Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2012

Αυτό που θέλουν οι Άντρες

(Κείμενο του συνεργάτη Gaius Allenatorius)
Άντρες μεγάλοι, άντρες μικροί, άντρες σιτεμένοι, με καυλόσπυρα, ωραίοι, άσχημοι, μέτριοι. Όλοι ανήκουν στο ίδιο "είδος" και όλοι ψάχνουν να ζευγαρώσουν (εννοώ να γίνουν ζευγάρι όχι απλά να κάνουν σεξ. Πονηρά μυαλά). Έχουν όλοι τα ίδια γούστα; Όχι βέβαια. Τις ίδιες απαιτήσεις μήπως; Μπα.

Επειδή διάβασα το γράμμα της αναγνώστριας που ρωτάει "Τι ψάχνουν οι άντρες?" θα προσπαθήσω να απαντήσω σε γενικές γραμμές και κατα προσέγγιση. Όποιος διαφωνεί μαζί μου είναι ελέυθερος να σχολιάσει και να μου ρίξει και ένα καντήλι άμα λάχει.

Η γυναίκα λοιπόν θέλουμε να:

a) Eίναι όμορφη, όχι απαραίτητα μοντέλο, να βλέπεται ρε αδερφέ, μην ντρέπεσαι να την κυκλοφορήσεις.

β)Μην είναι υπέρβαρη. Τα γούστα που αφορούν το βάρος και τον σωματότυπο ποικίλουν απο άντρα σε άντρα αλλα θέλω να πιστέυω οτι κανένας δεν θέλει κάποια που αν φορέσει κίτρινο πανωφόρι την σταματάνε για Ταξί.

γ)Έχει ωραίο χαμόγελο και να το χρησιμοποιεί, να μην είναι σαν να της σκότωσαν τη γιαγιά με βόμβα στη μασέλα και να έχει τσιμπήσει μόνιμη ρυτίδα απο τα κρεμασμένα μούτρα στο πάτωμα. Ας έχει και λίγο χιούμορ, δεν είναι κακό.

δ)Έχει μακριά μαλλιά. Το 85% των αντρών το προτιμάει και χωνέψτε το. Αφήστε το κοντό μαλλί στους μη έχοντες και τους στρατιωτικούς.

ε)Της κόβει και λιγο, μην είναι στόκος και τούβλο, να ακολουθεί μια συζήτηση και όχι να μένει με το στόμα ανοιχτό μόλις ακούσει λέξεις λιγότερο συνηθισμένες. Η στοιχειώδης νοημοσύνη βοηθάει και στην διάρκεια της σχέσης σε τομείς όπως η κατανόηση και η αλληλοεκτίμηση.

ζ) Μην γκρινιάζει (τουλάχιστον να το κάνει σε λογικά πλαίσια). Ξέρουμε οτι η γκρίνια είναι δεύτερη φύση του γυναικείου πληθυσμού αλλα οι περισσότερες το παραχέζουν γκρινιάζοντας 40 φορές την μέρα και προκαλούν πρήξιμο των όρχεων σε βαθμό κακουργήματος.

η) Ξέρει κατιτίς απο σεξ ή έστω να έχει την διάθεση να προσπαθήσει ή να μάθει 5 πράματα. Γκόμενες που την επίμαχη στιγμή συναγωνιζονται τους τσολιάδες στο Σύνταγμα σε κινητικότητα, μας κάνουν να θέλουμε να βάλουμε μια τσόντα και να αρχίσουμε το βιολί. Μόνοι μας.

θ) Μην είναι "ninja", να μην περιμένει μόνο απο τον άντρα να βάλει το χέρι στην τσέπη, ακόμα και αν είναι φραγκάτος. Κάνε την κίνηση να πληρώσεις κοπελιά, ακόμα και αν ξέρεις οτι δεν θα το επιτρέψει ο άλλος. Koινώς κάνε το καλό και ρίξτο στο γιαλό. Γυφτιές και γκόμενες που να τις συντηρούμε αποκλειστικά δεν γουστάρουμε και fuck off.

ι)last but not least
ΝΑ MHN EINAI ΞΕΝΕΡΩΤΗ. Περισσότερες πληροφορίες για τον ορισμό και τις ιδιοτήτες μιας ξενέρωτης βρίσκονται σε κάθε γωνιά του blog. Thank you.

Θα έγραφα άλλα τόσα αλλα δεν θέλω να αρχίσουν τα υπογλώσσια οι αναγνώστριες. Τα παραπάνω κριτήρια αφορούν την αναζήτηση "ιδανικής" γυναίκας για σχέση.
Αν πρέπει να γράψω και κάτι για την αναζήτηση ξεπέτας a.k.a. one night stand θα έβαζα τα παρακάτω.
1)Να έχει μια Α' Εμφάνιση
2)Να μην έχει αφροδίσια νοσήματα
3)Να μην έχει AIDS

Feel free to comment.