Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Pickup χωρίς ρουτίνες

(e-mail αναγνώστη)
Με την σειρά μου να δώσω και εγω ευχολόγια σε αυτο το απίστευτο blog και να παραθέσω καποιες αποψεις..Καταρχην να σημειωσω οτι εκτος απο το κράξιμο που τρωνε οι ελληνιδες εδω ποσταρουμε και λυσεις-δρασεις.

Προσωπικά η εμπειρια μου σε μπαρακια-κλαμπακια-σκατακια και γενικά σε κεντρα διασκεδασης οσον αφορα το "πεσιμο" δεν ειναι και η καλυτερη..η αναλογια θυληκου- αρσενικου γνωστη σε όλους σας..κονταρια(διψασμενα) ολουθε και γκομενες ξεμπαρκες μετρημενες στα δακτυλα..η γυναικα σε
 αυτά τα μέρη έχει το πλεονέκτημα ότι διαλέγει κάποιον από την αγέλη (παντα θα υπάρχει κάποιος που είναι ομορφοτερος απο σένα όπως και πιο άσχημος). Τα πιο πολλα επιτυχή "πεσιματα" τα έχω κάνει σε
 "άσχετα" μέρη όπως π.χ σε ουρά σε μια τράπεζες σε δημόσιες υπηρεσίες, σε στάσεις λεωφορείων,γενικά σε μέρη που πιάνεις την άλλη "εξαπίνης"..

 Μπορει να φαίνεται γελοια σαν μέθοδο αλλά αποδίδει...ειδικά σε target group 30-40..απλώς να ειστε προετοιμασμένοι για πολλες χυλόπιτες στην αρχή (ειπαμε εχουμε να κανουμε με ελληνιδες..) αλλά θα εκπλαγήτε με τα αποτελέσματα στην πορεια...Aς επικεντρωθώ λοιπόν σε δυο περιπτώσεις
 που μου τύχανε η μια σε σταση λεωφορειου (θα την ονομασω Α) και η άλλη
 σε ουρα τραπεζας (την ονομαζω Β).

 Περιπτωση Α: Να ειναι καλά τα παλικάρια της ΕΘΕΛ με τις απεργειες τους...τι εννοω με αυτο? Οπως ξερουμε το παν σε μια πρωτη προσεγγιση ειναι η ατακα,η κουβεντα που θα πεις,οι πρωτες λέξεις,προσωπικά βαριέμαι αφάνταστα τις φρασεις "μπορώ να μιλήσω στην πιο ομορφη στο μπαρ?" "ερχεσαι συχνα εδω?" "καπου σε ξερω εσενα.." κτλ κτλ στην συγκεκριμενη περιπτωση εχεις ηδη ενα εναυσμα να ξεκινήσεις την κουβέντα..

 - Ξερετε εαν έχουν απεργεια τα λεωφορεια σημερα ? πέρασε το τάδε λεωφορειο ? κτλ κτλ
 Στην συνεχεια επικέντρωσα την συζήτηση στις άθλιες δημόσιες μεταφορες,στην ταλαιπωρια κτλ Φυσικά επειδή δεν υπήρχε τίποτα το πονηρό στην κουβέντα η τύπισσα συνέχισε να λέει τα δικά της και αυτα. Κουβεντα στην κουβεντα ΣΠΑΕΙ Ο ΠΑΓΟΣ (περασε η πρωτη φαση του ξεπαγωματος..πολυ σημαντικο αυτο) και η συζητηση επεκτεινεται σε αλλα θεματα..με τι ασχολεισαι..δουλειες κτλ..φυσικα δεν βιαζεσαι να ζητησεις τηλεφωνακι..ειπαμε δουλευεις την παρλα συνεχως.

 Περιπτωση Β: Το εναυσμα για κουβεντα σε αυτη την περιπτωση ηταν η καθημερινη τρελα της ελληνικης πραγματικοτητας ενα ταμειο για να εξυπηρετησει τον κοσμο..τεραστια ουρα..και ενα νετο μπροστα απο μενα...:) φωνες, φασαριες κακο κτλ καποιοι συνταξιουχοι να διαμαρτυρονται...ευκαιρια για μενα να πω κατι για να γνωρισω την κοπελια φυσικα τι αλλο απο το να σιγομουρμουρισω και εγω γιατι να μην εξυπηρετουν τον κοσμο με δυο ταμεια...κτλ κτλ (σπαει ο παγος...σημαντικο ειπαμε) η συζητηση επεκτεινεται κατα τα γνωστα..δουλειες, σπουδες...κτλ και καταληγω με τηλεφωνακι στο χερι...

Συμπερασμα...τα παραδειγματα πολλα και τα μερη επισης..(οχι ομως σε αυτα που ανεφερα πριν) δεν ειμαι κατα των "ρουτινων" που χρησιμοποιουν οι μετρ του ειδους (ουτε αντιλεγω οτι δεν εχει επιτυχια) απλως μερικες φορες δεν χρειαζεται να σκεφτουμε την σουπερ ατακα για την "προσεγγιση".

Εξυπακουεται φυσικα οτι οι "απορριψεις" ειναι πολλες ενω και τηλεφωνο να παρεις δεν καταληγεις παντα σε αυτο που θες..ωστοσο αποδιδει αρκετα το συστημα..αρκει οπως ειπα να μην φανεις λιγουρης στα ματια της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου