Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Eye Contact και άκυρο Vol. 2

Ένα βλέμμα δεν λέει τίποτα.

Μετά την ιστορία του πρώτου Eye Contact, όπου τότε δεν μίλησα, αλλά προτίμησα την λύση του Bluetooth SMS, αυτή τη φορά θα εξετάσουμε μια διαφορετική περίπτωση. Αυτή κατά την οποία μια γκόμενα σε καρφώνει με τις ώρες και πας και μιλάς. Αυτό που μερικοί PUA λένε "έτοιμο γκολ". Τον οποίο ορισμό απορρίπτω πάντα γιατί αν δεν μπει το γκολ στην πράξη, όλες οι θεωρίες είναι μαλακίες. Δηλαδή ακόμα κι αν τα φτιάξετε και περάσουν μερικές μέρες, μπορεί να φτάσεις στο σημείο να βαρέσεις μέχρι και δοκάρι από εκεί που δεν το περιμένεις.

Καταρχήν να πω ότι σε κέντρο πάω περίπου μια φορά το τρίμηνο. Θεωρώ ότι όσες πάνε εκεί συχνά είναι ΨΩΝΑΡΕΣ. Μιλάω μόνο για όσες πάνε συχνά, σε φάση κάθε 10 μέρες ας πούμε. Και το έβαλα με κεφαλαία γιατί πολύ απλά θα ανήκουν στάνταρ στις παρακάτω κατηγορίες:
- Έχουν ξαναδουλέψει σε κέντρο.
- Έχουν γνωστούς που δουλεύουν σε κέντρο.
- Θέλουν να πηδηχτούν με τον τραγουδιστή/PR/barman, whatever τέλος πάντων.

Είναι οι κλασικές χαζογκόμενες που έχουν να πατήσουν περιοχή απ' την εποχή του Βαζέχα (και άμα). Είναι αυτές που ξεροσταλιάζουν έξω από ένα καμαρίνι, περιμένοντας ο Χ, Ψ Ρουβάς ή ακόμα καλύτερα ο κάθε Μαρτάκης (μιας και είναι ελεύθερος) να τους βάλει κάνα σύρτη. Και νομίζουν τώρα αυτές ότι επειδή πάνε ξέρω γω κάθε εβδομάδα, ότι αυτός θα είναι τόσο μαλάκας σε σημείο που θα τους κάτσει.

Μα αντί ο celebrity να κοιτάξει καμιά τραγουδιστριούλα (μεγάλη ή μικρή, βλέπε περίπτωση Κουρκούλης-Κελεκίδου που την ανέβασε), στην θαυμάστρια θα πάει; Γιατί μεταξύ μας, αν η θαυμάστρια τον θελει για το icon, της φύγει η κάψα ή τον δει να παίρνει την κάτω βόλτα, δεν θα πάει σε άλλη παραλία; Αν θέλει δηλαδή να το πάει σοβαρά, ξέρει ότι με αυτήν δεν ανοίγεις σπίτι αλλά...κάτι άλλο. Τώρα αν η κοπελιά είναι HB10 μπορεί και να αλλάξει το πράμα.

Το σκηνικό
Πάμε στο θέμα μας. Είναι γιορτές λοιπόν (πριν 2 μήνες συγκεκριμένα) και είμαι με παρέα σε γνωστό κέντρο, δεύτερο τραπέζι πίστα, σε καλό σημείο. Και πάνω που είμαστε στο τσακίρ-κέφι, κοζάρω δύο γκόμενες που ήρθανε και καθίσανε στον διάδρομο που οδηγεί προς τα τραπέζια, σε ένα σημείο που είχε και απλά χωρούσες να κάτσεις ίσα-ίσα (και κάπως άβολα). Ήτανε γύρω στα 21. Η μία ήταν μελαχρινό HB7.5 και η άλλη καστανό HB8. Το HB 7.5 είχε τρελαθεί να με κοιτάει. Σε φάση κοιτούσε 50% την πίστα, 50% εμένα.

Εγώ ήμουνα βράχος. Λέω "σιγά μην πάω να μιλήσω, κάτσε να δω που θα το πάει". Περνάνε 5 λεπτά, 10 λεπτά, συνολικά μου είχε ρίξει γύρω στα 10 βλέμματα. Και μονίμως να είναι στο χαμόγελο. Παίζει και το τραγούδι "Οι χωρισμένοι δε γιορτάζουνε ποτέ", την βλέπω να σηκώνει τα χέρια και να το τραγουδάει κιόλας. Οπότε λέω "εδώ είμαστε".

Σε κάποια φάση που δύο άτομα απ' το τραπέζι μας σηκώνονται να πάνε την πίστα, σηκώνομαι κι εγώ απ' τη θέση μου για να περάσουν, τους μιλάω τάχα μου για κάποιο λόγο και βρίσκω την ευκαιρία (μιας και σηκώθηκα) να παω να της μιλήσω. Θυμίζω, το target μου είναι το 7.5 γιατί αυτό κοιτούσε άλλωστε.

Α: Καλησπέρα.
HB7.5: Καλησπέρα.
Α: Να σας ρωτήσω, έχουμε ένα δίλημμα με τους φίλους μου. Τάδε, τάδε ή τάδε; (κι εκεί έβαλα τους τραγουδιστές)
ΗΒ7.5: Τάδε φυσικά.
ΗΒ8: Τάδε εννοείται.
Α: Εγώ προτιμώ την τάδε.
HB7.5: Γιατί;
A: Ε, γιατί είμαι πιο Pop φάση.
HB7.5: Α, μάλιστα.
Α: Κατά τα άλλα, παρατηρώ ότι μοιάζετε πολύ. Πρέπει να είστε αδερφές, έτσι; (κοιτάζονται και χαμογελούν)
ΗΒ8: Περίπου.
Α: Τι εννοείς; Ξαδέρφες;
ΗΒ7.5: Βασικά αυτή τα έχει με τον αδερφό μου.
Α: Και που είναι ο αδερφός σου τώρα;
ΗΒ8: Λείπει, είναι στη Μύκονο.
Α: Α, μια χαρά. Από εκεί κατάγεται η φίλη σου δηλαδή (και γυρίζω προς αυτήν).
ΗΒ7.5: Ναι. Εσύ;
Α: Από (όνομα νησιού)
ΗΒ7.5 Ωραία.

Εδώ αντί να πω "Ποια είναι η καλή και ποια η κακιά" το πήγα κατευθείαν direct. Τις έβλεπα όμως ότι απ' την αρχή της κουβέντας κοιτούσαν...προς την πίστα και όχι εμένα! Δηλαδή λες και ήμουνα παρείσακτος ένα πράμα. Ήξερα την απάντηση, αλλά για το τυπικό έκανα την ερώτηση.

A: Μιας και είστε κάπως άβολα εδώ στο διάδρομο κι επειδή έχουμε τραπεζάκι (σ.σ. με κενές θέσεις κιόλας γιατί είχαν φύγει δύο φίλες μας πριν), δεν έρχεστε μια βόλτα να συνεχίσουμε εκεί την κουβέντα και να σας κεράσουμε κάτι;
ΗΒ 7.5: Οχι, δεν θέλουμε, καλά είμαστε εδώ.
Α: Είσαι σίγουρη; (την κοιτάω με ένα χαμόγελο).
HB 7.5: Ναι.
Α: Οκ (κάνω μεταβολή και γεια σας).

PickUp: Failed
Tώρα θα την ρωτούσατε σίγουρα όλοι "Αφού δεν γούσταρες τι κοιτούσες τόση ώρα;" Κι αυτή θα απαντήσει "Γιατί μπορώ!" Έψαχνε επιβεβαίωση, την βρήκε, χόρτασε, πάει σπίτι της τώρα. Να βάλει κι άλλα καψουροτράγουδα και να βαρέσει παλαμάκια για να κλάψει τον προηγούμενο μαλάκα.

Κι ας μας λένε μετά ότι είμαστε κότες. Δεν τις πιάνεις πουθενά. Ούτε καν στο Eye contact.

16 σχόλια:

  1. μου έχει τύχει να κοιτάω για αρκετό χρονικό διάστημα στο άκυρο και να χαμογελάω χωρίς να το συνειδητοποιώ.

    την μία έφαγα σφαλιάρα από μια φίλη μου γιατί κοιτούσα έναν 40-45 (;) και πήγε να κάνει κίνηση να μας μιλήσει και την άλλη(που θυμάμαι έντονα) τρελό δούλεμα από το πατέρα,καθόμουν,πάλι κοιτούσα χωρίς να βλέπω έναν που παίζει να ήταν πάνω από 50, καλοδιατηρημένος,με ζελέ στο μαλλί,μαύρισμα από σολάριουμ και καθόταν και διάβαζε ΑΝΑΠΟΔΑ το mens health και κόζαρε τριγύρω γκομενίτσες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κριμα ρε φίλε ! άμα πάντως η ιστορία πήγε ακριβώς όπως μας την περιγράφεις έκανες το λάθος απο Α1 αμέσως να μεταπηδήσεις σε C δηλαδή comfort zone...... δηλαδή :
    Που ήταν το demonstration of hv στην κουβέντα(εαν εξαιρέσουμε οτι ησουνα με παρέα και μάλιστα κοριτσοπαρέα που έφυγε) και τα IOI ? τα neg σου ?
    Πού ήταν κατι να της αποδείξεις οτι την συμπαθείς και συ έπειτα ,πχ με ενα κόλπο η μια πλάκα ή ένα σχολιάκι θετικό πχ οτι ειστε νησιώτες - πχ νησιώτισα και συ ε ? τα καλύτερα
    σπίτια λένε τα ανοιγουν νησιωτισες -γέλιο εσυ- γιατι?? (το κορίτσι)-έλεγες κατι θετικό εσυ..(ξέρω και οι ματιές που σου ριχνε ήταν μεγάλο ioi αλλα πρίν ανοιξεις)
    Έπειτα θα χες μπεί πια σε μια φάση C1 κουβεντούλα και καμμια πλάκα με την κολλητή της και θα κάνατε και το bounce στο τραπέζι σου πιστεύω
    Γρήγορα και άδοξα τέλειωσε η φάση δυστυχώς
    "ΗΒ 7.5: Οχι, δεν θέλουμε, καλά είμαστε εδώ.
    Α: Είσαι σίγουρη; (την κοιτάω με ένα χαμόγελο).
    HB 7.5: Ναι.
    Α: Οκ (κάνω μεταβολή και γεια σας)."
    Έπρεπε να το τραβήξεις και άλλο ρε γαμώτο μου ! Κάπου θα βγαινε , αλλα τι να πώ την έχω πατήσει με τέτοια άκυρα που είχανε ελπίδα πολλές φορές για να μιλάω ;p

    @Jo "50άρης διάβαζε ΑΝΑΠΟΔΑ το mens health και κόζαρε τριγύρω γκομενίτσες.." αααααχααχαχαχα ο μπαγάσας αυτός απλά δεν υπαρχει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Hondakia το ξέρω, απλά απ' το πρώτο λεπτό κοιτούσε στην πίστα η τύπισσα και όσο να 'ναι επειδή η γλώσσα του σώματος έλεγε "Κάνω σαν να μην υπάρχεις" γι' αυτό και δεν τράβηξα την συζήτηση.

    Άσχετο, κάντε όλοι Like: www.facebook.com/ksenerotes

    Κολλησαμε στα 110 τελευταία. Έλα να ανεβαίνουμε με τρέλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κλασσική περίπτωση επιβεβαίωσης της γκόμενας. Πήρε αυτό που ήθελε και καληνύχτα σας. Ουτε καν ανάλυση δε χωρά ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Hondakias. Οσο και εαν συμφωνω μαζι σου ισως το παιδι με τοσο eye contact ειπε να επιταχυνει τα πραγματα ωστε να μπορει να μπει σε comfort zone και να τις παρει για χορο για να παει γρηγορα στα πρωτα kino. Λιγο το ποτο,λιγο το ξενυχτι,λιγο το eye contact ειναι αρκετα να σε κανουν να ξεχαστεις. Και επειτα δεν ειναι αναγκη να εισαι με το μπαστουνι στον κ@λ@ συνεχεια και να πας προγγραματισμενος. Χαλαρα αφου ο συντακτης εκρινε πως με τοσο eye contact ειχε ενα ατου.

    @Συντακτης. Πηγες εκει και σου γυρισαν την πλατη?Το λιγοτερο που μπορω να το χαρακτηρισω ειναι αγενεια. Να μην πω τιποτα βαρυτερο. Εκει ισως επρεπε να της ριξεις κανα βαρβατο neg να το φυσαει και να μην κρυωνει και να φυγεις με ψηλα το κεφαλι. Τεσπα ομως αυτο ειναι στην κριση του καθενος και σε συγχαιρω για το ασφαλες eject σου.

    @Virtuosofriend. Συμφωνω.Πηγαν σπιτι και πιασαν κουβεντα για το ποσο γ@μ@τες γκομενες ειναι. Αυτο στην ψυχαναλυση οριζεται ως ψυχαναγκαστικο συνδρομο και χριζει παρακολουθησης. Το θεμα ειναι οτι αντικαταστησαν την γνωριμια,την σχεση,το sex,το φλερτ και ολα οσα εχουν να κανουν με την ανθρωπινη επαφη με την αναγκη τους να επιβεβαιωνονται καθε λιγο και λιγακι. Εαν το δεις σφαιρικα ολες λιγο πολυ στο ιδιο μοτιβο ειναι. Ακομα και το trolling στην Ελλαδα το καναν μοδα και μεσα απο εκει ζητουσαν επιβεβαιωση. Δεν ξερω εαν θυμαστε τον σαλο με group "karioles toy FB" ειχαν φτασει σε σημειο να μπαινουν μεσα εκει και να ζητανε το μπινελικι τους γιατι αυτο τους επιβεβαιωνε οτι ειναι ομορφες. Φαντασου για ποσο ανασφαλεια μιλαμε. Και οι ορδες των λιγουριδων τι κανουν? Με τα συνεχη επισφαλη σχολεια του τυπου "εισαι μια ομορφια" & "εισαι ενας αγγελος" ειναι σαν να κουραρουν καρκινοπαθη με ασπιρινες.

    @Jo. Αναποδα το περιοδικο?ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ωραιος. Αλλα ισως να το εκανε επιτηδες. Αυτο που ηθελε να το πετυχει το πετυχε. ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ. Δεν πιστευω οτι κανεις ειναι τοσο κουτος που να μην προσεξε οτι εχει αναποδα το περιοδικο. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω φίλο ο οποίος τροφοδοτεί συνεχώς τέτοια γκομενάκια στο FB με ανάλογα σχόλια. Ειδικότερα το αστέρι μου και το κοριτσάρα μου, δίνουν και παίρνουν. Βέβαια έφαγε και αυτός κατι ακυράρες και κάπως έχει στρώσει, αλλά δυστυχώς υπάρχει πολύς κόσμος εκεί έξω που συνεχίζει την ίδια δουλειά.

      Διαγραφή
  6. Ναι, εκεί πήγα direct. Δεν μου γύρισε τελείως την πλάτη. Αλλά ήμουνα σε φάση 90 μοίρες αριστερά της κι αυτή κοιτούσε την πίστα. Βασικά αντί για neg έπρεπε να πετάξω καμιά προσβόλα σε φάση: "Τελικά κοιτάς για να σου μιλήσουν και να πάρεις επιβεβαίωση. Άσχημη είσαι να ξέρεις, απλά ήρθα για την πλάκα μου" και λελεπού επιτόπου. Ούτε να απαντήσει δεν θα προλάβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά πολύ καλή ιδέα αυτή. Θα την εφαρμόσω next time (που σίγουρα δε θα είναι και πολύ μακριά!)

      Διαγραφή
  7. Βασικα μου θυμισες κατι που ειχε κανει ενα φιλαρακι. Ηταν 2 κοπελες απεναντι στο μπαρ(HB 5-6 και οι 2 αλλα πολυ E-C)Παει τους μιλαει και του γυρισαν την πλατη. Και οπως ηταν πιανει κουβεντα μαζι μου απο απεναντι φωναζωντας.

    -ΡΕ αυτες μου γυρισαν πλατη. Ερχομαι απο εκει γιατι κατι βρωμαει ψαριλα απο εδω.

    Στο γυρισμο γυρναει σε μια παρεα που ηταν 3 κοπελες και 2 αντρες. Και λεει

    -Οχι πειτε μου λιγο ρε παιδια. Μας κοιτανε ολο το βραδυ παω τις μιλαω και μου γυρνανε την πλατη δεν ειναι αγενεια?

    Συγχρονως ΚΑΙ ΟΙ 5 γυρνανε και τις κοιτανε. Εμεις τελικα κολλησαμε με εκεινη την παρεα το βραδυ οπου βγηκε καλο παρεακι και τσιμπισα και τηλεφωνακι.

    Τα 2 ομως +. Πρωτον ουτε θελω να φανταστω πως νιωσανε οταν 5 ατομα γυρισαν και τους κοιταξαν στραβα. Δευτερον η δυναμη της αυθυποβολης. Μεχρι να φυγουν παραπονιοντουσαν στον μπαρμαν οτι οντως κατι βρωμαει ψαριλα ενω δεν μυριζε τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κλασσικό παράδειγμα ξενέρωτης οι κοπέλες που φερθήκανε έτσι στον φιλαράκο σου Acidarrow..αυτά έχει μαλλιάσει η γλώσσα του Συντάκτη να γράφει εδωμέσα μπας και ξεστραβωθεί καμμιά σαν τα διαβάσει.... βρε έρχεται ένας ξένος ούτε να σε βρίσει ούτε να σε κλέψει ούτε να σε κτυπήσει , αλλά να σου πεί μια γλυκιά κουβέντα....να σου ανεβάσει το ηθικό ,σε θέλει βλέπεις...και σεις του γυρνάτε την πλάτη ??

      @Acidarrow "Λιγο το ποτο,λιγο το ξενυχτι,λιγο το eye contact ειναι αρκετα να σε κανουν να ξεχαστεις. " ξέρω ρε φίλε ......και γώ επειδή ξεχνιέμαι συνέχεια τα κάνω σαλάτα , πρέπει να γίνουν αυτές οι βασικές κινήσεις "Ειναι" μας , και να τις βγάζουμε , ο καθένας με τον τρόπο του και ανάλογα και την περίσταση.....αποδεδειγμένο οτι πετυχαίνουν..το μπαστούνι μάλλον είναι οι αποστηθισμένες έτοιμες ατάκες που γράφει η καθε σουσουράδα στα περιοδικά και διαβάσαμε, και το οτι ενας afc τον πιάνει τρέμουλο και σιγουρια-αποτυχίας πριν καν ανοίξει κουβέντα με τα κορίτσια

      Διαγραφή
  8. στο eye contact πας direct την επομενη φορα μπες με αν με κοιτας ετσι πρεπει οποσδηποτε να μου μιλήσεις . η με μην με κοιτας ετσι μπορει να σε ερωτευτώ ,αλλα δεν ειμαι τοσο ευκολος θελω να νοισω φροντιδα κτλ και kino ,συνηθώς μετα απο λιγο συνεχιζω με , προσπαθω να μην σε φιλισω τωρα και takeaway

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το "μη με κοιτάς έτσι μπορεί να σε ερωτευτώ" είναι λίγο needy. Αν το direct δεν πιάνει 1 φορά σε ελληνίδα, το needy δεν πιάνει 5. Κάνε τον κινέζο και δε θα χάσεις. Τι είναι πιο έξυπνο. Να δείξεις ότι πας απλά για κουβέντα να περάσει η ώρα ή να πας direct και να θεωρήσει (όπως κάθε ξενέρωτη) ότι πας direct κυριολεκτικά "όπου κάτσει" ? Καλύτερα το πρώτο. Γιατί αν δεν θέλει ούτε να κάνει κουβέντα, τότε είναι ξενέρωτη από τη φύση της, δε πάει να πει ότι με το direct θα της έρθει η όρεξη.

    Άμα έρθει να σας μιλήσει μία (που μόνο στο απέναντι blog γίνονται αυτά αλλά λέμε τώρα), είτε σας ρωτήσει πληροφορίες, είτε έρθει direct, ένα και το αυτό. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ HB 8-10 μπορεί και να διακόψετε τον αγώνα! Αντίθετα, άμα είναι HB7 και με την κουβέντα ανακαλύψεις ότι έχεις ίδια ενδιαφέροντα και με λίγο χαμόγελο, τότε έχει ευκαιρία να πάει σε comfort και να σε κερδίσει απ' το να πήγαινε direct απ' την πρώτη κουβέντα.

    Και μια άλλη λεπτομέρεια: Παρότι κοίταγε, όσο ήμουν στο τραπέζι είχα σηκώσει 2 φορές το χέρι μου και της έκανα νόημα να έρθει προς εμένα, αλλά εκείνη την ώρα κοιτούσε προς την πίστα. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο απλά το αναφέρω ως γεγονός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Mην χαλιεσαι αγαπητέ συντάκτη...η τυπισσα ειναι κλασσικο
    παραδειγμα ξενερωτης-ψωνισμένης ελληνιδας που ειχε βγει
    για αυτοεπιβεβαιωση...
    Γενικα πάντως δεν συνιστω να κάνεις φλερτ(sic) σε τετοια
    μερη, σε κεντρα διασκεδασης,κλαμπακια, μπαρακια κτλ.
    Η ελληνιδα ειπαμε σε αυτες τις περιπτωσεις εξασκεί το συνηθισμενο της χομπι την ΑΥΤΟΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ,οπου μετα θα παει
    στο σπιτακι της ευτυχισμενη η κακομοιρα που για μια ακομη φορα εκανε τον ανδρικο πληθυσμο να την κοζαρει και να της κάνει καμακι..δειχνοντας της για μια ακομη φορα οτι ειναι ποθητη-μοιραια-θεογκομενα-star-miss-ελλας..το γεγονος οτι
    "εκει κάτω" κανουνε παρτυ οι νυχτεριδες και αραχνες ποσος την ενδιαφερει..ειπαμε η αυτοεπιβεβαιωση ειναι το ναρκωτικο της και πανω σε αυτο βασιζει την ολη της ερωτικη ευχαριστηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή