Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Γιατί δε δείχνεις τον γκόμενο στο Facebook?

Είσαι ότι να 'ναι...

Πότε ήταν η τελευταία φορά που είδατε προφίλ μιας ωραίας γκόμενας στο Facebook και να λέει ένα χτυπητό "Relationship";

Γιατί τους την έχει βαρέσει τόσο άσχημα ώστε να κρύβουν σε τι φάση είναι; Η έστω ότι δεν θέλουν να λένε τα προσωπικά τους (status είναι βρε αδερφέ, δεν γίνεται να το αλλάζεις κάθε τρεις και λίγο και να σε κουτσομπολεύουνε). Άντε να το δεχτώ, πάει στα κομμάτια. Τότε λύστε μου μια απορία ρε κοπελιές:

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΣΑΣ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ PHOTOS ΣΤΟ FACEBOOK?

Στο ένα άλμπουμ έχεις Photos από την οικογένεια, στο άλλο από τις διακοπές στη Μύκονο το 2010, στο άλλο από την Κρήτη που πας κάθε χρόνο και περνάς γαμάτα, στο παράλλο από την δουλειά σου και πιο κάτω οι φίλοι σου. Το αγοράκι σου; Που παίζει;

Καλά δε λέω να τον βάλεις profile pic. Ούτε timeline. Ούτε βέβαια να του φτιάξεις σώνει και καλά προσωπικό άλμπουμ με καρδούλες και παπαριές. Αλλά έστω για το γαμώτο, βάλε μια ρημάδα φωτογραφία να υπάρχει. Τι φοβάσαι; Μην το δει ο αδερφός σου; Μην το δουν οι γονείς σου; (γιατί κι αυτοί έχουν facebook τώρα πια) Μην σε πάρει μάτι η κυρά κατίνα από απέναντι που της πήρε ο άντρας της laptop κι έχει μάθει να κάνει Like και Poke; Πες μου τι φοβάσαι να σου λύσω την απορία.

Καλά δε λέω να βγεις photo και να φασωθείς ή να ρίχνεις γλωσσόφυλλο ή δε ξέρω κι εγώ τι άλλο. Ούτε βέβαια να σας δούμε μαζί στο κρεβάτι topless την ώρα που θα σηκώνεις την ψηφιακή για να αποθανατίσεις τη στιγμή και να δουν οι φίλες σου πόσο γαμάτα περνάς και να λυσσάξουν. Λέω μια ΑΠΛΗ φώτο. Για παράδειγμα κάπου που είστε έξω για ένα ποτάκι και σε έχει πιάσει απ' τη μέση ή αγκαλιά. Κάτι λογικό τέλος πάντων.

Το αποτέλεσμα όλου αυτού ποιο είναι; Ότι η αυλή μεγαλώωωνει...και μεγαλώνει...και το νέτο δεν θέλει να χάσει τους υποψήφιους γκόμενους. Φυσικά chatάρει με όλους ακόμα κι αν είναι με κάποιον, απλά για να έχει αυλή. Τώρα αν κάτσει και κανένας ψιλοδιάσημος, ε δε θα του πει "Όχι". Γενικά όσο δεν υπάρχει μια φώτο που να λέει "Μάγκες αράξτε, είμαστε μα υτόν", η γκόμενα μπορεί να αλωνίζει ελεύθερα και να μην την πάρει κανένας μυρωδιά.

Δεν λέμε φυσικά με το που θα κάνεις φάση, απ' το πρώτο δεκαήμερο να πας και να να ανεβάσεις αρχείο. Αλλά έστω αφού περάσει κάνα τρίμηνο, βάλε κάτι να παίζει. Και μη μας λες τις γνωστές πίπες "Ααααα, θα το δει ο πατέρας μου και θα με ρωτάει" και κάτι τρέχει στα γύφτικα, γιατί 1ον είσαι άνω των 18, 2ον δεν ζούμε στη δεκαετία του '50 και τρίτον μπορείς άνετα να το μπαλώσεις και να πετάξεις μια random δικαιολογία.

Τι λένε τα νούμερα
Τώρα θα πεταχτεί κάποια και θα πει "Είσαι λάθος, όταν έχουμε σοβαρή σχέση τότε το βάζουμε". Ναι, οκ. Επειδή λοιπόν επιμένω εδώ και καιρό ότι οι σοβαρές σχέσεις πάνω κατά διαόλου, είπα να postάρω τι παίζει με τους φίλους μου στο...πραγματικό προφίλ μου στο FB και να σχολιάσετε τα αποτελέσματα:
Singles Γυναίκες: 43
Singles Άντρες: 201
[Κενό] Γυναίκες: 310
[Κενό] Άντρες: 611
Relationship Γυναίκες: 73
Relationship Άντρες: 134
Αρραβωνιασμένες Γυναίκες: 7
Αρραβωνιασμένοι Άντρες: 8
Παντρεμένες Γυναίκες: 40
Παντρεμένοι Άντρες: 110

Συμπεράσματα:
- Όταν μια γυναίκα είναι Single, δεν το γράφει για να μην την πούνε "λιγούρα".
- Τα "μπακούρια" ή τέλος πάντων τα "σιρόπια" είναι σχεδόν διπλάσια από τις "σχέσεις"!
- Στις 14 Φλεβάρη, τα Jumbo και οι Ρεζέρβες θα ψιλοπεινάσουνε (άσχετο).
- Με μέσο όρο ηλικίας φίλων γύρω στα 27, τελικά αυτή τη στιγμή περίπου 1 στους 10 παντρεύεται.
Τώρα ακόμα κι αν κάποιοι/κάποιες το κρύβουνε, βάλε 1 στους 8 να είσαι μέσα.

Για να σας δω
Κλείνει η παρένθεση με τις στατιστικές. Η όλη ουσία είναι η εξής. Όταν θα κάνεις κάτι κάντο σωστά. Αμα π.χ. τα έχεις με κάποιον ένα ολόκληρο εξάμηνο, αντί να ανεβάζεις photos από το πόσο γαμάτα πέρασες στην Πάρο και στο Erasmus, φρόντισε πρώτα να βάλεις κάπου διακριτικά και μια photo απ' τον δικό σου. Το Facebook καθρεφτίζει την προσωπικότητά μας ΑΝ δεν το έχετε πάρει χαμπάρι κάποιες. Οπότε, αντί να chatάρεις με τον κάθε υποψήφιο γκόμενο στο FB, φρόντισε πρώτα το profile σου να δείχνει σωστό ώστε να μην δίνεις δικαιώματα.

Στην τελική, θα πάρουν κι οι θαμώνες σου το νόημα ότι "το κουβαδάκι μας και σ' άλλη παραλία". Αυτό που το πας; Γλιτώνουμε και τον χρόνο μας. Λίγο το 'χεις;

4 σχόλια:

  1. Κείμενο άξιο σεβασμού.
    Πιστεύω όμως οτι η απουσία του γκόμενου απο το fb δεν είναι τόσο αισθητή όσο αυτή απο την Σαββατιάτικη έξοδο (θέμα μεγαλύτερης συζήτησης.

    Aς προσπαθήσω να δώσω μια εξήγηση όμως.
    ο ίδιος ο γκόμενος απαγόρευσε την ανάρτηση φωτογραφιών με το προσωπείο του.
    Σας έχει για sex όχι για δημόσιες εμφανίσεις
    QQ ξενερωτούλες.
    Allenatorius out

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α μπράβο. Έπρεπε να κάνω κι ένα κείμενο του γιατί να απουσιάζει ο γκόμενος απ' το Σάββατο. Δηλαδή το Σάββατο είναι θρησκεία. Εκτός κι αν έχει...άλλη θρησκεία (την στρογγυλή Θεά).

    Αν λέει γκόμενος/γκόμενα "μη με βάλεις στο προφίλ σου στο FB" τότε είναι 1.000% τσεκαρισμένο ότι είτε δεν ενδιαφέρεται για πολλά, είτε παίζει 2ο άτομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί βρε ηλίθια για τον ίδιο λόγο αφού "τα σπάσω" με τον γκόμενό μου, θα πρέπει να απολογηθώ μετά στο φατσοβιβλίο. Το οτί μπορεί να χρησιμοποιεί κάποιος το facebook για καθαρά επαγγελματικούς λόγους ή το ότι μ΄αυτόν τον τρόπο ξεφορτώνεται κάποιος τους λυγούριδες του fb πέρασε ποτέ απ΄το ξανθό λιγοστό μυαλό σου?
    Άιντε ζώο!
    (Θέλω να σε δω μετά, αφού τα σπάσετε, όταν θα ξηλώνεις τις pics απ΄το fb κ θα σου τρέχουν οι μύξες απ΄τα κλάματα ενώ θα πρέπει ν΄απολογηθείς σε 500 ιντερνετικούς φίλους.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή