Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Αν σε γειώσει δεν θέλει!

Αν φας το άκυρο σβήσε το κινητό της!

Δεν ξέρω πόσοι από εσάς θυμάστε το άρθρο "Άμα πεις Όχι, Άντε Γεια!" που έλεγε την περίπτωση όπου θα φάτε Χ από το target σας. Δεν μιλάω φυσικά για PickUp αλλά για γνωριμία μέσω παρέας. Δηλαδή "υπό φυσιολογικές συνθήκες" όπως θα 'λεγε και μια ελληνίδα!

Όπως θα διαβάσετε στο παραπάνω άρθρο, πέρυσι το καλοκαίρι είχα επιχειρήσει να βγω για καφέ με κολλητή φίλης μου, η οποία όμως φίλη μου με γούσταρε. Η φίλη μου ήταν HB6.5 και η κολλητή της HB8. Μετά το βράδυ που γνώρισα την κολλητή της, το αποτέλεσμα ήταν επειδή κι οι δύο κατάλαβαν που έστρεψα το ενδιαφέρον μου, εν τέλει τσακώθηκαν! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η φίλη μου να μου πει "Δεν ξέρω τι θα κάνω, κανονίστε οι δυο σας άμα θέλετε" και να μου δώσει το κινητό της.

Το πρώτο άκυρο
Όταν την κάλεσα, δεν το σήκωσε. Θεώρησα ότι δεν σηκώνει κλήσεις από άγνωστους αριθμούς, άφησα να περάσει λίγη ώρα κι έστειλα SMS. Της είπα ότι η φίλη μας "δεν είναι σε διάθεση να κανονίσει" κι ότι πρόσθεσε "αν θέλουμε να κανονίσουμε οι δυο μας" (της έδειξα με απλά λόγια ότι σήκωσε λευκή σημαία). Οπότε η γκόμενα μου απαντάει το μυθικό "Ε τότε άστο καλύτερα. Αν είναι να κανονίσουμε μια άλλη φορά παρέα!"

Η συνέχεια
Το αποτέλεσμα ήταν να μην ξανασχοληθώ με την πάρτη της, ώσπου έρχεται ο Αύγουστος, αρχίζω τις διακοπές και την βλέπω να μου στέλνει μηνύματα στο Facebook για το που βρίσκομαι, τι γαμάτες φωτογραφίες τράβηξα και τι ωραία που πέρασα και πόσο με ζηλεύει. Άμα είναι να δείξουμε DHV σε μία για να "ψηθεί" τότε γάμα το καλύτερα!

Με τα πολλά εγώ επειδή τότε ήμουνα σε σχέση, την "έκλασα επαγγελματικά". Λίγα λόγια στο chat, τα τυπικά και μέχρι εκεί. Ούτε τηλέφωνα, ούτε τίποτα. Επειδή όμως έσπασε ο διάολος το ποδάρι του (όπως 27 χρόνια τώρα) και χώρισα, το αποτέλεσμα ήταν κάνα τρίμηνο μετά να κάνω την κίνηση να της στείλω μήνυμα στο Facebook να μιλήσουμε 2-3 μέρες, να πούμε τις κλασικές μαλακίες που πρέπει να πει κάθε άντρας για να κάνει την άλλη να αισθανθεί "ασφάλεια" (whatever) και στο τέλος να της πετάξω το "Κάποια στιγμή να κανονίσουμε για καφέ γιατί χαθήκαμε" (και καλά). Φυσικά ουδέποτε μέχρι σήμερα δεν της ανέφερα το κλάσιμο που μου είχε ρίξει στο πρώτο SMS.

Την παίρνω λοιπόν 4-5 μέρες μετά την κουβέντα στο FB και -Ω ΕΚ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ- κανονίζουμε για καφέ! Στο Vive Mar στην παραλιακή κιόλας, κλασικό first date μέρος για 1ο ραντεβού.

Μπλα, μπλα, μπλα, μπλα. Η κουβέντα πήγε σε normal πλαίσια, πολύ comfort, πολύ λίγο kino, 2-3 χαμογελάκια κτλ. Δεν ήξερα τι ρόλο βαράει, ήξερα ότι απλά πήγε "ΟΚ". Ούτε πεσμένη, αλλά ούτε και στην τρελή χαρά. Πληρώνω (πλακώθηκα κυριολεκτικά για να καταφέρω να κεράσω), την κάναμε και την επόμενη εβδομάδα κανονίζουμε σε άλλο μέρος.

Το δεύτερο άκυρο
Έλα όμως που η κυρία ήτανε...στις μέρες της και 2ο ραντεβού δε βγήκαμε! Οπότε μου στέλνει μήνυμα το μεσημέρι της ίδιας μέρας "Sorry αλλά γίνεται να ακυρώσουμε το αποψινό και να κανονίσουμε για άλλη φορά; Είμαι στις μέρες μου και πραγματικά πονάω πολύ σε τέτοιες περιπτώσεις."

Εδώ παίζουν οι εξής απαντήσεις (διαλέχτεεε!):
1)Όλο δικαιολογίες βρίσκετε όταν θέλετε (tease για να την κάνεις να δεχτεί)
2)Καλώς. Να πούμε για αύριο ίδια ώρα;
3)Οκ, δεν πειράζει. Κανονίζουμε άλλη φορά.
4)Οκ, δεν πειράζει. Όποτε θες. (δείχνει λίγο needy)
5)Οκ, θα σε πάρω το άλλο ΣΚ όμως γιατί αύριο δεν θα μπορέσω. (FTC)

Εσείς ποια θα διαλέγατε; Σκεφτείτε λίγο και αφήστε σχόλιο αν θέλετε.


Εγώ πάντως διάλεξα το Νο.4. Και φυσικά έβαλα ο ίδιος τον εαυτό μου στο frame της, δεν κάλεσε ποτέ, ούτε έστειλε το παραμικρό μήνυμα και πάμε παρακάτω.

Το συμπέρασμα
Τα πράγματα είναι απλά. Αν μια γκόμενα δεν γουστάρει και σας ρίξει άκυρο σε πρόταση καφέ, τότε ΜΗΝ ξανασχοληθείτε!

Γιατί όμως άλλαξε γνώμη και βγήκαμε; Απλά βγήκαμε γιατί κανείς άλλος δεν της την είχε πέσει για 2-3 μήνες, άρα είχε ανάγκη από επιβεβαίωση + ότι με μειωμένη ζήτηση αναγκάστηκε να εξετάσει και την δικιά μου περίπτωση. Όχι ότι θα της κακόπεφτα, το αντίθετο μάλιστα θεωρώ ότι σε εμφάνιση είμαι πιο πάνω από αυτήν. Απλά προφανώς μπορεί ο γκόμενος που τα είχε για 2.5 χρόνια να ήταν κάνα Alpha Male ή να νομίζει ότι είναι κανένα HB10. Απόδειξη; Ότι γούσταρε μέχρι και τραγουδιστές και πίστευε πραγματικά ότι μπορεί να κάνει κάτι μαζί τους! Κλασική περίπτωση ξενέρωτης δηλαδή.

Ακόμα κι αν διάλεγα την απάντηση Νο.5 (που κατά την γνώμη μου ήταν η ιδανική, οπότε εκεί την έπαιρνα εγώ όποτε ήθελα) κι ακόμα κι αν στο 2ο ραντεβού τα φτιάχναμε, το πράγμα δεν θα τράβαγε. Γιατί πολύ απλά "δεν ήταν σίγουρη". Δεν ήταν σίγουρη απ' την 1η φορά που με γνώρισε, όταν βγήκαμε με τη φίλη της. Δεν είναι δηλαδή ότι περίμενε το 1ο ραντεβού για να βγάλει πόρισμα. Οι "κεραίες" της το είχανε βγάλει νωρίτερα.

Κι άμα κάποια δεν είναι σίγουρη τότε αυτό θα της βγει και μέσα στη σχέση. Οπότε τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση στο πρώτο άκυρο που θα μας ρίξει;

DELETE ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΣ!


Το κουβαδάκι μας και σ' άλλη παραλία. Ενέσεις επιβεβαίωσης δεν κάνουμε σε καμία.

11 σχόλια:

  1. μήπως είσαι λίγο ψωνάρα; (εκτός και αν επειδή περιγράφεις μόνο τις ήττες σου μου δίνεται αυτή η εντύπωση.. )

    εκτός αυτού.συμφωνώ ότι ήταν λάθος σου(όχι απαραίτητα ότι αυτό που σου είπε η κοπέλα είναι δικαιολογία.με έχουν μεταφέρει -κυριολεκτικά- ημιλιπόθυμη σπίτι μου επειδή έκανα το λάθος να πιέσω τον εαυτό μου και να βγω με περίοδο)

    κοίτα.γενικά σαν άτομο θεωρώ ότι όταν ο άλλος σε θέλει στο δείχνει από την πρώτη φορά.και γενικά φαίνεται με κάθε τρόπο.και αυτό κάνω και εγώ.δηλαδή αν θέλω κάποιον και να προσπαθώ να συγκρατηθώ ή να το παίξω βαρύ πεπόνι για να με "πάρει στα σοβαρά" δεν μου βγαίνει.από την άλλη έχω δει πολλές σχέσεις και χρόνων πλέον οι οποίες να ξεκίνησαν με παρακαλετά από την μια μεριά και μετά από πολύ φτύσιμο για ΤΕΡΑΑΑΑΑΑΣΤΙΟ χρονικό διάστημα.

    εν κατακλείδι δεν ξέρω πλέον πια είναι η σωστή αντιμετώπιση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί καλέ ψωνάρα το παιδί; Αν είσαι ωραίος έχεις αυτοπεποίθηση, έτσι πάει. Και πραγματικά τα σέβη μου που κάνει κινήσεις και δεν φοβάται τα άκυρα. Η κοπέλα απλά βαριόταν και δεν είχε τι να κάνει. Σου λέει "ας δω τι κάνει το σιγουράκι μου", είπε να βγείτε και για τον πρώτο καφέ επειδή δεν θα είχε τίποτα να κάνει και τώρα περίοδο παίζει να μην είχε καν εκείνη τη μέρα. Και αν είχε και υπέφερε τόοοοσο πολύ πια, ας σου έστελνε την επόμενη μέρα. Ή στη χειρότερη μετά από 5 μέρες που θα ήταν 100% οκ. Αν γούσταρε θα κουμπωνόταν 2 buskopan και θα βγαίνατε.
      Οι γυναίκες είναι μερικές φορές περίεργες. Αν τις κυνηγάς κολακεύονται και απλά παίζουν για να νιώσουν ότι περνάνε. Αλλά αν πάει να κάτσει κάτι σοβαρό και σταματάει το κυνήγι κωλώνουν. Ακόμα κι αν αυτό το "σοβαρό" είναι ένας 2ος καφές, ναι.

      Διαγραφή
    2. δεν διαφωνώ για την κοπέλα.

      αλλά αν είναι 9αρι όπως λέει αδυνατώ να πιστέψω ότι έχει φάει τόσα άκυρα.Ναι,μπορεί να αυξάνονται τα άκυρα λόγω του ότι δεν κωλώνει να μιλήσει(και μπράβο του),αλλά εγώ δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχουν πολλές κοπέλες ειδικά νέες σε ηλικία (νομίζω κάπου είδα πως έλεγε ότι είναι 27) που θα απέρριπταν κάποιον πολύ όμορφο,γιατί οι περισσότερες κρίνουν και διαλέγουν με βάση αυτό σε αυτές τις ηλικίες.οπότε συμπερασματικά ή δεν είναι τόσο όμορφος ή έχει κάτι πολύ άσχημο στον χαρακτήρα του ή απλά μου έχει δώσει αυτή την εντύπωση επειδή περιγράφει μόνο τα άκυρα.

      Διαγραφή
    3. Νούμερο , τώρα είδα την απάντηση σου και αυτή του συντάκτη ....έχω αδερφές και κολλητές και ξέρω πιά οτι καμμιά στα καλά καθούμενα δεν προσκαλεί εναν γνωστό της ή εστω εναν ξένο που τον γνωρίζει φατσικά για καφε , αμα δεν έχει έστω εναν λόγο.... στην προκειμένη περίπτωση του συντάκτη τον είχε για υποψήφιο για σχέση αλλιώς δεν θα κανόνιζε τέτοιο πράμα θα καθόταν σπίτι της να δει τν ή να κανει φεησμπουκ

      Διαγραφή
  2. @jo: Μιλάς για κάποιον χωρίς να τον ξέρεις ούτε εμφανισιακά, ούτε σαν χαρακτήρα. Προσπαθείς έτσι να αποδείξεις το αντίθετο από αυτό που στηρίζει το blog και το γκάλοπ του; Προφανώς θα αποτύχεις. Για μένα ειμαι 9, για άλλες ειμαι 8, για άλλες 10. Καθεμία έχει τα γούστα της (και το ανάποδο για εμάς). Άμα θες να σου κλέψω την μπάλα θα σου πω απλά ότι "Πρέπει να είσαι ξενέρωτη γιατί κρίνεις τον άλλο γρήγορα κι έτσι έχεις ρίξει πολλά άκυρα στη ζωή σου σε προτάσεις καφέ". Αυτό πως σου φάνηκε;

    Λες "συμφωνώ ότι ήταν λάθος σου". Ποιο ηταν το λαθος μου; Το οτι δεν πηρα τηλεφωνο το αλλο ΣΚ να την παρακαλεσω; Ισχύει ότι ειπε το Νουμερο. Αν ενδιαφεροτανε η αλλη θα εστελνε ΕΣΤΩ ενα SMS ή μήνυμα στο Facebook. Στη χειρότερη. Στην καλύτερη θα καταλάβαινε ότι το να ρίξεις άκυρο σημαίνει ότι είναι η σειρά σου να προτείνεις.

    Περί παρακαλετών: Ξέρω δύο περιπτώσεις σχέσεων όπου το αγόρι περίμενε την κοπέλα ένα μήνα. ΑΛΛΑ και οι δύο κοπέλες μόλις είχαν χωρίσει! Στην 1η περίπτωση τα παιδιά παντρεύτηκαν, στη 2η τα έχουν αυτή τη στιγμή 5 μήνες. Να σου πω όμως και το ανάποδο; Οι τρεις σοβαρότερες σχέσεις μου που κράτησαν 1, 1.5 και 2.5 χρόνια, είχα κάνει πέσιμο στον 2ο καφέ. Και όλες οι άλλες που περίμενα να γίνει κάτι ήταν περιπτώσεις που επίσης είχαν περάσει πολλοί μήνες πριν τον τελευταίο χωρισμό τους. Και το σημαντικότερο: Ο κανόνας λέει ότι 4 στις 5 φορές που δεν θα κάνεις κίνηση στα πρώτα 3 ραντεβού θα γίνεις καληνυχτάκιας. Άρα όποια περιμένει από άντρα να κάτσει ένα μήνα να την περιμένει (είπαμε, εκτός κι αν είναι φρεσκοχωρισμένη) ζει σε λάθος πλανήτη.

    Τέλος, επειδή λες ότι δεν γράφω τις περιπτώσεις που έκατσαν. Έχω κάνει στη ζωή μου πολλές σχέσεις (αριθμό δεν θα πω, γιατί το θέμα του blog δεν είναι να κρατάτε στατιστικά από τα προσωπικά μου), οι περισσότερες απ' τις οποίες δεν προχώρησαν για τον κλασικότερο λόγο, ασυμφωνία χαρακτήρων. Πόσο ενδιαφέρον μπορεί να έχει το να κάτσω να γράψω "Αααα, χτύπησα μία HB10" "Ααα, τα είχα ενάμιση χρόνο με μια HB9 και της έμαθα κόλπα" κτλ. Πες μου, θα ενδιαφέρουν κανέναν εδώ μέσα όλα αυτά τα σιρόπια;

    Το βασικό θέμα του blog είναι το σημείο 0, δηλαδή το αν ξεκινάει ή όχι μία σχέση. Το αν θα στεριώσει είναι θέμα χημείας και εξαρτάται από άπειρες μεταβλητές τις οποίες δεν έχει νόημα να συζητάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κοίτα.επειδή γνωρίζω πάρα πολύ καλά παιδιά με εκπληκτικούς χαρακτήρες κτλ τα οποία τα απορρίπτουν λόγω εμφάνισης μόνο,μου φαίνεται κάπως το ότι μου λες ότι σε απορρίπτουν ενώ είσαι τόσο όμορφος.

      ότι είμαι ξενέρωτη όπως τις περιγράφεται είμαι.ΔΕΝ μου την έχουν πέσει ποτέ σε μπαρ/κλαμπ κτλ,μόνο στον δρόμο,σε καμιά στάση λεωφορείου κτλ και οφείλω να παραδεχτώ πως μόνο μια φορά έχω μετανιώσει που δεν έχω βγει με κάποιον από αυτούς (ήμουν όμως 15) γιατί όλοι οι άλλοι μου ρίχνουν 10-15 χρόνια και ομολογώ πως δεν μου αρέσουν καθόλου εμφανισιακά.
      αλλά πέρα από αυτό δεν λέω ποτέ όχι για καφέ.ακόμα και να ξέρω ότι ο άλλος με βλέπει διαφορετικά από ότι εγώ,του το ξεκαθαρίζω ότι δεν τον βλέπω ερωτικά και αν εξακολουθεί να θέλει να βγει μαζί μου δεν έχω θέμα να ξαναβγώ.

      το συμφωνώ ότι ήταν λάθος σου πήγαινε στο ότι συμφωνώ πως δεν έπρεπε να ξαναασχολείς.δεν υπάρχει λόγος μετά από τόσο καιρό να μπεις στην διαδικασία ξανά..

      κοίτα.περί παρακαλετών.εγώ είχα στο μυαλό μου κοπέλες κυρίως και όχι άντρες.αλλά έχω να σου πω τρομερά νούμερα.βέβαια είμαι και μικρότερη.του στυλ η άλλη να τον παρακαλάει 1,5 χρόνο και τώρα είναι μαζί γύρω στα 3-4. ή άλλους(σε άντρες αυτό) να περιμένουν από 7μήνες έως και 3 χρόνια(ντάξει το τρία χρόνια ήταν πολύ καμμένο και η κοπέλα ήταν παρθένα,αλλά δεν πάει να πει πως δεν ισχύει)

      όσο για το τελευταίο.εννοείται πως δεν στο λέω για να κάτσεις να μας δώσεις αναφορά για τα προσωπικά σου.απλά στο λέω ότι σε συνδιασμό με το πρώτο που λέω ότι με κάνει ο αριθμός των περιστατικών που περιγράφεις να σκέφτομαι μήπως δεν είσαι και τόσο όμορφος όσο θεωρείς τον εαυτό σου και απλά σου εκφράζω τον αντίλογο που κάνω στον εαυτό μου ότι απλά μπορεί να το σκέφτομαι αυτό απλά γιατί μας λες μόνο τα αρνητικά.

      Διαγραφή
    2. Πάλι δεν μπήκες στο νόημα. Από τα 21 και μετά δεν υπήρξε περίοδος που να μην έχω σχέση για πάνω από 6 μήνες. Άρα το ότι "με απορρίπτουν" όπως λες μεταφράζεται στα μάτια μου "εξετάζω όλες τις πιθανές περιπτώσεις, τρώω 5-10 χυλόπιτες και στην επόμενη γίνεται κάτι".

      Αν ήσουν άντρας θα ήξερες ότι αυτός είναι ο νόμος της φύσης κι ότι πρέπει πραγματικά "να σου κάτσει". Έχω ένα γνωστό εδώ στη γειτονιά ο οποίος είναι 10άρι με όλη την σημασία της λέξης! Είναι 1.85, στρατιωτικός, πανέμορφο πρόσωπο, με πλάτες και σωματάρα. Τον ξέρω από πολύ μικρό. Έχει κάνει πολύ λίγες σχέσεις και δεν έχει κάτσει με κάποια πάνω από χρόνο. Ξέρεις γιατί; Γιατί όλες τον βρίσκουν χαζό. Δηλαδή θεωρούν ότι έχει χαζό χιούμορ και δεν ξέρει να φερθεί. Αλλά ότι κι αν είναι θα έπρεπε να βρει έστω κάποια στο IQ του με αυτή την εμφάνιση.

      Οπότε είναι κυριολεκτικά "να σου κάτσει". Να σου κάτσει να κάνεις κάτι (μέσα σε τόσες ξενέρωτες αυτό δυσκολεύει) και να σου κάτσει να ταιριάζετε κιόλας.

      Διαγραφή
  3. εγώ θα διάλεγα το "5)Οκ, θα σε πάρω το άλλο ΣΚ όμως γιατί αύριο δεν θα μπορέσω. (FTC)" για τον λογο τον απλο οτι εντάξει δε θες εσυ ? ζωή εχω θα βγώ θα καλοπεράσω μπορεί και να βρεθώ αυριο ξημερώματα στο κρεββάτι με μια καλυτερή σου δεσποινίς μου..και κάποια στιγμή θα της χτύπαγα ανα μηνυμα αμα ηταν τόσο ομορφη τελικά να την κάνω και ανάγκη μου

    κακά τα ψέμματα τα παραπάνω σχόλια οχι "για πολύ όμορφο λένε οχι να σε είδε σιγουράκι οχι να είχε πάρει Buscopan????" εγω πιστευω οτι οταν την πρωτογνώρισες ήταν σε κάποια σχέση προς διάλυση -για αυτο και κράτησε απόσταση....και απλά οταν ξαναβρεθήκατε ήθελε να σε ξαναεκτιμήσει να δει τί εισαι πώς είσαι ξανά , ίσως εκει απλά δεν χειρίστηκες καλά το παιχνίδι..θα μπορούσες πάντως

    οχι φίλε συντάκτη αμα μου λες οτι ήθελε τραγουδιστές και γενικά την είχε δεί το κορίτσι αφ'υψηλού και βγήκε μαζί σου για να διαπιστώσει αν είσαι μήπως ενας απο δαύτους (τους τραγουδιστάδες δλδ) αφού έμεινε μόνη και άραχνη ε έφτασε και σε σένα..όπως τα λες κατα τα άλλα φίλε συντάκτη , αυτή περίμενε κανα μπραντ πιτ πανω στο άλογο με στολή ιππότη και προικα μισό βουνό για να καθήσει....πεστης να περιμένει λιγάκι ακόμα :) πάντως νομίζω οτι τότε που συνέβη αυτο με τα σωστά λογια θα την είχες καταφέρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Hondakia η κοπέλα όταν βγήκαμε είχε χωρίσει ένα εξάμηνο πριν από σχέση 2.5 ετών! Άρα ήτανε τελείως ελεύθερη.

    Δεν βγήκε μαζί μου για να "διαπιστώσει" αν είμαι τραγουδιστής. Απλά επειδή είμαι σχετικά επώνυμος σε αυτό που κάνω, κέρδισα μια καλή εντύπωση για αρχή. Δεν ήμουνα όμως ο top celebrity που θα ήθελε. Με συγκεκριμένους τραγουδιστές είχε χωθεί να τους γνωρίσει και έκανε σαν μικρό κοριτσάκι. Πίστευε πραγματικά δηλαδή ότι μπορεί να κάνει κάτι! Επίσης ήταν 24 κι όχι κανένα ανήλικο για να πεις ότι δικαιολογείται κιόλας. Εντάξει κι εμένα μου αρέσουν κάποιες τραγουδίστριες αλλά ούτε μία στο εκατομμύριο δεν θα έκανα κίνηση γιατί ξέρω ότι παίζουν σε άλλη κατηγορία. Σε αντίθεση με κάποιες γυναίκες που πιστεύουν ότι "αν το κουνήσουν σωστά θα το ρίξουν το θήραμα..έστω για ένα βράδυ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κοιταξτε μ ηθελε τ αγορι της φιλης μου βγαιναμε κ τ εδειχνε εντονα εγω ομως του εριχνα τοσα χ κ αυτος συνεχιζε τοσες κοκκινες κ δν καταλαβαινε ν σταματησει ωσπου ενα βραδυ ηρθε απο τ σπιτι μου κ αρχιζε ν οριετε ν μηλαει ασχημα ν μ λεει οτι μ θελει αλα δν καταλαβαινε τ ακυρα π τ εριχνα ωσπου μετα απο ενα μηνα βγηκα μαζι του κ εφαγα κολημα τ ν κανω δν θελω ν τ μαθει η κολητη μου τοσο καιρο δν μ αρεσει π της λεω ψεματα δν μπορω ν την αντυκρισω γιατι εγιναν πολα μ τ αγορι της φιλης μου δν ξερω ειναι πολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητη ανωνυμη...
    Αν και ειναι τερμα offtopic και δεν εχει καμια σχεση με το παρον θεμα ειπα να κανω την υπερβαση.

    Κατ' αρχας απο τον τροπο που γραφεις παιζει να εισαι απο 16 εως 19 το πολυ. Tα papaw se azapoulini moy και t n knw 2vrio klp για να μπορουμε να σε καταλαβουμε καλο ειναι να τα αποφευγεις.

    Αποκρυπτογραφησα την γραμμικη B που εριξες και απο οτι καταλαβα την εκανες και εσυ την κουτσουκελα σου. Πηγες με το αγορι της κολλητης σου. Πρωτον πρεπει να καταλαβεις οτι ο κυριος του παιχνιδιου που ανεφερες ειναι το αγορι και μονο. Εσεις οι 2 ειστε πιονια στο παιχνιδι του. Ο κυριως λογος που εκανες κατι μαζι του ειναι γιατι τον ειδες με την κολλητη σου και ζηλεψες. Αμα ηταν μονος του το ποιο πιθανο ειναι να μην ειχες φτασει μεχρι εδω.

    Εαν θες να ξεκαθαρισουν τα πραγματα ριξε το μπαλακι σε αυτον και οτι πρεπει να ξεκαθαρισει με την σχεση που εχει με την κολλητη σου. Και τις 2 δεν γινετε. Με το ζορι δεν τον εβαλες να βγειτε αυτος σε κυνηγησε. Αρα αυτος πρεπει να ξεκαθαρισει. Οχι εσυ. Το θεμα ειναι οτι θα πρεπει να το κανει διακριτικα και χωρις να αναφερει οτι εχετε βγει αλλιως θα φανεις κακια στην φιλη σου. Απο εκει και περα δωσε τελεσιγραφο οτι θα πρεπει να το λυσει και οχι να παιζει σε 2 γηπεδα.

    Εγω θα σε ρωτησω το εξης. Εαν δεν ηταν με την φιλη σου θα εκανες κατι μαζι του? Και γιατι επρεπε να πας με αυτον? Οι ελευθεροι δεν σου κανουνε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή