Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Kάνε το καλό (pickup) και ρίξ'το στον γιαλό

Η Αλλιώς ρούφα τη γρανίτα σου και μόκο.



(Κείμενο του συνεργάτη Gaius Allenatorius)
Ξέρω, άρχισα επιθετικά αλλα είμαι απολύτως διακαιολογημένος και ξενερωμένος. Τόσο που δυσκολεύομαι να γράψω αλλα το κάνω τώρα που γυρίζει και έχω φρέσκο event.

Τόσο φρέσκο που σπαρταράει αλλα θα το πάρω απο την αρχή γιατί πρέπει να δώσω τα εύσημα στην τέχνη του pickup. Nαί είναι τέχνη και αν την μάθεις σωστά είσαι καλλιτέχνης. Πολλοί λένε οτι πρόκειται για άλλο ένα κόλπο marketing για να πουλάς το κορμί σου. Πούτσες πολύχρωμες λέω εγώ, δεν πουλάω, χαρίζω. Πάρε κόσμε.

Ήταν βράδυ καθημερινής και είχα να πάω σε ένα πάρτυ. Ευκαιρία σκέφτηκα να κάνω και λίγο practice αν έχει τίποτα ενδιαφέρον. Όντως είχε, και μια και ήταν σε οικειακό περιβάλλον και όχι σε μαγαζί το cold approach δεν θα ήταν και τόσο cold. Δεν άργησα να lockάρω στο στόχαστρο ένα HB7, αν και έπαιζαν νούμερα απο 1 μέχρι 10 είπα να μην πάω απροπόνητος να παίξω champions league και πάθω κανένα τράβηγμα.

Έπαιξε λίγο eye contact και πήγα καρφί προς το μέρος της. Δεν ήταν ο άμεσος σκοπός μου να ανοίξω set εκείνη τη στιγμή αλλα όταν είδα να παίρνει το κινητό της απο το δίπλα κάθισμα και να μου λέει "έλα κάθισε", ε θα έπρεπε να είμαι 100 κιλά μαλάκας για να μην χωθώ asap.
Ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος, (όπου Ε=εγώ όπου Γ=αυτή)
Ε-Πώς σου φαίνεται το πάρτυ;
Γ-Πολύ καλό, εσένα?
Ε-Μια χαρά, αλλα εσύ δεν φαίνεται να το διασκεδάζεις.
Γ-γιατί καλέ δεν το διασκεδάζω;
Ε- γιατί δεν χορεύεις, μόνο εσύ κάθεσαι.
Γ-εεε χόρευα πριν αλλα κουράστηκα
Ε- Μπορεί αλλα εγώ ήρθα εδώ για να βαθμολογήσω όσες χορεύουν και αν δεν χορέψεις δεν θα έχω άποψη.

Σηκώνεται λοιπόν και χορεύει. Δεν το περίμενα ομολογώ, μετά κάθισε δίπλα μου και συζητήσαμε περι ανέμων και υδάτων. Κάπου ανάμεσα έγιναν και οι συστάσεις. Γελούσε με τα αστεία μου και έδειξε άπειρα IOI. Ακολούθησαν αγγίγματα, αγκαλιές, χοροί. Σε τέτοιο βαθμό που σκεφτόμουν μέσα μου "Α ρε pickup με έκανες μάγκα".

Έφτασε και η ώρα του αποχαιρετισμού και την συνόδευσα μέχρι έξω, "η τώρα η ποτέ" σκέφτηκα και της λέω: " το μόνο που λείπει απόψε είναι ο αριθμός μου απο το κινητό σου".Έβγαλε το κινητό και τον σημείωσε. Δεν έκανα καμία κίνηση γιατί διέκρινα ένα άγχος απο πλευράς της. Τυπικά όλα μέχρι εδώ και είμουν σίγουρος οτι μέχρι εκεί ήταν. Δεν πέρασαν 5 λεπτά και είχα sms που έλεγε "αυτός είναι ο αριθμός μου (όνομα)".

Pickup: Success

Το blog εδωπέρα αναφέρει ρητά οτι αν ενδιαφέρεται θα στείλει η ίδια και μάλιστα σύντομα. Περριτό να αναφέρω το γαμάτο συναίσθημα της επιτυχίας.

Ακολούθησαν τα γνωστά sms με "τι κάνεις;" "πως τα περνάς;"και δώσε αφιερώσεις τραγουδάκια και να σου οι καλώς εννοούμενες "σπόντες". Σχεδόν ακαριαία ήρθε η 2η συνάντηση (με παρέα) και η τρίτη(πιο μοναχική version) στην οποία έγινε και αυτό που η νεολαία αποκαλεί 'φάσωμα'.

Όλα καλά θα μου πείτε ε; Αρχίδια τριχωτά. Μετά τον καφέ-φάσωμα-βόλτα και την καληνύχτα (με φιλί) εντός 5 λεπτών λαμβάνω sms που έγραφε "γάμα το καλύτερα" εννοώντας κάτι σαν "ξέχνα το", "απο εδώ πάνε και οι άλλοι", "count me out" και γνωστές ηττοπαθείς φράσεις.

Να σκεφτώ οτι της ήμουν λίγος εμφανισιακά;
Αν αυτή είναι 7αρι εγώ είμαι 10 καρό.

Να σκεφτώ οτι έκανα μαλακία;
Χειρίστικα το όλο σκηνικό εξ΄αρχής με λεπτότητα και χειρουργικές κινήσεις για να κρατήσω ζεστό το κονέ και να εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω απο μια γνωριμία. Η εμπειρία με έκανε σχεδόν αλάνθαστο αυτή τη φορά. Τι σκατά να σκεφτώ; (ρητορική ερώτηση).

Ότι και αν γίνει, ότι και αν κάνουμε εμείς οι άντρες καλό η κακό, σωστό η λάθος, ένα είναι το μάθημα. "don't mess with ksenerotes".

Καμάκι: Sucess
Lay: Failed

16 σχόλια:

  1. Ειλικρινα στεναχωρηθηκα...στα μισα της αναγνωσης περιμενα να δω στο τελος με μεγαλα γραμματα LAY:SUCCESS...δεν πειραζει ομως το μοναστηρι να ναι καλα και απο καλογριες να. Το θεμα "γιατι και πως" ειναι χαοτικο και το aftermath δεν βγαζει πουθενα παμε για αλλα bro.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με δουλεύεις;;;
    δεν έχω καταλάβει γιατί εκνευρίστηκες;

    μπορεί απλά να μην της άρεσες παραπάνω.

    και σου μίλησε.και βγήκε μαζί σου.και σε ξεκαθάρισε ότι τελικά δεν ενδιαφέρεται χωρίς να μαλακίζεται με "δεν ξέρω" και "είμαι μπερδεμένη".που ακριβώς είναι το ξενέρωτο της υπόθεσης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ok Jo θα στο κάνω πενηνταράκια γιατί προφανώς δεν κατάλαβες τίποτα.

    Δεν είπε δεν γουστάρω και ο καφές έληξε- Είπε γουστάρω, πάμε βόλτα και θέλω να γίνει κάτι και με ακύρωσε 5 λεπτά μετά την καληνύχτα του 2ου ραντεβού ενώ είχαν προηγηθεί όσα έγραψα.
    Θα μπορούσε να μου πει εξ'αρχής "δεν μου κάνεις και δεν θα γίνει τίποτα". Θα ήταν έντιμο και λογικό.

    Και τώρα έρχεται και η ετυμηγορία της απόρριψης που έμαθα αργότερα.

    ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ με τον ΠΡΩΗΝ (που αν δεν απατώμαι έχει άλλη σχέση)

    Τσίμπα το ξενέρωτο της υπόθεσης γαρνιρισμένο με έξτρα ξενέρα και μαριναρισμένο σε σως ξενερουά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πάλι δεν το βλέπω το ξενέρωτο..λυπάμαι..

    μπορεί να μην της έκανες παραπάνω κλικ.μπορεί να προσπάθησε μαζί σου και τελικά να είδε ότι δεν μπορεί να το κάνει γιατί θέλει ακόμα τον άλλον.μπορεί να την ξενέρωσε ο τρόπος που φιλάς.οτιδήποτε..το κολλημένη με τον πρώην δεν μου λέει τίποτα.θα μπορούσε κάλλιστα να σε χρησιμοποιήσει για να αισθανθεί καλύτερα.να βγει μαζί σου κάνα μήνα,να την "παρακαλάς" και να ανεβάσει την αυτοπεποίθησή της.πράγμα που δεν έκανε.

    ότι και να είναι για μένα ήταν ξεκάθαρη.το ότι μπορεί να το έκανε άγαρμπα είναι άλλο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λύσε μας μια απορία.
    Πως ήταν "ξεκάθαρη" όταν φασώθηκε μαζί του και μετά τον "γείωσε"? Είναι σοβαρός τρόπος συμπεριφοράς το να φασώνεσαι για λίγα λεπτά και μετά να λες "Γεια σου";

    Κι εμφανισιακά όπως βλέπεις της έριχνε κιόλας.

    Και λύσε μου και μια δεύτερη απορία:
    Γιατί οι άντρες ΔΕΝ κολλάμε στις πρώην? Έχουμε το μαγικό φίλτρο? Μήπως μας θεωρείτε "αναίσθητους" κι ότι "μας νοιάζει το sex"? Η απάντηση είναι ΟΧΙ. Πολύ απλά είμαστε πιο έξυπνοι από εσάς, τόσο ώστε να καταλαβαίνουμε ότι όταν η άλλη δεν μας θέλει, θα πάμε να χτυπήσουμε άλλη πόρτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απάντηση Νο1:

    Μπορεί να μην της άρεσε παραπάνω."Πήγε" μαζί του.Δεν της έκανε κλικ.Τον απέρριψε.Δεν σου λέω ότι είναι σοβαρός ο τρόπος της.Απλά ήταν ξεκάθαρος.Θα μπορούσε να μην του το πει καν.Θα μπορούσε να τον άφηνε να παίρνει τηλέφωνα και να αναρωτιέται τι έγινε,γιατί δεν απαντάει;ζει;πέθανε; και διάφορες άλλες μακακίες.
    ωστόσο του το έκοψε(και μάλιστα με τρόπο που δεν αφήνει περιθώρια για πισωγυρίσματα).


    το εμφανισιακό κριτήριο δεν το λαμβάνω στα υπόψη.το ότι μπορεί αυτός να ΠΙΣΤΕΥΕΙ ότι είναι καλύτερος δεν σημαίνει πρώτον ότι είναι και δεύτερον ακόμα και να είναι δεν σημαίνει ότι το ίδιο θεωρεί και η κοπελίτσα (αν και στην συγκεκριμένη περίπτωση έτσι πως την περιέγραψε νομίζω πως αρχικά η κοπέλα ενδιαφερόταν,και συνειδητοποίησε στην πορεία πως δεν...)

    Απάντηση Νο2:

    ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ;;;;Ξέρεις πόσους έχω γνωρίσει εγώ που ήταν κολλημένοι με πρώην; Και μην μου πεις καμιά εξυπνάδα ότι δεν είναι όλοι έτσι,γιατί το ίδιο μπορώ να σου απαντήσω και εγώ..Και ακριβώς επειδή έχω γνωρίσει πολλούς να σου πω ότι είστε στα ίδια σκατά που είμαστε και εμείς.Υπάρχουν ΠΑΡΑ πολλά άτομα τα οποία προσπαθούν να ξεπεράσουν πρώην βρίσκοντας επόμενους.Δεν έχει να κάνει με το φύλο,έχει να κάνει με την ποιότητα του χαρακτήρα.Αλλά και πάλι.Δεν νομίζω ότι η συγκεκριμένη ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

    αλλά ακόμα και έτσι. Πρώτη ερώτηση:Δηλαδή αν του το έλεγε αυτό μετά από μια βδομάδα δεν θα ήταν ξενέρωτη;

    Δεύτερη ερώτηση:Δεν σου έχει τύχει ποτέ να ξενερώσεις στην αρχή μια κατάσταση για διάφορους λόγους και να μην θες καν να προσπαθήσεις να δεις που θα σε βγάλει; Όλες οι σχέσεις σου ή ήταν μακροχρόνιες ή έληγαν επειδή ή άλλες ήταν δεν ήταν σωστές;;Δεν νομίζω.....είπαμε.είστε απογοητευμένοι.αλλά κάποια πράγματα έχουν και τα όρια τους.αρχίσατε να κράζετε και πλέον έχετε φτάσει σε σημείο να θεωρείται οτιδήποτε ξενέρωτο πέρα από την κοπέλα η οποία αν της την πέσετε θα ανοίξει τα πόδια και θα τα φτιάξει μαζί σας,απλά και μόνο επειδή εσείς είχατε αυτό στο κεφάλι σας όταν την πλησιάζατε.άνθρωπος είναι.δικαιούται να αλλάξει γνώμη οποιαδήποτε στιγμή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Jo Δεν ξέρω για ποιο λόγο αυτοδιορίστηκες δικηγόρος των ξενέρωτων αλλα ok. Έκαστος στο είδος του.

    Ναι και εμείς κολλάμε με πρώην (κακώς) αλλα ΔΕΝ λέμε ΠΟΤΕ όχι σε μια νέα πρόκληση, και κυρίως δεν την απορρίπτουμε εν τη γεννέση της
    Το να απορρίπτεις κάτι για να μείνεις στο παρελθόν και να κλαψομουνίζεις σε γνωστούς και φίλους είναι αξιολύπητο.
    Όπως και το να ζητάς ενέσεις αυτοπεπείθησης απο σοβαρά άτομα που φέρονται καλά.
    Με μαθηματική ακρίβεια αναγνωρίζεις το λάθος σου όταν είναι αργά.
    Τότε όμως παίρνεις πούλο.

    όπερ και εγέννετω.
    QQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. προσπερνάω την σπονδίτσα σου και περνάω στο παρασύνθημα.

      δεν νομίζω να είπε όχι στην νέα πρόκληση.απλά δεν είπε ναι για όσο διάστημα είχες εσύ στο μυαλό σου.το λέω και παρακάτω.δεν υπάρχει λόγο να σπαταληθούν μέρες και βδομάδες για κάτι που ξέρεις ότι τελικά δεν γουστάρεις σε 2-3 ώρες.και δεν υπάρχει λόγος να κάθεσαι να το ψειρίζεις.υπάρχουν άπειρα άτομα με τα οποία είσαι πιο "συμβατός",αυτό πάει και για τους δύο.δεν υπάρχει λόγος να κάθεσαι να σπαταλάς παραπάνω και τον δικό σου τον χρόνο και του άλλου από την στιγμή που το ξέρεις.

      όσο για τις ενέσεις αυτοπεποίθησης άστο..βρίσκεις και τα κάνεις(και επαναλαμβάνω πως η συγκεκριμένη δεν μου δίνει τέτοια εντύπωση)..

      ούτε το έπαιξε γκόμενα στο μπαρ,ούτε δεν απαντούσε στα τηλέφωνα για να αισθανθεί ότι κάποιος την αναζητάει,ούτε τίποτα.κατάλαβε πως δεν γούσταρε και πήγε παρακάτω..

      Διαγραφή
  8. Δεν "πήγε μαζί του". Φασώθηκε λέμε, στο εξηγήσαμε τρεις φορές δεν λες να το καταλάβεις. Το "Φάσωμα και γεια σου" δεν είναι "ξεκάθαρος τρόπος". Ειναι μια μαλακία για να περνάνε τα κοριτσάκια την ώρα τους. Δεν μιλάμε για 17 χρονών κοριτσάκια που δεν ξέρουν τι θέλουν αλλά για ενήλικους άντρες και γυναίκες εδώ πέρα.

    Ξεκάθαρος=Μου αρέσεις, κάνω κάτι μαζί σου για ένα διάστημα και προχωράει.
    Ξεκάθαρος=Μου αρέσεις, κάνω κάτι μαζί σου για ένα διάστημα και δεν προχωράει γιατί δεν έχεις στοιχεία που θέλω για μόνιμη σχέση (εμφάνιση, χαρακτήρας κτλ.)
    Ξεκάθαρος="Δεν θα μπορούσα να βγούμε, κανονίζουμε μια άλλη φορά" (και τον κόβεις διακρι/τικά)
    Ξεκάθαρος="Δεν θα ήθελα να σου δώσω τηλέφωνο γιατί είμαι με άλλον/σε άλλη φάση"

    Ξενέρωτη=Σου δίνω το τηλέφωνο να βγούμε αλλά μετά δεν το σηκώνω.
    Ξενέρωτη=Φασώθηκα μαζί σου, σε δοκίμασα αλλά "δεν είμαι σε φάση" γιατί έτσι μου ήρθε και δεν ξέρω τι θέλω.

    Τώρα το κατάλαβες καλύτερα? Γιατί δεν στο έκανα πενηνταράκια, αλλά μονόλεπτα. Πιο κάτω δεν έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν χρειάζεται να το παίζεις έξυπνος..Μου το έκανες πενηνταράκια και μονόλεπτα και μακακίες.


      αυτό
      Ξεκάθαρος=Μου αρέσεις, κάνω κάτι μαζί σου για ένα διάστημα και δεν προχωράει γιατί δεν έχεις στοιχεία που θέλω για μόνιμη σχέση (εμφάνιση, χαρακτήρας κτλ.)

      και αυτό

      Ξενέρωτη=Φασώθηκα μαζί σου, σε δοκίμασα αλλά "δεν είμαι σε φάση" γιατί έτσι μου ήρθε και δεν ξέρω τι θέλω.

      είναι το ίδιο πράγμα. είτε σου αρέσει είτε όχι.κάποιος μπορεί να θέλει δυο τρεις ώρες για να καταλάβει αν γουστάρει κάποιον ή όχι.δεν χρειάζεται να κάθεται βδομάδες για να το σκεφτεί.

      καταλαβαίνω ότι δεν έκανε ΣΕΞ μαζί του.πολλές φορές δεν χρειάζεται.προσωπική εμπειρία..βγήκα με κάποιον 2-3 φορές.την δεύτερη φορά με φίλησε.ξέρεις τι γινόταν όση ώρα με φιλούσε;;ΔΙΟΡΘΩΝΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΦΙΛΟΥΣΑ.την τρίτη φορά που βρεθήκαμε του είπα πως δεν θέλω να το συνεχίσουμε,δεν υπήρχε λόγο να κάνω σεξ μαζί του,ήξερα ήδη πως δεν γούσταρα.

      κάτι ανάλογο μπορεί να παίχτηκε και εδώ.τώρα που στο εξήγησα με παράδειγμα καταλαβαίνεις ότι ο τρόπος της δεν είναι ξενέρωτος,απλά λίγο ανώριμος; γιατί θα μπορούσε κάλλιστα να του το πει από κοντά,που κατά την άποψη μου θα ήταν πιο εντάξει,αλλά δεν μπορείς να την κατηγορήσεις ότι δεν ήταν ξεκάθαρη.

      Διαγραφή
  9. Παιδιά, ο jo έχει απόλυτο δίκιο! Η κοπέλα ήταν απολύτως ξεκάθαρη, πρέπει να το αναγνωρίσουμε αυτό, μπορεί να σε έπαιζε, φίλε, επί καιρό και να μην το έπαιρνες χαμπάρι. Είναι προφανέστατο πως όποιος λέει το αντίθετο, έχει μικρή εμπειρία στις γυναίκες.

    Απλά υπήρχε αρκετό attraction στην αρχή, στη συνέχεια από δικό της κολλημένο μυαλό ή από λάθη του Gaius, στο να δημιουργήσει comfort και rapport κρατώντας όμως το attraction, το attraction εξανεμίστηκε.

    Το ξενέρωμα το καταλαβαίνω, αλλά πάτε να προσεγγίσετε ΕΝΤΕΛΩΣ, ΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ το ζήτημα όταν λες "Ότι και αν γίνει, ότι και αν κάνουμε εμείς οι άντρες καλό η κακό, σωστό η λάθος, ένα είναι το μάθημα. "don't mess with ksenerotes". Καλα, μάθε εσύ 5 πραγματάκια παραπάνω για τη γυναικεία ψυχολογία και θα σου πω αν θα το ξαναπείς αυτό.


    Ανοίξτε το μυαλό σας, διαβάστε 5 βιβλία, εξασκηθείτε και κυρίως αλλάξτε τη νοοτροπία σας για τις γυναίκες και θα δείτε για το πώς αλλάζει το πράγμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ Jo... Όμοιος τον όμοιο αγαπά όπως βλέπουμε.
    Η άποψη είναι σαν την ...ξέρεις ποιά, όλοι έχουν μία.
    Είπαμε τις δικές μας, είπες την δική σου. Δεν χρειάζεται να το σκαλίζουμε ιδιαίτερα. Αν όλα πήγαιναν φυσιολογικά δεν θα είχα τίποτα να γράψω και δεν θα είχες να σχολιάσεις. btw με την "διόρθωση φιλιού" που ανέφερες έλιωσα στο γέλιο. Αν κάποιος στο μέλλον σε διορθώσει π.χ σε καμία φράση σου, μη μασήσεις, ρίχ'του καμιά φάπα και 10 άκυρα να έχει κάβα.
    keep walking.

    @ unkown απο πάνω..
    Sοrry που δεν πήγα να σπουδάσω ψυχολόγος για να εξασκήσω το Pickup
    Ξεκινάω απο άυριο και σε 5 χρόνια θα είμαι έτοιμος για το μεγάλο βήμα. Να πιάσω κουβέντα!!lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Jο , Όχι δεν είναι το ίδιο πράγμα. Άμα σε 2-3 ώρες κατάλαβες ότι δεν γουστάρεις τον άλλο τότε έχεις κάλο στον εγκέφαλο. Κι εσύ και οποιαδήποτε άλλη ξενέρωτη. Βασικά ΨΑΧΝΕΣΑΙ για χαζομάρες και περνάς την ώρα σου. Απόδειξη ότι οι άντρες ποτέ δεν το παθαίνουν αυτό. Δεν είπαμε να τον παντρευτείς. Αλλά αυτή την παπαριά του "φασώνομαι και γεια σου" μόνο οι γυναίκες την έχουν. Γι' αυτό και βλέπετε τους άντρες να εξαφανίζονται μετά το sex. Την μία τους βγάζετε την ψυχή να βγειτε για ποτό μαζί τους, την άλλη τους το παίζετε ιστορία λες και το sex είναι δικαστήριο, ε οπότε καταλαβαίνουν πια ότι είστε ότι να 'ναι και δεν σας παίρνουν στα σοβαρά.

    Όσο για τον τύπο που λες ότι διόρθωνε τον τρόπο που φιλούσες, αυτό μου θυμίζει δημοτικό. Καιρός να περάσετε στο Γυμνάσιο. Δύο τρόποι φιλιού υπάρχουν: 1) Μόνο γλώσσα και 2) Γλώσσα με χείλια ανάμεικτη. Άμα δεν μπορείτε να τα βρείτε και να το συζητήσετε τότε είστε για τσίρκο κι εσύ κι αυτός.

    Δεν ήμουν πάνω απ' τον Gaius την ώρα που φάσωνε αλλά ξέρω ότι *ΔΕΝ* έγινε μαλακία απ' την μεριά του. Όπως αντίστοιχα δεν είχε γίνει και σε μένα σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις. Ενδεικτικές ατάκες:
    - Δεν σε ξέρω καλά και γίναν όλα πολύ γρήγορα (αφού γύρισε μετά από 10 μέρες απ' το χωριό της).
    - Είσαι μικρότερός μου (ένα χρόνο).
    - Δεν είμαι σε φάση αυτό τον καιρό (την επομένη μετά από φάσωμα σε club).
    - Είμαι κολλημένη με τον πρώην μου.
    (και πολλές άλλες για τις οποίες και άνοιξα το blog).

    Αν υπήρχε σοβαρός λόγος τότε ευχαρίστως να τον ακούσω. Δεν υπάρχει. Μια random μαλακία θα βρείτε να πείτε κάθε φορά. Αντιθέτως (και μιλάω για σοβαρά άτομα) όταν δεν ταιριάζω με κάποια, στο μήνα πάνω γίνεται ένα ξεκαθάρισμα (από μένα ή από αυτήν) και οι δρόμοι μας χωρίζουν σεμνά και ταπεινά.

    @Unknown: Ρε μεγάλε, ξέρεις εσύ αν η κοπέλα έπαιζε ή όχι κι εμείς που έχουμε αντίθετη γνώμη "δεν ξέρουμε"; Σιγά τ' αυγά μη σπάσεις. Ήσουνα στον εγκέφαλό της μέσα για να ξέρεις αν έπαιζε ή όχι? Ποιο comfort, ποιο rapport και ποιες αρκούδες. Έχω κάνει 15 σχέσεις χωρίς να ξέρω την τύφλα μου από PicKup. Άπαξ και βγεις Day 2 εσύ ακόμα με τις ρουτίνες παίζεις αντί να είσαι ο εαυτός σου; Σιγά μη το παίξουμε και σικέ. Στο Day 2 καθένας είναι ο εαυτός του όπως άλλωστε είναι κι αυτές κι άμα κάτσει έκατσε.

    Όσο για το περί ξενέρωτων, αντί να διαβάζεις 5 βιβλία, διάβασε ένα άρθρο να ξεστραβωθείς και τα ξαναλέμε:
    http://www.trelokouneli.gr/2010/04/sex.html
    Δεν το ξέραμε σε αυτή τη χώρα ότι θα πρέπει να ανοίξουμε βιβλία για να πολεμήσουμε την υπογεννητικότητα (-600.000 ο πληθυσμός πέρυσι). Είπαμε, το PickUp βοηθάει στο να προσεγγίσεις μία normal άγνωστη που σε γουστάρει. Δεν βοηθάει στο να αλλάξουν μυαλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σορρυ αλλα αφου εσυ την θεωρουσες HB7 για ποιο λογο
    της την επεσες αυτος δεν ειναι αριθμος που βαζεις σε γκομενα που σ αρεσει ιδιαιτερα..και τα πηρες κιολας στο τελος..επειδη πληγωθηκε ο εγωισμος σου και δεν σου κατσε η μετρια
    και εσυ HB10 να ησουν αμα δεν το επαιζες σωστα το παιχνιδι @@..το HB για μια γυναικα εξαρταται κατα 80% απο το ποσο
    ιστοριας το παιζεις..δηλαδη μην εισαι πολυ αγαπουλης ενω δεν εχετε γνωριστει καλα-καλα γιατι θα σε θεωρησει απελπισμενο,λιγουρη κατευθειαν..και οι γυναικες θελουν τα δυσκολα(ως ενα σημειο βεβαια) γιατι και με τον πρωην γι'αυτο θα ειχε σκαλωσει,επειδη εκστασιαζονται με την απορριψη
    αποδεχτειτε το ειναι μαζοχες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αδικαιολόγητη η γκόμενα. Απλά αδικαιολόγητη. Ας το άνοιγε από την αρχή το ρημάδι όχι να φασωθείτε και 5' μετά ξεκάθαρα τον πούλο. Δεν κάθισα να διαβάσω τα σχόλιά σας αλλά υπάρχουν τα εξής ενδεχόμενα.
    -Έχει γκόμενο και είπε να τεστάρει το διπλό ταμπλό. Να την έπιασε ο γκόμενος να σαλιαρίζει με άλλον δεν παίζει γιατί το άκυρο στο έχωσε 5' μετά. Οπότε λόγω ενοχής μάλλον το παράτησε, δηλαδή αυτό δείχνει το "γάμα το τελικά".
    -Είχε γκόμενο και είναι ακόμα κολλημένη. Που σημαίνει ότι σε φίλαγε και σκεφτόταν αυτόν.
    -Δεν φιλάς ωραία. :Ρ

    Επίσης εσύ τι της απάντησες; Αν της απάντησες δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ΒΑΜ
    Τόνισα οτι το χειρίστικα άψογα το θέμα, ούτε σαλιάρικες λιγουριές ούτε τίποτα. Ναι μου αρέσεις αλλα χωρίς σάλτσες και βλακείες του τύπου "είσαι κούκλα, είσαι θεά, σλουρπ σλούρπ". Ντόμπρα και ξεκάθαρα απο την αρχή.Απο τις ελάχιστες φορές που έπαιξα μπάλα τέτοιου επιπέδου σε όλο το φάσμα της επικοινωνίας χεχε.
    Εξήγησα ακόμα και γιατί διάλεξα το συγκεριμένο αριθμό ΗΒ.

    @Νούμερο
    Η Απάντηση μου στο μήνυμα (το οποίο δεν ήρθε 5 λεπτά μετά το φάσωμα αλλα 1,5 με 2 ώρες μετά το τέλος της βόλτας,το φάσωμα ήταν κάπου στη μέση.) Ήταν το εξής "Οκ, όπως νομίζεις"
    Αρκετά αργότερα έλαβα κάτι sms που έγραφαν sorry αλλα δεν ασχολήθηκα παραπάνω, δεν είμαι κανένα παιδαρέλι να παίζω ούτε καμια γκομενίτσα να τα σκαλίζω και να παρακαλάω. Δεν θες? τέλος.
    Απο τις 3 εκδοχές που ανέφερες η επικρατέστερη την 2η (με το κόλλημα) καθώς αυτήν επικαλέστηκε όταν ρωτήθηκε απο κοινό γνωστό μας άτομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή