Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

PickUp Artist: Καμάκι Νο.4

Όταν γυρνάνε σπίτι κάνουν κατευθείαν format.

Θα σας περιγράψω το περιβόητο PickUp Νο.4 που μου ζητάτε εδώ και εβδομάδες και που για άλλη μια φορά αναφέρεται σε γνωριμία μέσω κοινωνικού κύκλου.

Είναι Σάββατο βράδυ και μια φίλη μου με παίρνει τηλέφωνο για να βγούμε μαζί με 3 φίλες της σε club! Τις οποίες μάλιστα δεν είχα ξαναδεί. Επειδή δεν είμαι χαραμοφάης, παίρνω κι ένα φίλο μαζί. Περνάμε απ' το σπίτι της φίλης μου να πάρουμε αυτήν και την κολλητή της και συναντάμε τις άλλες δύο φίλες στο club που είχαν ήδη κάτσει κάνα μισάωρο πριν. Συστηνόμαστε και ξεκινάει το game.

Η κολλητή της φίλης μου ήταν ένα HB7 και οι κοπέλες που συναντήσαμε ήταν HB9 και HB6 αντίστοιχα. Παραγγέλνουμε τα ποτά μας και ξεκινάω να μιλάω με το HB7, μιας και είχα μεγαλύτερη οικειότητα. Μέχρι εκείνη την στιγμή δεν είχα σαφές Target, καθ' ότι τα HB9 και 6 είχανε κάνει κλίκα και λέγανε τα δικά τους. Ξεκινάω λοιπόν την κουβέντα με το 7 με κλασικά openers, ατάκες comfort και πάει λέγοντας. Σε κάποια φάση κι ενώ είχαμε πει με τι ασχολείται ο καθένας, βλέπω λίγο ότι οι ερωτήσεις μου ήταν κάπως...μονόπλευρες και αποφασίζω να αλλάξω target.

Πάω προς το HB9, το οποίο μας είχε γυρίσει την πλάτη για πολύ ώρα μαζί με τη φίλη της, αλλά πέτυχα το timing όπου έκανε το λάθος να στρίψει 45 μοίρες. Για την ιστορία, το HB9 ήταν 1.70 ξανθιά γαλάζια μάτια, 22άρα:
Α: Τι λέτε εσείς εδώ;
Γ9: Ε τα δικά μας.
Α: Παρατηρώ ότι πρέπει να είστε κολλητές.
Γ6: Ναι, που το κατάλαβες;
Α: Η μία αντιγράφει τις εκφράσεις της άλλης.
Γ6: (γέλια) Δεν είμαστε ακριβώς κολλητές.
Α: Τότε;
Γ6: Είμαστε πολύ καλές φίλες!
Α: Ποια είναι η διαφορά της κολλητής απ' την πολύ καλή φίλη;
Γ6: Η κολλητή είναι συνήθως μία!
Α: Εγώ περίμενα να μου πεις κάτι άλλο.
Γ6: Τι;
Α: Ότι η πολύ καλή φίλη μπορεί να σου φάει τον γκόμενο, αλλά η κολλητή όχι (γέλια)
Γ6: Δεν το είχα σκεφτεί έτσι!
Α: Ποια είναι η καλή και ποια είναι η κακιά;
Γ9: Αυτή είναι η κακιά.
Γ6: Όχι. Εγώ είμαι η καλή κι αυτή είναι η κακιά.

Το opener όπως βλέπετε είχε μέσα και την λεγόμενη "πρόκληση ερώτησης". Το "Εγώ περίμενα να μου πεις κάτι άλλο" προκαλεί μια ερώτηση από την πλευρά της. Αυτή είναι βασική τακτική, το να δημιουργείς ερώτημα στην άλλη, γιατί έτσι αναγκάζεται να σε ρωτήσει, κεντρίζεις το ενδιαφέρον, άρα συνεχίζεις πιο εύκολα την συζήτηση. Anyway, οι επόμενες ερωτήσεις ήταν σχετικά με περιοχή, τι ασχολείται ο καθένας μας κτλ. Σε κάποια φάση παίζει στη κουβέντα το θέμα χορού.

Γ9: Γενικά μας αρέσει να χορεύουμε.
Α: Θες να μου πεις ότι είσαι καλή στο χορό;
Γ9: Ναι, τα βασικά τα ξέρω.
Α: Τα βασικά; (έκφραση απορίας από μένα, αφήνω το ποτό) Για έλα να μου δείξεις τι ξέρεις.

Εκεί την πιάνω απ' το χέρι (Mystery που δίδασκες) και πηγαίνουμε πιο κεντρικά για να χορέψουμε. Κάπου εκεί αρχίζουν και τα πρώτα kino. 10 λεπτά μετά γυρνάμε πίσω στην παρέα κι από εκεί που δεν το περιμένω αρχίζει τις ερωτήσεις.

Γ9: Για πείτε, πόσα κιλά είστε;
(ο φίλος μου): 82.
Γ9: Εσύ;
Α: Πόσο με κάνεις;
Γ9: Ξερω γω; Για να σε δω (με πιάνει στη μέση) 78-80;
Α: Αφού είμαι 1.77 ύψος βρε, δεν βλέπεις; 71 είμαι. Εσύ τι ύψος έχεις;
Γ9: Πόσο ψηλή με κάνεις;
Α: 1.72
Γ9: 1.70.
Α: Δεν σε πιστεύω.
Γ9: Τώρα θα δεις (προς μεγάλη μου έκπληξη βγάζει το ένα τακούνι και έρχεται να μετρηθεί ακριβώς μπροστά μου).
Α: Τι έκανες εκεί; (με ύφος σαν να μαλώνω τη γάτα μου)
Γ9: Έβγαλα το ένα τακούνι για να μετρηθούμε.
Α: Ε βγάλε και το άλλο, έτσι δε γίνεται. Κλέβεις.
(Βγάζει και το 2ο τακούνι και στέκεται ξυπόλητη ακριβώς μπροστά μου)
Α: Κάτσε να βγάλω κι εγώ τα παπούτσια μου να είμαστε δίκαιοι.
(Τα βγάζω κι όπως τα αφήνω στη θέση τους κάνω ένα βήμα μπροστά και τώρα είμαστε σε απόσταση αναπνοής! Κοιταζόμαστε για 6-7" και μου χαμογελάει, δείχνοντας ΙΟΙ. Αλλά επειδή ο φίλος μου χόρευε με το HB7 και είχα το HB6 obstacle δίπλα, το πράγμα στράβωσε)
Γ6: Εεε, τι κάνετε εκεί; Μας βλέπουνε.

Παρ' ότι η κολλητή της μου έκανε χαλάστρα, το HB9 φάνηκε να μην πτοείται. Όπως είδατε κι από την προηγούμενη κουβέντα, της είχα ρίξει τόσα negs. Έδειξε ένα ψιλοενδιαφέρον κάνοντας πειράγματα, σε μένα και τον φίλο μου, στα μάγουλα, στη μέση, μας έβαζε τρικλοποδιές και γενικά τέτοια χαζά που κάνουν τα κοριτσάκια στην 3η Λυκείου. Αυτό με προβλημάτισε λίγο είναι αλήθεια, τόσο για τα πειράγματα, όσο και γιατί τα έκανε και προς τους δύο. Άρα έπαιζε και ήθελε επιβεβαίωση; Ψαχνότανε; WTF. Σε κάποια φάση ενώ συζητάγαμε στο χαλαρό της πετάω κι άλλο neg. Γιατί τα 9-10 μόνο με negs πέφτουνε.

Α: Θύμισέ μου, λογιστική είπαμε ότι σπουδάζεις;
Γ9: Ναι.
Α: Σε ποιο έτος;
Γ9: Είμαι στο πτυχίο.
Α: Είσαι καλή στους υπολογισμούς;
Γ9: Έτσι πιστεύω.
Α: Πόσες όμορφες γυναίκες έχει το club αυτή τη στιγμή;
Γ9: (Κοιτάει γύρω της) Ααα δεν ξέρω. Πολλές μάλλον. Γιατί;
Α: Μπααα, δεν το νομίζω! (και πίνω μια γουλιά απ' το ποτό μου).

Την είχα βάλει ήδη σε φάση comfort και ήταν ευκαιρία να τεστάρω τα kino. Αυτή μου απαντάει κάτι που δεν θυμάμαι και της ξεκινάω με ένα kino υποταγής.  Την γνωστή ρουτίνα.

Α: Για να δούμε αν λες αλήθεια. Να δω τα χέρια σου (μου τα δείχνει). Άφησέ τα όμως χαλαρά...
Γ9: Θα μου τα χτυπήσεις από πάνω; Θα με σφαλιαρίσεις; Τι θα κάνεις;
Α: Οχι βρε χαζό. Άστα χαλαρά σου λέω...

Στη συνέχεια τα ψηλαφίζω, ενώνω παλάμες και την κοιτάω στα μάτια δίνοντας μια απάντηση ότι και καλά γενικά λέει αλήθεια αλλά κρύβει και κάποια πράγματα για αυτήν. Μετά από λίγα λεπτά όμως κάνουμε και την ρουτίνα του Mystery "Πιστεύεις στη μαγεία;" με τα δύο δάχτυλα που ενώνονται (που είχε δείξει στον Πρεντίπ στην 1η σεζόν) και στο τέλος της λέω το κλασικό "Επ, αυτό είναι φιλάκι" και της δείχνω το μάγουλο. Αμέσως ανταποκρίθηκε λοιπόν και με φιλάκι στο μάγουλο!

Το νέτο είχε καταπιεί όλο το toolset του Mystery ατόφιο. Μου έριχνε αραιά και που ματιές και χαμόγελα, ώσπου βέβαια πριν φύγουμε ανταλλάξαμε τηλέφωνα.

PickUp: Success

Day 2
Όταν την κάλεσα δυο μέρες μετά (αν την έπαιρνα την επόμενη όπως στο PickUp 3 θεωρώ ότι ίσως θα ήταν λίγο unsafe), δεν το σήκωσε. Μου έστειλε ένα μήνυμα...κάπου γύρω στα μεσάνυκτα! Επειδή ήταν αργά εγώ φυσικά δεν την πήρα τηλέφωνο και για να μην ενοχλήσω αλλά και για να μην το παίξω λιγούρης. Συνεχίσαμε όμως κουβέντα μέσω μηνυμάτων και εν τέλει μέσω Facebook. Άρχισε να μου δείχνει κι εκεί IOI λέγοντας πόσο πολύ της αρέσει η δουλειά μου κτλ. Της είπα να κανονίσουμε το ερχόμενο σαββατοκύριακο για καφέ και είπε οκ. Απλά επειδή έβαλα την φράση "να κανονίσουμε" αυτή νόμιζε ότι εννοούσα...και τις φίλες της μέσα.

Anyway, το προσπέρασα κι αυτό καθώς είχα σκοπό ούτως ή άλλως να την καλέσω και να της πω να βγούμε οι δυο μας. Αυτός όμως δεν έγινε ποτέ. Γιατί πριν έρθει το σαββατοκύριακο την παίρνω τηλέφωνο και...πολύ απλά δεν το σήκωσε! Και μη μου πει κανείς ότι έπρεπε να ξαναπάρω ή να στείλω μήνυμα κιόλας. Γιατί σε συνδυασμό με το ότι ούτε την πρώτη φορά το σήκωσε, πάει να πει πολύ απλά ότι δεν ψηνότανε! Φυσικά ως ανταπάντηση ουδέποτε έστειλε sms (ούτε καν μήνυμα στο FB).

Κάπου εκεί θυμήθηκα την ατάκα που δεν θυμάμαι ποιος αναγνώστης την έγραψε, ότι "Όταν μια γκόμενα γυρίσει σπίτι, κάνει αμέσως format". Αλλά επειδή μπροστά σε παρέα είναι πολύ δύσκολο να μιλήσεις ή να κάνεις *close, δεν σκόπευα να το ρισκάρω. Αντιθέτως, μπορώ να πω ότι έπαιξα με όλους τους κανόνες σωστά όπως έπρεπε. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Καμάκι failed

9 σχόλια:

  1. φίλε , τυχερό βέβαια οτι σε πήρε η φιλενάδα τηλ να βγείτε παρέα , και στάνταρ οι 3 φίλες της ψαχνόντουσαν , εσύ άψογα το χειρίστηκες το θέμα έκανες και το numberclose σου στο τέλος της βραδυάς , τα όσα μας περιέγραψες ειμαι σίγουρος θα πιάνανε στην ίδια παρέα ακόμα και αμα δεν ήξερες και καμμια τους και απλά τους την έπεφτες στο ξεκάρφωτο στο μαγαζί και είχες παει εκειπέρα μόνος σου για sargar-ισμα

    αλλα εγώ εχω μια ανησυχία και ελπίζω να δώ κάποιο ποστ σου για αυτό το θέμα ,δηλαδη το Facebook ......ωραία το πήγες έκανες nclose σε είχε συμπαθήσει , υπήρχε ενα μυστήριο μεταξύ σας το οποίο θα ανανεωνόταν -οχι λυνόταν- στο επόμενο ραντεβουδάκι, και κακα τα ψέμματα ενα τηλέφωνο ή ενα μηνυματάκι έχει άλλη μαγεία απο το να ανταλλάξεις προφίλ στο FB και εκειπέρα να γίνει ο αχταρμάς...να μάθει δηλαδή πριν απο δευτερο τριτο ραντεβουδάκι οτι είσαι και δεν είσαι ,γούστα σου ,φίλους σου, πιστεύω σου , ακόμα και να μελετήσει κόμμεντς σου να δεί τρόπο σκέψης. Χανεται το μυστήριο της γνωριμίας αμέσως πιστεύω , γιατι εγώ αμα ενα κορίτσι που καψουρευόμουν με εδινε το φεησμπούκ της και με εκανε add θα το ξεψάχνιζα όπως και δήποτε για αυτο το λέω. Εσυ λοιπόν που την ενδιέφερες μετα απο κεινη την πρώτη γνωριμία ε τι νομίζεις θα κανε ? Αλλη μαγεία να περιμένουν δυο ανθρώποι που σκοπεύουν ο καθένας στο νού του να γίνουν ζευγάρι , ποιος θα κάνει ενα τηλεφωνάκι να κανονίσουν ενα ραντεβουδάκι και άλλο να κάνεις μαζί της τσατ στο facebook

    Την ατάκα στο άλλο άρθρο τη θυμάμαι με το "Όταν μια γκόμενα γυρίσει σπίτι, κάνει αμέσως format" αλλα και εκεί συνέβη ενα πράμα παρόμοιο ,ίσως εγω πιστεύω συμβουλή ένα πράμα - να αφήνουμε τα facebook , δηλαδή αυτο το σχεδόν πορτραίτο του τί είμαστε τι ακούμε τι ταινίες θέλουμε ,τι σκεφτόμαστε , τι φάση είμαστε , πως εκφραζομαστε (comments κτλ κτλ) - για μετά το 3-4 ραντεβού που πλέον έχουμε γίνει και με το κορίτσι ζευγάρι, πιο ωραίο ειναι να ξετυλίγεται το μυστήριο του τι ειναι ο καθένας μας σιγά σιγά παρά έτσι...

    Φίλε συντάκτη έχεις κανει αρκετα αρθρα για facebook και για site γνωριμιών , για αυτό τι λές ? Κρίμα που έγινε έτσι η ιστορία σου , αλλα ίσως βάλανε λόγια και οι φίλες ? αφού είχατε βγεί μεσω κοινής γνωστής μηπως εμαθε το κορίτσι που μας λές κατι που δε της άρεσε ? μήπως σε ήθελε το κορίτσι που μας λές ηταν το obstacle πιο πολύ ? Μήπως πράγματι απλα δεν παρατήρησε την κλήση σου ? (εγώ πάντως αμα περίμενα κληση απο κορίτσι που με ενδιέφερε καθε τρείς και λίγο θα έψαχνα το κλησεις στο κιν μου). Μήπως έχω δίκιο με αυτο που σε λέω με το facebook ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από τη στιγμή που μπήκες στο τριπάκι κουβέντας χωρίς να κανονίσεις απευθείας ραντεβού, έχασες μια σημαντική ευκαιρία. Σίγουρα δε στην κουβέντα αυτή, φάνηκες περισσότερο φιλικός απ' όσο πρέπει.
    Για ποιο λόγο απλά δεν κάνεις το εξής:
    παίρνεις τηλέφωνο δύο-τρεις μέρες μετά στο χαλαρό, της λες καλημέρα, φροντίζεις να ξέρει σε ποιον μιλάει και της κανονίζεις ώρα και μέρα για καφέ, δίνοντας δυο επιλογές κάθε φορά. Αν αποτύχουν και οι δυο επιλογές, άφησέ την να προτείνει ώρα και μέρα, απόρριψε μερικά την πρόταση και κάνε αντιπρόταση ίδια μέρα, άλλη ώρα ή ίδια ώρα άλλη μέρα.
    Γίνεται το ίδιο και στο fb, ή ό,τι άλλο έχει. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ: όχι ψιλοκουβέντα για παραπάνω από δυο λεπτά κι αυτό μόνον για να κλείσεις το ραντεβού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Hondaκια αμα ενδιαφερότανε θα έπαιρνε. Καλύτερα που δεν πήρε κιόλας γιατί είμαι ήδη αλλού. Όσο για το Facebook είναι ο πιο εύκολος τρόπος γνωριμίας, το εχω Νο.1 στη λίστα και δε πα να λένε οι PUA ότι θέλουνε.

    Για τα κόλπα που περιγράφω, είπαμε, δείτε PickUp Artist Season 1 & 2. Υπάρχουν σε tοrrent και οι δύο σεζόν και το link το εχω δωσει στο πρωτο αρθρο PickUp Artist σε αυτό το blog.

    Γιάννη είδες τι έγραψα στο άρθρο? Πήρα τηλέφωνο 2 μέρες μετά και δεν το σήκωσε. Άρα αφού δεν μιλήσαμε άκυρα όσα γράφεις. Αν της έριχνα ένα φτύσιμο άλλες 2 μέρες και την έπαιρνα μετά μπορεί και να το σήκωνε, μπορεί και όχι. Τώρα με έχασε.

    Το θέμα είναι ένα: Δεν θα οργανώσουμε στρατηγικό σχέδιο για να ρίξουμε γκόμενα. Κάναμε καλή εντύπωση, δείξαμε ενδιαφέρον, άρα το πιασε το νόημα. Άμα θέλει έχει καλώς, αν όχι στα παπάκια μας αυτή θα χάσει. Όσες έχουν ενδιαφερθεί το ξέρετε καλά ότι παίρνουν τηλ πίσω, οπότε μη προσπαθείτε να βρείτε δικαιολογίες για την κάθε ξενέρωτη.

    Αυτή που είναι normal θα βγει ένα καφέ μαζί σου να σε γνωρίσει κι αν δεν της αρέσεις τότε δεν θα ξαναβγει. Απλά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μάλλον εσύ δεν διάβασες καλά τι έγραψα. Μπορούσες να κάνεις και τη δουλειά από το fb, απλά προτίμησες όπως φαίνεται από αυτά που γράφεις να το παίξεις φιλαράκι και να πιάσεις κουβέντα. Αυτό είναι και το σύνηθες λάθος όλων μηδενός εξαιρουμένου, ούτε του γράφοντος. Το "κόλπο" είναι απλό. Λίγη κουβέντα εκ του μακρόθεν και μόνον για τα βασικά. Όσο μένεις κρεμασμένος από ακουστικά ή chat, τόσο κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς "φίλος" και το παιχνίδι χάνεται. Αν το κάνεις και δεν τα καταφέρεις τότε οκ, σωστά λες "στα παπάκια μας, αυτή θα χάσει".
    όσο για το στρατηγικό σχέδιο, ρε φίλε σόρι αλλά αντιφάσκεις. Μιλάς για wingmen, στοχοποίηση και "κινήσεις". Αν αυτό δεν είναι σχέδιο, τότε τι είναι; Και άντε να δεχθώ ότι έκανες καλή εντύπωση που δεν είναι και δύσκολο όπως καταλαβαίνω, αφού φαίνεσαι εντάξει. Το ενδιαφέρον πώς το έδειξες; Με ένα-δυο αναπάντητα τηλέφωνα και chat στο fb με κολπάκια και ευχές του τύπου "να κανονίσουμε";
    Βέβαια, αν απλά κυκλοφορείς για να εξασκήσεις τις πρακτικές και δεν σε απασχολεί άμεσα το επόμενο επίπεδο ΟΚ πάσο. Θεμιτό και συγγνώμη.
    Παρεμπιπτόντως, καμία γκόμενα δεν κάνει φορμάτ. Όλες (πλην πιωμένων σε σημείο Αγγλίδας και καμμένων από την κόκα) θυμούνται τα πάντα με ακρίβεια ακόμη και στην παραμικρή λεπτομέρεια, τοποθετώντας όλους μας στη μαζική μνήμη - σωρό. Για να ξεχωρίσεις όμως από το σωρό πρέπει να κάνεις ξεχωριστά πράγματα, πράγματα που θα της "ανακατέψουν" το μυαλό και θα σε τοποθετήσουν έξω και μπροστά.
    Αυτά και σόρι ξανά αν πληγώνω ή προσβάλλω κάποιον, δεν έχω τέτοια πρόθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συνονοματε Γιαννη εξηγησε μου κατι. Κατα γενικη ομολογια εχουν αναγκη απο επαφη και γενικα εναν αντρα. Βγαινουν μπαλαμουτιαζοντε μεχρι και ερωτα κανουν και μετα μην τον ειδατε τον παναη. ΟΚ δεν γουσταρουν λες, μαζι σου. Γιατι το ξεκινησαν? Για να μην σε προσβαλλουν? Δεν ειναι φοντανακι ρε φιλε να το βαλεις στην τσεπη και να το πεταξεις μετα. Και μετα πας να κανεις το follow up μια χαρουλα γεματος ελπιδες και εχεις πεσει σε τοιχο με τα μουτρα. Μα εξαφανιζονται, μα σου ριχνουν ακυρο. Δηλαδη αυτο πως το λες?Μνημη ελεφαντα??? Και σε ρωταω. Μηπως τους πινει και την αλλη μερα ωχ τι εκανα? Να το κοψουν το ρημαδι. ΟΧΙ φιλε μου. Τους κανεις τον μαλακα να ανεβει η αυτοεκτιμηση τους γιατι πριν βγουνε καθονται και κλαινε για τα παχη τους τα καλη τους και την αλλη μερα που ειναι ανεβασμενες σου ριχνουν ενα ακυρο προεδρικο γιατι σου λεει εγω θα παρω τον πριγκηπα. Μεινε συντονισμενος γιατι ερχετε και αρθρακι περι αυτου του θεματος λιαν συντομος ομως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φίλε μου ειδήμων στο τι θέλουν οι γυναίκες δεν είμαι και για να πω και την αμαρτία μου, δεν σκοπεύω να γίνω. Δεν διεκδικώ τον τίτλο του "γαμάω" γιατί δεν είμαι και ούτε θα γίνω επίσης. Βλέπω τι θέλω εγώ και προχωρώ ανάλογα. Σε όποια δεν αρέσω, με γεια της. Απλά πριν απορρίψω ο,τιδήποτε, δοκιμάζω.
      Γνώμη μου, αλλά δες πρώτα τι θέλεις εσύ για τον εαυτό σου. Και το πιο σημαντικό: δεν κάνεις ποτέ το μαλάκα για καμιά και δεν χαλιέσαι με τη συμπεριφορά καμιάς. Κάνε ό,τι γουστάρεις για να το ευχαριστηθείς και για να ευχαριστήσεις (μ' αυτή τη σειρά). Το νόημα με τα κόλπα του PUA είναι να νιώθεις εσύ καλά με τον εαυτό σου και όχι να είναι αγγαρεία που θα πρέπει να κάνεις για να βρεις γκόμενα.

      Διαγραφή
  6. @ Γιάννης. Κάνω copy-paste ότι έγραψες
    "παίρνεις τηλέφωνο δύο-τρεις μέρες μετά στο χαλαρό, της λες καλημέρα, φροντίζεις να ξέρει σε ποιον μιλάει και της κανονίζεις ώρα και μέρα για καφέ..."
    Αυτό ακριβώς πήγα να κάνω. Πάμε παρακάτω.

    "Μπορούσες να κάνεις και τη δουλειά από το fb, απλά προτίμησες όπως φαίνεται από αυτά που γράφεις να το παίξεις φιλαράκι και να πιάσεις κουβέντα. Αυτό είναι και το σύνηθες λάθος όλων μηδενός εξαιρουμένου, ούτε του γράφοντος."
    Δεν κατάλαβες. Η κουβέντα κράτησε 10-15 λεπτά και το close ήταν δικό μου. Επίσης επειδή λες για "σύνηθες λάθος", ραντεβού από το Facebook δεν κλείνεις, εκτός κι αν δεν έχεις δει την άλλη ποτέ και θέλεις να της ζητήσεις κινητό. Αν θες να κλείσεις ραντεβού με κάποια που ΗΔΗ ξέρεις, τότε την παίρνεις τηλέφωνο. SMS, Facebookια και τα σχετικα δειχνουν δειλια και ανασφαλεια. Ο άντρας παιρνει τηλεφωνο. Τώρα αν η άλλη είναι ΤΟΣΟ ξενέρωτη ώστε να μην το σηκώσει χέστο. Πας αλλού.

    Τέλος, για το στρατηγικό σχέδιο, πάλι δεν κατάλαβες τι θέλω να πω. Μετά από όλο αυτό το cold approach κι ενώ όλα έγιναν σωστά, δεν θα καταστρώσω και στρατηγικό σχέδιο για Day2! WTF, άλλη γλώσσα μιλάω εδώ μέσα και μόνο εσύ δεν την πιάνεις? Επίσης εδώ μέσα δεν κάνω "πρακτική". Έχω κάνει πάρα πολλές σχέσεις στη ζωή μου και σε ΟΛΕΣ τις περιπτώσεις σηκώνανε το τηλέφωνο και κανονίζαμε. Η αν δεν το σηκώνανε παίρνανε κατευθείαν μετά από 1-2 ώρες. Ποιος σου είπε εσένα ότι αν δεν το σηκώσει θα πρέπει να κυνηγάω την κάθε ξενέρωτη και να της ανεβάσω το value? Άμα είσαι λιγούρης κάντο. Not for me. Και που την πέφτεις σε μία της έχεις ήδη ανεβάσει την αξία.

    Όσο για το format, κάτσε να δεις το επόμενο e-mail αναγνώστη και θα δεις ότι το format δεν γίνεται μόνο όταν δεν ενδιαφέρονται, αλλά και όποτε τους καπνίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παίδες απόψεις μοιραζόμαστε και οι απόψεις είναι σαν τις μύτες. Ο καθένας έχει τη δική του. Για να μην παρεξηγούμαι, δεν δικαιολογώ καμία τύπισσα. Είμαι απλά της άποψης ότι υπάρχει τρόπος και συμπεριφορά που σου δίνει "leverage" για να προχωρήσεις όσο γρήγορα θέλεις, εκεί που θέλεις, με όποια γυναίκα θέλεις, απλά για λόγους άσχετους με την παρούσα, αυτή τη συμπεριφορά την έχουμε θάψει μέσα μας. Φυσικά και υπάρχουν ψώνια, ξενέρωτες, cock-teasers, pr κλπ, αλλά ακόμη και αυτές έχουν τα κουμπιά τους για να απο-ξενερωθούν. Βέβαια υπάρχουν και ανίατες περιπτώσεις...
      @συντάκτη: θεώρησα σκόπιμο απλά να πω μια άποψη με βάση τη δική μου εμπειρία. Κατά τη γνώμη μου, θα είχες πιο πολλές πιθανότητες, αν τη 10-15 λεπτά συζήτηση την περιόριζες σε 2-3 και είχες αποκλειστικό σκοπό να κανονίσεις το ραντεβού. π.χ. "Γειά σου, όλα καλα;... πως περνάς;... μια που είσαι τυχερή και με πέτυχες, είσαι για καφέ τότε ή τότε για να συνεχιστεί η τύχη σου;" Είναι αυτονόητο ότι δεν θα έχεις 100% επιτυχία. Όσο για το "δεν κλείνεις ραντεβού από το fb", δεν το ξέρω, δεν ασχολούμαι με το σπορ του fb. Τέλος πάντων, keep up the good work an d keep the faith bro...

      Διαγραφή
  7. Άμα της πεις "είσαι τυχερή που με πέτυχες" φίλε στο έχει κλείσει με τη μία. Καμία δεν γουστάρει τα ψώνια. Αν και αυτό ούτε τα ψώνια δεν το λένε (και φυσικά δεν είναι neg, είναι "το παίζω μούρη"). Φιλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή