Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

O Body Builder

Θέλετε τα τούμπανα; Πάρτε τα!

Σε ένα παλιότερο άρθρο, ένας συνεργάτης είχε θίξει το θέμα Γυναίκες σε fail σχέσεις το οποίο ήταν ιδιαίτερα εύστοχο. Πολλές από εσάς έχουν χαμηλή αυτοπεποίθηση και μένουν σε μία σχέση με ακατάλληλο άτομο, γιατί φοβούνται ότι δεν θα βρουν κάποιον καλύτερο. Αυτό όπως έχουμε πει είναι ότι χειρότερο γιατί αν το άτομο είναι όντως ακατάλληλο τότε δεν θα προχωρήσει σοβαρά το πράμα άρα όσο πιο γρήγορα το λήξετε τόσο το καλύτερο.

Η παρακάτω ιστορία αφορά τον αδερφό μιας πρώην μου. Το παιδί ασχολούνταν με το body building. Για την ακρίβεια έμοιαζε με...πακιστανό body-builderά. Στο μυαλό μου θύμιζε την γνωστή φάρσα Τέλος και την φράση του τυπά "Ετοιμάζομαι να κατεβώ για body builder".

Λοιπόν ο αδερφός της τα είχε (τα έχει για την ακρίβεια γιατί φαντάζομαι από τότε δεν θα έχουν χωρίσει) εδώ και 3 χρόνια με ένα HB 9-9.5, 22 χρονών. Μιλάμε για γκόμενα με σώμα μοντέλου και πρόσωπο πολύ καλό. Το παλικάρι ήταν τόσο μαλάκας, που εκτός του ότι έπαιρνε τα κέρατά του από ουσίες για να γίνει σφίχτης, την έπριζε να πάει γυμναστήριο για να "σφίξει".

Τι να "σφίξει" ρε μαλάκα; Που από όσες έχω πάει στη ζωή μου άντε 2-3 να είχαν τέτοιο σώμα. Δεν πας να κοιτάξεις τι μούρη σου στον καθρέφτη που είσαι λες και τράκαρες μετωπική με νταλίκα; Μιλάμε για έναν τυπά τίγκα στης κρεατίνες που το μόνο που ήξερε είναι να σφίγγεται όταν βλέπει κάμερα. Θα είδε φαίνεται μισό εκατοστό ρυτίδας ή κυταρρίτιδας να προεξέχει στο μπούτι της και κάτι τρέχει στα γύφτικα.

Έχει και συνέχεια όμως το πράμα. Όχι μόνο το παιδί ήταν απαιτητικό, αλλά την έβριζε και μπροστά σε κόσμο. Μέχρι και "πουτάνα" μπροστά σε παρέα την είχε πει. Κι αυτή εκεί, να είναι μαζί του. Το κορυφαίο όλων όμως είναι ότι το μεγαλύτερο διάστημα της τα φορούσε κιόλας. Τη μία με 25άρα, την άλλη με 35άρα...και σας λέω τώρα για γκόμενες του 7-7.5 που μπροστά της δεν βλεπόντουσαν. Δηλαδή να είσαι με έναν τέτοιο δυναμίτη και να της τα φοράς κιόλας; Άλλοι θα κάνανε τάμα μόνο και μόνο για να πάνε μία φορά μαζί της.

Πραγματικά ποτέ δεν κατάλαβα πόσο αθώες και πόσο θύματα ταυτόχρονα είστε οι γυναίκες ώστε να ανέχεστε τέτοιους τυπάδες. Μήπως κάποιος πρέπει να σας σκάσει μια σφαλιάρα για να ξυπνήσετε και να καταλάβετε ότι εσείς επιλέγετε; Ότι ειδικά οι όμορφες τέτοιου επιπέδου μπορείτε να έχετε κυριολεκτικά όποιον θέλετε; Βέβαια οι περισσότερες το έχετε καταλάβει και γι' αυτό μας κάνετε την ζωή πατίνι. Αλλά όταν βλέπετε ότι ο άλλος είναι μαλάκας, μην γίνεστε χαλάκι να σας πατήσουν. Στην άλλη γωνία θα κρύβεται κάποιος άλλος, κλάσεις ανώτερος από τον προηγούμενο.

Το τραγικό της υπόθεσης; Όταν είχαμε βγει τετράδα, εγώ είχα χαζέψει τελείως απ' τη γκόμενα. Η δικιά μου τότε ήταν HB 7.5 με ωραίο σώμα, αλλά η φίλη της ήταν το κάτι άλλο. Κοιτούσα διακριτικά ώστε να μην γίνω αντιληπτός, αλλά δεν ξέρω γιατί, το ίδιο βράδυ κιόλας μετά το ποτό, η πρώην μου είχε δει στον ύπνο της ότι την κεράτωνα με την κοπέλα του αδερφού της. Έχει και συνέχεια όμως. Όταν ήμασταν στα χωρίσματα και πήρα τηλέφωνο μια άλλη για να βγούμε (δεν σκόπευα να την κερατώσω αλλά δεν φαινόταν πρόθυμη να το συνεχίσουμε κι έτσι έπρεπε να έχω την καβάτζα μου) μισή ώρα αφού έκλεισα το τηλέφωνο με το ραντεβού μου, με πήρε αμέσως αυτή ενώ είχαμε 2 μέρες να μιλήσουμε.

Τι σου είναι τελικά αυτό το γαμημένο το γυναικείο ένστικτο, ε; Σαν τον Big Brother ένα πράμα. Σε scanάρει πατώκορφα.

7 σχόλια:

  1. Φίλε ξενερωμένε να σε ρωτήσω κάτι και θα ήθελα να μου απαντήσεις όχι μόνο εσύ αλλά και οι υπόλοιποι αναγνώστες του blog. Λέτε συνέχεια όλοι ότι οι ελληνίδες είναι δύσκολες σαν γκόμενες και ότι δεν κάνουν εύκολα σχέσεις.Εγώ βλέπω να συμβαίνει το αντίθετο. Όλοι μου σχεδόν οι φίλοι έχουν κάνει καμιά δεκαριά σχέσεις και βάλε χωρίς να είναι και τίποτα θεοί εμφανισιακά, με ωραίο αμάξι και γεμάτο πορτοφόλι. Αντίθετα οι μισοί από αυτούς είναι άνεργοι. Εσύ ο ίδιος έχεις κάνει όπως μας έχεις πει καμιά δεκαπενταριά σχέσεις άσχετα με το αν αυτές δεν κράτησαν. Γενικότερα βλέπω και γύρω μου ζευγάρια στα οποία ο άνδρας ούτε ιδιαίτερα παιδαράς είναι αλλά ούτε και φραγκάτος και εντούτοις βρίσκει γυναίκα και μάλιστα ζευγαρώνει πολλάκις.
    Μέχρι και το τούμπανο που ανέφερες παραπάνω του έκατσαν τρεις-τέσσερις γκόμενες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @kostas aggelidis: Δεν είπες το βασικό. Που μένεις? Η έστω αν δεν μπορείς να πεις την πόλη, μένεις εκτός Αττικής? Έχει σημασία που σε ρωτάω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε ξενερωμένε στον πειραιά μένω αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι θες να συμπεράνεις από αυτό. Πάντως αυτό που σου λέω είναι γεγονός. Ρώτα όλους σου τους γνωστούς/γνωστές πόσες σχέσεις έχουν κάνει στη ζωή τους να δεις τι θα σου πουν. Τώρα αν αυτές οι σχέσεις δεν κράτησαν αυτό είναι άλλο θέμα. Γενικότερα έχω καταλάβει ότι σχέσεις γίνονται άσχετα με το αν αυτές είναι εφήμερες διότι οι οι άνθρωποι δυσκολεύονται να συννενοηθούν σήμερα. Περιμένω τις απόψεις σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μένω σε περιοχή που είναι γεμάτη πλουσιόπαιδα και ψώνια. Αν έχεις κοινωνικό κύκλο στον Πειραιά είσαι άρχοντας, απλά θα σου πω ότι το 1/3 των σχέσεών μου ήταν από νέτα που έμεναν Πειραιά και γύρω περιοχές. Εάν δεν με πιστεύεις, στείλε μου ένα email να κανονίσουμε ποτάκι να γνωρίσεις τις φίλες μου για να πάρεις μια ιδέα. Θα σου γνωρίσω φίλες απ' την ψωνέ περιοχή και άλλες από normal περιοχές και θα δεις κι ο ίδιος τη διαφορά.

    Επίσης οι επαρχιωτοπούλες είναι πιο προσιτές από τις Αθηναίες. Πέφτουνε την ίδια μέρα (μη σου πω την ίδια ώρα). Άρα έχει σημασία η περιοχή. Φαντάσου το χάρτη της Ελλάδας με κύκλους που δείχνουν τον βαθμό δυσκολίας της γκόμενας. Η Αττική είναι ο μικρός κύκλος, ο 2ος φτάνει μέχρι Χαλκίδα, ο 3ος μέχρι Βόλο, ο 4ος μέχρι Μακεδονία, ο 5ος καλύπτει Αλβανία-Βουλγαρία κτλ. Όσο πιο μεγάλος ο κύκλος τόσο πιο εύκολη η γκόμενα. Αυτό αν έχω χρόνο θα στο κάνω και σε χάρτη.

    Για αυτό που λες, τα τελευταία 2 χρόνια συμφωνώ ότι πηδιόμαστε αβέρτα σαν τα ζώα και δεν γίνονται σχέσεις. Αλλά και σε αυτή την περίπτωση έχω γράψει άρθρα για "ξενέρωτες στις σχέσεις". Γιατί όσο ξενέρωτη είναι κάποια που δεν σου κάθεται, άλλο τόσο θεωρείται ξενέρωτη αν πηδηχτεί μαζί σου και φύγει. Και πίστεψέ με το έχω πάθει 5-6 φορές αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε εγώ βλέπω ότι γενικά γίνονται σχέσεις οι οποίες δεν κρατάνε για πολλούς και διάφορους λόγους. Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο. Η εμφάνιση στον άνδρα παίζει ρόλο ή όχι; Γιατί βλέπουμε καθημερινά άνδρες όχι τόσο εμφανίσιμους να τα έχουν με ωραίες κοπέλες και απορούμε.
    Όσον αφορά το ποτάκι που λες είμαι μέσα μετά τις διακοπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν κρατάνε γιατί όλοι και όλες ψάχνουμε το τέλειο και δεν έχουμε υπομονή.

    Η εμφάνιση παίζει μικρότερο ρόλο σε εμάς, αλλά παίζει. Αν είσαι ψηλός, με λίγο γυμνασμένους κοιλιακούς (δε σου λέω να γίνεις ντούκι) φυσικά και θα μετρήσεις περισσότερο από το να έχεις μια κοιλιά ΝΑ.

    Ναι κι εγώ για τέλη Αυγούστου εννοούσα που θα έχω γυρίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή