Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Ο άντρας ο σωστός, Ο ΚΥΝΗΓΟΣ


(e-mail του συνεργάτη Acid Arrow)
Τώρα τελευταία μια καινούρια πιπίλα που ακούω συνέχεια είναι για την θέση του άντρα και τους κανόνες συμπεριφοράς του όσον αφόρα το πως θα κυνηγήσει μια γυναίκα και θα επιμείνει. Αυτό ακολουθείται από πίπες του τύπου ότι έχουμε χάσει τον χαρακτήρα μας και ότι δεν έχουμε αυτοπεποίθηση.

Δεν αντιλέγω αυτή είναι και η ουσία του άντρα να κυνηγήσει αυτό που θέλει. Εξ’ αρχαιοτάτων χρονών αυτό ήταν και το κατά κύριο λόγο, το επάγγελμα του άντρα, να κυνηγήσει και να φέρει τον άρτων τον επιούσιων στο τραπέζι της οικογενείας καθημερινά. 

Η έννοια του κυνηγού στο ερωτοσεξουαλικο κομμάτι κρύβει μια ασφάλεια για την γυναίκα, την ασφάλεια της επιλογής. Εσύ φιλαράκο που έχεις γίνει ποδήλατο για να την «ρίξεις» επιτέλους, δεν γνωρίζεις ότι είσαι και το εξιλαστήριο θύμα στις ορέξεις του ψυχισμού της κάθε ελληνίδας ξενέρωτης, που κάνει παιχνιδάκια ένεκα της οξείας μπακουριασης που μαστίζει τον ρημαδιασμενο τούτο τόπο. Αλλά ας δούμε και την απέναντι πλευρά. Την δική μας πλευρά και γιατί και που πρέπει να ακονίζουμε τα βέλη μας. 

Ξεκινώ με την περιπτωσαρα της Παρασκευής.

Όπως κάθε Παρασκευή που είναι κατ εξοχήν μέρα εξόδου για μένα ετοιμάζομαι για να βρω μια φιλική παρέα που είχε την καλοσύνη να με καλέσει να την περάσουμε μαζί την βραδιά. Βρισκόμαστε σε ένα πολύ όμορφο και in μαγαζάκι που μαζεύει πάρα πολύ καλό κόσμο. Ως γνωστόν έχω πάρει θέση βολής σε καλό σημείο εκεί που κάθονταν η παρέα και είμαι σε αναζήτηση του θηράματος μου (λογω άρθρου θα χρησιμοποιήσω κυνηγητικούς όρους). Το λοιπόν εκεί ανάμεσα από τα αστειάκια και τις συζητήσεις έχω κόψει ένα HB8 να με κοιτάζει επίμονα. Χωρίς διακοπές, straight eye contact. Σε τέτοιο επίπεδο που έχω αρχίσει και αισθάνομαι άβολα. Χωρίς περιτροπές και αφού σιγουρεύτηκα ότι δεν είναι αλλήθωρη πήγα κατευθείαν εκεί.

Α: Καλησπέρα.
Γ: Καλησπέρα.
Α: Είπα να έρθω πιο κοντά για να με βλέπεις καλύτερα.
Γ: «γελάκια» καλά έκανες.
Α: Είμαι ο «τάδε»
Γ: Αλήθεια δεν με θυμάσαι ε; Ε ας ξαναγνωριστούμε είμαι η «τάδε».
Α: WTF???????????????????(από μέσα μου) Ειλικρινά με πιάνεις αδιάβαστο θύμισε μου όμως.

Αφού ζήτησε συγγνώμη από την παρέα της, αποτραβηχτήκαμε πιο μέσα σε ένα τραπεζάκι. Εκεί κάπου αρχίζει να μου εξιστορεί με πολλές λεπτομέρειες μια βραδιά πριν δύο χρόνια σε ένα παραλιακό μπαρακι που είχαμε γνωριστεί και φασωθει. Μια βραδιά που είχα για κάποιο λόγο αποκλείσει στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Όντως η κοπελιά είχε δίκιο! Αλλά αυτό που μου θύμισε επίσης ήταν και οι επόμενες μέρες. Ήμουν σε μια χαώδη κατάσταση εκείνη την εποχή και εκείνη ήταν ένα φωτεινό κομμάτι αυτής. Δεν σας κρύβω ότι ήταν μια από εκείνες τις στιγμές που νιώθεις σχεδόν εκείνο το πώς το λένε; Α καψούρης η κάπως έτσι. Η πρώτη της ερώτηση ήταν "τι έγινε γιατί παραιτήθηκες"; Της ζήτησα να μου εξηγήσει τι εννοεί. Μου απάντησε με ένα σχεδόν κάθετο τρόπο ότι έπρεπε να την κυνηγήσω, να την αναζητήσω, να γυρίσω τον κόσμο ανάποδα βρε αδελφέ και ότι την πλήγωσα πολύ με την αδιαφορία μου.

Όταν μου τα έβαλε κάτω και μου έλεγε τον τρόπο που της αρέσει να την κυνηγούν εγώ το μόνο που άκουγα ήταν…μπλα μπλα μπλα ευρώ…"μπλα μπλα μπλα ευρώ". Αυτό που ήθελε η εν λογω κοπελίτσα ήταν να κάνω τον χαμάλη και το κορόιδο μέχρι να μου σπάσει τον τσαμπουκά και να με κάνει δούλο του αιδοίου της. Εγώ φυσικά την κίνηση μου την άλλη μέρα την έκανα και μάλιστα πολύ διακριτικά. Τηλεφώνησα χωρίς απάντηση και αφού ένιωσα το άκυρο να έρχεται με δρασκελιές είπα να μην καταθέσω τα όπλα χωρίς ένα τελευταίο μήνυμα. Όταν το άκυρο με ποδοπάτησε και μετά το μήνυμα, έβαλα πλώρη γι’ αλλού. Η κιουρία όμως ήταν πίσω από το κινητό και χοροπηδούσε περιμένοντας την επόμενη κίνηση του υποψήφιου κορόιδου.

Το γέλιο μου ήρθε όταν άρχισε να μου λέει ότι έπρεπε να της στείλω λουλούδια και να φτάσω μέχρι το πλατύσκαλό της. Ίσως να της έστελνα κάνα CD με τραγούδια μαζί με μια κάρτα(???) ή να της πρότεινα να πάμε κάποιο ταξίδι μετά. Το μονό που σκεπτόμουν εκείνη την στιγμή ήταν σε ποια ριμάδα ταινία τα είδε όλα αυτά; Ναι οκ και αυτά κοπελιά αλλά από την στιγμή που δείχνεις και εσύ κάνα σημάδι. Εγώ τι θα κάνω, θα μυρίσω τα νυχάκια μου; Και στην τελική αν με ένα φασωμα έκανα όλα αυτά στην ολοκλήρωση τι έπρεπε να κάνω; Να αναπαράγω την εκκίνηση των ολυμπιακών με τον Tiesto να βαραει από πίσω και τα πυροτεχνήματα να φωτίζουν μέχρι την Αυστραλία; Για ξεκαβαλα λίγο είπαμε 8ρι όχι κι έτσι όμως.

Το κορυφαίο της υπόθεσης είναι ότι μου έλεγε πόσο της αξίζουν αυτά και ότι τέτοια μόνο θέλει στην ζωή της. Και εγώ θέλω Lambo αλλά δεν την ζήτησα από κανέναν, anyway. Εκεί κάπου δράττομαι της ευκαιρίας και της λέω να μου περιγράψει τον άντρα τον σωστό για τα δικά της δεδομένα. Η γνωστή λίστα με τις πίπες φυσικά ξετυλίχτηκε και άνοιξαν τα ματάκια μου. Στρωμένη δουλειά, αυτοκίνητο, κυνηγός, να τα καταθέσει όλα στα πόδια της, με το σπιτάκι του (optional αυτό) και φυσικά με μια πλειάδα χαρακτηριστικών πριγκη-πεος. Δεν συνεχίζω το πως εξελίχθη η βραδιά αλλά εγώ βγήκα κερδισμένος πάντως ;) . Βεβαία μετά από όλα αυτά δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω το παραμύθι της ονειροπαρμένης.

Και έρχομαι και λέω. Τι σας λέει η αξιότιμη μαμά σας στο σπίτι και βγαίνετε έξω και περιμένετε να γίνουν; Οι ταινίες πάντως λένε ψέματα, γι' αυτό και είναιταινίες. Όχι, καμία πόρνη δεν παντρεύτηκε τον γοητευτικό playboy και έγινε μαντεμουαζελ, ούτε ο Μέγας James δεν πήγε την καλή του να την γνωρίσει στην μαμά του. Οπότε κλείστε την TV, ξεκαβαληστε το καλάμι και προσγειώστε το UFO που σας έχει πάει στα σύννεφα.

Εάν ένα πράγμα χαρακτηρίζει το ευγενές άθλημα του κυνηγιού είναι αυτό που λέγετε practicality που σημαίνει ότι ο κυνηγός είναι πρακτικό άτομο. Όταν κυνηγαει την πέρδικα και αυτή του ξεφεύγει η πετάει μακριά δεν θα κάτσει να την κυνηγαει επ’αοριστον, το σπίτι πειναει και αυτός πρέπει να πάει κάτι πίσω. Θα κυνηγήσει την επόμενη πέρδικα. Στην διαδρομή θα πιάσει και κάνα αγριογούρουνο η καμιά τσίχλα αλλά αυτά θα είναι τις ζοφερές ημέρες. Ο στόχος του είναι πέρδικα και θα τις κυνηγήσει όλες μέχρι να πιάσει μια. Δεν μένει ποτέ στην μια που του ξεφεύγει. Πάνε αυτά.

"Δεν υπάρχουν άντρες πια!" Λένε και ξαναλένε. Αγανακτούν οι γυναίκες όταν δεν νιώθουν να κυνηγιούνται. Όσο και αν εμφανίζονται ως λαχταριστά θηράματα στις παραλίες και στα μπαράκια οι πάλαι ποτέ τολμηροί και επιδέξιοι «κυνηγοί» τις παρακολουθούν εξ αποστάσεως χωρίς να πλησιάζουν. Άλλοι, γιατί είναι πλέον αρκούντως ευνουχισμένοι από τις αλαζονικές συμπεριφορές των γυναικών και τις συνεχείς ανελέητες απορρίψεις και άλλοι, με περισσότερο σύγχρονες αντιλήψεις, θέλουν και αυτοί να ..κυνηγηθούν και να έχουν το προνόμιο της τελικής επιλογής αν θα «πέσουν», εάν και εφόσον το αποφασίσουν και όποτε το αποφασίσουν..

Από την άλλη όμως όταν ακούς τέτοιες αρρωστημένες απαιτήσεις την στιγμή που βρίθει ο τόπος φυσικό είναι να πας παρακάτω. Και μετά από τα όσα έχουμε πει για τα αποτελέσματα της επόμενης μέρας, έχεις αρχίσει και αγανακτείς. Ε με συγχωρείτε ξενέρωτες μου αλλά έχουμε πλέον και εμείς απαιτήσεις. Κάποτε για να σας πάρει ο άντρας είτε 10ρι ήσουν είτε άσσος μπαστούνι την ήθελες την προικούλα σου τώρα αυτό μας το γυρίσατε μπούμερανγκ και τα θέλετε και σε ποσότητα; Τα χρέη του πάππου εμείς θα τα βγάλουμε; Και στην τελική εμείς γιατί να μην έχουμε αντίστοιχες απαιτήσεις; Α ξέχασα, μόλις έχουμε διανύσει την περίμετρο της γης 7 φορές και έχουμε κάψει τρία οικοπεδακια στην Λούτσα για να σας βγάλουμε γκόμενα αμέσως πρέπει να γονατίσουμε ανάμεσα στα πόδια σας, να δηλώσουμε υποταγή (αναφορικά σε προηγούμενο ποστ του συντάκτη), να αρχίσουμε τις διαγραφές σε φίλους, καριέρα, χρήματα και ζωή για να αρχίσετε να μας πλάθετε όπως θέλετε εσείς. Όταν πια έχουμε γίνει ένα άδειο κέλυφος με σπασμένο τσαμπουκά και χωρίς θέληση είμαστε αναλώσιμοι και για πέταμα. Χωρίς να έχετε υπολογίσει ότι αυτός είναι ο κυνηγός που παραδίδετε πίσω στην κοινωνία. 

Πρόσφατα διάβασα ένα άρθρο για τους κυνηγούς της φύσης που ζουν σε αιχμαλωσία. Λιοντάρια με θολά μάτια που όταν τα ξανά αφήνουν στην φύση πεθαίνουν από την πείνα γιατί δεν έχουν το σθένος να κυνηγήσουν. Ταλαιπωρημένα από την ματαιοδοξία του θηρευτή τους, με σπασμένο τον τσαμπουκά κάτω από το μαστίγιο και έχοντας πια αναγνωρίσει ότι δεν είναι η κορυφή της τροφικής αλυσίδας αλλά άλλο ένα τρόπαιο στην τροπαιοθηκη του παλαι ποτέ πιθήκου, του ιδίου του θηράματός τους!

Έτσι έγινε και στην ανθρώπινη κοινωνία. Υπάρχουν ένα σωρό κατεστραμμένοι, μαραμένοι κυνηγοί χωρίς θέληση γιατί πολλές φορές δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις. Τα όπλα βαριά και οι σφαίρες πανάκριβε και το θήραμα δεν αξίζει. Οπότε κοιτανε να ξεγελάσουν την πείνα τους με ότι βρουν. Μετά με φωνή βοώντος, έχεις το θήραμα να φωνάζει "εμένα ποιος πουστης θα με φάει";

Ας μην ξεχνάμε όμως και τους εναπομείναντες. Ελεύθεροι, ωραίοι και πιστολάδες με κατάλευκα φτερά. Γνήσιοι κυνηγοί που ανακαλύπτουν τρόπους να φτάσουν το θήραμα τους με διάφορες επιδέξιες μεθόδους. Έξυπνοι με style αλά Clint Eastwood, μοναχικοί και θανάσιμοι. Αυτοί είναι οι πρώτοι στην λίστα των θηραμάτων. Αλλά βλέπεις η έξυπνη μύτη από το πουλί πιάνεται και τους κατακρημνίζουν, γιατί έξυπνος και κυνηγός δεν πάνε μαζί. Ελλάδα βλέπεις. Ο άντρας πρέπει να είναι ο χαζός πως αλλιώς θα ιδρύσουμε το μητριαρχικό καθεστώς? Και μέσα σε όλο αυτό το παραμύθι εξισώθηκαν τα πάντα. Άσσοι και 10ρια γιναν ένα και ζητανε τα μπλε διαμάντια της Ελιζαμπεθ Τειλορ. 

Και όλα αυτά την στιγμή που όταν πατανε το πόδι τους στο σπίτι τα ξεχνανε όλα. Όχι τελικά δεν είναι format. Το format απαιτεί και δίσκο. Μνήμη RAM είναι, μόλις κλείσει το ρεύμα χάνονται όλα. Και εσύ είσαι φτου και από την αρχή. Άντε να βρεις ξανά το κλειδί του BIOS.

Φίλη ξενέρωτη εάν θες τον κυνηγό κάτσε να φας την σφαίρα. Μην του παίρνεις τα όπλα από τα χέρια και μετά του λες "πυροβόλα άμα είσαι άντρας". Ένας επιτυχημένος κυνηγός=ένας επιτυχημένος άντρας δίπλα σου. Με αυτοπεποίθηση θα σε προστατέψει  όταν πλακώσουν οι ύαινες. Από την άλλη μην περιμένεις να έχουν όλοι ασημένια Magnum. Άσε να κυνηγήσει αλλά στην διαδρομή άσε να ακουμπήσει και λίγο τα φτερά της πλούσιας ουράς σου, έτσι θα συνεχίσει να σε κυνηγαει. Και όταν σε πιάσει μην ζητάς βραβείο που σε έπιασε, αντιθέτως επιβράβευσε τον. Δεν θα χάσεις.

Όσο για τους κυνηγούς του τύπου «όλα δικά σου μάνα μου» κρατήστε λίγο χαρακτήρα ρε μαλακες λιγούρηδες, μην χαλάτε την πιάτσα. Kαι για όνομα του Θεού μορφωθείτε λίγο στο κυνήγι.

21 σχόλια:

  1. Και στο κάτω κάτω τί να πω; αφού έχετε πάντα δίκιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οτι και να εχεις να πεις να το λες μην φοβασαι την γνωμη σου...δεν ειπαμε οτι ειμαστε ειδιμονες...σκεπτομενοι ανθρωποι που λεμε αυτο που σκεφτομαστε ειμαστε...κανε μια ερευνα μεσα σου και αποφασισε να λες την γνωμη σου...αυτο αρεσει στις γυναικες...σου λεει καποια κατι που ειναι μαλακια αλλα ειναι η γνωμη της?Δεν λες ναι εχεις δικιο...ΛΕΣ την γνωμη σου με επιχειρηματα και την ταπωνεις εκει την εχεις εκει που θες αλλα με ευγενεια και σωστο τροπο...για δες ποσες φορες το εχεις κανει το συγκαταβατικο και τι εχεις χασει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρίξτε μια ματιά στο μπλογκ μου Acid Arrow και Συντάκτη, σας έκανα μια αφιέρωση

      Διαγραφή
  3. "Πρόσφατα διάβασα ένα άρθρο για τους κυνηγούς της φύσης που ζουν σε αιχμαλωσία. Λιοντάρια με θολά μάτια που όταν τα ξανά αφήνουν στην φύση πεθαίνουν από την πείνα γιατί δεν έχουν το σθένος να κυνηγήσουν. Ταλαιπωρημένα από την ματαιοδοξία του θηρευτή τους, με σπασμένο τον τσαμπουκά "

    ωραίος ενα +1 ενα thumbs up στον άρχοντα που γραψε το άρθρο αυτό,σηκώθηκε και η τρίχα στο σβέρκο......ποσο δίκιο έχεις αδερφέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οτι και να γραφουμε παιδια οσα σχολια και να αναρτηθουν..δυστυχως οι ελληνιδες εχουνε καταντησει ξυνομουνες και ντιβες,ενα τηλεφωνο να ζητησεις ή ένα καφε να προτεινεις(ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΛΙΓΟΥΡΙΚΟ ΚΑΜΑΚΙ) το αποτελεσμα ειναι ιδιο...ξενερα,ξενερα,ξενερα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε μάγκες έχετε δίκιο σε πολλά από αυτά που λέτε αλλά υπερβάλλεται κιόλας αρκετά. Δεν είναι όλες οι γυναίκες έτσι. Κοιτάτε μόνο τις φανταχτερές και ψωνισμένες γιαυτό έχετε αυτά τα αποτελέσματα. Χωθείτε και σε καμιά πιο μέτρια να δείτε πως θα πάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @manos
    φιλε μα αυτο ακριβως ειναι το προβλημα..εχουμε παψει πλεον να κοιταμε τα wannabe μοντελα (φανταχτερες οπως λες εσυ..)και εχουμε στραφει στις "μετριες" αλλα και πάλι το υφακι παραμενει ιδιο και απαραλλαχτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αδελφέ σωστός και όχι μόνον +1, αλλά +άπειρο. Και να ξέρεις ότι από τη στιγμή που κάνουμε όσα ζητούν η λεγάμενη του άρθρου σου και οι συν αυτώ, έχουμε πάψει να είμαστε αυτό που θέλουν. Έχουμε χάσει τον εαυτό μας και η συμπεριφορά μας παύει να μας χαρακτηρίζει.
    Το λέω κι ας θεωρηθώ γραφικός: οι γυναίκες θέλουν να τις χαϊδεύουν, αλλά κυρίως θέλουν να τις παιδεύουν. Αν βρεθεί ο σωστός συνδυασμός (ο οποίος είναι διαφορετικός για κάθε μία ξεχωριστά), τότε κι εσύ είσαι οκ και η γυναίκα, ακόμη κι αν βλέποντάς το από την απ' έξω, σαου φαίνεται παρανοϊκό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το πρόβλημα δεν είναι ότι οι κουκλάρες έχουν αλλόκοτη συμπεριφορά και ότι εμείς κοιτάμε μόνο αυτές αλλά το ότι γενικά οι γυναίκες δεν ξέρουν τι θέλουν (με ελάχιστες εξαιρέσεις). Ένα από τα λίγα σωστά που άκουσα από μια γυναίκα είναι το παρακάτω:
    "Μου την σπάνε οι άντρες που ισχυρίζονται ότι ξέρουν τι θέλουν οι γυναίκες. Εδώ εμείς δεν ξέρουμε τι θέλουμε, αυτοί πως το ξέρουν;"

    Όντως για μια γυναίκα
    α)Εάν δεν της την πέσεις είσαι κότα, εάν κάνεις κίνηση είσαι λιγούρης
    β)Εάν δουλεύεις αρκετά είσαι εργασιομανής και δεν ασχολείσαι μαζί της αλλιώς δεν έχεις αρκετά χρήματα για να καλύψεις τα καπρίτσια της.
    γ)Εάν της καλύπτεις κάθε της ανάγκη είσαι σκυλάκι και σε βαριέται αλλιώς είσαι άκαρδος.

    Θα μπορούσα να βάλω αρκετά παραδείγματα ακόμα. Είπε ο manos να κοιτάμε τις μέτριες. Δύο παραδείγματα από μέτριες.

    Βρισκόμαστε σε κατασκήνωση. Ομορφούλα με λίγα κιλά παραπάνω (όχι χοντρή όμως) αλλά καλό προσωπάκι. Την ήξερα από παλιά, όταν είχε φασωθεί με έναν φίλο. Γενικά όμως ήξερα ότι είχε πάνω από χρόνο να πάει με άντρα. Της την πέφτω και φασωνόμαστε μέχρι το σημείο να βγει και η μπλούζα. Δεν προχώρησε τότε παραπάνω γιατί ήμασταν σε υπαίθριο χώρο. Ύστερα όταν της έλεγα να βρεθούμε έκανε την κινέζα. Η δικαιολογία ήταν "μου άρεσε ότι έγινε αλλά δεν έπρεπε γιατί ήμουνα για δύο μήνες με τον χχχ(τον φίλο μου που είπα και ο οποίος ήταν ήδη παντρεμένος με παιδί!!!). Από τότε έχουν περάσει δύο χρόνια και τυχαίνει να ξέρω ότι δεν έκανε τίποτα.

    Άλλη περίπτωση. Σκάει στην παρέα μια συμπαθητική αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο κοπέλα. Πιάνουμε κουβεντούλα περί ανέμων και υδάτων, και σκεπτόμενος όπως ο manos της είπα να κανονίσουμε να βγούμε οι δύο μας. Αρνήθηκε μεν, έδειχνε ενδιαφέρων δε. Σκέφτηκα ότι αρνήθηκε λόγο του κάλου που έχουν οι γυναίκες να μην θεωρηθούν "εύκολες". Οπότε δοκίμασα άλλες δύο φορές και έφαγα και τις δύο άκυρο. Θα μου πείτε ότι απλά δεν με γούσταρε, και η αλήθεια είναι ότι το ίδιο σκέφτηκα και εγώ και παράτησα την περίπτωση. Περίπου ένα χρόνο μετά που συζητάγαμε, και ενώ ήταν με άλλον, μου πέταξε το μυθικό "Βασικά γούσταρα αλλά δεν προσπάθησες πολύ". Έλεος δηλαδή, τρεις φορές της ζήτησα να βγούμε και τρία άκυρα. Πόσες φορές έπρεπε να της το ζητήσω δηλαδή για να έχω προσπαθήσει αρκετά; Πως να ξεχωρίσω την περίπτωση να μην γουστάρει από το να το παίζει δύσκολη;

    Κλείνοντας, οι γυναίκες θεωρούν ότι ο άντρας πρέπει να είναι κυνηγός. Ας συμφωνήσω αν και δεν βλέπω κάτι κακό στο εάν μια γυναίκα γουστάρει κάποιον να κάνει την πρώτη κίνηση. Αφού όμως ο άντρας πρέπει να είναι κυνηγός τότε η γυναίκα πρέπει να είναι θήραμα. Σε όσες λοιπόν λένε "Που πήγαν οι άντρες-κυνηγοί;" απαντώ "που πήγαν οι γυναίκες-θηράματα;"

    ΥΓ
    Για διαβάστε λίγο τι λένε και αυτές. Δείτε το άρθρο στο http://www.oneman.gr/keimena/men_s_only/sex/giati-eisai-akomh-mpakouri.1571735.html Όποιος έχει όρεξη ας την κράξει λίγο, μην είμαι μόνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φιλε περιπτερα συμφωνω 100% μαζι σου..γενικα πάντως πολυ χαιρομαι που πανω κατω εχουμε πλεον καταλαβει ολοι οσοι παρακολουθουν το blog οτι μιλαμε για ενα προβλημα της ελληνικης κοινωνιας αυτο δηλαδη της μαλακυνσης στον εγκεφαλο της ελληνιδας..το α,β,γ που αναφερεις ειναι το κλασικο γνωρισμα
    της ανεραστης κομπλεξικιας που υπαρχει σε αυτη την χωρα...
    Θελω ομως να προσθεσω κατι στα λεγομενα σου..(η γραπτα σου παρτο οπως θες..),εαν ησουν ο σπαλιαρας η ο παππαδακης(μοντελα τα παλικαρια) τα μετρια- βλητα που χαρακτηριζονται σαν ελληνιδες και αναφερεις στο παραδειγμα σου θα σου ειχαν ηδη "στηθει".
    Με αυτο θελω να πω(και προς θεου δεν αντιλεγω οτι δεν εχεις εμφανιση) οτι ακομα και οι μετριες περιμενουν "ως μαννα εξουρανου" τον σουπερ-ντουπερ γκομενο που και καλα θα χασει το φως του οταν τις συναντησει...προτιμανε ακομα να γεμισει αραχνες και ταραντουλες το "υπερπολυτιμο" τους παρα να δωσουν ευκαιρια σε καποιον κοινο θνητο(για τα μυαλα τους)να παει μαζι τους.
    Δικαιολογιες του τυπου που ανεφερες τις εχω ακουσει βερεσε απο πολλα μετρια μπαζα..οποτε να εισαι σιγουρος οτι δεν φταις εσυ η οτι εκανες κατι λαθος..
    Ενα απλο παραδειγμα θα σου αναφερω για να σου αποκαλυψω ποσο ματαιοδοξες ειναι οι κακομοιρες...
    Εβαλα σε ενα site κοινωνικης δικτυωσης φωτογραφια μοντελου και απλως περιμενα..η ελεγα ενα απλο καλησπερα...
    το αποτελεσμα: Βροχη απο τηλεφωνα...
    για αυτο μαγκες οτι καραμελα του τυπου σας πετανε.."δεν μετραει η εμφανιση".."εκτιμω τον χαρακτηρα πανω απο ολα" και
    αλλες τετοιες χαζομαριτσες μην ψαρωνετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε μάγκες, τον τελευταίο καιρό διαβάζω όλα όσα γράφετε και ειλικρινά με έχετε κάνει να φοβάμαι να πλησιάσω κάποια κοπέλα φοβούμενος την σύμφωνα με εσάς απαράδεκτη αντίδρασή της. Πως τα βλέπετε τόσο τραγικά τα πράγματα. Όπως σας είπα και παραπάνω υπερβάλλεται αρκετά. Υπάρχουν γυναίκες οι οποίες είναι πρόσχαρες και άλλες ψωνισμένες και απόμακρες. Έτσι είναι τα πράγματα τι να κάνουμε. Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Και ρε παιδιά εγώ δεν μπορώ να καταλάβω κάτι. Αφού δεν συμφωνείται με την συμπεριφορά τους γιατί ασχολείστε ακόμα μαζί τους; Πηγαίνετε στις πουτάνες για κανένα λούτσο, ζευγαρώστε και με καμιά αλλοδαπή που είναι σαφώς πιο εύκολες από τις ελληνίδες και όλα μέλι γάλα. όταν κάτι δεν μας αρέσει ποιος ο λόγος να συνεχίζουμε να ασχολούμαστε μαζί του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητε φιλε Μανο. ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΑΥΤΟ.Γιατι εδω μεσα μονο φιλοι ειμαστε και τα λεμε.Επαναλαμβανω μην παρεις στραβα την απαντηση μου. Αλλα δυστυχως φιλε μου τα εχεις μπερδεψει λιγο. Ο αυτοσκοπος του Blog δεν ειναι να αποθαρρυνει κανεναν. Αντιθετως ενθαρρυνουμε συμπεριφορες και περιμενουμε αλληλοκατανοηση και αλληλοενθαρυνση.Οπως λεμε σε ολους προχωρατε ακαθεκτοι ετσι θελουμε να μας λενε το ιδιο. Δεν ειμαι παλιος του Blog ουτε εκπροσωπω κανεναν απο εδω μεσα παρα μονο τον εαυτο μου.

    Αυτο που γραφω ειναι οτι αποζητουμε 2 πραγματα. Απο τους αντρες να ξαναπαρουν τα ηνια στα χερια και οτι δεν ειναι μονοι τους εκει εξω. Κατα δευτερο λογο προσπαθουμε να με καυστικο τροπο να τους δειξουμε οτι τα δικα τους μυαλα εχουν παρει αερα και ειναι αναμεσα στις γυναικες. Ματια ανοιγουμε οχι μυαλα. Γραφοντας τις εμπειριες μας θελουμε να πουμε στις γυναικες που αξιζουν να βαλουν μυαλο και να προσγειωσουν αυτες τις 5-10 που χαλανε την πιατσα τους. Το ιδιο ισχυει και για τους αντρες. Αυτοι οι 5-10 που βγαζουν το κακο ονομα σε ολους οσους αποζητουν να αλλαξουν την ζωη τους και να νιωσουν την ανθρωπινη επαφη.

    Εαν σε κανουν ολα τα παραπανω να φοβασαι λυπαμαι δεν ηταν αυτος ο σκοπος. Ο σκοπος ειχε την λεγομενη αντιστροφη ψυχολογια. Δηλαδη να παρεις τα οπλα και να βγεις στο κυνηγι.

    Ενα τελευταιο και να κλεισω. Η ιστοριες αυτες δεν εχουν σκοπο ξαναλεω να εκφοβισουν. Εαν ειχες ενα blog που που ελεγαν ενας-δυο το πως κανανε καμακι και αλλους 5 wannabηδες να βαρανε παλαμακια απο κατω θα ηταν απλη ποζερια και οχι δοσεις αληθειας για κινητρο. Ενα αρθρο πρεπει να εχει την συγγραφικη υπερβολη για να σε βαζει στο κλιμα. Εμεις λεμε τα δικα μας παθηματα για να αποφευγουμε τις κακοτοπιες. Π.Χ. στο μελλον οταν θα πεσεις σε μια μυστηρια και θυμιθεις ενα αρθρακι απο εδω να εισαι σιγουρος με μαθηματικη ακριβεια πως να παιξεις το παιχνιδι σου και θα αποφυγεις την αποτυχια.

    Τελος σου λεω δεν μοιραζομαστε φοβους μοιραζομαστε εμπειριες. Αντρικα, καθαρα, και οπως αρμοζει στους αντρες. Δεν ειναι ψεμα πως οπως ολα τα αλλα ετσι και το παιχνιδι του flirt εξελισσετε. Θελουμε να ειμαστε μεσα στους καιρους και οχι στα σημεια των καιρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε συ Μάνο κράτα 2 πράγματα απ' το blog:
    1)Τα γραφόμενα έχουν σκοπό να περιγράψουν καταστάσεις, μερικές φορές σε σημείο υπερβολής, ακριβώς για να τα δουν σοβαρά οι γυναίκες και για να σταματήσουν να είναι λιγούρια οι άντρες (κατεβάζοντάς τους το value αντίστοιχα άρα ισορροπώντας την κατάσταση).
    2)Όσο ασχοληθείς με το PickUp ακόμα και μέσω Facebook, τόσο θα βελτιωθείς. Προσωπικά από πέρυσι που ασχολούμαι είδα τεράστια βελτίωση και απέκτησα επίσης τεράστια αυτοπεποίθηση. PickUp έκανα και παλιά, με τις παλιές μεθόδους.
    3)Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω ότι οι "περισσότερες" γυναίκες είναι ξενέρωτες (όπως λέει κι ο τίτλος) που σημαίνει "πάνω από 50%". Το αν είναι 60% ή 70% (ή όσο είναι) κανείς δεν το ξέρει, γιατί το ξενέρωμα δεν είναι μετρήσημη έννοια αλλά μεταβλητή. Άμα δεν μας ενδιέφεραν τότε θα γράφαμε στο blog. Θα κλεινόμασταν στο Άγιο Όρος ή θα ασχολούμασταν με μπουρδέλα όπως λες. Αυτό είναι ο στόχος μας ή ένα RL εδώ πέρα; Στόχος όλων είναι να βρουν τις σωστές κοπέλες και να τις προσεγγίσουν σωστά. Αυτό και μόνο. Τις ξενέρωτες τις βλέπουμε αλλά δεν τις πλησιάζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μανο μαλλον ζεις στον πλανητη χαπυ η σε καμια σπηλια...ολοι εδω δηλαδη που τις "κραζουμε" δηλαδη ειμαστε μαλακες?
    Αυτα αποτελουν προσωπικα βιωματα ολων μας, βρηκαμε βημα σε αυτο το blog και εκφρασαμε τους προβληματισμους μας και ενδεχομενως αναζητουμε και λυσεις..(οπως με τα αρθρα του pick up)
    Μην γινεσαι απολυτος φιλαρακι οταν λες "ετσι ειναι τα πραγματα πως να το κανουμε",προφανως δεν εχεις επαφη με τον κοσμο και την ελληνικη κοινωνια γενικοτερα για να κανεις τετοιες "διαπιστωσεις".
    Το να με "φτυνουνε" μονο εμενα οι ελληνιδες σε αυτη την περιπτωση θα ελεγα οτι ναι κατι δεν παει καλα με την παρτη μου αλλα εδω το προβλημα ειναι γενικο..εχω παρα πολλους φιλους,γνωστους που εχουν τα ιδια βιωματα με τα ξενερωτα οντα που λεγονται ελληνιδες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και σε ξαναρωτάω φίλε Ορέστη, αφού δεν τα βρίσκεις και δεν συμφωνείς με τη συμπεριφορά των ελληνίδων, γιατί επιμένεις μαζί τους; Από τη στιγμή που τις απαξιώνεις και δεν τις αποδέχεσαι πώς περιμένεις να σε αποδεχτούν αυτές μετά; Για αυτό σου λέω τόσες όμορφες ξένες γκόμενες υπάρχουν χωρίς τουπέ και προσγειωμένες που μας θεωρούν κιόλας εμάς τους έλληνες πολύ ωραίους γκόμενους. Τα φτιάχνεις με μια από αυτές και καθάρισες. Ποιος ο λόγος να ασχολείσαι με τις ξενέρωτες τις δικές μας.
    Το λέω αυτό γιατί διαβάζοντας τα σχόλια όλων σας παρατηρώ ότι αφιερώνετε πολύ χρόνο στο να κατανοήσετε την συμπεριφορά τους και να βρείτε τρόπο να τους την πέσετε (μελετάτε έτοιμες ατάκες, συμπεριφορές, pick up artist κα), κάτι το οποίο δεν χρειάζεται.Δηλαδή έχουμε κάνει το φλερτ ολόκληρη επιστήμη και δίνουμε υπερβολική αξία σε κάτι που θα έπρεπε να μας ευχαριστεί και όχι να μας εκνευρίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φιλε μανο πολυ απλα επιμενω με αυτες γιατι αναγκαστικα τις τρωω στην μαπα γυρω μου..αυτες τις γυναικες εχουμε εδω και δυστυχως με δαυτες θα παλεψουμε......σωστα τα λες μια λυση ειναι η μεταναστευση...(εχω δυο φιλους που την κανανε εξωτερικο γιατι εκτος απο δουλεια θελανε να βρουνε και γυναικα για να κανουνε οικογενεια..σου φαινεται φαιδρο..αλλα επειδη τα ξερω τα παιδια ειναι περα για περα αληθεια..ρε που μας φτασανε οι κακομοιρες).
    Η πλακα επισης ειναι οτι προσφατα γνωρισα μια Τσεχα που σπουδαζει εδω Ελλαδα και ενω τα πηγαιναμε μια χαρα(πολυ προσχαρη και καλοσυνατη κοπελιτσα..και μουναρος να συμπληρωσω..)απαξ και εκανε φιλιες με τα διποδα-θυληκα οντα που λεγονται ελληνιδες..τα μυαλα της εκσφενδονιστηκαν στον Κρονο...μιλαμε την μεταλλαξαν πραγματικα την κοπελιτσα..αλλα δεν ειναι του παροντος αυτη η εμπειρια...
    Εχεις αναρωτηθει αραγε γιατι αφιερωνουμε τοσο χρονο οπως λες με το να κατανοησουμε την συμπεριφορα τους?
    Εσυ ο ιδιος απαντας...το φλερτ οπως πολυ σωστα γραφεις εχει καταντησει επιστημη στο ελλαντα γιατι η συμπεριφορα των ελληνιδων ειναι ΑΛΛΟΚΟΤΗ..δεν θα κατσουμε σαν παπακια να κλαιμε την μοιρα μας..αλλα ναι θα το κανουμε επιστημη το θεμα γιατι ετσι ειναι τα πραγματα εδω..πως να το κανουμε ?
    Ψαχνουμε μεθοδους..απορριπτουμε αλλες..προσπαθουμε..πειραματιζομαστε,εκφραζουμε αποψεις γνωμες, αλλα δεν το βαζουμε κατω...φιλε μανο οι ελληνιδες ειναι αλλου για αλλου και αναλογως και εμεις θα ψαχνουμε μεθοδους "καταληψης" του καστρου....
    Το φλερτ ειναι απλη διαδικασια στο εξωτερικο,προσωπικα οταν γυριζα στην ελλαδα επειτα απο ταξιδια ενιωθα οτι εχανα την "μαγικη χρυσοσκονη" που ειχα πανω μου οσον αφορα τις γυναικες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @manos Γιατί οι μισές ξένες στην Ελλάδα έρχονται για να φάνε λεφτά. Καρατσεκαρισμένο. Αλλιώς θα καθόντουσαν στη χώρα τους και θα βολευόντουσαν με αυτά που έχουν.

    @orestisd Την θέλω αυτή την ιστορία με την Τσέχα με e-mail (κολασμένα λέμε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παιδια εγώ πιστευω οτι είναι όλα όπως μαθαίνουμε..
    'Οταν 'εχουν μάθει να της κυνηγάνε απο πίσω με λουλούδια θα αυτο απαιτούν κιόλας συκγρίνοντας αυτή την κατάσταση και με κάθε νεο φλερτάκι που μπορεί να έχουν! όπως λοιπόν πρείπει ένας άντρας να κερδίσει μια γυναίκα ετσι πρέπει και μια γυναίκα να ξερει να κερδιζει ένα αντρα και μάλιστα ως θυληκό να ξέρει να τον εξητάρει και να τον ελκύει!!!! Συνήθως ότι ακούω εγώ απο προσοπική εμπειρία ακούω συνεχως πράγματα συνήθως απο κοπέλες αλλα και απο άντρες καμιά φορα οι οποίοι συνεχώς ρίχνουν ευθύνες στους άλλους!! ο καθένας λοιπόν λεέι και υποστηρίζει αυτό που τον βολεύει και όχι αυτό που ισχυει!
    π.χ ακούω ο επιμενων νικα!!φυσικα και νικά!!! αλλα ο επιμένων στο σκοπό του και στο στόχο του! και οχι ο επιμένων σε ένα εμποδιο ή μια απόριψη απο μια κοπέλα να προσπαθει και να ξανα προσπαθεί! με λίγα λόγια πρεπει να γίνουμε και εμείς πιο δύσκολοι να πάψουμε οπως μερικοι απο μας να σκεφτόμαστε μόνο το σεξ και να το ψάχνουμε λιγο παραπάνω!!! και έτσι πως μάθαν θα ξεμάθουν πιστέψτε με!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. χρυσό μου παιδάκι είναι ποτέ δυνατόν να βγεις με χασάπακλα και να περιμένεις ανάλυση του τελευταίου βιβλίου του Κούντερα;;;;;πάντα κυνηγάτε τις πανέμορφες φελές κι οι κοπέλες της διπλανής πόρτας σας φαίνονται λίγες.....ε επιφάνεια ποθείς επιφάνεια θα λάβεις.....και λίγα σας κάνουν οι ποθητές........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οι γυναικες ειναι παγκοσμιως δυσκολες και απλησιαστες και οχι μονο οι Ελληνιδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή