Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Eye contact και άκυρο!

Σας κοιτάζει ή σας παίζει;

Δε θυμάμαι αν έχω αναφέρει το συγκεκριμένο περιστατικό, αλλά πάει ως εξής. Πριν από αρκετά χρόνια (θυμάμαι πρέπει να ήμουν 20-21, αλλά μου έχει μείνει) είχα πάει στα μπουζούκια με παρέα. Νομίζω στον Βέρτη. Το DLV χτύπαγε κόκκινο γιατί ήμασταν 8 άντρες-2 γυναίκες, αλλά δεν έχει να κάνει. Με το που αράζουμε σε ένα πάσο (τότε δεν παίζανε τα φράγκα που παίζουν σήμερα για τραπέζι) μπανίζω με τη μία ένα νέτο που καθότανε με πλάτη στο μπαρ.

Δεν πρέπει να ήταν ελληνίδα, την έκοψα προς Ρουμανία μεριά. Ήταν HB 8.5, μελαχρινό, ψηλό, με πράσινα μάτια. Μόνο της μειονέκτημα ήταν ότι η παρέα της περιείχε δύο ζευγάρια! Πραγματικά το θεωρούσα αμαρτία αυτό το νέτο να κρατάει φανάρι ένα τέτοιο βράδυ. Το ένα ζευγάρι πρέπει να ήταν απ' τη χώρα της (27-29 περίπου) και το άλλο ήταν Έλληνες, γύρω στα 40.

Με το που την μπανίζω, στο δίλεπτο πάνω με κοιτάει κι αυτή. Κι όταν λέω "κοιτάει" όχι για 5" και να γυρίσει βλέμμα, κόζαρε σε φάση 30" συνεχόμενα, να ζαλίζομαι και να ντρέπομαι να την κοιτάξω. Και σαν πιτσιρικάς ήταν πάνω που είχα ξεκινήσει να κάνω καμάκι, αλλά δεν είχα τα άντερα να πάω να την πέσω, ειδικά όταν υπήρχαν στη μέση δύο ζευγάρια! Έπρεπε να βρω ένα τρόπο. Ειδικά το μικρό ζευγάρι, είχε έναν μάγκα που ήτανε ντούκι. Ο τύπος έδειχνε ότι δεν μάσαγε, με μια σφαλιάρα θα με έστελνε στην πίστα κατευθείαν.

Σε κάποια φάση βλέπω το ντούκι να πηγαίνει τουαλέτα και βρίσκω την ευκαιρία. Επειδή όμως ήταν και το άλλο ζευγάρι δίπλα, πάω στο μπαρ, παραγγέλνω σφηνάκι και στην απόδειξη πάνω γράφω το τηλέφωνό μου και λέω στην barwoman (πέρασέ το στην κοπέλα, κερασμένο από μένα). Η barwoman εν τω μεταξύ (Ρωσίδα θα ήταν, γιατί δεν μίλαγε καλά τα ελληνικά) μου πετάει το μυθικό "Εγκώ ντεν κάνου κάτι τέτοιου γιατί θα βρω κανίνα μπελά, κάντο μόνος σου!" Η συγκεκριμένη αν δεν ήταν του κέντρου να την προστατεύουν οι πορτιέρηδες και ήμασταν σε κανένα party φίλου, άνετα θα άκουγε κανένα γαλλικό. Έκανε λες και θα την απολύσουν άμα μεταφέρει...ένα μήνυμα. Τεσπά, το προσπερνάω, γυρνάω στη θέση μου, πίνω το σφηνάκι μόνος και το νέτο με κοιτάει ακόμα. Συνολικά έχουν περάσει 45 λεπτά!

Σε κάποια φάση βγάζω το κινητό και καθ' ότι τότε τα Bluetooth ήταν στα ντουζένια τους, της στέλνω ένα μήνυμα "Εσύ είσαι που με κοιτάς τόση ώρα και με έχεις ζαλίσει; Το κινητό μου είναι 69........". Αυτή κατάλαβε τι πήγα να κάνω και κοίταξε την τσάντα της. Το Bluetooth όντως βρήκε τον σωστό αποδέκτη, το κινητό της! Ήταν το τελευταίο πράγμα που θα μπορούσα να κάνω, καθ' ότι ακόμα και στις μέρες μας, το να πας να μιλήσεις σε κοπέλα μεικτής παρέας, έστω κι αν είναι single και υπάρχει ένας άντρας με την κοπέλα του, είναι τελείως taboo, γιατί στάνταρ "θα την ακούσεις". Και γι' αυτό ποιος φταίει; Εμείς φταίμε, γιατί δεν μπορούμε να μπούμε στη λογική του εκάστοτε τυπά, μια φάση απ' την οποία όλοι έχουμε λίγο-πολύ περάσει.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως κάποιος άλλος έφταιγε. Τι έκανε λοιπόν η κοπελιά; Θέλετε να μάθετε; Θα σας το πω και θα σας πέσει το σαγόνι στο πάτωμα. Κοιτάει το μήνυμα, γελάει και το δείχνει και στα δύο ζευγάρια που ήταν δίπλα της, δείχνοντας παράλληλα....ΕΜΕΝΑ που την κοίταζα απέναντι! Σε κλάσματα δευτερολέπτου είχα πέντε άτομα να με καρφώνουν!

Πραγματικά μεγαλύτερο ξενέρωμα δεν θα μπορούσα να είχα φάει εκείνο το βράδυ. Αν ήταν με φίλες τότε σίγουρα θα είχα κάνει κίνηση, έκανε μπαμ ότι κόζαρε. Αλλά επί της ουσίας μηδέν. Με το που γυρνάνε λοιπόν και με κοιτάνε και οι πέντε, το μόνο που έκανα ήταν να κρυφτώ πίσω απ' την παρέα μου. Ταπεινωμένος γιατί ένα ακόμα cockteaser πήρε την επιβεβαίωση που ήθελε.

Κι ύστερα ελάτε να μου πείτε ότι δεν υπάρχουν ξενέρωτες εκτός συνόρων. Η μήπως αυτή ήταν εντός συνόρων, άλλαξε νοοτροπία και δεν πιάνεται;

6 σχόλια:

  1. φίλε εδωπέρα σε νιώθω ...αυτό που περιγράφεις ήταν ξενέρωμα ....αμα σε πώ ποσες φορές φίλοι με ζητήσανε και πήγα πράγματι να μιλήσω σε ενα κορίτσι εκει απέναντι ή που είναι με τις φίλες της στο μπαράκι για πάρτυ τους και τις έλεγα " αυτός που κοιτάς εκει απέναντι τόση ώρα θέλει να σου μιλήσει" η "κορίτσι μου το παιδί αυτο εκειπέρα που κοιτιέσται τόσην ώρα , φίλος μου ,έπαθε τέτοια πλάκα μαζί σου και δε ξέρει πως να στο πεί, και ετσι ήρθα εγώ"

    φίλε τέτοιες επικές χυλοπίτες εχουμε φάει ολοι μας , ίσως δε τις ένιωθα τόσο οταν εκανα το χατήρι στο φίλο να παω να μιλήσω σε μιαν αγνωστη εκει απέναντι , γιατι είτε δεχόταν είτε δεν ήθελε εμένα ετσι και αλλιώς καποια άλλη είχα βάλει στο μάτι..εκειπέρα ίσα ίσα δεν είχα και γω κανα σκοπό ούτε ντροπή , και απλά έλεγα οτινάνε και μετα χαβαλέ στο φίλο.....πάντως οι καταστάσεις μέσω τρίτου συνήθως οδηγούν στο άκυρο

    εσύ φίλε πάντως απ οτι διαβάζω ητανε τότε καλή κατάσταση ....ολοιμαζί δηλαδή δυο ζευγάρια και ένα κορίτσι μονάχο - αυτό που γινε το σκηνικό - παρέα , με αυτά που σκέφτομαι τώρα πια ισως η καλύτερη προσέγγιση θα τανε κατευθείαν να πας και να πιάσεις κουβέντούλα , στην παρέα στα δύο αγόρια της παρέας ,τέλος , και σε αυτήν που κοιταζόσασταν , έτσι και αλλιώς το κορίτσι ήτανε μονάχο του ....γιατι να παρεξηγηθεί και κανείς ? ..

    δυνατή ιστορία πάντως .....και γω να 'με ειλικρινής αμα βλέπω κοριτσοπαρέα και να συνοδεύεται έστω και απο ένα αγόρι αυτομάτως την διαγράφω

    χαχααχ διάβαζα τα σχόλια και τις ατάκες στο "ξενέρωτες εκτός συνόρων." και κόπηκα στο γέλιο ......οτινάνε ο καθένας τελικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έχω μεταφέρει και ραβασάκια και απο φίλους στην μία και στην καθεμία βέβαια δεν οδηγήσανε πουθενά χαχαχ...

    και συ ρε φίλε δεν ήσουν τρίτος , με bluetooth σχεδόν σαν να της έστειλες μήνυμα στα καθαρά !!! το ξενέρωμα το πιάνω .....αλλα ντάξει ήταν με δυο ζευγάρια σε γλάρωνε και σύ μονάχος φίλε , έπρεπε να πας να μιλήσεις να συστηθείς στην παρέα της και μετα ότι επακολουθεί ....

    πιτσιρικάς ήσουνα τότε ,όπως και ολοι μας καποτε υπήρξαμε και νομίζαμε οτι με μια ατάκα με ενα τσιγαράκι με ενα μηνυματάκι θα ρίχναμε το νέτο , ε και την πάτησες .....όχι πως δεν είχες την ευκαιρία ....εγω πιστεύω υστερα απο δυο τρια πράματα που σκαμπάζουμε σα περνάει ο καιρός ,οτι τώρα , σήμερα θα την είχες σιγουράκι φίλε συντάκτη ......αλλα τι να κάνουμε πιτσιρικάδες τότε ,αλλά θα με πείς αμα δε γράψεις δυο-τρεις φορές την αλφαβητα λάθος δε θα τη μαθεις και στο τέλος απεξω και ανακατωτα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ούτε σήμερα, ούτε ποτέ δεν την είχα. Άμα γουστάρει γουστάρει κι άμα δεν γουστάρει και παίζει τότε δεν γουστάρει. Απλά πράγματα.

    Έχω κάνει κονέ σε φίλο, Αγίου Βαλεντίνου στο Club 22. Κοιταζόντουσαν και πάω και της λέω "Γιορτάζεις; Γιατί το παιδί απέναντι θέλει να χορέψετε blues". Τελικά η ατάκα έπιασε, τα φτιάξανε, μετά αυτή έφυγε Αγγλία και καλά για 6 μήνες να κάνει σεμινάρια για τη δουλειά της και μια μέρα την παίρνει ο φίλος μου τηλέφωνο κι ακούει το κλασικό: "Φιλαράκο, μην ξαναπάρεις σε αυτό το νούμερο γιατί ενοχλείς την κοπέλα μου". Κι όλα αυτά ενώ είχε δώσει υποσχέσεις ότι θα είναι... φρόνιμη. Απλά whatever.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτην την ιστορία τήν είδα ή θυμάμαι την ειχες πει σε άλλο αρθρο .....αυτό φίλε ήταν εκτός των δυνάμεων σου , κακά τα ψέμματα , εσυ προσπάθησες τους έκανες κοννε και αποκεικαιπέρα ή δε συμπάθησε το κορίτσι τελικά αυτονανε και ας τις εκανε το κλικ ή ο μάγκας ο φίλος της τα ειπε κάπως στραβά και το γυρισε στο ψέμα η στιν ιστορια ή αλήθεια απλα έφυγε εξωτερικο και αφου δεν ήτανε τόσο δυνατός να την κρατήσει σε μια "εξ αποστάσεως σχέση" του πε και το αντε γειά..ε αυτη δε θα γνωρισε τυπάκια φοιτητάδες μούτρα καπιλαμάδες εκειπέρα στο εξωτερικό της.....

    εσυ την προσπάθεια σου την έκανες πάντως φίλε και καταφερες το φιλαράκι σου να σμίξει μαζι της ,εκείνη τη βραδυά , ωραίος

    το απο κει και πέρα μένει στον καθένα να δούμε πως θα μας αποβεί αλλα να το κυνηγήσουμε πάνω απ'όλα....εσυ πάντως φίλε είσουνα ωραίος και έφτιαξες κατάσταση του φίλου σου , άλλο τι έκανε

    και γώ έτσι είχα φέρει φίλους κολλητούς να γνωρίσουν φίλες μιας κοριτσοπαρέας που το να ηταν το κορίτσι μου και τον ενα τον έβρισκα μετα τη βραδυά να κάθεται απέξω και τον άλλο να χει γυρίσει σπίτι του..οτινάνε σε λέω αδερφέ συμβαίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε μπορείς να μη γράφεις διπλά comments και να μην λες τα ίδια και τα ίδια πράγματα? Γράψε ότι θες σε 3-4 προτάσεις και στείλτο. Πρέπει να βλέπουμε 3-4 παραγράφους με την ίδια πρόταση μέσα? Εχεις spammάρει όλο το blog αν δεν το πήρες πρέφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Συντακτης Στο τελος ηθελε να ριξεις ενα απαντητικο sms ποσο παιρνεις την βραδυα?Και να αρχισεις να γελας εσυ, αλλα μετα ετσι πως τα λες θα εβλεπες σε αναπαρασταση πως εγινε η πτωση της δικτατοριας του Τσαουσεσκου μεσα στο μαγαζι με το ντουκι και την ιπταμενη σφαλιαρα του να κανει τον αγανακτισμενο λαο και εσυ να κανεις τον τελευταιο δικτατορα της Ρουμανιας.Αλλα ειπαμε πρωτιστος ειμαστε τζεντλεμεν και δευτερον ειχε οπως ειπες και εσυ σοβαρη παρεα και δεν σηκωνε αστειακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή