Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Αγαπητό Blog...

"Αγαπητό Blog,

Έχω ξεμείνει από γκόμενες εδώ και κανένα χρόνο. Λίγο ακόμα και θα αρχίσω να τραγουδάω το "Έχω να γαμήσω 14 μήνες". Γενικά δεν πάει καλά το πράμα.



Η τελευταία μου σοβαρή σχέση τελείωσε το 2009, με την Κωνσταντίνα. Χώρισα βασικά...γιατί ήταν ψιλομέτρια. Τα είχαμε 2 χρόνια. Θα μου πεις δεν το ήξερα ότι ήταν άσχημη; Ναι αλλά ήταν καλή κοπέλα γι' αυτό καθόμουνα. Απλά η κολλητή της ήταν ολίγον καυλοδρέπανο, με άναβε άσχημα όταν βγαίναμε και αντί να πεθάνω απ' την καύλα, σκέφτηκα ότι ίσως μου αξίζει κάτι καλύτερο.


Πρόπερσι τα είχα με την Γιώτα από τη σχολή για κάνα τρίμηνο. Βασικά αυτή με γούσταρε κι έκανε κίνηση, γιατί με το που χώρισα όλο μου λεγε να έρθει σπίτι να κάνουμε μαζί την πτυχιακή. Ε ήρθε και μόνο την πτυχιακή δεν κάναμε. Τέσπα κάπου κοντά στους δύο μήνες άρχισε να χάνεται και να βγαίνει πιο πολύ με τις φίλες της, ώσπου μετά από λίγο καιρό μια μέρα που πήγα να την πάρω απ' το σπίτι της, μου λέει "Δεν είμαι ερωτευμένη αυτό τον καιρό, δεν είμαι σε φάση γενικά" κι άλλες τέτοιες μαλακίες. Τι θα πει "Περνάω φάση;" Δεν πάτε να γαμηθείτε; 


Μετά πήγα σπίτι και κλώτσαγα ότι έβρισκα. Λέω "Πάλι μόνος ρε πούστη; Γιατί;". Κρίμα γιατί ήτανε δυνατό, είχε καλό σώμα, ωραίο βυζάκι κι έκανε καλό κρεβάτι. Μου λέγανε κι οι φίλοι μου ότι "Εϊναι ωραίο κορίτσι και ταιριάζετε" κι εγώ είχα χαρεί ο μαλάκας. Άσε ακόμα την σκέφτομαι κι έχουν ασπρίσει οι τοίχοι.

Κάναμε τον προηγούμενο μήνα reunion οι παλιοί συμμαθητές. Κανείς δεν έχει παντρευτεί. Μόνο η μουνάρα της τάξης η Ελεάνα, αυτή που την γούσταρε όλο το σχολείο κι οι καθηγητές μαζί. Σιγά μην δεν παντρευότανε. Η καύλα. Τελικά τα έφτιαξε με τον καθηγητή της στη σχολή και καλοπέρασε. Είχε και φράγκα ο τύπος γιατί έμαθα απ' την Τάνια ότι έσκαγε στη σχολή με μια BMW Z3. Σιγά το αμάξι τώρα, εντάξει.



Τέσπα απ' το reunion βγήκα με την Σοφία για ποτό μια βδομάδα μετά. Αυτή που είχε μείνει στην ίδια τάξη και μας έριχνε σε όλους. Ξενέρωσα γιατί στη φάση που είμαι μου αρέσουν οι μικρότερες κι αυτή τώρα έχει αρχίσει ήδη να βγάζει ρυτίδες. Άσε που καπνίζει κιόλας, τι να την κάνω.

Το πρόβλημα ρε φίλε είναι ότι έχω χαθεί τελευταία και με φίλους. Μετά τις διακοπές τα φτιαξε ο Γιώργος με την Βάσια, βγήκαμε μερικές φορές, όλες κι όλες δύο φίλες έχει φέρει και οι δυο τους μπάζα. Ύστερα τα φτιαξε ο Νίκος με την Κατερίνα απ' τη δουλειά, χάθηκε κι αυτός. Ωραίες οι φίλες της Κατερίνας αλλά έχουν όλες γκόμενο. Παίρνω και την Μάρω μια φορά το μήνα και βγαίνουμε, μπας και μου κάνει κανένα κονέ, αλλά αυτό το μήνα έχει εξεταστική και πήζει κι αυτή. Άσε που απ' τις 5 φίλες που έχει την έχω πέσει στις 4 (μουνάρες), έχω φάει άκυρα απ' όλες και τώρα με έχει βαφτίσει και πέφτουλα.

Κοιτάω μήπως κάνω κάτι από Facebook αλλά τίποτα. Μίλαγα με μία για μια βδομάδα και όταν της ζήτησα τηλέφωνο μου λέει "Δεν σε ξέρω καλά" και μαλακίες. Άλλες μου κάνανε block μέχρι και τα friend request, ε στο τέλος μου μπλόκαρε το Facebook τα friend request για μια εβδομάδα και γάμα τα. Τέσπα, σε αφήνω τώρα, γιατί περιμένει ο Χάρης στο Skype. Θα παίξουμε κάνα Fifa, κάνα LOL, μαλακίες να περνάει η ώρα.

Μετά τιμής,
Αναγνώστης"



========================================================

"Αγαπητό Blog,

Είμαι μόνη μου από το καλοκαίρι, όταν χώρισα με τον Γιώργο μετά τις διακοπές. Τα είχαμε για 4 χρόνια αλλά δεν πήγαινε άλλο. Ήταν ο πρώτος μου βέβαια και τον αγαπούσα. Δεν ξέρω αλλά λίγο η ρουτίνα λίγο ότι μου φερότανε σκατά το τελευταίο διάστημα, η σχέση άρχισε να φθείρεται. Η συμπεριφορά του είχε αλλάξει το τελευταίο διάστημα. Μου μίλαγε απότομα, δεν σήκωνε τα τηλέφωνα, Παρασκευές ήθελε να βγαίνει πάντα με τους φίλους του...τι να πω. Μπερδεμένα πράγματα.



Τον Νοέμβριο γνώρισα ένα παιδί στο party της Γεωργίας. Μου φάνηκε πολύ καλός. Του έδωσα το κινητό μου, με πήρε την επόμενη μέρα και κανονίσαμε να βγούμε μεσοβδόμαδα. Πήγαμε Κηφησιά μάλλον ήθελε να μου πουλήσει μούρη γιατί εγώ είμαι από Καλλιθέα κι αυτός την είδε "high class", "χαιρετάω πορτιέρηδες και DJ" κτλ. Anyway μιλάγαμε για κάνα δίωρο και σε κάποια φάση μου λέει κάτι και κάνει κίνηση να με φιλήσει. Εκεί τραβήχτηκα. Όχι γιατί δεν ήθελα. Βασικά δεν ξέρω. Καλό παιδί αλλά βιάστηκε, δεν ήμουν ακόμη έτοιμη. Ήθελα να τον ξέρω κάνα μήνα τον άλλο. Ζητάω πολλά; Τι έτσι μπαμ και κάτω αμέσως; Κι αυτός όμως δεν επέμεινε. Δεν με ξαναπήρε τηλέφωνο. Μήπως ήθελε να τον πάρω εγώ κιόλας; Περίεργη φάση.


Τα Χριστούγεννα γνώρισα έναν από Facebook. Είχαμε 5 κοινούς φίλους και με έκανε add. Τον είχε στο τμήμα της στο σχολείο η Χρυσάνθη αλλά δεν τον ήξερε καλά. Το θέμα είναι ότι ήτανε κούκλος ο άτιμος οπότε δεν μπορούσα να αντισταθώ. Δούλευε σε ένα μαγαζί στο Κολωνάκι και με κάλεσε να πάω. Πήγαμε με μια φίλη μου, ήπιαμε ποτό και τον είδα. Αχ τι ωραίος. Μετά ανταλλάξαμε τηλέφωνα, την επόμενη με πήρε να βγούμε παραλιακή κι εκεί ήρθε το μοιραίο. Χαχα, σιγά μην περίμενα! Δεν κρατιόμουνα σου λέω.


Άσε που δεν ήθελα να αλλάξει ο χρόνος και να είμαι πάλι μόνη μου. Το είχε πει άλλωστε κι η Λίτσα. Άμα είσαι λέει Παρθένος με ωροσκόπο Ταύρο και ο Δίας κάνει τρίγωνο στο Ζυγό με την Αφροδίτη κι έρχεται από πίσω ο ανάδρομος Ερμής, τότε στην αλλαγή του χρόνου με το ταίρι σου θα έχεις μεγάλη τύχη και θα σου πάει καλά η χρονιά. Κι εγώ δεν ήθελα να χάσω την ευκαιρία!



Τελικά 2 εβδομάδες μετά χωρίσαμε. Πάει κι αυτός. Και ξερεις τι εγινε; Ξαφνικά μια μέρα δεν σήκωνε τα τηλέφωνα. Ε τώρα είναι ή δεν είναι μαλάκες; Ύστερα όταν ήρθε το Σαββατοκύριακο του ξανάστειλα SMS και τον ρώταγα τι θα κάνει και μου έλεγε "Δεν ξέρω μόλις σχόλασα" του λέω "Θέλεις να έρθεις από το σπίτι;" μου λέει "Δεν ξέρω" και του ξαναστέλνω μετά από μια ώρα και δεν απάντησε. Δεν υπάρχουν άντρες τελικά, χέστους. Και δεν ξαναμιλάω σε κανέναν από το Facebook. 


Δεν αξίζουν, όλοι ίδιοι είναι. Άσε που μετά όταν είμαι με κάποιον μου ζητάει να βγαίνουμε συνέχεια κι εγώ δεν μπορώ να φτύνω τις φίλες μου. Ούτε να τον παρουσιάσω απ' την αρχή. Γιατί αν δεν πάει καλά μετά τι θα τους πω και τι θα λένε για μένα; Γι' αυτό άστο καλύτερα. Μόνες μας, να βγαίνουμε, στην ησυχία μας κτλ. Όχι σαν την Χριστίνα που τα έφτιαξε με τον Βασίλη κι εξαφανίστηκε εδώ κι ένα χρόνο. Α, εγώ δεν τα κάνω αυτά. Είμαι κυρία.


Το θέμα είναι ότι η μάνα μου μου έχει πρίξει τα συκώτια να βρω κάποιον. Σε λίγο καιρό που θα κοντεύω τα 30 να δεις τι έχει να γίνει. Άσε, δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι. Δεν ακούω κανέναν. Σε κλείνω, με παίρνει η Μαριλένα. Έχει λυσσάξει πάλι να μου κάνει κονέ με την κολλητό της τον Γιάννη. Έλεος με αυτά τα προξενιά.


Μετά τιμής,
Αναγνώστρια"

7 σχόλια:

  1. Πες μας οτι μας κάνεις πλάκα και οτι δεν λαμβάνεις τέτοια e-mail;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον ενα ηθελε να τον ξερει ενα μηνα ενω με τον αλλο (τον κουκλο ) μεσα σε δυο μερες.ΑΒΥΣΣΟΣ η ψυχη της γυναικαςε

      Διαγραφή
  2. Ε Λ Ε Ο Σ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Τι άτομα υπάρχουν;;;;;;;;;


    Τουλάχιστον ξεκίνησα την μέρα μου ευχάριστα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπως είπε κι ο Γιάννης εννοείται ότι τα e-mail αυτά δεν υπάρχουν.
    Όποιος/Όποια διάβασε στο κείμενο κάτι που έκανε μάλλον θα πρέπει να ανησυχεί :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έφαγα τρελό σκάλωμα γιατί το καλοκαίρι χώρισα μετά από χρόνια με Γιώργο. Ήταν και ο πρώτος μου και τον αγαπούσα.
      Α στο καλό τρόμαξα. :Ρ

      Διαγραφή
    2. Εχω ξεκινησει να ανησυχω εδω και 3 χρονια!!! :-D

      Διαγραφή
  4. Κύριε συντάχτα με εκπλήσετε.

    Εάν δεν υπάρχουν αυτά τα e-mail, θα σας παρακαλούσα να γράψετε το παραμύθι με την κοκκινο-αρπάχτρα και τους 7 γλάρους.
    Σειρά να πάρουν, Ο Γλύκος και τα 3 γουρου(μ)νάκια.
    Τελευταίο θα ήθελα το, Οι 3 σωματοχαρμάνηδες.
    Όλοι για έναν και ένας για όλους.

    Σε νεώτερη έκδοση γράψτε μας για τον Thomas το τραινάκι να έχουμε να λέμε στα παιδιά μας.

    Όσο κι αν φαίνετε παράξενο, τα παραπάνω e-mail θα τα θεωρούσα πραγματικά.
    Έχουν τύχει τα περιστατικά σε δικούς μου ανθρώπους αλλά και σε εμένα.

    Κ΄συντάχτα εαν θεωρείτε το γραπτό μου προσβολή τότε διαγράψτε το.

    Μετά τιμής.

    50άρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή