Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Pickup στο αεροδρόμιο και ακύρωση ραντεβού το τελευταίο λεπτό!



Πλήρης αναισθησία!

Ήμουν για δουλειά στο εξωτερικό και γυρνούσα με ένα φίλο από το αεροδρόμιο. Μπανίζο κοράσιο HB 8.5-9 (ας πούμε πάλι HB 8.75) να μιλάει με μια κυρία στη στάση μετρό αεροδρομίου στο πολύ χαλαρό όμως και με γλώσσα σώματος στραμμένη αλλού.

Βρίσκω ευκαιρία για opener:
Ξ: Καλησπέρα, το μετρό πέρασε μόλις τώρα ή περιμένεις πολύ ώρα;
HB 8.75: Είναι κάνα 10λεπτό που περιμένω.
Ξ: Α οκ ευτυχώς ελπίζω να έρθει σύντομα. Ερχόμασταν από Γαλλία και είχαμε μεγάλη καθυστέρηση στην πτήση και έχουμε ταλαιπωρηθεί, γι' αυτό. Πετούσαμε με (και εκεί της λέω αεροπορική εταιρεία, ότι χάσαμε την ενδιάμεση πτήση και μείναμε παραπάνω ώρες κτλ)
HB 8.75: Α μάλιστα, ευτυχώς όλα καλά πάντως.
Ξ: Εσύ από ποια χώρα έρχεσαι;
HB 8.75: Εγώ δεν πετούσα. Βασικά είχα έρθει για να χαιρετήσω μια φίλη που έφευγε;
Ξ: Α ναι; Σε ποια χώρα πηγαίνει;
HB 8.75: (Μου είπε)
Ξ: Εσύ ταξιδεύεις καθόλου;
HB 8.75: (Μου λέει και καταλήγει:) Εσείς είχατε πάει για δουλειά;
Ξ: Ναι, δουλεύουμε... (και της λέω τι παίζει). Εσύ με τι ασχολείσαι;
HB 8.75: (Μου λέει)
Ξ: (Ερωτήσεις σχετικά με την δουλειά της, logistics κτλ.)

Να πόσο ωραία μπορείς να πιάσεις κουβέντα. Situational opener. "Περιμένεις ώρα το μετρό;" (δείχνει λίγο βιαστικό αλλά στις μπάλες μου, σημασία έχει ότι φαίνεται τυχαίο).

 Ο φίλος μου σαν σωστός wingman έκατσε απέναντι και έπιανε την κουβέντα μόνο όταν η συζήτηση "πάγωνε" μεταξύ μας για κάτι δεύτερα ώστε να κρατήσει το ενδιαφέρον αμείωτο και να μην δείξει ότι ενώ ταξίδεψα μαζί του ξαφνικά τον έφτυσα για να μιλάω στην γκόμενα.

Μιλήσαμε μέχρι που κατέβηκε πρώτη στη στάση της. Πήρα Facebook και κινητό. Στο κινητό κάπως την είδα και ζορίστηκε αφού μου έγραψε "Ε δεν ξέρω πως ακριβώς θα στο στείλω γιατι εδώ κάτω δεν έχει σήμα" και της λέω "Α κανένα πρόβλημα, στείλτο μου στο Facebook messenger" και λέει "τώρα το έστειλα;" Λίγο τσακωμένη με την τεχνολογία ή τουλάχιστον μπορεί να ήθελε να δείξει έτσι.

Επειδή μιλήσαμε για κοινά ενδιαφέροντα είπαμε να κανονίσουμε για ποτό και την δραστηριότητα που της είπα γιατί της άρεσε ως ιδέα. Την κάλεσα την μεθεπόμενη ημέρα για ημέρα και ώρα. Μου το μετέθεσε να "συνεννοηθούμε την ίδια ημέρα επιτόπου" αν και της είπα ότι "Σε κάλεσα για να κλείσουμε κάτι στάνταρ για να ξέρω κι εγώ το πρόγραμμά μου". Αυτή βέβαια προφασίστηκε ότι μπορεί να έχει δουλειά κτλ. Την καλώ ωστόσο μία ημέρα πριν και της κανονίζω για την επόμενη, ημέρα, ώρα και μέρος. Μου δίνει το Οκ.

Εγώ μές στην τρελή χαρά που κατάφερα από cold approach να βγω με τόσο δυνατό HB. Ώσπου...μου στέλνει μήνυμα στο Facebook Messenger 45 λεπτά πριν και μου λέει ότι "Θα πρέπει να το ακυρώσουμε" για να της απαντήσω "Συγγνώμη αλλά έχω ετοιμαστεί και έχω ήδη ξεκινήσει εδώ και 10 λεπτά και μου το ακυρώνεις τελευταία στιγμή;" Ναι λεει και "συγγνώμη" αλλά (ούτε που θυμαμαι τι δικαιολογία ήταν, μπορεί να ήταν για δουλειά ή να το έπαιξε άρρωστη κτλ).

Ήταν ολοφάνερο ότι η γκόμενα εξέταζε τις επιλογές της και προφανώς μπορεί να έκρινε ότι θα πρέπει να βγει με τον χψ μαλάκα που την είχε φτύσει προηγουμένως ας πούμε ή να ζηλέψει κάποιος που θα έβγαινε με έναν άγνωστη και ως κλασική ηλίθια ελληνίδα να ακυρώσει χωρίς να μπει καν στη διαδικασία να με γνωρίσει.

Γι' αυτό ανοίξαμε το blog. Γιατί δεν φτάνει που μας έχουν όλη μέρα στο Messenger για να εισπράττουν επιβεβαίωση με το μπουρί της σόμπας (και κάτι μαλάκες τρώτε 2 άκυρα για ποτό και συνεχίζετε να τους στέλνετε σαν ζώα και χαλάτε την πιάτσα) αλλά καπάκι μας βάζουν να ετοιμαζόμαστε και μας ακυρώνουν και ραντεβού.

Και τώρα μερικές ηλίθιες θα με πουν "φαλλοκράτη" και πούτσες μπλε. Γράψτε ρε στα σχόλια όλοι και όλες.
- Πόσες φορές έχετε ακυρώσει ραντεβού σε γκόμενα;
- Πόσες φορές το έχουν κάνει φίλες σας;

Πάρτε ποπ-κορν και απολαύστε τις απαντήσεις. Τουλάχιστον εμάς αν δεν μας αρέσει κάποια ή αν προτιμήσουμε κάποια άλλη, έχουμε τα αρχίδια να το πούμε, να τις πάμε friendzone βγαίνοντας παρέα από την αρχή και να βάλουμε ένα σωστό πρόγραμμα. Όχι να γαμάμε την ζωή της καθεμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου