Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012

O Body Builder

Θέλετε τα τούμπανα; Πάρτε τα!

Σε ένα παλιότερο άρθρο, ένας συνεργάτης είχε θίξει το θέμα Γυναίκες σε fail σχέσεις το οποίο ήταν ιδιαίτερα εύστοχο. Πολλές από εσάς έχουν χαμηλή αυτοπεποίθηση και μένουν σε μία σχέση με ακατάλληλο άτομο, γιατί φοβούνται ότι δεν θα βρουν κάποιον καλύτερο. Αυτό όπως έχουμε πει είναι ότι χειρότερο γιατί αν το άτομο είναι όντως ακατάλληλο τότε δεν θα προχωρήσει σοβαρά το πράμα άρα όσο πιο γρήγορα το λήξετε τόσο το καλύτερο.

Η παρακάτω ιστορία αφορά τον αδερφό μιας πρώην μου. Το παιδί ασχολούνταν με το body building. Για την ακρίβεια έμοιαζε με...πακιστανό body-builderά. Στο μυαλό μου θύμιζε την γνωστή φάρσα Τέλος και την φράση του τυπά "Ετοιμάζομαι να κατεβώ για body builder".

Λοιπόν ο αδερφός της τα είχε (τα έχει για την ακρίβεια γιατί φαντάζομαι από τότε δεν θα έχουν χωρίσει) εδώ και 3 χρόνια με ένα HB 9-9.5, 22 χρονών. Μιλάμε για γκόμενα με σώμα μοντέλου και πρόσωπο πολύ καλό. Το παλικάρι ήταν τόσο μαλάκας, που εκτός του ότι έπαιρνε τα κέρατά του από ουσίες για να γίνει σφίχτης, την έπριζε να πάει γυμναστήριο για να "σφίξει".

Τι να "σφίξει" ρε μαλάκα; Που από όσες έχω πάει στη ζωή μου άντε 2-3 να είχαν τέτοιο σώμα. Δεν πας να κοιτάξεις τι μούρη σου στον καθρέφτη που είσαι λες και τράκαρες μετωπική με νταλίκα; Μιλάμε για έναν τυπά τίγκα στης κρεατίνες που το μόνο που ήξερε είναι να σφίγγεται όταν βλέπει κάμερα. Θα είδε φαίνεται μισό εκατοστό ρυτίδας ή κυταρρίτιδας να προεξέχει στο μπούτι της και κάτι τρέχει στα γύφτικα.

Έχει και συνέχεια όμως το πράμα. Όχι μόνο το παιδί ήταν απαιτητικό, αλλά την έβριζε και μπροστά σε κόσμο. Μέχρι και "πουτάνα" μπροστά σε παρέα την είχε πει. Κι αυτή εκεί, να είναι μαζί του. Το κορυφαίο όλων όμως είναι ότι το μεγαλύτερο διάστημα της τα φορούσε κιόλας. Τη μία με 25άρα, την άλλη με 35άρα...και σας λέω τώρα για γκόμενες του 7-7.5 που μπροστά της δεν βλεπόντουσαν. Δηλαδή να είσαι με έναν τέτοιο δυναμίτη και να της τα φοράς κιόλας; Άλλοι θα κάνανε τάμα μόνο και μόνο για να πάνε μία φορά μαζί της.

Πραγματικά ποτέ δεν κατάλαβα πόσο αθώες και πόσο θύματα ταυτόχρονα είστε οι γυναίκες ώστε να ανέχεστε τέτοιους τυπάδες. Μήπως κάποιος πρέπει να σας σκάσει μια σφαλιάρα για να ξυπνήσετε και να καταλάβετε ότι εσείς επιλέγετε; Ότι ειδικά οι όμορφες τέτοιου επιπέδου μπορείτε να έχετε κυριολεκτικά όποιον θέλετε; Βέβαια οι περισσότερες το έχετε καταλάβει και γι' αυτό μας κάνετε την ζωή πατίνι. Αλλά όταν βλέπετε ότι ο άλλος είναι μαλάκας, μην γίνεστε χαλάκι να σας πατήσουν. Στην άλλη γωνία θα κρύβεται κάποιος άλλος, κλάσεις ανώτερος από τον προηγούμενο.

Το τραγικό της υπόθεσης; Όταν είχαμε βγει τετράδα, εγώ είχα χαζέψει τελείως απ' τη γκόμενα. Η δικιά μου τότε ήταν HB 7.5 με ωραίο σώμα, αλλά η φίλη της ήταν το κάτι άλλο. Κοιτούσα διακριτικά ώστε να μην γίνω αντιληπτός, αλλά δεν ξέρω γιατί, το ίδιο βράδυ κιόλας μετά το ποτό, η πρώην μου είχε δει στον ύπνο της ότι την κεράτωνα με την κοπέλα του αδερφού της. Έχει και συνέχεια όμως. Όταν ήμασταν στα χωρίσματα και πήρα τηλέφωνο μια άλλη για να βγούμε (δεν σκόπευα να την κερατώσω αλλά δεν φαινόταν πρόθυμη να το συνεχίσουμε κι έτσι έπρεπε να έχω την καβάτζα μου) μισή ώρα αφού έκλεισα το τηλέφωνο με το ραντεβού μου, με πήρε αμέσως αυτή ενώ είχαμε 2 μέρες να μιλήσουμε.

Τι σου είναι τελικά αυτό το γαμημένο το γυναικείο ένστικτο, ε; Σαν τον Big Brother ένα πράμα. Σε scanάρει πατώκορφα.