Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Όταν οι γυναίκες κάνουν opener

Συμβαίνει και αυτό.

Η τέχνη του PickUp μας βάζει ως γνωστόν σε ένα ξεχωριστό mindset, διαφορετικό από αυτό που ξέραμε μέχρι τώρα. Προσπαθούμε δηλαδή να ξεφύγουμε από το τριπάκι να πάμε και να την πέσουμε χύμα και προσπαθούμε να δημιουργήσουμε attraction με διάφορες τεχνικές (opener "τυχαία", negs, push-pull κτλ). Ωστόσο, αυτά που εμείς μαθαίνουμε τώρα, οι γυναίκες τα έχουν έμφυτα.

Δεν εννοώ φυσικά ότι θα κάτσει μια γυναίκα να κάνει cold approach σε κάποιον που της αρέσει, αφού κάτι τέτοιο θα την..."εξεφτέλιζε" για τα ελληνικά δεδομένα. Θα της λέγανε μετά οι φίλες της "καλά, πήγες και την έπεσες σε άγνωστο;" και αμέσως θα κοκκίνιζε. Οπότε, η γυναίκα ναι μεν κάνει Opener αλλά μένει σε αυτό, στο λεγόμενο στάδιο Α1.

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα από openers που μου έχουν τύχει:
- Συγγνώμη, γνωριζόμαστε από κάπου; Γιατί κάποιον μου θυμίζεις.
- Μήπως έχεις φωτιά; (και μετά από λίγο βγάζει τον αναπτήρα της!)
- Να σε ρωτήσω, αυτός που πέρασε ήτανε ο.... (τάδε διάσημος);
- Δεν κρυώνεις με αυτό που φοράς;
- Να σας ρωτήσω τι μουσική βάζει εδώ πέρα;
- (Σε μετρό) Από εδώ ξέρεις αν πηγαίνει για (π.χ.) Σύνταγμα;
- (Σε στάση λεωφορείου) Μήπως ξέρεις τι ώρα περνάει/αν πέρασε το "τάδε λεωφορείο";

Σημείωση: Στις δύο τελευταίες περιπτώσεις μπορεί όντως να θέλει να ρωτήσει πληροφορίες και να είσαι ο πλησιέστερος γύρω της, οπότε θέλει προσοχή. Το θέμα είναι να μπορείτε να κάνετε cold reading και να καταλάβετε τις προθέσεις της. Άλλο ένα που αξίζει να τονίσουμε είναι ότι η γυναίκα δεν παίζει ποτέ μα ποτέ να σας κάνει direct opener. Δηλαδή π.χ. εγώ που έχω ωραία μάτια δεν έχει έρθει καμία να μου πει "Ωραία μάτια" και να κάνει ότι φεύγει με FTC. Δεν γίνεται, δεν "κολλάει" για την φύση τους και ειδικά στη χώρα μας. Σκεφτείτε ότι ακόμα και στην Κύπρο, το 99% των αντρών είναι AFC και δεν κάνουν κίνηση παρά πολύ δύσκολα. Οπότε ακόμα κι εκεί οι γυναίκες ψάχνονται πολύ περισσότερο, παντρεύονται δε νωρίτερα από τις δικές μας γιατί ξέρουν ότι αυτός είναι ο προορισμός τους.

Πριν μια γυναίκα μας κάνει opener, συνήθως καμιά φορά παίζει και με eye contact. Δηλαδή σου λέει "Αντί να περιμένω να κάνει αυτός κίνηση ας του μιλήσω δήθεν τυχαία". Το θέμα είναι να μπορείτε να καταλάβετε πότε σας κάνει opener και να το εκμεταλλευτείτε. Επίσης, ανεξάρτητα από την εμφάνιση της γυναίκας ή ακόμα κι αν δεν ενδιαφέρεστε, μην διστάσετε να πιάσετε κουβέντα και να είστε πάντα φιλικοί. Δεν είναι κακό να γνωρίζεις νέους ανθρώπους. Αλλά για να το πάμε κι αλλιώς, είστε σίγουροι ότι η κοπέλα που σας μίλησε δεν έχει εκεί κοντά καμιά ωραία φίλη ή δεν την περιμένει μετά;

Σε πολλούς μας έχει τύχει περίπτωση να μην πιάσουμε κουβέντα με κάποια όταν μας δόθηκε η ευκαιρία και μετά να σκάσει μια θεά δίπλα και να μας πέσει το σαγόνι στο πάτωμα. Ενώ αν είχαμε πράξει σωστά κι είχαμε πιάσει την κουβέντα, με το που θα έσκαγε η φίλη της και θα ρώταγε "Γνωρίζεστε;" θα της απαντούσε η κοπέλα που μιλάτε "Τον ρώτησα κάτι κι έτσι πιάσαμε κουβέντα". Άρα έχετε σπάσει και το bitch shield και όλα, συν ότι θα αρχίσει να λειτουργεί υποσυνείδητα για εσάς ο ανταγωνισμός μεταξύ γυναικών.

Συμπερασματικά, είτε σε day game, είτε σε night game, πρέπει πάντοτε να προσπαθούμε να "δικτυωθούμε" με κάθε τρόπο. Το πιθανότερο είναι ότι θα μας βγει σε καλό. Ακόμα θυμάμαι ότι μία από τις μακροχρόνιες σχέσεις μου τις έκανα με μία που ήταν κονέ από συνάδελφο στη δουλειά, η οποία μου είπε να βγούμε για καφέ (ενώ ήταν καράμπαζο του κερατά) αλλά τελικά και αυτή και εγώ βγήκαμε κερδισμένοι γνωρίζοντας φίλες (εγώ) και φίλους (αυτή) αντίστοιχα.

Πολύ απλά λέμε "Ναι" στα openers των γυναικών. Οπότε αγαπητές αναγνώστριες μην κολώνετε να κάνετε opener. Γιατί πολύ απλά κατά 99% ο άλλος δεν θα έχει ιδέα τι είναι το Pickup, δεν θα καρφωθείτε και (το σημαντικότερο) ακόμα κι αν καρφωθείτε δεν θα τον ξαναδείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου