2004. Αφου γνωρίζω πως τα έκανα όλα σωστά αλλα ποτε δε κατάλαβα πως έχασα! Το πιο απογοητευτικό είναι πως στο τηλέφωνο εκεινη την ημέρα μου λέει με ένα υφάκι:
- Μάλλον κατάλαβες λάθος απλά γνωριζόμαστε.

Και τι μώρη παλιοπατσαβουρίτσα,με όποιον γνωρίζεσαι χαμουρεύεσαι;Πολλοί φίλλοι μου δε, ,ενδιαφέρθηκαν αμέσως να τους την γνωρίσω!

Εχω κόψει επικοινωνία μαζι της από εκείνη την εβδομάδα,υποθέτω πως έκανα το σωστό, δε μπήκα καν στη διαδικασία να τη βρίσω, ούτε καν να τη παρω τηλέφωνο να βρεθούμε από κοντά!

Θα ήθελα μερικές συμβούλες ,έτσι για να νιώσω καλύτερα και να ανακουφιστώ ,διότι ολη αυτή η φάση με εχει ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ!

Αυτό είναι το πρώτο μέρος,της καλοκαιρινής περιπέτειας. Συνέβη ένα ακόμη ξενερωτικό επεισόδιο το οποιο θα αναλύσω την επόμενη εβδομάδα.