Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Οι καριόλες του Badoo

Είστε όλες για το πούτσο εκεί μέσα!
(εντάξει όχι όλες)

Σήμερα θα τα χώσω. Και θα τα χώσω πολύ άσχημα.

Μετά την επιτυχία που είχε το άρθρο για το Badoo (είναι το πρώτο αποτέλεσμα στο Google μετά το ίδιο το site του Badoo) είπα να αναλύσω εκτενέστερα το τι τσουτσέκια κυκλοφορούν εκεί μέσα.

Καταρχήν να διευκρινίσω κάτι πριν ακούσω καμιά μαλακία να γράφεται από αναγνώστρια σε comment του τύπου "Α δεν είμαστε έτσι". Πρώτα απ' όλα, δεν είμαι κανένας καμένος ο οποίος να λιώνει σε ένα γαμοsocial network σαν το συγκεκριμένο και να περιμένω σοβαρά να βγάλω γκόμενα. Έχω περάσει 4 χρόνια στο Badoo όπου μπαίνω ανά διαστήματα (μία φορά το μήνα για να ανακυκλώνεται ο κόσμος) και μάλιστα κάποτε στις αρχές είχα και "Μαγικές Δυνάμεις" (κλάιν). Και ειδικά τότε που δεν χρειαζόταν να τις έχεις (όπως σήμερα) για να μιλήσεις σε κάποια που έχει "πολλά μηνύματα" ή που "έκανε εγγραφή μόλις τώρα".

Όποιος ξέρει έστω τα βασικά του Internet, ξέρει επίσης ότι το μόνο εργαλείο που χρησιμοποιείται για εγγυημένα κονέ είναι το Facebook, όπου πας μέσω κοινωνικού κύκλου. Τα άλλα έχουν το γνωστό πρόβλημα περί προσφοράς και ζήτησης. Κάθε χοντρομπαλάς ή μεσήλικας που θυμήθηκε ότι πρέπει να γαμήσει, θα αρχίσει να spamάρει όποια μπαίνει μέσα και θα περιμένει αυτή να του κάτσει με τα χάλια που έχει. Το αποτέλεσμα είναι να γεμίζει το παράθυρο του chat των γυναικών με καμένους κι αυτές να χασκογελάνε και να μας βλέπουνε σαν θέαμα.

Αυτή η ανισότητα προσφοράς-ζήτησης είναι βούτυρο στο ψωμί τους. Πλέον στον εγκέφαλό τους έχει εδραιωθεί το καρκίνωμα του "Όλοι οι άντρες είναι ίδιοι και μπαίνουν καθαρά για την πλάκα τους". Οπότε κι αυτές δεν πιστεύουν ότι θα βρουν κάποιον απ' το Badoo, εκτός πια κι αν είναι ο Ρουβάς ή ο Σπαλιάρας ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Το αποτέλεσμα είναι να βλέπεις τις ίδιες μούρες για πολύ καιρό και να αναρωτιέσαι: "Αυτές γιατί το κολοβαράνε ακόμα εκεί μέσα;"

Και πάμε τώρα στο ψητό. Ακολουθούν οι κατηγορίες των καριόλων όπως τις μάθαμε όλα αυτά τα χρόνια. Για να πάρετε μάτι και photos, υπάρχει το γνωστό blog για καριόλες FB με πόζες στυλ ροφού, πάπιας και τα σχετικά. Όλα τα ζώα μαζεμένα δηλαδή.

Ας μπούμε στο ψητό. Ακολουθούν οι κατηγορίες:

Το τραβεστί
Βάζει συχνά την φάτσα της στον "Προβολέα", ενίοτε μαζί με το κινητό της. Ψάχνει κατευθείαν για πελάτες, δηλαδή...μαλάκες που θα κάτσουν να πηδήξουν τρανσέξουαλ. Τα τραβέλια σήμερα έχουν κατακλύσει το Badoo, με το ποσοστό στις γυναίκες (τρόπος του λέγειν για να τους βάζουμε στην κατηγορία αυτή) να φτάνει το 5-10%. Τώρα εκτός απ' τη Μύκονο θα πρέπει να απελευθερώσουμε και το Badoo. Ε ρε κατάντια.

Η fake
Το πιο συνηθισμένο όρνιο του Badoo. Δεν έχει πραγματικές φωτογραφίες στο προφίλ της, είτε γιατί φοβάται μην την δει κανένας γνωστός, είτε γιατί έχει γκόμενο και δεν θέλει να την δει ή ακόμα χειρότερα γιατί είναι πιο άσχημη κι από την Ελένη Λουκά. Προτιμάει photos διάσημων, λες και εμείς ήμασταν μέχρι χθες στην κατάψυξη και δεν έχουμε δει ταινίες του Hollywood και σειρές για να μπορούμε να αναγνωρίσουμε την Jolie ή την Anniston. Αυτές που βάζουν πιο άγνωστα μοντέλα, προτιμούν μία photo, το πολύ δύο, οπότε και σε αυτή την περίπτωση πάλι καρφώνονται.

Ορισμένα από αυτά τα προφίλ έχουν ονοματεπώνυμο. Οπότε έχει τύχει να πάω και να στείλω κατευθείαν μήνυμα σε μία στο Facebook και προς έκπληξή μου να μου πει ότι "Δεν είναι αυτή" και να αρχίσει να με ρωτάει πληροφορίες για το τι είναι το Badoo κτλ. Είναι φανερό λοιπόν ότι κάποιοι φτιάχνουν προφίλ από φίλες και κάνουν login για να "κόψουν κίνηση".

Το επιστέγασμα της μαλακίας όμως είναι ότι πολλοί τους στέλνουν μήνυμα και τους πιάνουν κουβέντα, λες και ξέρουν ποια είναι από πίσω. Η ακόμα χειρότερα αφήνουν comments στις photos του στυλ "Είσαι πολύ όμορφη, σαν οπτασία" ή "Καλησπέρα, αν θέλεις να με γνωρίσεις στείλε μου" ("γιατί εμένα μου τελείωσαν τα turns με τόσες που μίλαγα"). Καλά ρε μπετόβλαχοι, στο χωριό σας δεν έχετε τηλεόραση να δείτε μερικές διάσημες; Η ακόμα και να μην έχετε, δεν βλέπετε ότι τα προφίλ είναι καραστημένα του κερατά; Άμα αυτή η καριόλα είναι fake, πόσα κιλά ειλικρίνειας παίζει να έχει στην πραγματική της ζωή; Μάλλον όσα κιλά μαλακίας έχεις κι εσύ στον εγκέφαλο και ασχολείσαι μαζί της.

ΟΥΣΤ! Παλιομούφες.

Η πουτάνα
Το προφίλ της έχει συνήθως και ένα άλμπουμ με κρυφές photos, όπου ζητάς πρόσβαση και βλέπεις μαγιό, στήθος να καλύπτεται απ' το χεράκι και άλλα τέτοια χαριτωμένα. Η πουτάνα θα σου ζητήσει να ξύσεις μια καρτούλα paysafe πριν προχωρήσετε και συγκεκριμένα 20 ευρώ για το μουνάκι της, 50 για sex και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο (τυχαία είπα τις τιμές, δεν είναι στάνταρ, καθεμία με τη μαλακία της). Μερικές την έχουν δει και πόρνες πολυτελείας καθώς ζητάνε πάνω από 150-200 ευρώ. Φυσικά κάποιοι ξεληγωμένοι τα δίνουνε γιατί νομίζουν ότι λόγω υψηλής τιμής θα είναι εκλεκτές και δεν θα τις έχει πάρει όλη η υφήλιος. *ΝΑ* μαλάκες! Συγχαρητήρια που διαιωνίζετε το αρχαιότερο επάγγελμα.

Η ημι-πουτάνα

Όλα τα επαγγέλματα έχουν μια υβριδική κατάσταση. Πως είναι ας πούμε οι βουλευτές ημι-κλέφτες; (δηλαδή κλέβουν διακριτικά). Ε έτσι υπάρχουν και οι ημι-πουτάνες. Αυτό που τις διαχωρίζει από τις direct πουτάνες είναι ότι οι συγκεκριμένες δεν πληρώνονται για να γαμηθούν, αλλά γαμιούνται για να πληρώνονται. Γράφουν στο προφίλ τους ατάκες του στυλ "35-70 με υψηλό εισόδημα παρακαλώ" και στόχος τους είναι να γίνεις ο χορηγός τους. Φυσικά δεν πρόκειται να γαμήσεις, τουλάχιστον για τον πρώτο μήνα. Θα σε ξεζουμίσουν όσο μπορούν, θα πληρώσεις βενζίνες και ποτά (χωρίς να κάνουν ούτε κίνηση) κι αυτές θα βολτάρουν τζάμπα με το εκάστοτε κορόιδο. Γιατί αν σου ανοίξουν τα πόδια τότε μετά ξέρουν ότι θα σε χάσουν.

Έχω βγει με μια τέτοια κι η πλάκα είναι ότι (καθότι Ρωσίδα, είδος με το οποίο είχα κακές εμπειρίες) δεν ήθελα να κάνω κάτι μαζί της, απλά την είχα τελείως στο φιλικό να λέμε καμιά κουβέντα. Ε δεν έκανε κίνηση να πληρώσει μία, δεν έκανε δύο, δεν έκανε τρεις, άντε και γαμήσου να ακολουθήσει ο επόμενος.

Η "θέλω λεφτά"
Είναι ένα καινούργιο είδος καριόλας που έχει ως στόχο να σου πάρει κανένα φράγκο, με φράσεις του στυλ "Είμαι φοιτήτρια και δεν έχω λεφτά για κάρτα, θα μου στείλεις μία What's up των 10 ευρώ"; Α θες και των 10 κιόλας. *ΝΑ ΠΑΡΕ 10* (και με τα δύο χέρια τα φάσκελα). Πραγματικά απορώ πως αυτές οι γκόμενες βρίσκουν θύματα και τα κάνουν. Είναι η κλασική έννοια της πουτανιάς και της cock-teaserιάς στην online εκδοχή της.

H τυχαία
Δεν πιστεύει ότι μπορείς πραγματικά να γνωρίσεις κάποιο normal άτομο από εκεί και τους θεωρεί όλους γλίτσες. Κάνει chat για την πλάκα της, έτσι για να περνάει η ώρα. Σύμφωνα με την λογική της, όλοι έχουν τα χάλια τους γιατί μπήκαν εκεί επειδή καίγονται να βρουν γκόμενα Αλήθεια, για να το πιστεύεις αυτό, δεν θεωρείς ότι έχεις τα χάλια σου που ξημεροβραδιάζεσαι εκεί μέσα; Γιατί αν δεν το πιστεύεις τότε θα σε απογοητεύσω αλλά όλοι ίσοι είμαστε και στο ίδιο καζάνι βράζουμε.

Το cock-teaser
Κλείνουμε με την αγαπημένη κατηγορία όλων. Το cock-teaser. Ανεβάζει αποκαλυπτικές photos στο Badoo, κάνει chat απλά για να "παίξει" και τίποτα παραπάνω. Ότι κι αν σου λέει είναι μούφα πολυτελείας οπότε μην ζητάς τηλέφωνα και πραγματικά προφίλ στο Facebook. Άδικος κόπος. Μπήκε στο Badoo απλά για να εισπράξει την επιβεβαίωση με το μπουρί της σόμπας και να φύγει. Και δεν κόβει και απόδειξη κιόλας.

Μαζική αποχώρηση
Η λύση για όλα αυτά είναι μία. Embargo στο Badoo και το γράφουμε στα παπάκια μας. Εγγυημένα σας το λέει κάποιος που το δοκιμάζει εδώ και χρόνια.

Don't feed the trolls!

Το καλύτερο σας το κράτησα για το τέλος. Το Badoo είναι Κυπριακό. Όσοι δεν το ξέρατε, μαντεύω ότι πέσατε από τα σύννεφα, έτσι;

36 σχόλια:

  1. Φιλτατε συντακτη εχεις καποια δικια με το badoo,τεσπα αυτο που εμενα μου κινησε το ενδιαφερον ειναι στην περιπτωση εκει που ειχες βγει με την τυπισσα και πληρωνες-κερναγες..πιστευω οτι πρεπει να αφιερωσουμε κανα αρθρακι καποτε για αυτο..δηλαδη μεχρι ποτε πρεπει καποιος να κανει τον γκουβαρντα..μεχρι να σκοραρει? μεχρι να καταλαβει το ζωο που λεγεται ελληνιδα οτι πρεπει να τσονταρει και αυτη? μεχρι να βγειτε κανα τεσσαρι φορες? μεχρι ποτε δηλαδη?
    Προσωπικα εχω σουταρει γκομενα γιατι δεν εννοουσε να καταλαβει οτι το μισα-μισα δεν σημαινει ολοκληρα- μισα για μενα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και να κεράσεις τις προηγούμενες φορές δεν πειράζει. Απλά όσο περισσότερο επιμένει μια γυναίκα να μην την κερνάμε τόσο εμείς το εκτιμάμε. Ξέρεις τώρα, για το τυπικό.

    Δεν ξέρω αν θα γράψω κάτι γιατί δεν έχω την εμπειρία. Μόνο μια φορά ήμουνα με ξεζουμήχτρα και μάλιστα ήταν κι αυτή Ρωσίδα. Και το έχω γράψει σε παλιότερο άρθρο. Αν με θέλει κάποια για την τσέπη μου συνήθως το καταλαβαίνω και παίρνω πούλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το θεμα ειναι οτι τα τελευταια εχει καλλιεργηθει ευρεος οτι ο αντρας πρεπει απαραιτητως να κερασει ποτο για να μπορεσει να σταθεροποιησει την παρουσια του στην παρεα που παει να γνωρισει.

    Το λαθος ειναι και απο τις 2 πλευρες. Απο την μια ειναι ολες αυτες οι χαζογκομενες που λενε εχω λεφτα για ενα ποτο και ολα τα υπολοιπα που θα πιω θα βρω κανα κοροιδο να μου τα κερασει. Και συνηθως ειναι αυτοι οι γνωστοι PR,Barmen κλπ.

    Και απο την αλλη ολοι αυτοι που νομιζουν οτι το να κερασεις ποτο ειναι μια μεθοδος επιδειξης πλουτου και κιμπαροσυνης. Η αληθεια για το κερασμα δεν εχει μακραν καμια σχεση με την πραγματικοτητα.

    Το κερασμα στην ελληνικη παραδοση εχει σχεση με το να πιει καποιος στην υγεια αυτουνου που κερναει. Στο εξωτερικο στο ραντεβου κερναει ο αντρας γιατι ειναι αυτος που εχει καλεσει την κοπελα εξω και εχει ως σκοπο την αναληψη ευθυνων της εξοδου ωστε το ταιρι να περασει καλα. Να μην ανυσηχει για τα εξοδα και την επιλογη του μερους ωστε να μπορεσει να επικεντρωθει στην προσωπικοτητα του καλουμενου. Σορρυ για το offtopic.

    Τωρα για το badoo μακραν τεραστιο fail. Για να κλασεις πρεπει να εχεις paypal. Χωρια οτι ειναι απατη με τα extra με κρυφες μονιμες χρεωσεις. Επρεπε να κανω αγωνα σε συνεργασια με το paypal για να ακυρωσω τις παγιες χρεωσει καθε μηνα παρα το γεγονος οτι ειχα κλεισει το account μου εκει μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φιλε μου σταματα να κλαψομουνιαζεις και γινε αντρας αποδεξου την πραγματικότητα και κανε οτι μπορείς με αυτο που εχεις .μονο οι βητα κλεγοντε για το ποσο καργιολες ειναι οι γυναικες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν θα χωρίσεις και θα προσγειωθείς στην πραγματικότητα τότε έλα να τα ξαναπούμε. Προς το παρόν ανάμεσα στον κουβά με τα επιχειρήματα και στην κουβά με τη μαλακία εσύ επέλεξες το 2ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. φιλε μου εγω ειμαι αυτο που λες natural δεν εχω σχεση οι γκομενες ειναι αυτο που ειναι κοιτα να βελτιωσεις τον εαυτό σου και ασε τι κανουν οι γκομενες ,τωρα αν η μαπα σου δεν βλεπετε δεν μπορεί να κατηγορησεις τις γκομενες. σταματα το κλαψομουνιασμα ειναι παθητικό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και δεν χρειαζετε να λές το blog σου κουβα μαλακιας ,αν και επελεξα να σχολιασω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. φίλε μου έγραψες .... πολύ καλό άρθρο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. λοπον παιδακια για να καταλαβαιτε τι γινεται εφτιαξα ενα προφιλ γυναικιο στο badoo μπορειτε να μπειτε με username : afro_diti_12@hotmail.com kai password: 12345678 δειτε τι μαλακιες στελνουν τα μαλακισμενα τα afc μαι μετα μπες στην θεση της αφροδητης ,και μετα κλεισε το blog μολις καταλαβεις οτι δεν φτεναι οι γομενες , το προφιλ θα μεινει για 3 μερες ανοιχτο μπειτε δειτε οι ιδιοι. και μετα βαλτετα με τους afc και τους ευατους σας γιατι το ιδιο θα κανατε MAN UP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δημήτρη, επειδή το ξεκίνησες,
    Καταρχήν στον εαυτό μου βάζω 9/10 από θέμα εμφάνισης. Άμα ήμουνα χοντρομπαλάς, με γυαλιά, εξογκώματα και τα σχετικά δεν θα σήκωνα το blog.

    Δεύτερον, βγαίνω με άλλους 2 natural και προκοπή δεν βλέπουμε εδώ και κανένα δίμηνο.

    Τρίτον, επειδή εσύ βγάζεις συμπεράσματα για την εμφάνισή μου χωρίς να με ξέρεις, έτσι κι εγώ λέω ότι είσαι τυπάκος που έχει να γαμήσει 6 μήνες, τον έχει φάει η μαλακία και δεν έχει κάνει ποτέ του σοβαρή σχέση. Πως σου φάνηκε; Θες να το συνεχίσουμε; Γιατί είδα ότι μπήκες φουριόζος με κλαψομουνιάσματα και μαλακίες κι άμα λάχει σου σβήνω κι όλα τα επόμενα posts, σε κάνω ban και σε trollάρω όσο θέλω. Κι εσύ κάτσε να γράφεις σαν μαλάκας.

    1ος και βασικός κανόνας σε αυτό το blog:
    ΓΡΑΦΕ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.

    Αλλιώς πας σπίτι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατί τα βλέπετε όλα τόοοοσο αρνητικά;.. Ξενερωμένε, όπου υπάρχει κακό υπάρχει και καλό. Καταρχήν πάντως και μόνο το νικ σου προδιαθέτει αρνητικά, βγάζει αρνητική διάθεση και ενέργεια και σου χαλάει το game. Από εκεί και πέρα, όπου υπάρχουν πολλοί μαλάκες που μπαίνουν σε ένα application, σημαίνει μικρός ανταγωνισμός για όσους το έχουν το άθλημα και είναι και ωραία παιδιά. Ακόμα και σε ένα άθλιο λοιπόν application όπως το badoo όπου υπάρχουν λίγα καλά κομμάτια, μπορείς να βγεις κερδισμένος γιατί θα κάνεις τη διαφορά. Σίγουρα η ποιότητα είναι γτπ, σίγουρα πολλά από αυτά που γράφεις είναι σωστά, αλλά μην περιμένεις γενικότερα με τόσο αρνητική διάθεση και ενέργεια να δεις προκοπή ούτε σε 2 μήνες ούτε σε 10 μήνες. 'Οσο πιο καλοπροαίρετα μπορώ, χωρίς διάθεση να τσακωθούμε ή να κοκκορομαχήσουμε σαν 15χρονα πίσω από μια οθόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν γεννήθηκα με αρνητική προδιάθεση, όμως απλά απ' το 2010 μέχρι το 2011 άλλαξα γνώμη για όλα, γιατί αυτό που ζούμε υπάρχει μόνο τα τελευταία χρόνια. Οπότε το blog φτιάχτηκε για συγκεκριμένο σκοπό και λέει την αλήθεια που οι περισσότεροι αποδέχονται εδώ μέσα (κάτι που δείχνει και το γκάλοπ κάτω δεξιά, για τους τυφλούς). Δεν φτιάχτηκε για να δίνω συμβουλές cold approach ούτε για να κάνει κανέναν Master PickUp Artist. Οπότε αν δεν σου αρέσει η νοοτροπία του blog, το κουβαδάκι σου και σ' άλλη παραλία. Δεν ήρθα στη δουλειά σου να σου πω που θα σώσεις το document και με ποιο λογιστήριο να μιλήσεις.

    Αυτά περί "ενέργειας" και "διάθεσης" πήγαινε να τα πουλήσεις σε κανέναν AFC. Το ξανάπα και πριν ότι έχω κάνει τόσες σχέσεις στη ζωή μου χωρίς κανένα PickUp. Όταν το έμαθα βελτιώθηκα αλλά η αλήθεια παραμένει αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σου μιλάω με κάθε καλή διάθεση σου είπα και στο προηγούμενο μήνυμα, και εντελώς καλοπροαίρετα. Δεν καταλαβαίνω το λόγο της επίθεσής σου. Αν δε μου αρέσει η νοοτροπία του blog θα φύγω, σε ευχαριστώ που μου λες τις επιλογές μου σαν να μην τις ξέρω. Δεν ξερω και δε με νοιάζει πόσες σχέσεις έχεις κάνει και με ποιες γυναίκες έχεις μπλέξει, αλλά η ψυχολογία σου είναι πολύ μα πάρα πολύ λάθος. Και αν καμιά 50αριά αγάμητοι συμφωνούνε ότι έχουν γίνει ξενέρωτες και καριόλες οι γυναίκες, εμένα δε μου λέει κάτι αυτό. Κάνε με μπλοκ αν δε σου αρέσουν αυτά που γράφω τι να πω.. δικό σου θέμα αλλά κάνε κάτι με την επιθετικότητά σου, σαν κακομαθημένο δείχνεις ή σαν να σου έλειψε η αγάπη οταν ήσουν μικρός κι εγώ δε σου μίλησα άσχημα. Και τέλος, νάτουραλ ή γεννιέσαι ή γίνεσαι μετά από πάρα πολλά χρόνια. Δεν μπορείς να λες ότι το παλεύεις σαν νάτουραλ εδώ και 2 μήνες. ΔΕΝ στέκει. Λοιπόν παίρνω το κουβαδάκι μου και πάω σε άλλη παραλία, σαν αρχηγός του blog σου κάνε ό,τι καταλαβαίνεις. Αν θες χρησιμοποίησε όμως το μυαλό που έχεις, γιατί πρέπει να έχεις από ό,τι καταλαβαίνω, να δεις γιατί έχεις τόσο λάθος νοοτροπία και ψυχολογία γιατί χάνεις ευκαιρίες, χάνεις γενικώς πολλά.
    Εντελώς καλοπροαίρετα και με καμία διάθεση ψωνισμού ή να το παίξω δάσκαλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τολμάς τώρα να μιλας εσύ για επιθετικότητα όταν μου λες ότι "Οι αναγνωστες του blog ειναι οι καμια 50αρια αγαμητοι". Ενα Ban από μένα ή διαγραφή μηνυμάτων στο εξής, έτσι για να μάθεις να μην προσβάλεις κόσμο. Διαβασε το γκαλοπ καλύτερα γιατί ούτε αυτό δεν μπορείς να κάνεις. 321 ατομα (77%) ψήφισαν ότι οι γυναίκες είναι ξενέρωτες και οι 93 (22%) ότι δεν είναι. 400 άτομα μέχρι τώρα. Αυτό για να σου ΛΥΣΩ την απορια για το αν οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ (οχι ολες) οι γυναικες ειναι ξενερωτες. ΕΙΝΑΙ. Παμε παρακατω.

    2ον, δεν αλλάζω ψυχολογία και πάμε παρακάτω στο είπα και πριν εσύ επιμένεις να μου τα πρίζεις και να το παίζεις μέντορας. Εγω θα σου ελεγα να αλλαξεις το μικρόβιο που εχεις εμφυτευσει στον εγκεφαλο που νομιζεις οτι εισαι το Alpha Male που "τις εχει" , γιατί μαθαινω οτι βγαινεις εξω για game και τρως τη μια χυλοπιτα μετα την αλλη και δεν κανεις ουτε #close. Αρα εσυ εισαι απο τους τελευταιους που θα βγουν να μιλησουν για τις ελληνιδες.

    Οπως το ιδιο ισχυει και για αλλον εναν σαν εσενα που ελεγε κατι τετοια τον προηγουμενο μηνα κι ητανε στην ηλικια...του πατερα μου, τοτε που τις εριχνες με ενα "Καλησπερα".

    Και τελος για 3η φορα, εγραψα πουθενα οτι "το παλευω για natural εδω και 2 μηνες"? Ότι μα ότι random κατεβάζει το κεφαλάκι σου κάθεσαι και το γράφεις. ΔΕΝ το παλεύω για τίποτα. Κανω τα κονέ μου απ' τον κοινωνικό κύκλο ή από το Facebook και κάνω cold approach όταν θα παίξει (έστω και ψιλό) eye contact με target που με ενδιαφέρει πραγματικά και όχι για training.

    Άντε καιρός ήτανε. Εχουμε πήξει στους μέντορες εδώ μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ξενερωμένε ο Nitro PUA έχει δίκιο. Είσαι αρνητικός απέναντι στις γυναίκες και αυτό λειτουργεί εναντίον σου εξού και ότι σε αποφεύγουν και τρως χυλόπιτες. Όσον αφορά για το γκάλοπ που λες έχω να σου πω ότι κάτι κάνεις και το ποσοστό παραμένει το ίδιο εδώ και πολύ καιρό. Άστα σε πήραμε χαμπάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ποιος στη χάρη σου απέκτησες άλλο ένα troll στο blog.Τώρα ο nitropua "έφυγε" αλλά γράφει ως "takis".Χαχαχα!
    Ρε μάγκα ο Ξενερωμένος τα λέει χύμα και καλά κάνει.Το έχω ξαναπεί ότι έχω μείνει Αγγλία για σπουδές και κατάλαβα ότι ζούμε σε άλλο κόσμο.Υπάρχουν καλές κοπελίτσες εκεί έξω αλλά δύσκολο να τις βρεις.Στην Αθήνα ειδικά οι γυναίκες δεν πλησιάζονται στις μισές περιοχές.Ελάτε ΒΠ να γελάσετε αυτό σας λέω μόνο.Αναγκαζόμαστε και βγαίνουμε κέντρο για cold.Ο καθένας τα βλέπει διαφορετικά.Άλλο να έχεις σχέση κι άλλο να είσαι στη γύρα.Αλλο barman η ταμιας σε τραπεζα που βλεπεις καργα κοσμο κι άλλο υπάλληλος σε εταιρεια 10 ατομων.Κι όποιος δεν έχει κοινωνικό κύκλο χαντακώνεται ή θα μπει σε 50 σετ και επιτέλους θα του κάτσει ένα αλλά αυτό δεν τις δικαιολογεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ξενερωμένε όλο λόγια είσαι, δεν ξέρω ποιος βλάκας σου είπε ότι δεν το έχω αλλά όποτε μα όποτε θες, πάμε έξω μαζί να δούμε ποιος θα πάρει περισσότερα τηλέφωνα, εγώ ή εσύ (=ή ποιος θα φασώσει γκόμενα επί τόπου). ΒΑΡΙΕΜΑΙ να διαβάσω τα ποσοστα αλλά δε μου λέει και τίποτα, εννοείται ότι το 90% των ανδρών θεωρούν τις γυναίκες ξενερωτες γιατί το 90% των ανδρών δεν το έχουν το άθλημα και τους συμφέρει να πιστεύουν ότι είναι ξενέρωτες. Anyway παίχτο μάγκας στο blog σου όσο θέλεις. Αν είσαι και πραγματικός μάγκας όμως και όχι κανα 15χρονο που βρίζει με ασφάλεια πίσω από μία οθόνη, να σε δω infield όποτε γουστάρεις. Ξέρεις πού να με βρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. "Αουα, εγώ είμαι ο καλύτερος. Ουγκ"

    Ρε κωλοτούμπα, τι μας νοιάζει κι αν ξέρεις κι αν δεν ξέρεις να τις ρίχνεις. Δεν γεννηθήκαμε με τις γνώσεις στον εγκέφαλο και με το manual στο χέρι που πήγες και διάβασες. Τα νούμερα πάντα λένε την αλήθεια. Κι απ' ότι βλέπω την μία λες ότι θα φύγεις αλλά σε πονάει κι απαντάς και την άλλη αφήνεις ξανά comments ως "takis". Ως "takis" έκανες login στο blog 15/3 κι έχεις 3 προβολές προφίλ! Δηλαδή 1 εσύ, 1 ο Antoine και 1 εγώ.

    Edit: 4 προβολές μαζί με το screenshot:
    http://img717.imageshack.us/img717/1934/takisk.jpg

    Έχω επίσης μάθει ότι στο site σου έχεις και fake comments. Είσαι επαγγελματίας trollατζής δηλαδή. Επειδή εδώ όμως έχουμε κι ένα επίπεδο, τσίμπα κι ένα delete από εδώ και στο εξής για το διπλό account και καλή συνέχεια.

    Κρίμα ρε γαμώτο, σου χάλασα την φαντασίωση ότι μπορούσες να κάνεις εδώ ότι κάνεις και στο site σου με τα διπλά accounts. Δε πειράζει, περαστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. to oti oi perissoteres gynaikes sto badoo einai ksenerwtes isxyei , auto dioti dexontai megala posa epibebewshs apo tous diaforous ekei mesa.ksenerwte oxi oti exeis adiko gia kapoia pramata , alla uparxei tropos na rikseis kai kales gomenes apo to badoo an pistebeis oti mporeis kai den katafernoun na se "geiwsoun" oi diafores ksenerwtes.an h autoeikona mas xalaei apo aples lekseis/symperifores diaforwn gynaikwn tote den kseroume poioi eimaste.oles gynaikes einai kai uparxei tropos na se khnyghsoun an eisbaleis esy sto kefali tous kai oxi autes se esena.oso gia tis fake tis katalabeneis amesws den tithete thema ekei.tis poutanes tis plhrwnei opoios exei kai thelei na plhrwnei tis gynaikes(oxi egw pantws).kata tala enoite oti protimate to game eksw , apla dioti den einai anagh na trwme thn wra mas na kanonisoume gia cofee me kapoia , xilies fores epitopou ektos an den uparxei allh epilogh (kateme).filika ,apla h gnwmh mou :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. thelw na epishmanw epishs oti an thes synaisthimata kai kapoia poiotikh sxesh to badoo kata 90ta100 den einai gia auto ektos an tyxei.an omws thes apla na karfwseis xwris na upologizeis to ti lei/deixnei h kathe mia ,diathrwntas kai kapoion sebasmo pros ena kseno atomo (akoma kai an den to aksizei) mporeis na kaneis th douleia sou kai bb.kai nai psifizw kai egw oti to 90 ta 100 ekei einai ksenerwtes , symfwnw apolyta.oxi omws oti to sait den akizei gia karfwma.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. αφού απαξιώνεις ακόμα και τώρα για αυτό το σαιτ γιατί αφιερώνεις ακόμα και σήμερα χρόνο από την ζωή σου για κάτι που δεν αξίζει? βρες κάτι πιο ενδιαφέρον.
    και επίσης αφου δεν σου άρεσε το σαιτ αυτό γιατί έμπαινες έστω και σε αραιά διαστήματα? μήπως προσπαθούσες να αλλάξεις τον κόσμο προς τον καλύτερο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Λοιπον ... να παραθεσω και εγω την αποψη μου και τα παραπονα μου . Εφτιαξα ενα λογαριασμο στο badoo απο περιεργεια και μονο ( με κανονικα στοιχεια και φωτογραφιες .. το λεω με πασα ειλικρινεια ) . Το αποτελεσμα ηταν να λαμβανω μυνηματα διαφορα απο πουστηδες ή απο τιποτα τελειωμενες καριολες που εχουν ψευτικα προφιλ . Προσπαθουσα και προσπαθω παντα να αποφευγω πραγματικα ευγενικα ...λεγοντας ...σας ευχαριστω αλλα δεν ενδιαφερομαι ... κατι τετοιο τελος παντων , με αποτελεσμα ( ακουσον..ακουσον ) ενα πρωϊ να διαπιστωνω οτι ο λογαριασμος μου διαγραφηκε . Μπαινω στο mail ...κοιταω ... και μου λεει το badoo ( ο λογαριασμος σας εχει αναφερθει για ρατσισμο , ασεμνο υλικο .. και κατι τετοια ... χωρις φυσικα να εχω μιλησει ασχημα σε κανεναν και χωρις να ειμαι ρατσιστης , ουτε να εχω ασεμνο υλικο . Καποιος λοιπον εκανε ψευδη αναφορα , με αποτελεσμα να με διαγραψουν προφανως χωρις να ελεγξουν .
    Απανταω στο mail του badoo , ζητωντας εξηγησεις , και δεν λαμβανω καμια απαντηση .
    Φτιαχνω νεο λογαριασμο , κανω δηλαδη νεα εγγραφη , και προσπαθω να μιλησω με τα λιγοστα ατομα που ηξερα απο εκει μεσα , και μιλουσα καθημερινα .
    Το ιδιο ακριβως σκηνικο που σας προανεφερα επαναλαμβανεται ... με αποτελεσμα πανομοιοτυπη διαγραφη .
    Απανταω στο mail που ελαβα απο το badoo και με ενημερωνε για την διαγραφη με καπως πιο εντονο υφος , ζητωντας εξηγησεις , χωρις φυσικα να βριζω , και δεν λαμβανω καμια απαντηση .
    Ψαχνω να βρω τροπο επικοινωνιας μαζι τους ...δεν βρισκω ... θελω να τους στειλω εξωδικο ( δεν ξερω που να το στειλω ) ... θελω να τους στειλω αγωγη ...παλι δεν ξερω που να την στειλω .
    Παρεπιπτοντως ειμαι ηδη στα δικαστηρια με το FB και εχω ηδη κερδισει πρωτοδικα , και εκρεμει σε δευτερο βαθμο ( ειμαι δικηγορος στο επαγγελμα ).
    Μπορει καποιος απο εσας παιδια αν ξερει πραγματικα στοιχεια απο το badoo να με βοηθησει ?
    Και να ριξω και μια ιδεα κλεινοντας : Δεν θα ηταν ασχημα ..μια ομαδικη αγωγη ... με αξιωση χρηματικης αποζημιωσης απο αυτους αχαρακτηριστους τυπακους που λυμαινονται το διαδικτυο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάκη στείλε μου email στο ksenerotes@gmail.com για να σου πω λεπτομέρειες. Γιατί με ενδιαφέρει κι εμένα το θέμα του Facebook και ψάχνω ήδη δικηγόρο για να χώσω μέσα κάτι γατάκια που έκαναν report.

      Διαγραφή
    2. Παιδιά!Παιδια!Δικιο έχετε ότι οι περισσότερες γυναίκες Ειναι πουτανες εκει αλλα υπάρχουν και νορμαλ που απλα μιλάνε και κάνουν παρέα .Εγω μιλάω και κάνω παρέα με αυτούς που μου μιλάνε και δεν Με ενδιαφέρει το σεξ αν και με βομβαρδίζουν με προστυχα μηνύματα όλη ν ώρα!Ειμαι γυναίκα.

      Διαγραφή
  23. Ο Antoine έχει απόλυτο δίκιο, ζούσα πολλά χρόνια στην Αγγλία και εν γένει στο εξωτερικό. Η πραγματικότητα είναι ότι οι γυναίκες εκεί είναι σαφώς πιο ειλικρινείς και ανθρώπινες σε σχέση με τις Ελληνίδες, χωρίς να τις κάνει πουτάνες. Απλά ευθέως έδειχναν αν σε γουστάρουν ή αν θέλουν κάτι παραπάνω. Αν πλησίαζες κάποια και τις άρεσες θα στο έδειχνε. Αυτό είναι πολύ πιο αξιοπρεπές από το να κάνουν χίλιες δυο μαλακίες, να σε φτύνουν, να παίζουν κρυφτούλη και όλα τα όσα κάνουν οι δικές μας. Οι περισσότερες αρκούνται στο να την βρίσκουν με τα κοπλιμέντα από χιλιάδες τύπους (αναμεσά τους ειλικρινείς, μαλάκες, ανώμαλοι, pick-up artists κλπ). Άλλες το κάνουν επάγγελμα - το να ψωνίζουν πελατεία είναι το μόνο εύκολο. Από κει και πέρα όμως το να είσαι πουτάνα στην ψυχή είναι το χειρότερο και ως επι το πλείστον οι περισσότερες εκει μέσα το έχουν. Αρκεί μόνο να δείτε τα προφίλ και τις φώτος στο facebook Ελληνίδων και αντίστοιχα ξένων για να καταλάβετε ποιές είναι οι cock-teasers "πουτάνες" που μπορεί και μην γαμιούνται - γιατί αλλιώς θα ήταν fair - απλά αρέσκεται στο να την φτιάχνει ο λαός που σέρνεται στα πόδια της. Επίσης η κλασική μαλακία που παίζει μέσα στο badoo είναι που γράφουν δεν ψάχνω τίποτα, δεν γουστάρω τίποτα. Δηλάδη ρε κοπελιά τι γράφτηκες σε dating site για να δηλώσεις ότι δεν ψάχνεις dating! Όποια δεν ψάχνει dating δεν γράφεται σε τέτοια sites. Αν αυτό λοιπόν δεν δηλώνει ευθαρσώς ότι το κάνει για cock-tease και για να γουστάρει τότε γιατί το κάνει. Ο αρθογράφος του blog καλά έκανε και παρουσιάζει όλες τις περιπτώσεις που υπάρχουν και τα πράγματα ως έχουν. Το να γνωρίζει κάποιος το τι συμβαίνει δεν είναι κακό, το να παριστάνει όμως ότι δεν βλέπει τι συμβαίνει γύρω του και να μην το παραδέχεται είναι χειρότερο. Το αν και κατά πόσον είσαι άνδρας που συζητάς το θέμα αυτό δεν έχει σχέχη και αν κάποιοι λέτε ότι οι γυναίκες είναι έτσι σας λέω λοιπόν πως δεν είναι έτσι. Άλλο η ναζιάρα και άλλο η πουτάνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ξενερωμένε εξαιρετικό το άρθρο σου!! Τα συγχαρητήριά μου που τα είπες ξεκάθαρα!! Ειδικά με την παράγραφο "Ημι-πουτάνες" έγραψες!! Μεγάλες κοινωνικές (και κοινωνιοδικτυακές) αλήθειες αναφέρεις - κι αυτό δεν θα αρέσει σε πολλούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μη τσακωνεστε .
    ετσι η αλιως, τη γκομενα την πληρωνης.
    ειδικα αμμα εισαι σητεμενις.
    παντως τα περισοτερα σαιυ ειναι Μουφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟΠΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΠΟΥΤΑΝΟΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΠΟΥ ΤΗ ΓΝΩΡΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ BADOO,ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΙΚΑ ΜΟΥΝΟΠΕΤΑΓΜΑΤΑ ΤΟ ΣΕΞ ΑΛΛΑ LARA CROFT ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ PORN STAR ΑΠΟ ΤΟ YOUPORN ΑΥΤΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΕΡΑΤΩΣΕΙ ΚΑΠΑΚΙ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ?ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΚΑΚΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΤΑΖΕΙ ΣΠΙΤΙ ....?!!!? ΠΟΣΟ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ? ΗΛΙΚΕΙΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ 46 , ΑΥΤΗ 30 , Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΓΚΟΜΕΝΟΣ 30-35 ...ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΚΛΑΙΕΙ ΚΙΟΛΑΣ...ΔΛΔ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. filaraki emeis h antres ftaime otan vlepeis k mazeuei h allh gia ena sxolio sto fb lew twra 100 like 20 comments k vazeis esu to idio k perneis ta arxidia mou ti perimeneis meta? oi mounodouloi k ta ligouria ftaine k thn exoun dei twra oles oi gkomenes prigkipisses, xoria oti tis vlepeis meta k ta ftiaxnoun me kati mpaza enw esena sto epezan kuries tragiko.... opote les den pate na gamhtheite

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ποσα προφιλ ειναι αληθινα;;;;;;;;μουφα ολα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Η ΑΠΑΤΗ ΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ!ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ,ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑΡΕΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ!ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ!ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΟ ΡΕ ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ!ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΧ ΟΧΙ,ΑΥΡΙΟ ΛΕΣ ΝΑΙ!ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΛΕΩ ΕΓΩ;;;;;;;ΜΙΑ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΛΥΣΗ!:ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ Η ΣΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ!!!!!!!ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ!ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΞΕΠΕΣΜΕΝΗ ΨΩΡΟΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ;;;;;;ΠΑΝΤΕ'ΚΕΙ ΠΕΡΑ!Η ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗ!ΠΑΝΤΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. https://lh5.googleusercontent.com/-9MtU4cu1sys/VJBadIUMhNI/AAAAAAAAB9o/i33sjniCXxE/w720-h479-no/1309001389_920.jpgΑΠΑΤΗ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΑΤΗ ΜΕΓΑΛΗ!Η ΚΑΘΕ ΨΗΛΟΜΥΤΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΚΑΝΕΙ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙ FAKE ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ!ΒΡΕ ΟΥΣΤ!ΣΚΑΤΟΜΠΑΖΑ!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. https://lh5.googleusercontent.com/-9vl8CY6KP4U/VJBwVAZWmBI/AAAAAAAACAA/Vhttps://lh5.googleusercontent.com/-9vl8CY6KP4U/VJBwVAZWmBI/AAAAAAAACAA/VbFp96FkVLI/w506-h337/1309001389_920.jpgbFp96FkVLI/w506-h337/1309001389_920.jpg

      Διαγραφή
  31. https://lh5.googleusercontent.com/-9vl8CY6KP4U/VJBwVAZWmBI/AAAAAAAACAA/VbFp96FkVLI/w506-h337/1309001390_920.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. καλημερα θα ηθελα να πω και εγω κατι για το bagoo.ειμαι περιπου 6 χρονια εκει μεσα αν και κατα διαστηματα το εκλεινα το διεγραφα.6 χρονια δεν γνωρισα εναν σοβαρο ανθρωπο, για γυναικα μιλαμε παντα.ειναι ολες μπαζα στο μυαλο και στην εμφανιση το λεω με σιγουρια.εχω πηδηξει πολλες εκει μεσα μονο και μονο απο σωματικη αναγκη.με οσες εχω παει 2 αξιζαν και αυτες ηταν αλλοδαπες.τελος παντων το θεμα ειναι αλλου.μεγαλη απατη το σαιτ.ψευτικα προφιλ,ψευτικες φωτο,και κοροιδια.ειμαι ακομα μεσα οχι για να βρω συντροφο επειδη αυτος ηταν ο λογος που το εφτιαξα υπαρχω μεσα για να περναει η ωρα μου.χθες 16/11/2015 μου ηρθε ενα μηνυμα απο μια κοπελα που μου ελεγε οτι εχουν αφησει προσβλητικα σχολια στο προφιλ μου.ειναι η υπηρεσια του badoo κρυφα σχολια που δεν εχω την επιλογη να τα διαβασω και να απαντησω.φανταστητε τωρα ποσος κοσμος μπαινει και τα κοιταζει.αυτο ειναι το badoo μιλαει για ασφαλεια και ευγενεια απο την στιγμη που γινονται αυτα.δεν θα ελεγα σε κανεναν φιλο να κανει λογαριασμο σε τετοιο σαιτ.εκτος το οτι ειναι παραμυθα και τρωως αδικα το χρονο σου ξεφτηλιζεσαι κι'ολας με το καθε μπαζο που θα γραψει κατι κρυφο στο προφιλ σου.το διαβαζουν ολοι εκτος απο εσενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή