Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Οι βοσκοί (ή αλλιώς μπάστακες)

Αν βγείτε με αυτούς στην παρέα σας τότε ξεχάστε τα cold approach.

Υπό ιδανικές συνθήκες, μια σωστή παρέα πρέπει να έχει τουλάχιστον δύο άτομα απ' το κάθε φύλο. Δηλαδή αυτό που λέμε "από τετράδα και πάνω". Διότι αν είναι να βγαίνει μία γυναίκα-δύο άντρες ή δύο γυναίκες-ένας άντρας, τότε... "αλλοιώνει τη γεύση ρε φίλε"!

Αφού λοιπόν συμφωνούμε οι περισσότεροι σε αυτό, τότε γιατί γαμώ το κέρατό μου βγαίνετε έξω γυναικοπαρέα και παίρνετε μαζί σας κι έναν βοσκό; Για να τον έχετε μπάστακα; Για να μην σας πλησιάζει κανένας;

Όταν σε ένα bar παίζει έστω ένας άντρας σε ολόκληρη παρέα τότε δεν υπάρχει περίπτωση να πλησιάσει κανείς, ούτε για αστείο. Γιατί η αντίδραση που θα πάρει απ' τον τύπο θα είναι random. Επίσης, όσο λιγότερες αν είναι οι γυναίκες τόσο πιο εύκολα θα τις κουμπαντάρει ο "μπάστακας". Αν βγει με 1-3 γυναίκες τότε αυτές γίνονται αυτόματα απλησίαστες. Θα πρέπει να είναι από 4-5 και πάνω (που εκεί θα είναι uber troll αν το κάνει) για να σκεφτούμε να κάνουμε κίνηση. Εκ του ασφαλούς και με eye contact βέβαια.

Ρωτάω λοιπόν εγώ τους μπάστακες:
- Δεν σου έκοψε να πεις σε ένα φίλο σου να έρθει; Εκτός κι αν η παρέα έχει μπάζα, οπότε οι φίλοι σου δεν ψήνονται να έρθουν, άρα αυτή την περίπτωση δεν θα την πλησιάσουμε καν (γιατί ούτε εμείς θα ψηνόμασταν να έρθουμε για τα μπάζα).
- Έστω ότι τα έχεις με μία απ' την παρέα και δεν ψάχνεσαι. Αφού λοιπόν είπες σε όλους τους φίλους σου και δεν μπορούσε κανείς, τότε δεν σκέφτηκες να τις αφήσεις να βγουν και να πούνε τα δικά τους;
- Το έχετε σκεφτεί ανάποδα; Να βγείτε 4 αγγούρια να μιλήσετε για μπάλα και για γκόμενες και ο ένας να έχει δίπλα του την δικιά του. Τώρα που το σκεφτήκατε, δεν είναι μαλακία;

Το συμπέρασμα: Ακόμα κι αν έχετε τον καλύτερο μπάστακα στην παρέα, που θα επιτρέψει να μπει ένας άγνωστος να μιλήσει σε φίλη του, ακόμα κι αν ο μπάστακας είναι με τη δικιά του ή (στην καλύτερη) έστω ότι είναι αδερφή, εμείς δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να ξέρουμε τι παίζει. Κι επειδή ζούμε στην Ελλάδα, ξέρετε πολύ καλά που καταλήγουν οποιεσδήποτε ανάλογες απόπειρες.

Για να το κλείνουμε λοιπόν το θέμα, μην ξανακούσω παπαριές του στυλ "Ααα δεν υπάρχουν άντρες" και σας δω να βγαίνετε έξω με τον "κολλητό" σας. Αυτά τα "κολλητός" τα λένε τα κοριτσάκια στο σχολείο. Σοβαρευτείτε, βγείτε έξω γυναικοπαρέα και σιγουρευτείτε ότι δεν θα υπάρχει κάποια καριόλα στην παρέα που θα μπει σφήνα να σας χαλάσει την κουβέντα με κάποιον PUA.

We are PickUp Artists
We are legion
We do not forgive
We do not forget
Expect us

2 σχόλια: