Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Οι τρόφιμες των social networks!

Έχουνε γραφτεί σε όλα τα social networks...και θα πεθάνουν με αυτά!

Στα πλαίσια της μπακουρίασης που μας δέρνει σε ποσοστό 2/3 (δεν το λέω εγώ, οι έρευνες το λένε) είναι λογικό όλοι και όλες να μπαίνουμε στα social networks. Πέρα από το Facebook υπάρχουν ένα σωρό sites γνωριμιών τα οποία είχα αναλύσει σε αυτό το άρθρο, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι απειροελάχιστα αξίζουν. Για την ακρίβεια άντε να ψιλοαξίζει το Hi5/Tagged με το ζόρι, τα άλλα είναι για να τα κλαίνε οι ρέγγες, κυρίως γιατί οι γκόμενες τι έχουν δει ντίβες και δεν απαντούν καν στα μηνύματα.

Πολλοί από εσάς θα έχετε μπει σε 2 ή περισσότερα social networks. Κι εδώ θα έχετε δει το εξής παράδοξο. Ότι υπάρχουν κάποιες γκόμενες που βρίσκονται κι αυτές σε 2 ή περισσότερα δίκτυα! Κι όχι μόνο αυτό, μπορεί να βρίσκονται σε 3 και σε 4 μαζί!

Περνάει ο καιρός λοιπόν, περνάνε οι μήνες, περνάνε τα χρόνια κι αυτές συνεχίζουν να είναι εκεί! Συνεχίζουν να είναι online στο Badoo και να μπαίνουν στον προβολέα του, μετά στο taggalicious και να μαζεύουν πόντους ή στο Zoosk και να ζητούν να της κάνεις add στο Facebook. Οι ίδιες και οι ίδιες φάτσες σε όλα τα δίκτυα! Ερώτηση: "Την παλεύουνε οι συγκεκριμένες"; Απάντηση: "ΟΧΙ!"

Θα σκεφτεί τώρα κάποια "Κι εσύ σε όλα δεν γράφτηκες"; Όπα κοπελιά, με μια διαφορά μόνο. Εγώ κυνηγάω το θήραμα κι εσύ το επιλέγεις. Πως είναι λοιπόν δυνατόν εγώ να κυνηγάω θηράματα εδώ και περίπου 4 χρόνια και οι μισές σχέσεις που έχω κάνει να είναι από εκεί κι εσύ που έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε 10.000 κυνηγούς που σε έχουν κυνηγήσει, να είσαι μονίμως στο ράφι; Πες μου, στατιστικά στέκει αυτό; Δεν λέω για τους κάγκουρες που θα σου πούνε "Τι κάνεις μωρό μου", "Τι καύλα είσαι" και τα σχετικά. Δεν μιλάω για αυτούς που πετσώνουν σε studios κι είναι συνδρομητές στο YouPorn. Μιλάω να μιλήσεις με νορμάλ άτομα. Για αυτούς που βγαίνουν τα ΠΣΚ με την παρέα τους και που έχουν κι ένα σωστό προφίλ στο Facebook, στο Badoo, στο Hi5, οπουδήποτε. Και που ξέρεις πολύ καλά ότι σου έχουν μιλήσει σωστά κι εσύ τους έχεις γειώσει άπειρες φορές χωρίς να τους δεις.

Αναρωτιέμαι λοιπόν αυτού του είδους η γκόμενα πως μπορεί να την βρίσκει; Όταν π.χ. έχει πιάσει αράχνες για πάνω από χρόνο και μαλακίζεται σε κάθε social network, τι νόημα βρίσκει; Κερδίζει επιβεβαίωση; Ε και; Κλάιν. Όταν πέφτει για ύπνο στο κρεβάτι και είναι μόνη της τι σκέφτεται; Τις δροσερές ώρες που πέρναγε στο chat; Ρε τι μούφες είναι αυτές; Τι θεωρία της ηλιθιότητας και πράσινα άλογα; Μιλάμε για τουλάχιστον 15-20 ίδιες γκόμενες που είναι και στα 5-6 μεγάλα social networks! Μπαίνεις μέσα και βλέπεις τις ίδιες μονίμως εκεί!

Αυτές πρέπει να έχουν όνειρο ζωής να δουλέψουνε σε κανένα Zoo, Akazoo ή Badoo! Τελικά καλά λένε "Ότι εξάγεις είσαι". Σκεφτείτε σε τι επίπεδο έχουμε φτάσει που είμαστε γνωστοί διεθνώς για αυτά τα sites. Εξάγουμε ψωνάρες με άλλα λόγια!

Μπορεί κάποιοι να είστε τόσο αφελείς και μαλακοπίτουρες που να θεωρείτε ότι "Δεν μπορείς να βρεις κάποια από social network παρά μόνο από κοινωνικό κύκλο". Ε λοιπόν θα σας πω το πολύ απλό, ότι πάνω από τα 2/5 των σχέσεων που έχω κάνει ήταν από social network (μπορεί πλέον να είναι σχεδόν οι μισές). Αν ρωτήσετε κάποια για το δικό της ποσοστό, ίσως απαντήσει κάτι σε στυλ "Μια φορά έτυχε από Facebook" (κι από μέσα της να εννοεί 3-4). Προφανώς θα φοβάται τις αντιδράσεις από τις φίλες της. Η ουσία είναι ότι όλα αυτά γίνονται σε καθημερινή βάση, έστω από έμμεσο κοινωνικό κύκλο των "κοινών φίλων" του Facebook. End of story.

Οπότε αγαπητά μου κορίτσια το νόημα της ημέρας είναι ένα. Tο Facebook είναι το κοινωνικό δίκτυο των φίλων μας. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ!

- Και γιατί είναι για γνωριμίες;
- Γιατί μπαίνουν όλοι με ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ.

- Και τι σημαίνει αυτό; Απαγορεύεται να κάνω chat με αγνώστους για να περνάει η ώρα μου;
- Bitch please...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου