Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2012

Το πιο σύντομο PickUp: Νέο ρεκόρ στο 1"!

Moving target.

Ξέρουμε ότι οι κινούμενοι στόχοι είναι το πιο δύσκολο επίπεδο ενός pickup artist. Ο μόνος τρόπος να ρίξετε κινούμενο στόχο είναι να...χτυπήσετε φάλαινα! (γιατί εκτός από HB1 που θα παρακαλάει να της την πέσετε, δεν θα μπορεί να κινηθεί για να σας ξεφύγει). Σήμερα λοιπόν σας έχω το πιο σύντομο pickup, το οποίο κράτησε ένα δευτερόλεπτο. Αυτό σπάει όπως καταλαβαίνετε το ρεκόρ του προηγούμενου pickup των 2 δευτερολέπτων.

Πριν πω το τόσο σύντομο περιστατικό θα σας κάνω μια ερώτηση. Πως καταλαβαίνετε ότι μια γκόμενα ψάχνεται στην παραλία; Από τα παρακάτω:
- Δεν είναι μονίμως ξαπλωμένη για ηλιοθεραπεία στην ξαπλώστρα, αλλά κοιτάει κιόλας γύρω της.
- Ενώ είναι ξαπλωμένη, γυρνάει μπρούμυτα και κοιτάει διακριτικά προς τις πίσω ξαπλώστρες (καμιά φορά κοιτώντας και το κινητό της για ξεκάρφωμα ή μιλώντας σε φίλη της).
- Περπατάει για να...εξερευνήσει την παραλία.

Είστε σίγουροι για το τελευταίο; Για δείτε και αυτό.

Είμαστε στην παραλία ενός νησιού, περίπου στη μέση και λίγο προς την άκρη. Ο φίλος μου είναι μέσα και κολυμπάει κι εγώ είμαι έξω. Βλέπω να περνάει από μπροστά ένα HB9 μαυρισμένο, καστανό, ψηλό, με smartphone και ακουστικά. Ακούει μουσικούλα λοιπόν.

Περπατάει χωρίς να κοιτάει γύρω της και φτάνει μέχρι την άκρη της παραλίας. Εγώ ήμουνα σε ψάθα και όχι σε ξαπλώστρα (γιατί στην συγκεκριμένη παραλία δεν θα καθόμασταν και πολύ) οπότε όταν την είδα ήμουν όρθιος. Όταν επρόκειτο να περάσει ήμουν πάλι όρθιος. Δεν την κάρφωνα εξ αρχής αλλά έκανα ότι περπατάω έχοντάς την στην πλάτη μου, ώσπου όταν καταλαβαίνω ότι πλησιάζει γυρνάω την πλάτη. Τώρα την έχω περίπου στα 5 μέτρα (μην γυρίσω απότομα και τρομάξει κιόλας). Όταν περνάει από μπροστά μου σε απόσταση ενός μέτρου της λέω...

Ξ: Για να δω, τι ακούς; (και απλώνω το χέρι μου προς το αυτί της όπως πέρναγε για να βάλω το ακουστικό στο δικό μου)

Χαμογέλασε και συνέχισε να περπατάει. Με προσπέρασε και το χέρι μου έμεινε στον αέρα ξεκρέμαστο.

PickUp: Failed