Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Τι ψάχνουν οι άντρες?

(e-mail αναγνώστριας)
Κύριε Ξενερωμένε,

Διάβασα κάποια άρθρα από το blog και έχω το εξής σχόλιο: δεν μπορώ να καταλάβω τι επιτέλους ψάχνετε σε μία γυναίκα!

Έχω καταλάβει σίγουρα ότι ψάχνετε για μια πανέμορφη παρουσία (και με λίγο χιούμορ). Ε! Αυτό είναι εύκολο να βρεθεί!

Νομίζω ότι και έναν άγγελο να συναντήσουν οι άνδρες, αν δεν κλείσουν τα 30 δεν νοικοκυρεύονται/παντρεύονται. Αλλά και να παντρευτούν, αμφιβάλω αν θα μείνουν πιστοί. Είναι πολλά τα χρόνια! Με ένα πρόχειρο υπολογισμό μέχρι τα 60 να έχει κάποιος σεξουαλική ζωή, στα 30 να παντρευτεί, δηλαδή θα μείνει πιστός στην σύζυγο 30 χρόνια? χαχαχα!

Ειδικά, όταν ακολουθείς την Art de la Pick Up, αναρωτιέμαι, δεν εθίζεσαι στο κυνήγι; Και όλα αυτά τα κόλπα, τις ατάκες, τις κινήσεις θα τα ξεχάσεις και θα περνάς τα Σαββατόβραδα με πίτσα, dvd και το κορίτσι σου;

Δεν αναφέρομαι σε εσάς προσωπικά, Κύριε Ξενερωμένε, γενικά μιλάω...

Επίσης, από το blog λείπει η γυναικέια οπτική του πράγματος. Πρέπει να κάνετε κάτι για αυτό, δεν πρέπει;

5 σχόλια:

  1. Δεν είναι εύκολο να βρεθεί μία που θα είναι και όμορφη και ο κατάλληλος χαρακτήρας. Όπως είπες λίγο χιούμορ και γενικά ένα normal άτομο (όχι ψώνιο. Bασικό) είναι ότι ζητάμε.

    Εσύ μπορεί να μην είσαι ξενέρωτη αλλά μόνο αν ήσουν άντρας θα καταλάβαινες ότι οι περισσότερες γυναίκες είναι. Έχω δημοσιεύσει και γκαλοπ επί του θέματος (69% των γυναικών ελεύθερες στο 18-32) οπότε δεν χωράει αμφιβολία.

    Για το θέμα γάμου. Προσωπικά άρχισα να τον σκέφτομαι απ' τα 25-26 δηλαδή σχετικά πρόσφατα. Όταν θα φτάσω 30 δεν μπορώ να πω ξαφνικά "Α, καιρός να βρω κάποια" γιατί αυτά δεν έρχονται κατά παραγγελία κι άμα χάσεις το τρένο...το 'χασες. Ο λόγος που σκεφτόμαστε τον γάμο κυρίως μετά τα 30 οι περισσότεροι, είναι γιατί θέλουμε πρώτα να βρούμε μόνιμη δουλειά, να μαζέψουμε λεφτά και το σημαντικότερο να ζήσουμε την ζωή μας, να είμαστε χορτάτοι από εμπειρίες και μετά να δεσμευτούμε ισόβια. Έτσι, δεν έχουμε τον φόβο να κερατώσουμε.

    Οι περισσότεροι άντρες όμως όπως ξέρεις έχουν κερατώσει έστω και μία φορά. Το θέμα είναι να καταφέρνεις να καταλάβεις τους σωστούς και να μην είσαι με κάποιον παπάρα, λιγούρη κτλ., να μένεις μαζί του μόνο από αγάπη και μετά το κέρατο και τον χωρισμό να την πληρώνει...ο επόμενος (ή να απέχεις). Αυτά όμως μαθαίνονται μόνο μέσα στη σχέση. Μην πας και κάνεις shit test σε έναν άγνωστο που παίζει να γίνει κάτι, γιατί μπορεί να ξενερώσει τελείως και να φύγει.

    Για το θέμα του PickUp, ξέρω ένα σωρό PickUp Artists που όταν είναι σε σχέση είναι σωστότατοι. Δεν έχει να κάνει λοιπόν. Απλά απ' το να μένουμε μόνοι μας, παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας.

    Τέλος, το blog των γυναικών είναι το ksenerotoi.blogspot.com . Aν βέβαια θέλετε να ακούγεται κι εδώ ο αντίλογος μπορείτε να στέλνετε τα e-mail σας στο ksenerotes@gmail.com. Φυσικά μπορούν να είναι και προσωπικά. Εγώ τα δημοσιεύω μόνο αν μου το ζητήσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ηξερα εαν πρεπει να γραψω βιβλιο και να σου το στειλω η να τα γραψω απο εδω.
    Επετρεψε μου να σου απαντησω σε καθε ενα θεματακι που εθεσες ξεχωριστα.

    Λες οτι δεν μπορεις να καταλαβεις τι ψαχνουμε. Και εμεις λεμε δεν ξερετε τι θελετε. Μου θυμιζει λιγο συμπεριφορα νηπιαγωγειου. -Εισαι χαζος, Οχι εσυ εισαι, Καθρεφτακι φτου και το παταω.- Αυτα τα 2 ερωτηματα βασανιζουν τις σχεσεις μεταξυ ανδρων και γυναικων ανεκαθεν.

    Δεν υπαρχει γενικο πλαισιο στο τι ζηταει ο καθενας. Μην ψαχνεις να το βρεις γιατι απλα δεν υπαρχει. Εαν θες μια στερεοτυπικη απαντηση. Μια ειναι και για τους 2. Να ειναι χαλαρος/η και να ειναι ο εαυτος του/της. Τελος μεχρι εκει.

    Εαν αρχισουμε να ψαχνουμε patterns στο τι και πως, την χασαμε την μπαλα. Δεν ειναι δουλεια η ψυχαναγκασμος. Το φλερτ πρεπει να ειναι διασκεδαση. Εαν μπεις σε διαδικασιες προγγραματισμου χανεις πολυ περισσοτερα. Πρωτον και κυριον οτι το κανεις κατ'αναγκη και αυτο μαθηματικα δεν θα σε βγαλει σε καλο. Εαν εισαι χαλαρη και χωρις κριτικη σκεψη μπορεις να δεις τον αλλον σε βαθος και να δεις εαν ταιριαζεις μαζι του. Κατι που δεν γινετε οταν εχεις τυποποιησει στην διαδικασια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ουτε ψαχνουμε το SHB(super hot babe) με χιουμορ καφρου για να κανουμε σχεση. Για το χιουμορ που θελουμε εχουμε τους φιλους μας, οχι την κοπελα μας. Η κοπελα μας θελουμε να γελαει για να φωτιζει τον κοσμο μας γιατι μας καταλαβαινει. Απλα και λιτα. Οι αντρες ειναι απλα οντα.

      Λες αμα δεν πατησουν τα 30 δεν παντρευονται. Ο ενας λογος ειναι αυτος που ανεφερε ο ξενερωμενος παραπανω. Αλλα και παλι τυποποιεις τις σχεσεις. Δηλαδη υπαρχει χρονικο περιθωριο? Αμα δεν παντρευτεις μεχρι τα 30 μετα εισαι damaged goods? Πλεον ο πλανητης ειναι παρα πολυ μικρος. Ο αντρας καποτε παντρευονταν νωρις γιατι δεν ειχε και πολλα να δει. Και εχοντας μικροτερο χρονο ζωης επρεπε να τα προλαβει. Σημερα πας απο Αθηνα-Λονδινο σε 2 ωρες. Ειναι πολλα αυτα που πρεπει να κανει και να δει και θελει τον χρονο του. Ο γαμος BTW και FYI ειναι το συγχωροχαρτι τον τυψεων για τον ερωτα σου την δεκαετια του '60 που οι μπαμπαδες βγαιναν με τα δικανα. Τωρα πια ειναι ποιο πολυ τυπικο το θεμα. Για το 50% στο διαζυγιο και το επιθετο του παιδιου.

      Λες ειναι πολλα τα 30 χρονια πιστης. Εαν εχεις βρει το ταιρι της ζωης σου εμενα μου φαινονται λιγα. Αρα απο μονη σου προδιαθετεις τον εαυτο σου οτι καποια στιγμη θα σταματας να αγαπας τον αντρα σου. Εαν συνεχισεις να το λες θα ειναι το μονο σιγουρο. Με τετοια συμπεριφορα θα τον διωξεις πολυ πριν τα 30 χρονια συμβιωσης. Η μονη γυναικα που θα αγαπησει μετα απο σενα ο αντρας σου θα ειναι μικροτερη σου,θα σου μοιαζει και θα σε φωναζει μαμα.

      Διαγραφή
    2. Και να σε κερατωσει ομως οπως λες μαντεψε σε ποιο κρεββατι θα γυρισει για υπνο. Ναι καλα καταλαβες στο δικο σας. Εαν δεν γυρισει απλα δεν ηταν ποτε εκει. Καπου ειχα δει κατι που ειπε ενας που κερατωσε την γυναικα του. Του λενε. -Καλα κερατωνεις την γυναικα σου?Δεν την αγαπας? - Και η απαντηση που ελαβε. -Εισαι τρελος? Αυτα που κανω με την αλλη δεν τα κανω με την γυναικα μου. Με αυτο το στομα φιλαει τα παιδια μου.- Λιγο αρρωστημενο ετσι πως ακουγετε αλλα δειχνει το επιπεδο σεβασμου στην συζυγο. Η γυναικα ομως απαξ και πηγε σε αλλο κρεββατι παει εφυγε και δεν ξαναγυρναει.

      Εγω εχω την πιστη στον εαυτο μου οτι η μελλουσα συζυγος μου το μονο σιγουρο ειναι οτι τα 30 χρονια δεν θα της φτασουν. Γιατι δεν θα την αφησω να βαρεθει. Εαν αυτα τα χρονια γινουν ρουτινα οχι 30 ουτε ενα δεν θα αντεξει κανενας απο τους 2 μας. Ενας μπορει να κανει πολλα, 2 μπορουν να κανουν τα παντα. Ειχα την τυχη να εχω εξαιρετικο παραδειγμα τους γονεις μου. 30+ χρονια μαζι και ακομα κανουν σαν τα σχολιαροπαιδα. Αλλα οτι κανουν το κανουν μαζι και πιστεψε με κανουν πολλα.

      Λες για το Art de la Pick Up. Η αληθεια ειναι οτι καπως ετσι ξεκινησε. Αλλα ανα τα χρονια εξελιχθηκε σε μια βαθυτερη θεωρια για την εξελιξη του εαυτου. Ενα ρητο λεει "πως μπορεις να ζητησεις απο μια γυναικα ραντεβου οταν δεν μπορεις να ζητησεις αυξηση απο το αφεντικο σου". Ο σκοπος του PU δεν ειναι να ριχνεις γυναικες μονο. Απο το λιγο καιρο που ασχολουμαι εχω δει σε τι επιπεδο ειναι οι masters του ειδους. Μιλαμε για ανθρωπους με βαθια φιλοσοφια για την ζωη. Με ανεξαντλητη βιβλιογραφια κυριολεκτικα ρουφανε συνεχεια γνωση. Εξελλισονται και αναπτυσσουν πτυχες του εαυτου τους που πριν δεν ξερανε οτι υπαρχουν. Εαν νομιζεις οτι το Art de la PU ειναι μονο να πηδηξουν απλως τους κατατασσεις σε μια πολυ λαθος κατηγορια. Εχουν πανω απο ολα επιπεδο. Απο οπου και εαν προερχονται. Σεβασμο για τον εαυτο τους και τους αλλους. Και με τοσο σκουπιδαριο που κυκλοφοραει για μενα τουλαχιστον αυτοι οι ανθρωποι ειναι μια αχτιδα. Ναι εχουν και σκοπο την ανευρεση συντροφου για σεξ. Αλλα το κανουν με αλλο τροπο και οχι οπως νομιζεις. Εαν ειχες παει με εναν τετοιο δεν θα τα ελεγες αυτα.
      Και το σεξ ειναι μεσα στο παιχνιδι. Αλλοι συλλεγουν γραμματοσημα, αλλοι παιζουν χαρτια, αλλοι λιωνουν στα videogames. Αυτοι εντριφουν στα μυστικα της συντροφικοτητας και των ανθρωπινων σχεσεων. Ειμαστε ενα απο τα λιγοστα ειδη στον πλανητη που κανουν σεξ για διασκεδαση. Ειδες την λεξη?Διασκεδαση!!! Αυτο ειναι το σεξ. Ηρθε η ωρα να καταριψουμε τα ενοχικα συνασθηματα απο το sex. Δεν ειναι τιποτα αλλο. Το αναπαραγωγικο κομματι ερχετε φυσικα και μεσα απο ολοκληρωση. Μαθετε να το απολαμβανετε και οχι να το χρησιμοποιειτε σαν οπλο ελεγχου.

      Και κλεινω λεγοντας οτι οταν ενας PUA αποφασισει να μεινει για παντα με μια γυναικα σημαινει οτι το εχει αποφασισει και κυριως την εχει βρει. Ειναι το διαμαντι της συλλογης του. Το τροπαιο της ζωης του. Αυτην εχει μονο τα κλειδια της καρδια του. Και αυτος φροντιζει να την επιβραβευει με τον τροπο του. Θα κανει και θυσιες αλλα το κυριοτερο θα την φερει κοντα στο επιπεδο του. Ετσι πως το λες με τις πιτσες και τα DVD ειναι σαν να τον βαζεις φυλακη. Ασε να σε παει στο δικο του επιπεδο και να δεις την δικη του οπτικη. Θα δεις οτι οι πιτσες και τα DVD ειναι κατι που ουτε εσυ θα θες μετα.

      Ευχαριστω.

      Διαγραφή
  3. Αγαπητη κοπελιά,σε αυτα που γραφεις διακρινω την ξενερωτη συμπεριφορα της μεσης ελληνιδας(δεν σε βριζω,φιλικα το αναφερω..),τι εννοω με αυτο? απλα το συμπερασμα που βγαζετε ευθυς οταν γνωρισετε ενα παλικαρι..οτι και καλα ειστε σιγουρες οτι καποτε ο συντροφος σας θα σας απατησει και οτι θα κουβαλαει την "ετικετα" του γαμικουλα σε ολη του την ζωη..στην ακρη του μυαλου σας ειστε σιγουρες για το κερατο πριν καλα καλα γνωρισετε τον χαρακτηρα του αλλου...και μετα αναρωτιεστε για τις στρατιες πειναλεων...
    Οσον αφορα το art de la pick up (sic) που γραφεις αγαπητη κοπελια ειναι το μονο μας "οπλο"
    απέναντι στο ψωνιο και "ντιβισμο" που διαθετετε,
    προσπαθουμε και βρισκουμε καινουριες μεθοδους συνεχως για να σας προσεγγισουμε(γιατι ρε διαολε δεν μπορει ανθρωποι ειστε και εσεις εχετε αναγκη απο ερωτα και συντροφικοτητα),υπαρχουν και ατομα που κανουν αυτες τις μεθοδους για να βρουν το αλλο τους μισο και οχι απαραιτητα για να πηδηξουν την μιση υφηλιο...ξεκολληστε επιτελους...
    Φιλικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή