Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

"Σου χρωστάω ποτό"

Σιγά μη χρεωθείς και μπεις στο μνημόνιο.

Χαίρομαι που άνοιξα αυτό το blog και που καθημερινά επαληθεύομαι. Θα μου πείτε: "Επαληθεύεσαι που συνεχίζουν να είναι ξενέρωτες και χαίρεσαι? Μακάρι να μην επαληθευόσουνα". Ναι, οκ, δεν το σκέφτηκα έτσι. Αλλά τουλάχιστον χαίρομαι που τώρα αρχίζουν και οι PickUp Artists να συμφωνούν μαζί μου και να καταλαβαίνουν ότι οι γκόμενες πλέον μαλακίζονται και το έχουν πάρει απόφαση να κατεβάσουν ρολά. Επίσης παρατήρησα ότι δεν είμαι ο μόνος που έχει να κάνει σχέση από το 2009. Για την ακρίβεια αυτή η χιλιετία παίζει να είναι η πιο γαμημένη από κάθε άποψη. Με το που γύρισε και μας υποδέχτηκε είναι λες και γύρισε μαζί ο διακόπτης της μαλακίας και πως μας έχουνε μουτζώσει για τα καλά.

Οι τελευταίες ιστορίες μου περιγράφουν τα πράγματα πολύ συγκεκριμένα κι αυτό δεν είναι τυχαίο. Αυτό λοιπόν θα κάνω και σήμερα. Θα πω τις φράσεις και τις ατάκες ως έχουν. Πλέον δεν κολώνω να τα πω όλα ακριβώς όπως είναι κι ας ξέρω ότι πολλές φίλες μου με διαβάζουν ήδη. Δεν έχω να χάσω τίποτα κι μας με πάρουν πρέφα. Χέστηκα ρε μάγκες. Και στα 30 ελεύθερος θα είμαι και στα 35 και μια ζωή. Το έχω πάρει απόφαση. Γιατί αν αρχίζω να ονειροπολώ, την γάμησα. Μετά θα με πάρει από κάτω.

Έχουμε βγει που λέτε μια μεγάλη παρέα 10 άτομα, για φαγητό. Τρία ζευγάρια, τέσσερα μπακούρια. Από τα τέσσερα μπακούρια, ο ένας φίλος, η άλλη φίλη και το καινούργιο πρόσωπο το είχα ζαχαρώσει προ πολλού στο Facebook γνωρίζοντας ότι θα έρθει. Και μάλιστα ενώ την κοπέλα την ξέρανε ίσα με...πέντε χρόνια (!) είχα φορτώσει άσχημα που δεν την είχανε ξαναφέρει ή για να είμαι πιο σαφής που όποτε ερχότανε εγώ έλειπα. Ο Μέρφι ξηγήθηκε καλά σήμερα.

Έρχομαι καθυστερημένος 20 λεπτά, οι κενές θέσεις είναι 2-3, χαιρετάω και για καλή μου τύχη κάθομαι δίπλα της. Δεν μας συστήνει κανείς. Κι εγώ βράχος, το παίζω αδιάφορος. Μετά από 2 λεπτά μου συστήνεται όλο χαμόγελο. Της απαντάω με το όνομά μου και της λέω "Χάρηκα". Ένα HB8 με απίστευτα χείλια, τρελό χαμόγελο, αδύνατο, με στητό στήθος και μαλλί ίσιο μελαχρινό. Να το πιεις στο ποτήρι. Για μένα πιάνει και 8.5, έκοβα φλέβα, ήταν ο τύπος μου γενικότερα. Και σε καλή ηλικία κιόλας, 26άρα.

Το φέρνει η κουβέντα στην παρέα και λέμε με τι ασχολείται ο καθένας. Η συγκεκριμένη δουλεύει και σε πολή καλή εταιρεία οπότε όπως καταλαβαίνετε εγκρίνεται από κάθε άποψη. Της λέω κι εγώ που δουλεύω, δείχνει ενδιαφέρον και με αρχίζει στις ερωτήσεις. Να πω περισσότερα κτλ. Μέχρι στιγμής λοιπόν η κουβέντα πήγαινε 50-50. Σε κάποια φάση πέφτει και το πρώτο IOI: "Τα μάτια είναι δικά σου ή φοράς φακούς επαφής?" Αυτό όταν μου το λέει γκόμενα η αλήθεια είναι ότι λιώνω κι ας έχω βαρεθεί να ακούω για τα μάτια μου. "Δικά μου είναι, μη φοβάσαι" της κάνω.

Η βραδιά κυλάει ωραία κι έρχεται η ώρα για after. Πηγαίνουμε για ποτάκι σε ένα μαγαζί και λίγο πριν φτάσουμε, ενώ περπατούσαμε παρέα χτυπάει το κινητό της. Έκανε 2-3 μέτρα πιο πέρα για να απαντήσει. Λέω "Οκ, το χάσαμε το κορμί πατριώτη ή γκόμενος θα είναι ή κάτι παίζει". Κατάφερα να ακούσω κάτι ψιλά και ούτε το "Φιλάκια" έπαιξε ούτε κάτι το τρομερό. Το προσπερνάω, πηγαίνουμε στο μαγαζί και η κουβέντα συνεχίζει. Κάπου εκεί κι αφού είχε γυρίσει απ' την τουαλέτα όπου είχε πάει με την φίλη της, αποφασίζω να πάω δίπλα της για να μπορώ να της μιλάω καλύτερα. Με το που κάνω κίνηση, η φίλη της αυτομάτως...φεύγει (ούτε συννενοημένες να ήτανε) και στέκομαι ακριβώς δίπλα-δίπλα. Τώρα την έχω ώμο με ώμο. Αρχίζω λοιπόν τα qualification, της πετάω και κάνα δυο neg και απο το δίωρο που καθήσαμε στο μαγαζί, παίζει να την είχα prive στο chat γύρω στη μιάμιση ώρα...και λίγη βάζω! Το τρομερό είναι ότι όποτε μου μίλαγε έβρισκε αφορμή και με ακουμπούσε κιόλας. Σε κάποια φάση έπαιξα και kino, δούλεψα και λίγο αγκαλίτσες και τσιμπίματα στα μαγουλάκια και γενικά προετοίμασα έδαφος για Day 2.

Όπως φεύγαμε, αυτή περπάτησε λίγο πιο μπροστά για να μπορούμε να μιλήσουμε. Φτιάξαμε μια απόσταση ίσα με....15-20 μέτρα απ' την υπόλοιπη παρέα κι αρχίσαμε να λέμε τα δικά μας. Φέρνει η κουβέντα φυσικά και το θέμα σχέσεων. Εκεί λοιπόν έμαθα ότι κι αυτή όπως κι εγώ έχει να κάνει σχέση κοντά δυομιση χρόνια και γενικά συμφώνησε ότι είναι δύσκολο στην εποχή μας να βρεις κάποιο σοβαρό άτομο. Εκεί της πετάω και την σπόντα για το αν είναι με κάποιον αυτή την περίοδο και μου απαντάει "Όχι, δεν υπάρχει κάτι!". Χαρά εγώ από μέσα μου...αμέσως μπορώ να πω ότι ανακουφίστηκα για το προηγούμενο τηλεφώνημα.

Ώσπου έρχεται η ώρα να πάρω το τηλέφωνο. Την γυρνάω σπίτι μαζί με τη φίλη της (φροντίζω να αφήσω τη φίλη της πρώτη και μετά αυτή) κι όταν ήρθε η ώρα να κατέβει μου κάνει "Πέρασα πολύ καλά. Σ' ευχαριστώ που με έφερες. Σου χρωστάω ποτό να ξέρεις, έτσι?" Κι η απάντηση που της έδωσα: "Οκ, γράψε το τηλέφωνό μου". Το σημειώνει και στο καπάκι μου λέει "Οκ, κάτσε να σου κάνω και αναπάντητη να έχεις το δικό μου".

"Ωραία, όλα τέλεια" σκέφτομαι. Αυτό το Day 2 δεν υπάρχει περίπτωση να το χάσω! Έλα όμως που λογάριαζα χωρίς τον παράγοντα γκαντεμιά. Μα ΠΟΣΗ γκαντεμιά επιτέλους ρε πούστη;

Την παίρνω τηλέφωνο 2-3 μέρες μετά, δεν το σηκώνει. Και μου στέλνει...SMS την επομένη. Αρχίσαμε με τα μηνυματάκια και κάτι μου βρωμάει εδώ πέρα (σκέφτηκα). Συνεχίζεται η κουβέντα με τα SMS και καταλήγει λέγοντας ότι έχει να διαβάσει για το μεταπτυχιακό της, το οποίο όμως τελείωνε σε λίγες μέρες. Οπότε, της λέω, "Να κανονίσουμε για καφέ αυτό ή το επόμενο ΣΚ?" Και μου απαντάει το τυπικό "Θα δω πως θα πάει και θα μιλήσουμε".

Είπα λοιπόν κι εγώ να μην κάνω καμία κίνηση. Όντως, ούτε τηλέφωνο, ούτε SMS, ούτε μήνυμα στο FB. Ώσπου περνάει μία εβδομάδα και είπα πλέον να πάρω τηλέφωνο...αυτή την εβδομάδα, ώστε να κανονίσουμε για αυτό το ΣΚ που μπαίνει σε λίγες ώρες. Τώρα που ήμουν σίγουρος ότι διάβασμα και παπαριές δεν είχε. Το αποτέλεσμα φυσικά ήταν να εισπράξω ένα ωραιότατο άκυρο, καθώς δεν το σήκωσε για δεύτερη φορά. Και φυσικά δεν ήμουν ΤΟΣΟ μαλάκας για να στείλω μήνυμα. Να περάσει η επόμενη. Αν ήθελε έστω και λίγο, τουλάχιστον θα έπαιρνε πίσω τηλέφωνο οποιαδήποτε απ' τις δύο φορές. Δεν θα "έπαιζε" με μηνυματάκια.

Είναι πολύ απλό το πράγμα κύριοι. Έχει γαμηθεί ο Δίας. Όσα IOI κι αν εισπράξετε, η κατάσταση είναι τελειωμένη. Πλέον μας παίζουνε, μας δουλεύουνε και είναι άξιες της μοίρας τους. Και για αυτό το φαινόμενο, της ξενέρωτης, δεν υπάρχει καμία εξήγηση. Είναι καθαρά θέμα λαχείου. Δηλαδή όποιος καταφέρει και πέσει στο 3-4% που δεν είναι ξενέρωτες έχει κάνει την τύχη του. Μαλακίες του τύπου "Έτυχε" "Δεν ήσουνα του γούστου της" κτλ. που θα δω να αφήνετε μερικές από κάτω σε σχόλιο είναι απλά ΜΑΛΑΚΙΕΣ για να περνάει η ώρα.

10 σχόλια:

  1. και μόνο η λέξη "χρωστάω" που χρησιμοποίησε, λέει πολλά... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετσι ειναι δυστυχως φιλε, οι γυναικες στην Ελλαδα εχουν ξεφυγει εντελως, πρεπει να εισαι πολυ τυχερος για να βρεις μια νορμαλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι το δεύτερο κείμενο που διαβάζω από το μπλογκ (το 1ο ήταν με το καμάκι στην..πλαζ)Δεν πολυμετράει η γνώμη μαις κοπέλας υποθέτω, σε ένα δηλωμένα προκατηλειμμένο μπλογκ ενάντια των περισσότερων γυναικών, αλλά έστω. Θα σχολιάσω κι αυτό και μετά θα φύγω.Νομίζω είναι απολύτως θεμιτό να απορρίψεις κάποιον ευγενικά,μη δίνοντας καν τηλέφωνο ή μη απαντώντας στις κλήσεις του, αν δε σε ενδιαφέρει ερωτικά. Χωρίς αγένεια και περαιτέρω σχόλια ή δικαιολογίες.Και οι άνδρες το κάνουν φαντάζομαι.
    Σήμερα στην Ελλάδα οι σχέσεις και το φλερτ πάσχουν. Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες είναι δήθεν,ψεύτικοι,με τουπέ,φιλοχρήματοι,ακαλλιέργητοι και γενικά με μια μπάλκαν νοοτροπία που διαφέρει έτη φωτός από άλλες δυτικες χώρες. Το κακό ξεκινά από τον Έλληνα άνδρα που πρώτα ο ίδιος υποτιμά τη γυναίκα, είναι σεξιστής, προσβλητικός και καφρέ(δεν σέβεται στο ελάχιστο) ενώ ταυτόχρονα ο ίδιος δεν έχει καν ως αντιστάθμισμα τα πνευματικά προσόντα ή την καλλιέργια και τη φινέτσα άλλων ευρωπαϊκών λαών.Οι Ελληνίδες απλά αναπαράγουν τη μικροπρέπεια, τη γυφτιά και τον κομπλεξισμό που τους έχει φορτώσει η μικροαστική ελληναράδικη νοοτροπία των ανδρών της χωρας μας.Με άλλα λόγια, το ένα αναπαράγει το άλλο και έτσι φτάσαμε ως εδώ. Τεσπα , καλό είναι να κρατάτε ημερολόγιο γιατί και η ονλάιν ψυχοθεραπέια ίσως οφελήσει κάποιους από εσάς.. φιλικά, Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακολουθεί η εξής διόρθωση στο σκεπτικό σου γιατί υποπίπτεις κατά το ήμισυ της πρώτης πρότασής σου σε φάουλ τέτοιου μεγέθους ώστε να ανοιχτεί το παρόν blog. Θα στο δώσω συντομα:

      1. Απόρριψη επί τόπου ευγενικά και με μια θεμιτή δικαιολογία (πχ. δεν μου αρέσει η εμφάνισή σου) και μη ανταλλαγή αριθμών --> ΣΩΣΤΟ + ΑΠΟΔΕΚΤΟ

      2. Ανταλλαγή αριθμών και απόρριψη στην πρώτη κλήση ευγενικά και με μια θεμιτή δικαιολογία --> ΟΡΙΑΚΑ ΣΩΣΤΟ / ΜΕΡΙΚΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΟ (υπάρχει και η άποψη από μέρους μας: "τώρα το θυμήθηκες, όταν ήμασταν face to face γιατί δεν είπες τίποτα;", αλλά εγώ σας δίνω και περιθώριο αλλαγής γνώμης ΜΙΑ ΦΟΡΑ)

      3. Ανταλλαγή αριθμών και μη απάντηση σε κλήσεις --> ΛΑΘΟΣ

      Κοινώς όσο ντόμπρα ερχόμαστε εμείς σε εσάς, άλλο τόσο ντόμπρα θέλουμε να μας φερθείτε κι εσείς, ακόμα και για απόρριψη. Cockteasing, επιβεβαιώσεις (συμπεριφορές και σκέψεις τύπου: "ωραία, τον έχω κι αυτόν") και λοιπά "παιχνιδάκια" και "ναζάκια" μας έφτασαν εδώ που μας έφτασαν.

      Για δες από δίπλα και τα "Το 69% των ελληνίδων χωρίς σύντροφο!", "Υπογεννητικότητα στην Ελλάδα!" και "Πεθαίνεις μόνος σου" να δείς προς ποια μόνιμη κατάσταση (t-->oo) οδεύουν τα πράγματα.

      Άντε να σοβαρευτούμε και λίγο!

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ Μάρσαλ,
      Υποσχέθηκα να απαντήσω και σε αυτό. Άραγε υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που λένε την αλήθεια χύμα,με τέτοιο τρόπο? Αν το κάνουν πάνε γυρεύοντας για καυγά ή είναι κομπλεξικοί που γουστάρουν να σαδίζουν κόσμο.
      Δεν λες στα καλά καθούμενα σε ένα γκόμενο "ξέρεις,δε σε γουστάρω δε μου αρέσεις". Ούτε σε γκόμενα το λες αυτό. Αποφεύγεις να ασχοληθείς και ο άλλος πιάνει το μήνυμα.
      Το cockteasing είναι για τη γυναίκα οτι είναι το πήδημα για τον άντρα.Οι μεν επιβεβαιωνόμαστε με το πρώτο, οι δε με το δεύτερο.Αδικίες της ζωής είναι, αλλά αν το δεις λογικά και χωρίς πάθος είναι απλά δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.
      Φιλικά Μ. !
      Πάντως μου αρέσουν οι θυμωμένοι άντρες.Αγόρια, you're beautiful when angry .. :)

      Διαγραφή
  4. Φιλική συμβουλή επί του τεχνικού... είναι σαφώς προτιμότερο να ζητήσεις από μια γυναίκα το τηλέφωνό της, παρά να της πεις "γράψε τον αριθμό μου". Στην πρώτη περίπτωση της δείχνεις ότι θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί της, ενώ στη δεύτερη είναι σαν να "εκβιάζεις" ή να θεωρείς δεδομένο ότι θα το κάνει εκείνη.
    Είναι η δεύτερη δημοσίευση που βλέπω αυτή την προσέγγιση γι' αυτό το επισημαίνω, με την ελπίδα να μη θεωρηθώ "ξενέρωτη" ;)
    Καλές επιτυχίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kάνω τον αδιάφορο λέει ο μα**κας οταν κάθομαι δίπλα της και το χαίρεται κιόλας... και μετά αναρωτιέσαι γιατί δεν γαμάς? Αληθεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γαμάω την μάνα σου αυτή την περίοδο οπότε έχω αράξει.

      Έλα τον πούλο. Τα επόμενα διαγράφονται.

      Διαγραφή
  6. λογικα κτ την χαλασε στην πορεια γτ η ολη συμπεριφορα της δειχνει ενδιαφερον σε αντι8εση με το μετα αρα κτ εγινε λα8ος ειδαλλως 8α εμενε στο ευχαριστω που με εφερες γεια!δν μπορω να καταλαβω ομως οσες δεν πανε με βαση αυτα που 8ες 8εωρουνται 3ενερωτες?δεν παει ετσι αγαπητε μου...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έτσι πάει κι άμα σου αρέσει.
    Αν δε γούσταρε ας έλεγε "Χάρηκα" κι ας έφευγε. Σαν τι να έγινε στην πορεία? Δεν της άρεσε ο τόνος της φωνής μου στο τηλέφωνο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή