Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

PickUp Artist: Μας καταλάβανε!


Και το αποτέλεσμα αυτού είναι: "Ανοσία στην αγαμία". Ναι, καλά ακούσατε. Νέο γονίδιο.

(Κείμενο του συνεργάτη Acid Arrow)

Πριν ξεκινήσω να πω ότι είχα ένα φοβερό close με ένα HB7.5 που έφτασε σε S3 και με ανανέωσε πραγματικά. Έχουμε μέλλον όμως γιατί η μικρή είναι νέα στην πόλη και θέλει να δει τους ορίζοντές της άρα δεν έχουμε σταθερή συνέχεια αλλά το είπε από την αρχή. Μπράβο της, μαγκιά της και να πάει δίπλα στο συνάδελφο site να τα πει πως με έβγαλε γκόμενο και με έκανε μπαλάκι σαν κύρια που είναι. Της βγάζω το καπέλο. Ούτε μα, ούτε μου. Τέλος εδώ.

Ξεκινώ με τα άσχημα τώρα. Ένας φίλος μου έχασε την δουλειά του πρόσφατα λόγω κρίσης. Δεν πτοήθηκε όμως και ξαναγύρισε στο "παλιά μου τέχνη κόσκινο", δηλαδή μπάρμαν (μάζευε κι ας είναι και ρώγες Διονύση, μαζί σου και κουράγιο). Την Τρίτη με κάλεσε στο τηλέφωνο και μου λέει:

Δ: Ρε John έλα ρε να κεράσω κάνα ποτάκι να μου κάνεις λίγο νταβαντούρι δεύτερη μέρα στην δουλειά να φανεί ότι φέρνω και κόσμο. Να τα πούμε κιόλας, καιρό έχω να σε δω.
J: Διονύση κατά τις 10 θα είμαι εκεί. Περίμενε με.

Είναι ξηγημένο παλικάρι και χάθηκε εδώ και λίγο καιρό, καθ' ότι στην προηγούμενή του δουλειά ήταν security και ξημεροβραδιάζονταν σε μια αποθήκη. 

Σχόλασμα, γυμναστήριο, σπίτι μπάνιο, φαί και έφυγα για εκεί. Φτάνω, με περίμενε με ένα χαμόγελο σωστού επαγγελματία και μου είχε κρατήσει χώρο στο μπαρ να τα λέμε. Φτάνω στον τόπο του εγκλήματος. Και πάω να τον χαιρετήσω.

Με κοιτάζει με ύφος και μου λέει. Άσε τις χαιρετούρες και βαλε μπροστά την γοητεία. Οι 2 μικρές απέναντι ψάχνονται άσχημα. Όντως απέναντι ήταν 2 κουκλίτσες HB 6-7. Εκεί τραβώ γραμμή δεν πάω παρακάτω. Ήταν που λέτε 2 hipsterakia (22-23) με τα γυαλάκια τους και εκείνα τα ροζουλί χειλάκια που σε κάνουν να λες "θα σε κρατήσω να παίζει το παιδί μου όταν μεγαλώσει". 

Αυτές του μιλούσαν που και που αλλά ήταν χαμένες σε μια συζήτηση. Αμέσως εφάρμοσα τον κανόνα των 3 second πριν με πιάσει το ρημάδι το AA. Έχω πάει σφαίρα και πάω να ανοίξω το set. Ρίχνω μια ρουτίνα και πάει καλά. Ο Διονύσης από μέσα έχει πάρει θέση μάχης (δυνατός wingman και σπέρνει το μυαλό του όχι στόκος).

J:Είστε κολλητές; Γιατί έχετε τις ίδιες εκφράσεις προσώπου.

Εκεί κύριοι ξεκινάει το θρίλερ. Για το τι πρόκειται να διαβάσετε παρακάτω εγγυώμαι ότι είναι η πάσα αλήθεια χωρίς σάλτσες και μιλάμε για καθαρό τρόμο.

- ΕΕΕΕΕΕΠ! (φωνάζει η μια και την ακούει όλο το μαγαζί. Μόνο η μουσική δεν σταμάτησε όπως στα σαλούν όταν μπαίνει ο πιστολάς). Το ξέρω αυτό! (Εκεί πάγωσα πραγματικά. Ένιωσα ότι κάτι πολύ σοβαρό θα γίνει. Αστραπιαία γυρίζει στην φίλη της και της λέει:) Μην μασάς Σέβη τα ξέρω αυτά που μας τσαμπουνάει αυτός. Έλα μεγάλε μου λέει σε καταλάβαμε. Άστο δεν περνάει εδώ. 

Έχεις νιώσει ποτέ ότι δεν μπορείς να κουνηθείς σε κάποιον εφιάλτη της παιδικής σου ζωής; Ε σε πληροφορώ ότι εγώ το ένιωσα ξύπνιος.

Και γυρίζει σχεδόν με μια επιθετική στάση και αρχίζει να μου λέει:
- Σας μάθαμε φιλαράκο. Έχετε κάνει κόμμα εκεί και κάτι site που μαζεύεστε και λέτε πως πηδάτε της γκόμενες και ότι έκανε ένας το κάνετε και οι άλλοι για να πηδάτε και να φεύγετε.

Ορίστε; Μαζεύω ότι θάρρος είχα και την ρώτησα που τα άκουσε αυτά; Και γυρίζει και μου λέει ότι ο αδελφός μια άλλης κολλητής της καθόταν και της τα έλεγε αυτά μια μέρα. Μάλιστα της έδειξε και αποδείξεις μέσω Internet. Της έλεγε πως όλα αυτά είναι μια επιτυχημένη μέθοδος στο εξωτερικό και βασίζεται στην ψυχολογία και άλλα τέτοια και ότι ο απώτερος σκοπός είναι να πηδήξει ο χειριστής και μόλις κάνει δουλεία να φύγει. Και ότι ο μόνος που κερδίζει είναι ο άντρας.

Κάπου εκεί πλέον και με ένα κολλημένο μυαλό (τόσο το δικό μου όσο και το δικό της) δεν μπορούσα να σώσω τίποτα. Το μόνο που προσπάθησα ήταν να αντλήσω πληροφορίες για να δω σε τι στάδιο είμαι και κατά πόσο εκτεθειμένος.

Δεν έκατσα πολύ ακόμα, μόνο έσωσα όσο μπορούσα την υπερηφάνεια μου και την αυτοπεποίθηση μου και έκανα eject όσο πιο safe μπορούσα. Βέβαια τις είπα ότι όλα αυτά είναι μακράν ψέμα και ότι αυτός που της τα είπε μάλλον πήγαινε δια της πλάγιας οδού να μπει στο βρακάκι της και την έβαλα σε σκέψεις.

Close? Epic Failed.

Και τώρα τα σιχτίρια.

Καταρχάς στον τύπο που τα είπε όλα αυτά. Μεγάλε σε "συγχαίρω". Για να χώσεις εσύ την κολλητή της αδελφής σου πήδηξες μια ολόκληρη κοινότητα που με κόπο και προσπάθεια προσπαθεί να αναπτυχθεί και να κάνει καλύτερους ανθρώπους τους άντρες. Με επιτυχία ανέπτυξες τα πρώιμα στάδια του γονιδίου που αυτοματοποιεί τις γυναίκες για να απωθούν τους άντρες. Έως τώρα ψάχνανε τρόπους. Τώρα το έχουν εκ του φυσικού τους. Εάν διαβάζεις αυτό το blog σε προκαλώ να βγεις και να πεις το όνομα σου και την διεύθυνση σου. Το μόνο που θα κάνω θα είναι να σου στείλω σχοινί να κρεμαστείς. ΕΑΝ έχεις λίγο τσίπα πάνω σου θα πρέπει να είναι το λιγότερο που πρέπει να κάνεις αν θέλεις να λέγεσαι άντρας. Προς το παρόν σε φτύνω. 

Εάν μπήκες τελικά στο βρακάκι της, το μόνο που σου εύχομαι είναι να μην είσαι δούλος του αιδοίου της. Μπα, είσαι πριν μπεις ακόμα. Οπότε να ξέρεις επειδή Karma is bitch σου εύχομαι στην επόμενή σου ζωή να είσαι σκουλήκι γιατί είναι ερμαφρόδιτο. Να νιώθεις ότι μαμάς και μαμάνε παράλληλα. Εάν δεν μπήκες σου εύχομαι, αυτήν να ήταν η τελευταία γυναίκα που βρήκες το θάρρος να μιλήσεις. Είσαι σκουπίδι και έτσι θα πρέπει να σου συμπεριφέρονται. Μεγιά το αντριλίκι σου. Φόρα φούστα καλύτερα.

Τώρα όσο για τις γυναίκες. Αφού περάσαν μερικές μέρες και δεν πρόκειται να τις ξαναβρώ μάζεψα τα λόγια μου και έχω να πω το εξής. Εάν είστε φίλες με κάτι τέτοιες μπράβο σας. Θα σας κάνουν το μυαλό σούπα. Επίσης, ενημέρωση -η παρθενιά δεν ξανακολλάει με 50 χρόνια αποχή οπότε άστο δεν θα νιώσεις ποτέ σαν την πρώτη φορά-. 

Και φτάνω στο συμπέρασμα. Αντί να είστε περήφανες και ευτυχισμένες που μαζεύτηκε μια ομάδα -έστω- αντρών και έψαξε μέσα να βρει τι του λείπει και πως θα κάνει την ζωή του καλύτερη..Αντί να χαίρεστε που επιτέλους μπήκαμε στο τριπάκι να βρούμε τρόπους να σας ανοίξουμε και να έρθουμε κοντά σας, χωρίς σάλια και παρεκτροπές που τόσο μισείτε (το απωθείτε κιόλας) και που μάθαμε πως να μην είμαστε κάφροι, να αποκτήσουμε μια προσωπικότητα, αυτοπεποίθηση και εσωτερική ομορφιά, εσείς τι κάνατε;

Πιάσατε την πληροφορία του πρώτου μαλάκα discrediter κι αντί να δείτε σφαιρικά το θέμα πιαστήκατε από την άκρη τις κλωστής, την κάνατε τριχιά και αρχίσατε να αναπτύσσετε ασπίδες. Ε είστε άξιες της μοίρας σας! Δεν παλεύεστε πια. Μια ζωή βλάχες θα είστε και μόνες σας, απλώς σας παρακαλούμε μην μας τραβάτε στο βούρκο μαζί σας. Κι ανοίξτε κάνα blog να δείτε ότι όσα σας είπαν αυτοί οι 5-10 είναι άκυρα και καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν. Αποτυχημένοι κατ’εμε wannabe PUAs είναι που δεν άντεξαν την πίεση ή δεν είχαν το μυαλό να καλλιεργήσουν τις τακτικές και ξαναγύρισαν στο παλιό καλό κλαψομούνικο στυλάκι τους. 

Congrats σε όλους μας. 

22 σχόλια:

  1. Από τα πιο επίκαιρα άρθρα κι ήταν ένα από τα επόμενα θέματα που ετοίμαζα αλλά καλά έκανες και το έγραψες γιατί το ανέπτυξες σωστά!

    Είχα διαφωνία με παιδιά απ' το PUA forum για το αν όσα γράφω στο blog μαθαίνονται. Το θέμα είναι ότι αφενός μεν οι περισσότεροι που διαβάζουν το blog είναι άντρες, αφετέρου το PickUp στην Ελλάδα έχει αρχίσει ήδη να διαδίδεται μέσω του greekpua.com κυρίως από πέρυσι, όπου άρχισαν ολοένα και περισσότεροι να κάνουν training. Μέχρι τις αρχές του 2011 ήταν μετρημένοι οι natural PUA.

    Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τους τελευταίους μήνες τα approaches να ανεβαίνουν και οι ρουτίνες να καίγονται, άρα όταν οι γυναίκες τα συζητάνε και το κουτσομπολιό πέφτει σύννεφο γινόμαστε αντιληπτοί. Απ' την άλλη όμως θα έπρεπε να εκτιμούσαν έστω κι έτσι το ότι φερόμαστε σωστά και δεν πάμε "στην ψύχρα". Στην Αμερική που ξέρουν όλες τις ατάκες απ' έξω από τις σειρές, αυτό δεν τις εμποδίζει απ' το να κάνουν κάτι.

    2ον Ο τύπος και οποιοσδήποτε πάει και πει στη δικιά του τι σημαίνει PickUp, καθώς και μερικές ρουτίνες είναι επιεικώς ΜΑΛΑΚΑΣ. Διότι όχι μόνο καίει τους singles αλλά όταν θα χωρίσει και γίνει single μετά θα βαράει το κεφάλι του στον τοίχο.

    3ον Το ότι πηγαίνουμε να μιλήσουμε σε μια άγνωστη, στον εγκέφαλο της ελληνίδας γινόμαστε disqualify στα 2" γιατί: α)Τι θα πουν οι φίλες μου που είναι άγνωστος , β)Θα με πηδήξει και θα φύγει . Πρέπει επιτέλους κάποιους να τους μάθει ότι το να κάνεις cold approach ΔΕΝ σημαίνει ότι θέλεις one-night stand. Μπορεί να θες RL, μπορεί να θες one-night stand, μπορεί απλά να θες να κάνεις γνωριμίες. Αν δεν μας ρωτήσουν δεν θα πάρουν ποτέ την απάντηση, απλά θα προσπαθήσουν να δικαιολογήσουν τον εαυτό τους που σταμάτησαν την κουβέντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παιδιά καλησπέρα. Θέλω να σας πω και γω τη γνώμη μου πάνω στο θέμα. Η αλήθεια είναι πώς επειδή σας διαβάζουν πολλοί, και μέσα σε αυτούς είναι και πολλές γυναίκες, οι ατάκες σας έχουν γίνει πλέον γνωστές. Φυσικά εννοείται πώς σας βγάζω το καπέλο που πλησιάζετε μια κοπέλα, γιατί δεν το κάνουν εύκολα και πολλοί αυτό πιστέψτε με και πολύ καλά κάνετε. Όμως, ok, και γω αν καθόμουν με την κολλητή μου και με πλησίαζε ένας άγνωστος και με ρωτούσε "Είστε κολλητές, γιατί μοιάζουν οι εκφράσεις σας" εε παιδιά συγνώμη δηλαδή, αλλά το πρώτο πράγμα που θα τον ρωτούσα θα ήταν "Μήπως εργάζεσαι στο blog Ξενέρωτες;". Βέβαια δεν θα αντιδρούσα όπως η κοπελιά σαν να παθαίνει εγκεφαλικό ένα πράγμα, θα το έλεγα με πιο ωραίο τρόπο και ευγενικά πάντα. Αλήθεια, μήπως είναι καιρός να αλλάξετε τις ατάκες σας; Γιατί όπως λέτε και σεις σας πήραν χαμπάρι πια. Ωστόσο μη σταματάτε να πλησιάζετε τις γυναίκες. Υπάρχουμε και εμείς που το εκτιμάμε. ;)

      Διαγραφή
  2. @acid μην μασας..και γενικα δεν μασαμε..το μυαλο της ελληνιδας παντα ειναι κολλημενο στο δογμα..:"γιατι μου μιλαει τωρα αυτος ο μαλακας θελει να με πηδηξει και να φυγει"..οπως λεει και ο φιλτατος συντακτης πρεπει να καταλάβουνε τα "ορνια" επιτελους οτι οταν τις προσεγγιζουμε ΔΕΝ ειναι μονο αυτος ο σκοπος μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους, όντως ήθελες να την πέσεις στην κοπελίτσα και δεν ήταν ψέμματα αυτό που σου είπε. Εάν ήθελες απλά να την πηδήξεις και να φύγεις ή όχι εσύ το ξέρεις.

    Εγώ πάντως στην κοπέλα λέω μπράβο και θα ήταν και μεγαλύτερο εάν σου απαντούσε σε στυλ "Ας ερχόσουν στα ίσια και ίσως σου καθόμουν". Αλήθεια εκεί τι θα απαντούσες;

    Αυτά που λέει ο Συντάκτης ισχύουν. Όντως δηλαδή εάν κάνεις κίνηση προς μια γυναίκα αυτομάτως στον εγκέφαλο της ελληνίδας γινόμαστε disqualify στα 2". Αλλά όπως είπε και ο spacefreak στο αρχικό άρθρο για τους PUA:
    "Και θυμηθείτε, ο πραγματικός PUA, δεν ενδιαφέρεται να ρίξει γκόμενα για σχέση, αλλά να πηδήξει όσες περισσότερες HB 8-10 είναι δυνατόν."
    Οπότε ας μην την κατηγορούμε μιας και οι περισσότεροι PUA την ξεπέτα ψάχνουν. Εσύ πιθανά να είσαι η εξαίρεση αλλά αυτή από που και ως που να το ξέρει;

    Έπειτα εάν μια γυναίκα ακούσει σε ένα βράδυ 5 φορές ότι μοιάζει με την φίλη της μάλλον θα καταλάβει τι παίζει. Δεν χρειάζεται ούτε τον αδελφό της κολλητής ούτε το Ίντερνετ για να καταλάβει ότι ο άλλος την καμακώνει πλαγίως. Με αυτή την λογική πρέπει συνεχώς να εφευρίσκουμε νέες ατάκες που μετά από λίγο καιρό θα παλιώσουν κοκ.

    Όπως έχω ξαναπεί, γιατί το πιο απλό και όμορφο πράγμα να το κάνουμε πυρηνική φυσική; Μου αρέσεις, σου αρέσω; Εαν ναι καλώς εάν όχι bad luck. Έτσι έπρεπε να είναι αλλά πέφτουμε στις... Ελλεηνίδες :)

    Η λύση λοιπόν είναι να αλλάξουν μυαλά και όχι να αναγκαζόμαστε να κινούμαστε κάτω από το ραντάρ τους, μιας και αυτό είναι ουσιαστικά ασπιρίνη στον καρκίνο.

    Όσο για τον τυπάκο που σας έδωσε στεγνά. Εδώ υπάρχουν τρεις περιπτώσεις για το τι πραγματικά παίχτηκε:
    α)Δεν υπάρχει και η γκόμενα έπρεπε να δικαιολογήσει την αντίδραση της. πχ είδε στο Ίντερνετ το PUA, έφτιαξε ένα ψεύτικο προφίλ στο p-u-a.gr και φυσικά δεν θα παραδεχόταν κάτι τέτοιο.
    β)Υπάρχει και μιλώντας στην αδελφή του έτυχε να τον ακούσει η κολλητή. Δεν εκφέρω γνώμη γιατί δεν έχω αδερφή σε μικρή ηλικία, αλλά ΙΣΩΣ και εγώ να της το έλεγα.
    γ) Υπάρχει και στόχος του ήταν να μπει στο βρακάκι της. Εκεί είναι αξιοθρήνητος. Την αδελφή να την προστατέψει, όχι όλο τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ομολογώ ότι γέλασα πολύ με τη φάση, κυρίως γιατί ήταν περιγραφικότατη και επίσης γιατί αναδεικνύει ένα πραγματικό γεγονός. Τη γυναίκα που γνωρίζει τι θα κάνεις πριν το κάνεις.
    Το χιούμορ και η χαλαρή διάθεση είναι η μόνη λύση, χωρίς απαραίτητα να απαιτεί πρωτοτυπία.
    Όσο για το βλακόμετρο που κάθησε να εξηγήσει και να "δώσει" τους άλλους, μπράβο του, θέλει άλλα 20.000 σκαλοπάτια ν' ανεβεί για να θεωρηθεί ηλίθιος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εμένα με προβλημάτισε και με ψιλοτρομοκράτησε αυτο το γεγονός φίλε Acid Arrow ....επόμενο να δούμε τη μεθοδο του Mystery αναλυτικά στην Σουπερ Κατερίνα ή σε κανα Hello έτσι όπως πάει...δε θα σχολιάσω το αγόρι που έκανε βούκινο στο κορίτσι κάποια πράματα και ντροπή του , ούτε αμα το κορίτσι μπήκε στα "ψεύτικα" σε κάποιο φόρουμ pua και έμαθε δυο τρία πράματα , ίσως και συ έπρεπε μολις σου ειπε "εεεε τα ξερουμε αυτά ειστε κάποια ομάδα" να γελάσεις και να της πεις οτι απλά την ατάκα την ειχες πράγματι διαβάσει κάπου δε θυμάσαι , αλλα όχι πως εισαι μέλος και στην συνωμοσία του αιώνα και οτι απλα ήθελες να της μιλήσεις και είπες να χρησιμοποιήσεις την ατάκα γεγονός που ισχύει και ας μην ξέρεις πράγματι στις γυναίκες κολλητές γιατι έχεις παρακαλοθούσει πχ και φίλες σου που κάνουν ιδιες γκριμάτσες ίδιες φατσούλες και απο κει και πέρα να το συνέχιζες το θέμα. με γέλιο και καλαμπούρι . για αυτό καλο θα ήταν να δημιουργούμε δικές μας ερωτήσεις και ατάκες και ιστορίες βασισμένες πάνω σε αληθινά μας βιώματα παιγμένες σε κάποιες βασικές ρουτίνες που αυτές πολύ απλά δεν ανακαλύπτονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδιά... επειδή έπαιξα πολλά χρόνια σχεδόν στο μισό πλανήτη, μια βασική αρχή του PU. Οι ατάκες, ειδικά τα opening intros ΔΕΝ είναι για αποστήθηση, αλλά ένα mindset. Συντονιστείτε στη δύναμη του νοήματος και κινηθείτε σαν χαμελαίοντες... Acid Arrow, θα μπορούσες να παραδεχτείς ανοιχτά ότι διαβάζεις το forum και να τους βγείς με τρίπλα αυτοπεποίθησης. Ξερά και στα ίσια. Και να δεις αν πηγαίνει παρακάτω. Αν όχι, από εκεί πήγαν και άλλες.

    Και θυμηθείτε, για κάθε fail, παραδίπλα υπάρχει ένα πιθανό close. Ψάχτε λίγο στο Fast Seduction τα field reports του Ιάπωνα Maniac. Έδρεψε δάφνες σε ένα από τα πιο δύσκολα τερραίν, στο Λονδίνο και οι οδηγίες του είναι θησαυρός. Ειδικά στο κεφάλαιο της σεξουαλικής χειραγώγησης. Οπότε μην απογοητεύεστε, ψηλά το ηθικό.

    Οι δικές μας είναι από τις πιο αφελείς του πλανήτη. Οι μανάδες τους τους έχουν ισοπεδώσει το self esteem και έχουν δουλέψει για μας τους λίγους, αφού το παραμύθι πάνω τους πιάνει σύννεφο. Είναι από τις πλέον ευκολοχειρήσιμες γιατί έχουν male dependent ψυχολογία, με ψευδαίσθηση ανεξαρτησίας και μεγάλη δόση υποτακτικού μαζοχισμού. Και όχι με την περιποιητική έννοια που έχουν οι τουρκάλες, οι οποίες είναι απλά το MUST της περιοχής. Οι δικές μας, χαμένες στη σχιζοφρενοβλαβίωση της ανατροφής τους δεν μετράνε μία μπροστά στις γειτόνισσες στον τομέα συντροφικότητας... Βλέπουν απλά τα τραίνα να περνούν. Λίγα φράγκα να ξοδέψεις για να τους πλασσαριστείς εφετζίδικα και κέρδισες. Και μην ξεχνάτε, άμα τους πηδήξεις το μυαλό, έγινες η πρέζα τους! Τα πόδια τους θα 'ναι πάντα ορθάνοιχτα για πάρτη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η μόνη λύση είναι το να δημιουργείτε παραλλαγές ή τελείως διαφορετικά openers. Έτσι ακόμα κι αν ακούσουν για τους PUA, αν τους πείτε μια λίγο αλλαγμένη ατάκα κι έχει περάσει έστω ένα εξάμηνο από τότε που το άκουσαν, τότε δεν θα σας καταλάβουν εύκολα. Περιπτερά ΟΥΤΕ στην αδερφή σου δεν θα το πεις. Αυτό δεν λέμε τόση ώρα? Είδες καμία να κάθεται να σου εξηγεί ότι οι γυναίκες δεν θέλουν το sex όσο εμείς επειδή έχουν μητρικό ένστικτο και μας βλέπουν σαν πατέρα του παιδιού τους ή επειδή έχουν κοινωνικές προκαταλήψεις, καθώς φοβούνται ότι ο κοινωνικός κύκλος ή ο υποψήφιος σύζυγος θα της πει ταναπού αν πάνε π.χ. με πάνω από 5? Αν είναι ξενέρωτες θα σου πούνε "Είναι επιλογή μου να είμαι μόνη γιατί ψάχνω τον Alpha Male που για μένα έχει αυτά κι αυτά". Γιατί να αποκαλύψεις τα δικά σου μυστικά; Η απόκρυψη αλήθειας θα σε κάνει ψεύτη; Λιγότερο φαφλατά θα σε κάνει. Γιατί άμα το να είσαι 90% ειλικρινής είναι ψέμα τότε να αρχίσουμε να γράφουμε στο Wall του FB άντρες και γυναίκες ότι αυνανιζόμαστε καθημερινά.

    Όπως είπε ο Hondakias, την κοιτάς με βλέμα απορίας, λες "Δεν έχω ιδέα για τι πράγμα μιλάς" και ρίχνεις ένα FTC ("Αν είσαι τόσο αρνητική τότε καλύτερα να φύγω). ΜΗΝ αφήνετε να σας βάλουν στο frame τους.

    spacefreak δεν υπάρχει "ο επαγγελματίας PUA που θέλει να πάει με όσο το δυνατόν περισσότερα HB8-10". Έχεις γνωρίσει πολλούς natural PUA; Γιατί εγώ ξέρω natural PUA που θέλουν LTR. Κι εγώ LTR θέλω, όχι one-night stand και παπαριές. Όσο για το Λονδίνο, άμα το θεωρείς δύσκολο τερραίν τότε μάλλον δεν έχεις πάει ποτέ. Στο λέω γιατί έχω πάει τρεις φορές. Αν λοιπόν θεωρείς ότι οι ελληνίδες είναι πιο εύκολες από τις άλλες ευρωπαίες τότε διάβασε αυτό πρώτα:
    http://www.trelokouneli.gr/2010/04/sex.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα συμφωνησω και εγω με τον συντακτη οσον αφορά τις αγγλιδες αλλα για ονομα ρε spacefreak μην αναφερεις οτι οι ελληνιδες θεωρουνται ευκολες..αν εσυ εχεις οργωσει τον μισο πλανητη εγω έχω οργώσει τον άλλο μισο και τετοια μαλακια που κατεχει η ελληνιδα στον εγκεφαλο δεν την συναντησα ποτε...
    οσον αφορα τις ρουτινες των PUA για μενα προσωπικα ειναι σχεδον ανεφικτες στην ελλαδα..ισως αγαπητε συντακτη να αναδιοργανωσουμε το ολο θεμα και να φτιαξουμε εναν αντιστοιχο ολοκληρωμενο οδηγο για τα ψωνια που κυκλοφορουν εδω περα...ουτε ο καθηγητης μυστηριος(mystery) ουτε ο Μιγιακι(ο ιαπωνας Maniac που αναφερει ο space) δεν μου λενε εμενα τιποτα στα ξενερωτα θυληκα οντα της ελλαδας,καλες και χρυσες οι ρουτινες αλλα για εκτος συνορων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε παιδιά δεν πα να σε καταλάβει η άλλη; Και τι έγινε; Μια φορά που έκανα open με ατακα που είχαν ξανακούσει και μου είπαν "όλοι το ίδιο ρωτάτε για να γνωρίζετε κοπέλες; Πιο πρωτότυποι δεν μπορείτε να γίνετε;" στο καπακι της πέταξα: "Αν η κλειτορίδα σου μπορούσε να μιλήσει, τι πιστεύεις ότι θα έλεγε;" Χαχαχαχα και αυτό ήταν, η παρέα άνοιξε. Ας λέει η άλλη ό,τι θέλει. Μην κολλάτε στις ρουτίνες, αν τις ξέρουν, τις ξέρουν. Το βασικό είναι να παραμείνεις ψύχραιμος, να έχεις στο μυαλό σου τους 5 διακόπτες έλξης που έχει η γυναίκα και να επιδεικνύεις συμπεριφορά alpha male και χωρίς material. Πριν μάθετε δηλαδή για όλα αυτά τα κόλπα τι κάνατε; Δε λειτουργούσατε; Το έτοιμο υλικό υπάρχει για να μας βοηθάει να μιλήσουμε και να μην κολλάμε, όχι για να χρησιμοποιούμε μόνο αυτό και να παγώνουμε χωρίς αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά εντάξει, είπαμε! Αυτό προφανώς θα το είπες σε κανένα μαγαζί σε Γκάζι, Ψυρρή, Καρύτση. Γιατί άμα πήγαινες να το πεις ΝΠ ή ΒΠ, τότε θα σου σκαγε το ποτό στο κεφάλι με τη μία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για να μην κινδυνευσω να με αποκαλεσουν κλισε η παπαγαλο να σας πω το εξης.

    Η "ρουτινες" ειναι τροφη για σκεψη και οχι για αποστηθιση οπως πολυ σωστα αναφερανε οι κυριοι πριν απο μενα. Ενα τεραστιο μου λαθος ηταν αυτο. Βεβαια το κλιμα ηταν καπως ψυχρο και ειπα να βαδισω καποια πεπατημενη μεχρι να βρω το κλειδι του set. Ναι η αληθεια ειναι πως εκει επεσα εγω ο ιδιος στην παγιδα μου. Το θεμα ηταν ομως οχι το τι ειπα η πως το ειπα.

    Το θεμα ηταν πρωτον η αντιδραση της. Το οτι πας να μιλησεις σε ενα μισοαδειο μαγαζι σε 2 κοπελιτσες οι οποιες το κουτελο τους φωναζει ψαχνομαι δεν σημαινει αμεσα ONS η κατι παρομοιο. Απλως πας για γνωριμια.Αλλα δεν δικαιολογουνται με τιποτα οι φωνες στο μαγαζι. Αν μη τι αλλο εκανε σαν παλαβη.

    Δευτερον πολυ θα ηθελα να ξερω τι ακριβως και πως μεταφερθηκε στα αυτακια της κοπελιτσας. Προς τι ολος ο πανικος. Εννοειτε οτι οταν καποιος φωναζει μεσα στο μαγαζι καλε μου φιλε Nitro και δη οταν δεν σε ξερουν στο μαγαζι λογικο ειναι να σε πιασει ενα αγχος. Ξαναλεω επαρχια= Far west. Δεν ξερεις που και πως θα καταληξεις.

    Οσο για το Λονδινο επειδη ζουσα χρονια επιτρεψτε μου να πω κατι. Ναι ειναι αληθεια οτι ειναι δυσκολο κομματι και οχι οτι βλεπουμε στο Star απο τα δελτια του. ΑΛΛΑ και παλι δεν ειναι αυτο το χαλι το δικο μας. Ετυχε να πεσω σε ενα set το οποιο ειχε γνωση τι εστι PU και με ομορφο τροπο με κρατησαν στην παρεα τους και μαλιστα οχι μονο δεν τα βρηκαν κλισε αλλα αντιθετως καταλαβαν το σκοπο μου. Απο εκει βγηκε ενα HB8 το οποιο ηταν και μια σχεση που κρατησε 2 χρονια. Οποτε ειναι θεμα του δεκτη και οχι της πεπατημενης η του χειριστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @acidarrow συμφωνω μαζι σου οσον αφορα τις αγγλιδες τα συμπερασματα μου φυσικα δεν εχουν να κανουν με τα δελτια του star που της δειχνουνε "κομματια" και ετοιμες για ολα τα καλοκαιρια που ερχονται..εχω κατσει και εγω καποιοια περιοδο σε Manchester και Derby και παρατηρησα οτι εχουνε ενα καπως στυλακι κατα την ημερα..εκει που πραγματικα τις παραδεχομαι ειναι οταν βγαινουν εξω τα βραδια...ξερουνε για πιο λογο θα βγουνε(και δεν μιλαω για πιωμενες) να γινουν δηλαδη αποδεκτες φλερτ,γνωριμιας κτλ. Σε αντιθεση με τις δικιες μας που το μονο σκοπο οταν βγουν εξω ειναι να τραβηξουν τα βλεμματα και μετα οταν γυρισουν σπιτακια τους να κοιμηθουν ησυχες και ευχαριστημενες που για μια ακομη φορα ήτανε "θεες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Περιττές αγαπητέ συντάκτη οι εύκολες κρίσεις. Ειδικά όταν διαφωνείς χωρίς να γνωρίζεις το συνομιλητή σου (50αρη με 2 κόρες στην target ηλικία σου). Θα επαναλάβω, ότι πάντα κατά την άποψή μου (και εμπειρία μου) οι Ελληνίδες είναι από τις πλέον ευκολοχειρήσιμες. Προσοχή, δεν είπα "εύκολες", αλλά ευκολοχειρήσιμες. Να κυριολεκτούμε. Υπάρχει πορεία προς το ευκολοχειρήσιμος και προϋποθέτει να ξέρεις να περιμένεις. Όταν εγώ μιλάω για "ευκολία" (ιδιαίτερα μετά το close), πάντα τη συνδυάζω με αυτό που εννοώ "σεξουαλική χειραγώγηση", το να σπρώχνεις τις καύλες τους εκτός ορίων, ώστε ξεσπούν σαν boomerang πάνω σου. Οι ελληνίδες είναι επιρρεπείς σε αυτό όταν νοιώσουν σεξουαλικά "ασφαλείς". Μέχρι τώρα έχω βρει ελάχιστες που ανθίστανται σε αυτό το "κλικ" και φυσικά όταν το κατάλαβα, έξαφανίστηκα πρώτος...

    Τα περί "αγαμίας" των ελληνίδων (όρα κουνελοblog) τα ακούω βερεσέ. Το πρόβλημα δεν έγκειτε σε αυτές, είναι στους ελληναράδες που δεν ξέρουν να "πηδάνε" και με όποια ανοιχτόμυαλη το κουβεντιάσεις, θα καταλάβεις το γιατί. Επιπροσθέτως τρέμουν τις έμπειρες και επιτυχημένες. Και για τις executive businesswomen υπάρχουν κουμπιά, πολύ πιο προφανή από τη παρθενοπιπίτσα cockteaser 20αρα που σαλιαρίζει με το κάθε πορτιέρη και δεν έχει δει τι εστί ξεπάτωμα. Επιπροσθέτως, ξέρετε σε τι ηλικίες κάνουν θραύση τα viagra, cialis, levitra και τα συναφή; Σε αυτές ακριβώς που από το πρωϊ σου είναι κατάρτι. Και οι "χρήστες" δεν είναι φυσικά γυναίκες, αλλά αγοράκια με τσουτσουνάκια γαριδάκια από το άγχος, την ανασφάλεια και τον πολύ Σειρηνάκη.

    Τέλος πάντων. Προσωπική μου άποψη είναι πως όποιος στοχεύει σε LTR, δεν χρησιμοποιεί sophisticated τεχνικές PU. Κάνει το close όντας ο "γυμνός" εαυτός του. Γιατί το επίπεδο σχέσης είναι άλλο, εντελώς αντισυμβατικό, όταν ψάχνεις για τον "άνθρωπό σου". Και βέβαια ο γάμος πρέπει να είναι εντελώς έξω από το μυαλό του αν θέλει "καριέρα" στο PU και μετά τα 37... Και βεβαίως, natural PUA με ημερομηνία λήξης δεν έχω γνωρίσει ακόμα.


    Όσο για Λονδίνο... ναι δεν έχω πάει ως επισκέπτης, δούλευα εκεί 5 χρόνια. Στα "εύκολα" προ AIDS early 80s. Και φυσικά θεωρώντας το δύσκολο τεραίν, δεν μίλησα για τις Αγγλίδες γιατί οι ξεμέθυστες είναι κάτω από το 25% του εκεί target (στο οποίο το british στοιχείο είναι ούτως ή άλλως το 60% του γυναικείου πληθυσμού λόγω πολυπολιτισμικότητας). Οπότε και 60-25=35%, άρα μειοψηφία του συνολικού στόχου.

    @ Nitro PUA.
    Συμφωνώ απολύτως με τη προσέγγισή σου. Ψυχραιμία, αναδίπλωση και alpha attitude είναι το κλειδί. Και αν τα πράγματα φτάνουν σε επίπεδο υστερίας όπως στην περίπτωση του acid arrow, exit ...stage left!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και τι έγινε που είσαι 50άρης με 2 κόρες; Που ξέρω εγώ αν παντρεύτηκες στα 20, στα 30 ή στα 40 και πόσα cold approaches έκανες; Όπως αντίστοιχα ξέρεις πόσο είμαι εγώ και τι εμπειρίες έχω; Μίλα στην πράξη με επιχειρήματα επί του θέματος. Να σου θυμίσω ότι το PUA αναπτύχθηκε ΚΥΡΙΩΣ απ' το "The Game" (2005) και μετά. Άρα είσαι Θεωρητικός PUA (του καναπέ δηλαδή) καθ' ότι εμείς sargάρουμε στην πράξη και με τα τωρινά δεδομένα. Η θεωρία δε μετράει εδώ φίλε. Κι εγώ βλέπω 27 χρόνια ποδόσφαιρο αλλά δε σημαίνει ότι ξέρω να παίζω μπάλα κιόλας. Τα δικά σου targets (33-35 και πάνω) μου την πέφτουνε κάθε μέρα. Στα bars, στο Facebook, όπου θες. Τα πουρά δεν έχουνε βαθμό δυσκολίας, άστο. Πήγαινε να την πέσεις σε μια 20άρα να δεις την γλύκα.

    Οι έλληνες ξέρουν πολύ καλά να πηδάνε. Από τους 10-15 φίλους που έχω, όλες μας οι πρώην όταν συζητάγαμε παρέα μετά από 2-3 ποτάκια λέγανε τα καλύτερα και τους πετάγανε τρελό DHV. Άμα οι παρέες σου ήταν τυπάκια που δεν τους σηκωνότανε τότε θα έπεσες στην περίπτωση.

    Την εποχή που εσύ έκανες καμάκι (όταν είχες χρόνο, εκτός γάμου) ο κόσμος πήδαγε αβέρτα κι ήταν πιο χύμα. Επειδή λοιπόν απέχεις απ' το άθλημα κάτι δεκαετίες, να σε ενημερώσω ότι η αγορά απ' το 2000 και μετά έχει αλλάξει κι ότι πλέον το να κάνεις σοβαρή σχέση έχει τον ίδιο βαθμό δυσκολίας με το να παντρευτείς. Επίσης το να παντρευτείς (κάποια που έστω να βλέπεται και να έχει μια Α μόρφωση) έχει τον ίδιο βαθμό δυσκολίας με το να σου κάτσει δελτίο στοιχήματος με απόδοση από 15 και πάνω. Η ευκολία που λες δεν υπάρχει σήμερα.

    Για τις "executive businesswomen", που βγάζουν υψηλούς μισθούς, επειδή τυχαίνει να τις βλέπω καθημερινά στα εταιρικά events, σε πληροφορώ ότι μεγαλύτερα ψώνια δεν υπάρχουν. Ψάχνουν από προϊστάμενους και πάνω.

    Όποιος θέλει LTR κάνει cold approach Day 1, αλλά από Day 2 και μετά είναι ο εαυτός του. Και "καριέρα PUA" είναι σαν να λέμε "καριέρα μαλάκα". Στόχος του PUA είναι να είσαι με αυτή που σου αρέσει περισσότερο. Αφού είναι η ιδανική δε βρίσκω λόγο να μη συνεχίσεις με LTR. Έλα στα meetings του greekpua.com και θα δεις πόσοι natural έχουν LTR και πως επωφελήθηκαν.

    Στο Λονδίνο το lay είναι πολύ εύκολο. Επειδή ήσουνα 5 χρόνια εκεί μόνο τις Βρετανίδες έβλεπες? Οι Γερμανίδες, οι Ασιάτισες, οι Γαλλίδες και οι Πολωνέζες δεν σου κάνουν? Μεθυσμένες ή ξεμέθυστες δεν με ενδιαφέρει καθόλου προσωπικά. Όποια πίνει ξέρει γιατί πίνει.

    Έχει μαλλιάσει η γλώσσα όλων να σου λέει εδώ μέσα ότι οι ελληνίδες είναι απ' τις πιο δύσκολες περιπτώσεις κι εσύ εκεί, κολλημένος. Σαν τον θείο μου που μου λέει στα 60 του τα ίδια και πρόσφατα που έμεινε μπάκουρος για δυο χρόνια, του είπα "καλώς ήρθες στην σημερινή πραγματικότητα". Άστο αδερφέ. Είσαι εκτός εκκλησίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας μείνω εκτός εκκλησίας λοιπόν μια που ξέρεις καλύτερα. Α, και για την ιστορία. Δεν παντρέυτηκα ποτέ φιλαράκο.

      Να χαίρεσαι το μπλογκάκι σου. Άνευ διαλόγου...

      Διαγραφή
    2. Αν έκανες 2 κόρες και δεν παντρεύτηκες ποτέ τότε έχεις χάσει την μπάλα. Φιλική συμβουλή.

      Διαγραφή
  15. Αγαπητέ συντάκτη Νότια προάστια μένω και νότια προάστια έγινε το σκηνικό με την κλειτορίδα. Αυτό που πιστεύεις πως αν το πεις θα φας σφαλιάρα είναι αυτό που κάνει την άλλη να ξαφνιαστεί τόσο πολύ και να απαντήσει. Το delivery παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και μιλάς με κάποιον που ισχυρίζεται ότι είναι ο πιο πετυχημένος pick up artist που έχει δει από κοντά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κι εγώ Νότια Προάστια μένω και μου κάνει εντύπωση που έπιασε κάτι τέτοιο. Πρέπει να ξέρεις να τις ψυχολογείς γιατί αν σε παρεξηγήσουν έμεινες εκτός game. Εδώ στο forum πολλοί αποφεύγουν ακόμα και τα negs (σε μένα αποδίδουν πάντως).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. έχεις δίκιο.. το πέταξα και είδα ότι δεν ξέραν αν έπρεπε να γελάσουν ή να με βρίσουν :) στο καπάκι τους είπα για ένα βιβλίο που έπεσε στα χέρια μου εκείνη τη μέρα (δεν είπα ψέμματα) που λεγόνταν αιδοίων μονόλογοι και είχε κάτι τέτοιες κουλές ερωτήσεις. Ε, γέλασαν :) και το interaction άρχισε. Πού μένεις αλήθεια; Εγώ Βάρη. Χωρίς neg σε 8 και πάνω δε γίνεται.. απλά πρέπει να έχεις σωστό delivery (εσύ προφανώς έχεις σωστό delivery)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν γράφω προσωπικές πληροφορίες εδώ οπότε κανε με add στο FB στο e-mail που γράφει πάνω δεξιά να τα πούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή