Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Συμβουλές για σχέση με μαύρη


[Email του αναγνώστη FnFhu]

Συγχαρητήρια για το ωραίο blog σας! Είμαι 30 ετών, 1.78 ύψος και δουλεύω ως πληροφορικάριος (παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα χρήσης υπολογιστών).

Στην επαρχία έχω ιδιόκτητη μονοκατοικία 130 τμ σε παραθαλάσσια περιοχή όπου πάω για δίμηνες διακοπές κάθε χρόνο και ελαιώνα δύο στρεμμάτων. Μένω και εργάζομαι στην Αθήνα (σε καλή περιοχή) μένοντας με τους γονείς μου σε σπίτι με πολλά δωμάτια, καθώς βγάζω από 300 έως 400 ευρώ μηνιαίως. Πιστεύετε ότι έχω πιθανότητες να βρω με αυτά τα προσόντα μια μαυρούλα για σοβαρή σχέση;

Αν ο Ξενερωμένος ή κάποιος αναγνώστης του μπλογκ θέλει ας μου πει που και πως μπορώ να βρω μία, πως να την προσεγγίσω, με τι εντυπωσιάζονται, απο ποιες χώρες οι συγγενείς της δεν θα με πάρουν με τις πέτρες, τι να προσέξω γενικότερα, κλπ

Τα μόνα προσόντα που θα ήθελα να έχει είναι να είναι από 18 έως 30 ετών, ομορφούλα, κοντούλα (κάτω από 1.65) και καλή μαζί μου. Δεν ενδιαφέρομαι για ξεπέτα αλλά μόνο για μόνιμη σοβαρή σχέση με προοπτική γάμου και δημιουργίας οικογένειας.

Σχόλιο Ξενερωμένου
Οποιαδήποτε μαύρη από χώρες της Αφρικής (όχι βόρειες γιατί έχει φανατικούς μουσουλμάνους) σου κάνει και πίστεψέ με δεν θα δυσκολευτείς.

Στην Ελλάδα για να βρεις μαύρη είναι δύσκολο. Αφού βεβαιωθείς ότι δεν εκπορνεύεται ψάξε λίγο Tinder, Badoo και όταν βγεις έξω σε R&B ή/και latin party ή και σε πάρτι στο Μοναστηράκι. Όποιος θέλει ας γράψει σε σχόλιο που αλλού τις έχει δει.

Υπάρχει και η άλλη λύση βέβαια, το να βάλεις Fake FPS εφαρμογή στο κινητό με τοποθεσία που θέλεις και μετά να συνδεθείς Tinder για να δεις τι παίζει. Αλλά εκεί αν είναι από άλλη χώρα, αρχικά μιλάτε με κάμερα και μετά θες λεφτά είτε για να πας, είτε για να της πληρώσεις αεροπορικά να έρθει. Σε κάθε περίπτωση εκεί ξηλώνεσαι.

Επίσης σε περίπτωση οικογένειας οι λευκοί έχουμε το πιο ανίσχυρο DNA οπότε τα παιδιά σου στο χρώμα δέρματος δεν θα σου μοιάζουν. Αυτό φαντάζομαι θα το ξέρεις ήδη. Αντιθέτως με ευρωπαία ή έστω μελαμψή ίσως πετύχαινες καλύτερο συνδυασμό. Αλλά that is just me.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου