Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Το πιο σύντομο PickUp!

Κράτησε 2 δευτερόλεπτα.

Προχθές είχα περάσει από ένα σπίτι φίλου. Όπως στρίβω στη γωνία, βλέπω δύο γκόμενες που βγάζανε τα σκυλάκια τους βόλτα. Ήταν μία 23άρα HB8.5 και μία 28άρα HB7.5 η οποία μίλαγε στο κινητό της. Όπως στρίβω λοιπόν με το αμάξι στη γωνία, κοζάρω το ξανθό. Με κοιτάει κι αυτή καθ' ότι περπατούσαν αντίθετα από τη φορά του αυτοκινήτου (σημαντική λεπτομέρεια). Φυσικά τις προσπερνάω και παρκάρω στα 20 μέτρα πιο κάτω όπου ήταν το σπίτι του φίλου μου.

Πριν μπω μέσα όμως, πιάνω μαζί του κουβέντα έξω, στην εξώπορτα. Τάχα μου για να "κόψουμε κίνηση". Το κάνετε κι εσείς μήπως έρθουμε και σας μιλήσουμε, οπότε αφήστε τα σάπια (ξενέρωτες και μη!)

Δεν προλαβαίνουμε να μιλήσουμε για 5" και οι κοπελιές απ' τη γωνία του τετραγώνου κάνουν 180 μοίρες μεταβολή. "Επ εδώ είμαστε" σκέφτομαι από μέσα μου. Όπως μιλάω στο φίλο μου λοιπόν κι είμαι παρκαρισμένος, αρχίζει να πλησιάζει πρώτη η ξανθιά, με την μελαχρινή να ακολουθεί 20 μέτρα πίσω της. Ούτε στημένο να ήταν.

Εν τω μεταξύ τα σκυλάκια τους ήταν τόσο μικροσκοπικά, που αν είχα μαζί μου τον Γκάρφιλντ, άνετα θα έπαιζε ράγκμπι με τα κεφαλάκια τους. Οπότε δεν κινδύνευα να φάω καμιά δαγκωματιά.

Με το που περνάει από δίπλα μου η ξανθιά με το σκύλο της (ο οποίος μάλιστα μύριζε το αυτοκίνητό μου) ανοίγω την πόρτα του οδηγού και κάνω προς το σκυλάκι
"Μουτς, μουτς, μουτς" (δηλαδή τον ήχο που κάνουμε στα σκυλάκια).

Η ξανθιά συνέχιζε να κοιτάει "καρφί" ευθεία και να περπατάει, χωρίς να γυρίσει το βλέμα της ούτε καν για 1"! Σαν να μην υπήρχα!

PickUp Failed.


ΥΓ. Οι κλασικές καμένες με τα σκυλάκια μινιόν. Μου θύμισε Paris Hilton η φάση. Αλλά στην περιοχή που τις πέτυχα μάλλον θα έπρεπε να έχω καμιά Dodge Viper για να διατηρήσω ελπίδες.

6 σχόλια:

  1. Και πως κατάλαβες οτι η μια ήταν 23 και η άλλη 28?? Είχανε ταμπέλα?!!
    Και δηλαδή οποια δεν σου δίνει σημασία-κάθεται, είναι ξενέρωτη, καμένη, ψωνάρα και οτι άλλο κοσμιτικό!
    Και φυσικά εννοείται οτι έκανε μεταβολή απλά και μονο για να περάσει απο μπροστά σου!
    Όλα τα ξέρεις!
    Χαραμίζεσαι.. Σου προτείνω να συνεργαστείς με τη Μύριαμ και το Τζόσουα!
    Αυτά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παρεμπιπτόντως.έχω να σου πω τώρα που είπες σκύλο..αν δεν έχεις ένα σκύλο πάρε ένα είναι απίστευτη γκομενοπαγίδα.έβλεπα της προάλλες ένα φίλο μου (εγώ ήμουν με μια φίλη μου ποιο πέρα,αυτός έτρεχε από δω και από κει μπας και κατουρήσει ο σκύλος-για πρώτη φορά,οπότε τον έκανε καμιά 1 ώρα βόλτα τουλάχιστον αλλά δεν...-)του μίλησαν τουλάχιστον 10 κοπέλες από τις οποίες ειδικά η μία ήταν μοντέλο ΗΒ 10 που λες και συ.

    οπότε πάρε ένα σκύλο.αν δεν δεις χαΐρι και εκεί δεν έχεις ελπίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Νούμερο 33: Ακόμα δεν σου έχουν κάνει ψυχικό? Τι θα γίνει θα το κάνει κανείς να ησυχάσουμε?
    - Οι ηλικίες είναι κατ' εκτίμηση. Είσαι λοβοτομημένη και δεν το καταλαβαίνεις και το αντιλαμβάνονται όλοι οι άλλοι εδώ μέσα?
    - Ακόμα κι αν ερχόταν η Άση Μπήλιου κι έκανε ναζάκια στο σκύλο μου θα καθόμουνα λίγο να την χαϊδέψει. Δεν θα συνέχιζα να περπατάω με το βλέμμα μου να κοιτάει καρφί ευθεία σε φάση στ'@@ μου. Είναι οι κλασικές γκόμενες που θέλουν να ρουφάνε επιβεβαίωση από παντού χωρίς λόγο.

    @jo: Έχω ρε γαμώτο αλλά τον έχω αφήσει να τον φροντίζουν οι δικοί μου κι έχω στο σπίτι το γατάκι. Θα μπορούσα να τον βγάζω μεσημέρι-βράδυ τα σαββατοκύριακο. και ειναι και κούκλα η δικιά μου, εχει ματάρες.

    Με έψησες πάντως. Απλά χώρισα τον προηγούμενο μήνα κι έχω πέσει με τα μούτρα σε κάτι μεγάλα project, ειχα αφησει πολύ δουλεια να μαζευεται τελευταία. Τον Αύγουστο βλέπω να ξεμπερδεύω. Θα κάνω και dog reports λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Ξενερουά: χοχοχοχ!!! Τρώω καλά, δεν εχω παράπονο!

    Το ξέρεις οτι με εχεις κολήσει και όταν βλέπω κοριτσάκια στην παραλία ή στο δρομο σκέφτομαι.. HB8, HB7.5 και παει λέγοντας!! Ζημιά μεγάλη.. και όχι δεν εχω ομοφυλοφιλικες τάσεις. Νομίζω.. Και ειναι ώρα να το κάνω και για τα αγοράκια! (Ντροπή μου)
    Άσε που προσπαθώ να καταλάβω τι νούμερο είμαι εγω! Εκτός απο το 33..
    Αν και μονο για την ηλικία άνετα με κατέβαζες στο 7,5!! (τέτοιος είσαι!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι, μου το λένε κι άλλες αυτό, το μικρόβιο το έχω κολλήσει μέχρι και σε φίλες μου τελευταία.

    Δεν σου βάζω καν βαθμολογία. Στείλε κι εσύ ένα email να κανονίσουμε ποτό με φίλο 37άρη. Ψηλός με πλάτες, ότι πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 37άρη??? Για όνομα του καλού Θεούλη!
    Είμαι σίγουρη οτι θελεις το καλύτερο για μένα (μπουχαχα), αλλά ευχαριστώ δεν θα παρω.. Εκτός του ότι αυτή τη στιγμή τρώω και ταϊζω αντιστοίχως σε έξτρα ικανοποιητικό βαθμό, το 37 είναι λίγο...... μεγάλο για μένα!
    Κάνε μου τη χάρη και μην σχολιάσεις το τελευταίο.
    Θενκς εγκέιν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή