Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Έλεος με τις αφέλειες

Πληρώνεις για να σου καταστρέψουν το μαλλί. Impressive!

Βλέπω ότι τα τελευταία χρόνια έχουν αρχίσει και γίνονται της μόδας οι αφέλειες. Η μήπως πρέπει να τις πούμε Α-FAIL-ιες; Γιατί μεγαλύτερο fail δεν έχω δει. Πολλές γυναίκες, ειδικά μικρότερης ηλικίας, σπεύδουν να κάνουν το μαλλί τους "κουρτίνες" και να το κρεμάσουνε μπροστά από το μέτωπο. Και πληρώνουν κιόλας για αυτή τη μαλακία.

Πριν αναλύσω το θέμα, θα πω απλά μια ατάκα πεσίματος από AFC που είχα δει live. Είμαι που λέτε σε ένα club της παραλιακής και δίπλα μου μια γυναικοπαρέα. Πάει στην παρέα ένας τυπάκος με βλέμα αρπακτικού, πλησιάζει την πιο ωραία της παρέας που btw είχε αφέλειες στο μαλλί και της λέει:

"Η αδερφή μου διάβασε στο Cosmopolitan ότι οι γυναίκες με αφέλεις έχουν μεγαλύτερη σεξουαλικότητα από όλες τις υπόλοιπες. Ισχύει;"

Μιλάμε η γκόμενα έμεινε παγωτό! Πήρε εκείνο το χαμόγελο μεταξύ αστείου και "WTF ρε φίλε". Τελικά ο τύπος έκανε opener κουτσά-στραβά, έκατσε 10 λεπτά, μετά έφυγε, ξαναγύρισε μετά από λίγο να πει δυο-τρεις μαλακίες κι έφαγε flake και ησύχασε.

Στο θέμα μας όμως. Γιατί οι αφέλειες είναι μούφα και καταστρέφουν την εικόνα σας; Γιατί πολύ απλά οτιδήποτε μη φυσικό είναι μαλακία. Το κάνω πιο λιανά. Οι γυναίκες απ' τη φύση τους είναι για να έχουν μακρί μαλλί. Αν αρχίσουν να κάνουν αντρικό κούρεμα, καρφάκια και κάθε άλλη ξενέρα που τους έρχεται στο μυαλό χαλάνε το look. Χίλιες φορές βγες έξω άβαφτη παρά να κόψεις κοντό το μαλλί σου. "Αλλοιώνει τη γεύση ρε φίλε", πως το λένε.

Ο βασικότερος λόγος που δεν μας αρέσουν οι αφέλειες είναι επειδή κρύβουν το μέτωπο κι αυτό χαλάει αρκετά την εικόνα σας. Είναι κάτι αντίστοιχο με το να πιάνεις τα μαλλιά σου κοτσίδα, να φτιάχνεις δύο μικρά κοτσιδάκια ή να βάζεις μαντήλι. Αν δούμε κάτι ξέχωρα από την default εμφάνισή σας είναι ξενέρωμα, πως το λένε. Θέλουμε ίσιο και μακρί μαλλί. Ούτε αφέλειες, ούτε αφάνες, ούτε παραμάνες, ούτε φιογκάκια, ούτε πεταλουδίτσες και φυσικά ΟΥΤΕ piercing στο πρόσωπο. Μυξιάρικα! Φαντάσου να γίνεις μια μέρα μάνα, να πας να φιλήσεις το παιδί σου και να γρατζουνιστεί πάνω στο piercing. Της το ξεριζώνεις μετά ή όχι;

Συμπερασματικά, αν θέλετε να σας θεωρούμε σοβαρές γκόμενες, ξεκολλάτε και βγείτε έξω όπως πρέπει. Τι κι αν μας νοιάζει που στην τάδε επίδειξη μόδας τα μοντέλα είχαν αφέλειες; Στα παπάκια μας. Η μόδα δεν καθορίζεται απ' την εκάστοτε μαλακία του κάθε gay σχεδιαστή και δεν αλλάζει κάθε δεκατία, όπως άλλαζε κάποτε. Το μαλλί πρέπει να είναι κανονικό, τα ρούχα που φοράτε μονόχρωμα (και όχι λουλουδάκια, βούλες και μαλακίες) και από εκεί και πέρα κάντε ότι άλλο θέλετε. Και άβαφτες -που λέει ο λόγος- να βγείτε έξω, αν έχετε τα βασικά εμείς πάμε πάσο.

Όποιος θέλει να τρίψει το άρθρο στη μούρη της κοπέλας του/κολλητής του, μπορεί να το κάνει ένα Share στο Facebook. Τζάμπα είναι, δεν το χρεώνω.

10 σχόλια:

  1. Νομίζω πως έχεις φτάσει στο σημείο να κράζεις για ότι μαλακία έρχεται στο κεφάλι σου.ξεκόλλα.στο τέλος θα χάσεις το δίκιο σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν σου αρέσει ξέρεις...το κουβαδάκι σου και σ' άλλη παραλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ....μου αρέσει που κάθεσαι και απορείς γιατί δεν στραβώνεις γκόμενα.τέλος πάντων.εγώ θα φύγω γιατί πραγματικά πλέον δεν έχει ενδιαφέρον.αλλά πραγματικά πάρ΄το σαν συμβουλή.έχεις αρχίσει να παίρνεις σβάρνα και να κράζεις για ότι σου κατεβαίνει στο κεφάλι...

    και όσο για το άρθρο.δεν ξέραμε ότι πρέπει να είμαστε όλες με το ίδιο μήκος σε σχήμα μαλλιών γιατί εσύ αποφάσισες ότι αυτό είναι αυτό που θέλουν οι άντρες.και δεν βρίσκω πως στο διάολο κολλάει αυτό με την αρχική ιδέα του μπλοκ σου.αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1oν Από στραβομάρα βλέπω έχεις μπόλικη. Πριν από ένα μήνα χώρισα, το ότι γράφω στο blog δε σημαίνει ότι είμαι πάντοτε single. Πάμε παρακάτω.

    2ον το άρθρο λέει πολύ απλά ότι άμα βγάλεις τις αφέλειες και θα αρέσεις σε περισσότερους και θα σε πάρουν σοβαρά περισσότεροι.

    3ον Δεν ήρθα σπίτι σου να σου πω τι θα βάλεις στη Μπεσαμέλ και στο Μουσακά, οπότε άραξε στα κυβικά σου να γράψουμε κανένα αρθράκι. Δόξα το Θεό 30.000 αναγνώστες το μήνα έχω, δεν περιμένω από σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τυχαία βρέηκα εδώ. Πολύ της μόδας έχει γίνει το κράζω τα πάντα και τους πάντες. Σιγά. Χαλάρωσε. Παρεπιπτόντως αντιγράφεις εκείνον τον τυπο που είχε το φάε ενα μαλακα μπλογκσποτ? Δεν το κάνεις καλά, γίνε λίγο πιο πρωτότυπος.

      Διαγραφή
  5. Δεν υπαρχει καμια λογικη σ αυτα π λες!Το οτι το μαλλι αποτελει κριτηριο για το αν εισαι σοβαρος/η ειναι πρωτακουστο!30.000 αναγνωστες το μηνα εχεις ε?? Δεν εχετε τι να κανετε κ ασχολειστε με τριχες...
    φιλικα
    (τυχαια τ βρηκα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπάρχει λογική: Ότι χτυπάω το Google σε κάθε θέμα για να μπαίνετε.
    Όχι, τον τύπο δεν τον ήξερα. Τον έμαθα μετά αφού μου αφήσατε κάτι comments. Πρέπει να γίνετε πιο πρωτότυπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και η Μονικα Μπελουτσι εχει αφελειες! Μη μου πεις ότι δε σαρεσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. βασικά είσαι ενας μισογύνης φασιστομαλάκας!
    Σκατά και σε σενα λοιπον
    αυνάνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λέγεται "Ελευθερία άποψης". ζώο.
      Όταν σε γαμάω θέλω να φυσάς τις αφέλειες.

      Διαγραφή