Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Οι αντρογυναίκες

Love them or hate them.

Μία ειδική κατηγορία γυναίκας είναι η λεγόμενη "αντρογυναίκα" ή αλλιώς "αντράκι" όπως την λένε κάποιοι.

Είναι η τύπισσα που αντιγράφει πολλές από τις σύγχρονες συνήθειες των αντρών. Βλέπει μπάλα, στο σχολείο έπαιζε κιόλας στη γυμναστική, παίζει video games, δεν ντύνεται κυριλέ όπως οι άλλες γυναίκες, πετάει άφθονα μπινελίκια όταν μιλάει κι οι περισσότεροι φίλοι της είναι άντρες, γιατί...βασικά γιατί οι φίλες της μένουν κάγκελο με τις συνήθειές της.

Τις συνήθειες αυτές τις απέκτησε κυρίως γιατί έτσι μεγάλωσε. Συνήθως κρύβει έναν μεγαλύτερο αδερφό, με τον οποίο είχε άριστες σχέσεις κι αυτός βέβαια της κόλλησε τα χόμπι του χωρίς να το πάρει πρέφα (εεεμ ή γιατί ήθελε αγοράκι για αδερφό και δεν του 'κατσε. Βασικά το θέλουμε για να παίζουμε games και μπάλα αλλά τέλος πάντων). Η μπορεί ο μπαμπάς να περίμενε γιο και αποφάσισε να προσαρμόσει την κόρη σε ένα "υβριδικό" μοντέλο (έχει πλάκα εκτός πια κι αν την πας γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, εκεί όπου οι μισές παίκτριες είναι λεσβίες. Μετά μην απορείς αν την πιάσει ο γυμνασιάρχης να φασώνεται με την κολλητή της στις τουαλέτες).

Θα θέλατε μια τέτοια γυναίκα. "Όχι", γιατί δεν είναι γυναίκα. Η μήπως "Ναι" γιατί θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα;

Πραγματικά δεν μπορώ να δώσω καμία σαφή απάντηση. Είναι καθαρά θέμα γούστου. Εγώ δεν θα την ήθελα για δύο λόγους.

Πρώτον γιατί δεν αντέχω να ακούω μπινελίκια από γυναίκα Οκ, κι ο άντρας δεν πρέπει να μπινελικώνει αλλά άλλο εμείς κι άλλο εσείς. Στο DNA μας έχουμε καμιά δεκαριά πολέμους απ' τους προγόνους μας και άλλα τόσα επαγγέλματα που θέλουν δυνατά χέρια. Οπότε εκεί έπεφταν πολλά μπινελίκια. Όταν έσκαγε για παράδειγμα ο Πέρσης ή ο Τούρκος στα 500 μέτρα δεν φωνάζαμε "Καλέ κοπελιά το όπλο μου σε σημαδεύει" αλλά "Θα σε γαμήσω ρε πούστη". Αντίστοιχα στα επαγγέλματα εκφράσεις του στυλ "Δεν παίρνει μπροστά το γαμημένο" έχουμε γίνει ψωμοτύρι. Ε όσο να 'ναι...οι συνήθειες δεν κόβονται.

 Δεύτερον, δεν θα την ήθελα γιατί αν οι περισσότεροι φίλοι της είναι άντρες...ε όπως και να 'χει έχεις ένα γαμημένο πρόβλημα παραπάνω. Αν κρατάει επαφή με 3-4 συμμαθητές ή συμφοιτητές λες "Οκ, παλεύεται". Αλλά όταν έχει 1-2 φίλες κι οι άλλοι είναι αγγούρια με τους οποίους βλέπανε μαζί το Champions League, το πρωτάθλημα ή την Εθνική και μετά πηγαίνανε και παίζανε και LOL ε χέστο, πως θα τους ξεκόψεις μετά;

Τώρα θα σκεφτεί ένας κάγκουρας που διαβάζει το κείμενο:
"Πωωω, γκόμενα που παίζει LOL! Καύλα! Είχε τόσες σήμερα στο ελληνικό event. Θα παίζουμε και WoW μαζί και..."
Όπα μάγκα, φάουλ. Θες να πεις ότι θα παίζει με σένα κι άλλους 10 φίλους της. Γιατί όπως και να το κάνουμε στην Ελλάδα ζεις. Τέτοιες γκόμενες είναι 20 και κάτω και κρύβουν πίσω τους μια ουρά από αγγουράκια. Πιστεύεις ότι θα την βγάλεις καθαρή; Αν σε 50 χρόνια αρχίσουν όλες να βλέπουν μπάλα και να παίζουν games τότε θα αρχίσουν να έχουν και φίλες και να μην απομωνόνται από αυτές λόγω των αντρικών τους συνηθειών. Μέχρι τότε, θα μαζεύουν τους άντρες γύρω τους όπως το γάλα τις μύγες.

The story
Σαν bonus θα σας πω μια μικρή ιστοριούλα μιας "αντρογυναίκας" ξενέρωτης. Μιλάμε για 22άρα HB7.

Είναι μια τύπισσα που γνώρισα τυχαία στο δρόμο, λόγω της δουλειάς μου. Με έκανε Add στο Facebook, μιλήσαμε και μετά από 15 μέρες είπε να περάσει από εκεί που δουλεύω να δει και να μάθει πέντε πράγματα. Ήρθε, τα είπαμε και στη συνέχεια της πρότεινα για καφέ και δέχτηκε με τη μία.

Η κουβέντα στην καφετέρια κύλησε πολύ ωραία. Της έκανα τις πόρτες (όπως σε κάθε ραντεβού), λίγο cold reading, λίγο kino, φάνηκε θετική και όλα έδειξαν ότι θα πάει και για Day 2 το πράμα. Εν τω μεταξύ στην κουβέντα πάνω φρόντισε να μου πει ότι είναι ελεύθερη.

Μετά από αυτό έκανα την μαλακία -όπως θέλετε πείτε το- να της προτείνω για Σάββατο. Και ως γνωστόν δεν πρέπει ποτέ να τους προτείνουμε Σάββατα γιατί πρέπει να δείχνουμε ότι έχουμε ζωή και κοινωνικό κύκλο. Με εντυπωσίασε που αρχικά μου είχε πει ΟΚ παρότι γιόρταζε η πρώτη της ξάδερφη τη μέρα εκείνη (λέω "Οκ, τα θυσιάσει όλα αυτή"). Τελικά όμως μου έριξε άκυρο 3-4 ώρες πριν, γιατί και καλά θα έτρωγε γκρίνια απ' το σόι αν δεν πήγαινε σπίτι της ξαδέρφης! Οπότε της λέω "Δεν πειράζει, κανονίζουμε για αύριο". Με ρωτάει τι ώρα θέλω και της λέω κατά τις 7.

Και όλως τυχαίως, έρχεται η Κυριακή. Ε λοιπόν guess what. Κατά τις 5 μου κάνει "Τελικά θα πρέπει να βρεθώ πάλι με τα ξαδέρφια μου, θα βγούμε έξω σήμερα που έχει ωραίο καιρό, θα μας κεράσουνε, μπλα, μπλα, μπλα" και στον πούτσο μου λουλούδια.

Τελικώς το πράγμα κατέληξε κάπως έτσι. Να μου στέλνει μηνύματα στο Facebook τις επόμενες ημέρες, εγώ να chatάρω κανονικά μαζί της και φυσικά να μην της ξαναπροτείνω καφέ. Ας το έκανε η ίδια. Στ'@@ μου. Άλλες δύο φορές το πρότεινα, δεν θα κάνω συνέχεια τον μαλάκα. Και 10άρι να ήτανε. Έχουμε και μια αξιοπρέπεια, πως να το κάνουμε.

PickUp Failed


The outcome
Σκεφτείτε πολύ σοβαρά για το αν θα μπλέξετε με αντρογυναίκες ή όχι και σε πόσο βαθμό θα έχουν αυτό το "μικρόβιο" έμφυτο στο μυαλό τους. Εξαρτάται από το τι ψάχνετε. Αν είστε πολύ χαλαρός τύπος που θέλει κάποια που να σκέφτεται και να συμπεριφέρεται όπως αυτός μπορεί και να ψηθείτε. Αν απ' την άλλη θέλετε την κλασική γυναίκα, που θα βγει έξω και θα φτιαχτεί σένια, που θα μιλάει με ευγένεια και θα εκπέμπει θηλυκό ή που θα έχει τις κλασικές γυναίκες συνήθειες, τότε σκεφτείτε το σοβαρά. 


Η ουσία πάντως είναι μία. Και τα δύο μαζί δεν γίνεται να τα έχετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου